עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, החלטתי לפתוח ת'רד אשר ירכז בתוכו טיפים למניעת בזבוז משאבים וניצול טוב יותר של משאבים קיימיפ אשמח אם חברי הפורום ישתתפו כאן באופן פעיל - אני מאמין שלכל אחד יש מה לתרום. אני לא מצפה כי כולם יסכימו עם כל ההצעות אך גם אם תאמצו כמה - שווה. חשמל: החלפת נורות בנורות PL חסכוניות - נורות אלו מחזיקות זמן רב יותר, צורכות חשמל נמוך יותר ומפיקות הרבה יותר אור ומעט חום ניתוק מכשירים אשר אינם בשימוש - כמעט כל מכשיר מודרני צורך חשמל במצב STANDBY ע"מ להמנע מבזבוז זה אפשר להתקין שקע עם מפסק ולכבות שלא בשימוש. דבר זה גם כולל את המחשבים, נתבים מסכים ועוד. זה גם הרבה יותר בטוח מכיוון שאתם מנתקים את השנאים אשר מהווים לא פעם סיכוי לשריפה. דוד שמש - לצורך חימום מיים חוסך מאות שקלים ב…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by AK,

מיקרוסופט

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by מר מקלדת,

לא מדובר בחסימה על בסיס זכויות יוצרים. (קישור מתוקן)

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. "תגיד? איזה מחשב לקנות ?!!?" השאלה אולי הכי נפוצה כאן בפורום ובעוד כמה מקומות שיצא לי .. העניין הוא שהתשובה לשאלה הזו לא מסתכמת רק בחיפוש המחשב הנכון, אלה במיקוד צרכי הלקוח והלקוח אף פעם לא יודע מה הוא צריך! אז, אנחנו נמצאים בעולם שבו AI is Rising וכבר נתקלתי בשתי פתורנות מעניינים בעבור לפטופים. האחד של ענקית הקמעונאות בארה"ב Walmart: https://www.walmart.com/cp/find-your-pc/9172414 אחלה של ממשק וחווית שימוש יוצאת מן הכלל אבל המלאי כפוף להיצע בחנות ולכן רמת הדיוק מבחינתי לוקה בחסר.. והשני היא Choosist, חברת סטארטאפ בשלב Beta: https://www.choosist.com/us/laptops לעניות דעתי מסע הלקוח ארוך ומייגע מידי, ההיצע כפוף לאמז…

5. Started by J0n1,

אני מעוניין לקנות נעלי הרים (asolo power matic) אבל המחיר הרגיל בשמיים.. ראיתי באינטרנט כל מיני קניות קבוצתיות שעשו בעבר שהורידו את המחיר לחצי מחיר, חשבתי אולי מישהו מכיר קנייה קודמת או אולי יש פה מעוניינים שנעשה אחת משלנו. או שמישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה בזול, אם זה עוזר אני בשירות סדיר עם תעודת לוחם.

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם לפני שיהו בכלל תגובות או משהו אני לא איז גזען או משהו כזה רק פשוט רציתי להראות משהו מדהים שהצליחו לעשותת , אולי זה לא פעם ראשונה ,, אבל זה פעם ראשונה שאני ראיתי http://n.rotter.net/User_files/nor/412d9dbc5564476c.jpg http://n.rotter.net/User_files/nor/412d9daf5550d6f4.jpg

• 62 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. כותרת .... תודה

8. Started by uzi_sch,

סקרנים לדעת מה אנשים עושים במחשב? הדביקו (paste) מה שיש לכם בקליפ בורד ושלחו פה. למי שלא יודע, אם יש כאלו פה בכלל, אז לוחצים ctrl+v הינה מה שיש אצלי בקליפ בורד: mailto:info@alteregorecords.com

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. משהו יכול לבדוק למה? זה ממש לא לענין, אולי בגלל ישראלים חלאות? רטיו בסביבות 0.97 שנתתי תתחת בשבילו user:master555 plz hlp

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by zorgi,

נניח שאלוהים הוא כל יכול. האם הוא יכול לברוא סלע שהוא לא יכול להרים ?

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. סליחה על הספאם חיפשתי הרבה ולא מצאתי למישהו יש מושג אך אומרים חומר תשמורת באנגלית? חומר התשמורת בגוף האדם זה הגליקוגן. נגיד ואני רוצה להגיד שגליקוגן זה חומר תשמורת אז איך אני אומר The Glycogen is the HOMER TISHMORET in the body.

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by TimoTy,

טוב אני יודע שזה נישמע *קצת* מוזר אבל אני ואבא החלטנו לעשות פרויקט משותף שבו אנחנו לוקחים פורד מוסטנג ישנה (65-70) ומשפצים אותה לרגל קבלת הרישיון שלי. אבל ניתקלנו בבעיה *קטנה* : אנחנו לא מוצאים פורד מוסטנג למכירה ורציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איפה להתחיל או אפילו להפנות אותי לכמה אתרים שיעזרו גם הם. נ.ב. כמה אמורה לעלות הובלה של MUSTANG לארץ ? תודה רבה מראש תום

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. האם יש אתר שבודק ויטמינים ותוספי מזון ב-review כמו שיש אתרים שבודקים חלקי מחשב , כך גם לתוספי מזון , יש דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. אהלן אני רוצה לממש אחריות ואני לא יודע למי לפנות מי היבואן של מוטורולה בארץ מבחינת פלאפונים סלולריים? (MOTOROLA MOBILITY)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. אני בנאדם שרוצה ליקרוע תתחת ואלי לקבל משהו מי הצבא ואני פשוט רוצה ליתגייס למשהו קרבי הרבה יגידו שאני משוגע ואני לא צריך את זה. אבל זאת הבחירה שלי עד ליפני כחודש העיפו אותי מי "מישמר הגבול" ומישהם כימעט יתיאשתי כששלחו אותי ל"תל השומר" למי שחושב שבצבא חרה לא מאמין עד כמה חרה שהם ובקיצור אחרי שבוע ביקשתי עוד פעם קרבי ואז שלחו אותי הביתה ועכשיו ההחלטה לאיזו יחידה ללכת בעיקר רצית ללכת לאיזה שהיא יחידה של "מיסתערבים" ופו גם השאלה באיזה מי היחידות הבאות יהיה לי את זה ובאיזה מי היחידות יהיה יותר אקשן בשטח ? 1-כפיר 900 2-גיבעתי 3-גולני בעצם ככה גם היתה המנילה השניה שמילאתי אבל באמת שקשה לי ליבחור וגם באיזה מי היחידות אני יוכל לעשות קורס "צלף" ואולי גם לקבל תנשק "תבור" ? מבק…

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by judas_clown,

יש למישהו מושג איך אני מסתיר כבלים בחדר ? אני הולך לקבל טלוויזית LCD שאני תולה על קיר בחדר, שתתחבר לממיר כבלים ולמחשב יש לי מערכת 5.1 עם רמקולים שצריך לתלות בפינות החדר, והכבלים שלהם די שחורים עבים ובולטים (מערכת 5.1 למחשב) וכל הכבלים של המחשב (מתחבר לרמקולים, לטלוזיה, למסך שלו) איזה דרכים יש לכם ובכללי , להסתיר כבלים בחדר , שייראה אסתטי ולא כמו ביתו של איש העכביש ?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by x-dude,

http://www.metacafe.com/watch/419694/arab_game

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by I.Robot,

שלום. אני בן 14, יש לי הרבה זמן פנוי ובמקום סתם להשתעמם החלטתי לעבוד קצת, במה אני יכול למצוא עבודה(חשבתי על חילוק פליירים אולי)? כמה זה שכר מינימום ואיפה אני יכול למצוא עבודה באזור הקריות?

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by TALEL,

שלום לכם זה שוב אני קציתי לדעת אם זה מסוכן הדבר הזה http://india.bolenat.com/product_max.asp?id=745 (כי זה גם חוקי ד"א) ולפני שמישהו פה יקפוץ ויתחיל להגיד לי שאני משחק אותה "קול" או שאני עושה את זה סתם בשביל הפוזות כי פתחתי פה כמה נושאים דומים אז לפני שמישהו כזה יקפוץ שיבין שזה לא פוזה ואין לי פה על מי לעשות דאווין כי בתאכלס אני לא מכיר פה אף אחד וגם לא מעניין אותי פה אף אחד בשביל שאני יעשה עליו פוזות ולהרגיש גבר שכיאלו אני עושה "סמים" ...זה פשוט מסקרנות.. אני פשוט חובב סאטלות ורציתי לדעת אם הסלוויה הזה מסוכן? (כי זה חוקי..) (ובקשר לחגיגת לפני שבוע...הדאון ירד ברוך ה' ואני מרגיש טוב ... אבל היה חוויה מדהימה באותו יום)

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by totah,

תודה.

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by idofr,

אז ככה יום אחד (אתמול) ישבתי וחשבתי מה אני יכול לעשות כדי שהדסקטופ שלי יראה טוב ....איזה תמונה אפשר לשים איך אפשר לסדר (שוב) את האייקונים (לא משנה שאחרי 2 דקות מצאתי תמונה חבל"ז) ואז חשבתי בו ניראה איזה דסקטופס יש לאנשים אחרים ואז גם חשבתי להעלות אותם לפה כדי שכולם יוכלו לראות אותם אז ככה אני קורא לאנשים מכול רחבי תבל (לא החברת כבלים) -לא סתם אם ככה יש לכם דסקטופ יפה או סתם נחמד ויש לכם איזה 2 שניות פנויות אז תעלו אותו ולכולנו יהיה ס22ה נ.ב. אני לא מדבר על סביבות עבודה אלא על התמונה עצמה על הדסק עוד משהו אני חושב שראוי לציין שכול התוכנות שתראו למטה חוקיות פרט לכמה שלדעתי לא היו שוות מספיק את הכסף וכן היו שוות מספיק כדי להיות על המחשב שלי אה כן אם אתם רוצים יש לי עוד דסק…

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. אהלן, אני מתבגר טיפוסי למחצה, בן 17 שנוסע לשבועיים לצרפת, מהם כשבוע באיזור פריז. כיוון שחיפושים בגוגל מעלים דברים יחסית כלליים, באתי הנה כדי לבקש דעות ספציפיות מאנשים שחוו. מן הסתם נבקר באייפל, ודאי גם בלובר לכמה שעות. אנחנו עוד מתלבטים האם ללכת ליורודיסני או לפארק אסטריקס (מי שלא מכיר - http://www.parcasterix.fr/opening-calendar) אשמח לשמוע מכם עצות\טיפים לגבי מקומות ששווה לראות ודברים ששווה לעשות בפריז, וכן מבצרים מומלצים בעמק הלואר (שבו אבלה שבוע גם כן) אנא קחו בחשבון שהנסיעה בעוד כמה ימים (כלומר אמצע אוגוסט) - האם התורים ביורדיסני בלתי נסבלים לחלוטין? (וכן, אני מודע לאפשרות הFAST PASS אבל משום מה לא מטריף אותי לבזבז שעה בבוקר על לעבור בין כל המתקנים ולקבל שעת כניסה לכ…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by IG,

אני צריך לקנות רמקולים למחשב, ואני יודע שבדיוטי פרי מוכרים מערכות של לוג'יטק (בעיקר... לפחות זה מה שאני זוכר המטיסה האחרנה שלי...), השאלה היא אם כדאי לי לקנות שם, או שהמחיר לא נמוך מספיק כדי להפוך את הקנייה למשתלמת (ולקנות מערכת אחרת, כנראה אינספייר 2500 בחנות "רגילה"...) תודה.

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. אממ אז ככה, אני מתכנן לגשת למבחן תיאוריה, או מחר או ביום חמישי... עכשיו בגלל שזה עבר לבעלות פרטית אני יכול לגשת עד 7 בערב.. אז לבעלי הניסיון, מתי כדאי לי לבוא? בבוקר מוקדם? שאז תמיד יש לחץ? או שאם אני אבוא בסביבות הצהריים כל אלו שממהרים לגשת בבוקר בגלל עבודה, לימודים וכול' בעצם לא יהיו שם? בתודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. והוא עשה את זה עם אולר...! תקראו ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2604773,00.html כמה כוח רצון ואומץ צריך בשביל זה.

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים