עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nineball,

בזמן האחרון קראתי פה כ"כ הרבה על DX ואיך שמהללים אותם, שהחלטתי לעשות השוואה קטנה. יש 2 דברים שאני צריך, את שניהם אפשר למצוא בשני המקומות. הזמנתי אחד מפה ואחד משם, לראות אם האתר אכן שווה את כל השבחים שממטירים עליו. נכון לעכשיו, המצב מ DX: יום ביצוע ההזמנה: Date: 2/25/2009 2:20:13 PM היום ה 06/03 Status: Packaging כלומר, החבילה עוד לא נשלחה אפילו. Dealextreme? more like SLOWextreme איביי: יום ביצוע ההזמנה: Wed, Mar 4, 2009 at 6:28 PM מצב ההזמנה: Thu, Mar 5, 2009 at 4:51 PM Order Status: Shipped מיותר להגיד שבאותו המייל קיבלתי גם מספר משלוח. מה לגבי הנסיון שלכם? כמה זמן בד"כ לוקח ל DX לשלוח ולדברים להגיע? קשה לי לחשוב על להזמין שם שוב שבאיביי המחירים זהים, והכל פשוט הולך...…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. ;D שלי אנגלית ולמי שיש זמן לבזבז אלי תמליצו לי ללמוד למבחן לביולוגיה ביום שלישי (חומר כיתה ט') ;D

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-IP-Internet-Pan-Tilt-Dual-Audio-Camera_W0QQitemZ320422164879QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9aa6398f&_trksid=p3286.c0.m14 האם תהיה בעיה להכניס אותו לארץ? כמה מכס יש על מחשבים וציוד הקפי?

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by מסבחה,

אני קורא מידי פעם טוקבקים ב-YNET ויש הרבה טוקבקים שחתומים "נשלח מהאייפון שלי". לפעמים הם מטופשים או לא קשורים לכתבה ולעפמים הם לעניין. מה הקטע? האם זה פרסומת ששותלות החברות הסלולריות? האם זה אנשים שמתלהבים מהאייפון שלהם? אולי זה מישהו ששונא את האייפון וזאת הדרך שלו להעביר סאטירה? מה דעתכם? אני באמת רוצה לשמוע השערות לנושא, כי זה לא ברור לי למה שמישהו יעשה את זה באדיקות על פני חודשים (אם לא שנים).

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by YOU123,

אחותי ואני אכלנו שם במקדולדנס ובגלידה שלי היה חלק של מוכנת הגלידה שלהם גלינו את זה בבית כי לקחנו בתקי אווי ובקיצור מקדולדנדס מתפגרים עלינו שהם רוצים תגביע בתחלה הם הכשו בחזרה הם רצו לתת לנו פיציו מסכן של 15 ארוחות בקיצור לתבוע אותם או לא כי זה ידולף לתקשורת על המקרה הזה מקדולדנס תפסיד נתח שוק גדול שבמזון שלה יש חלקים מה לעשות

• 62 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by Lanzar,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3338921 בקיצור מסכן בעלה בעתיד

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by LazyBoy,

http://news.walla.co.il/?w=/1/1094718 :lol:

• 47 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. אז בוא נניח לצורך העניין שאתה הולך לקנות מחשב שברובו יעסוק במשחקים, פה ושם עבודות, וגלישה ברשת (כמו 90 אחוז מהמשתמשים פה באתר), ולצורך העניין יעשה עליו OC קטן. אז, תמיד יש את הויכוח האם (בהנחה שיש את היכולת הכלכלית) ונניח יש לך היום 20 אלף למחשב, האם להוציא הכל בבת אחת ולקנות מחשב סופר חזק (נניח מעבד QX9770 הכי חזק של אינטל כיום, שני כרטיסי מסך בSLI וכו'), או לקנות מחשב זול בהרבה ולהחליף לעיתים תכופות יותר. עכשו, ברור שכל אחד יגיד "כן תקנה היום זול ובכסף שתחסוך תקנה עוד שנתיים מחשב חדש לחלוטין". אבל מצד שני, אם תקנה מחשב יותר פשוט, אתה לא תהנה נניח ממשחקים כמו CRYSIS או CALL OF DUTY ודומיהים על מסך 24 ומעלה ברזולציה של FULL HD וכו' במהירות גבוהה במיוחוד. כלומר במובן מסויי…

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by Your-AsSaSsiN,

בטח שמעתם, שממש בקרוב בנק ישראל עומד להוציא מטבע חדש של 2 ש"ח. תהיתי, למה צריך מטבע כזה בכלל? הסתדרנו עד עכשיו יפה בלעדיו וזה נשמע כמו פרי המצאתו של אדם בבנק ישראל שהיה לו יותר מדי זמן פנוי.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by A.Iniesta,

מה הקורס הכי 'נוצץ' שהכי כדאי לשאוף אליו? איזה בסיס נחשב הטוב ביותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by yair_h,

מישהו מצליח להכנס לפורטל start.co.il ? אחלה פורטל וכבר כמה ימים שאי אפשר להכנס. יאיר

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by XDude,

שלום לכולם... לפני כמה זמן הגיע לי דף של צריכת החשמל של החודשיים האחרונים.. והסכום שם עמד על 1200 שקל... עכשיו ברור לי שזה המזגן כיוון ורק בחורף אני מצליח להגיע לסכומים כאלו... ובגלל המצב המסריח הזה ההיתי רוצה לדעת כמה כסף זולל המזגן לשעה של שימוש? ובכלל ההיתי רוצה לדעת את זה על כל מכשיר שאני מפעיל.. השאלה שלי היא איך?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by ShrekHunter,

שלום, אני מתגייס בקרוב מאוד. ואני לא יודע מה צריך לקחת איתי ביום הגיוס(חוץ מן הניירת ותרופות) מה עוד אני צריך? יש משהו שאני חייב לקחת?

• 63 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. נסעתי לי באוטובוס תל אביב ירושלים שמתי לב האוטובוס נסע בנתיב מיוחד משלו אבל בכל זאת לפעמים רכבים מקדימה נכנסו למסלול התחבורה הציבורית חשבתי היה מגניב אם הייתה מצלמה והנהג היה בלחיצת כפתור מצלם את הרכב ושולח את הסרטון למוקד מיוחד בצורה אוטומטית תוך כדי נסיעה המצלמה יכולה לצלם בצורה תמידית ושאתה לוחץ על הכפתור היא לוקחת מידע 30 שניות אחורה והלאה עד שאתה לוחץ על הכפתור שוב ככה ששום אירוע לא פוספס תארו עולם שלכל המכוניות יהיו מצלמות קדמיות מובנות עם חיבור אינטרנטי תמידי מדובר על צורך בתשתית שעוד לא בנמצא אבל הטכנולוגיות קיימות המהות של הדבר זה שהיצר המלשני של האנשים יבוא על סיפוקו וכל אחד יהנה בלדווח על אנשים מלפניו ובאותו זמן כל הנהגים יחששו שהבן אדם מאחורייהם מצלם אותם וי…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. אני מנסה להמנע מלאכול לחם ככל האפשר, אבל לפעמים קשה לי לארגן ארוחה ללימודים או לעבודה. אז לאחרונה (אחרי 3-4 חודשיים) חזרתי לאכול לחם, לא באופן קבוע, אבל להכין סנדוויץ' לעבודה זה הרבה יותר קל מלארגן תמרים, שקדים, אגוזים , גרנולה פירות, ירקות וכו'. אז בשביל לא להוסיף חטא על פשע אני רוצה לדעת מה הסוג לחם הכי פחות מזיק.

16. אם גלשתי עם מודם נט-סטיק על הרשת של ירדן,וקיבלתי מסלקום הורדה ללא הגבלה. וצפיתי בצפייה ישירה בסה"כ בנפח של ג'יגה וחצי-האם אמור לעלות לי כסף? אם כן כמה? מישהו יודע??

17. Started by מוחמד היהודי,

הבאתי רגילה סורית מיפו ב45 שקל מה דעתכם עלייה? כמה שאלות החיבור של הכד לחלק המתכתי אמור להיות אטום חיברתי טוב? כמה זמן אפשר לשמור את הטעמים בבית? אפשר לערבב? יעני לקחת קצת מהתות קצת מהבננה לעשות ביחד? עד כמה זה מזיק? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by freesoul23,

לפני כמה דקות קיבלתי טלפון מאיזה בחור שהציג את עצמו בתור משה כהן ממד"א ואמר שהייתה תאונה בין אשדוד לבאר שבע ושיש פצוע שנתן לו את הטלפון שלנו ושאני אתקשר למודיעין של סורוקה ואבקש את ד"ר ולדימיר והוא יתן לי פרטים על הפצוע. הוא גם הביא לי את מספר טלפון של המודיעין לכאורה: 720544277670* המספר היה מאוד חשוד (במיוחד הכוכבית בהתחלה) אז מצאתי באינטרנט את הטלפון של סורוקה והתקשרתי לשם והם אמרו לי שזה עוקץ של העברת קו הטלפון שלי למספר סלולרי שאני מקיש. אם הייתי מקיש את המספר הזה אז היו יכולים לבצע שיחות על חשבוני. אז נא להיזהר אנשים. מי שכבר נפל בפח - ניתן לבטל ע"י הקשת 73*

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by amir85,

אני מעונין לתבוע את בזק בבית משפט לתביעות קטנות, בשביל שיתנו להתנתק בשקט כי הם לא מספקים לי את המוצר. איך אני עושה את זה ?

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. מה הדרך הכי טובה ללמוד לתיאוריה? תודה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום, האם לאדם היפראקטיבי עלולים להוריד פרופיל בצבא? זה מוגדר כבעיה נוירולוגית, כמו אפילפסיה, ולכן אני שואל. תודה לעונים!

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by zachi27,

היי ח'ברה!!! השתתפתי לאחרונה בתחרות שנערכה באתר של חברת GAINWARD שהפרס בה הינו זוג כרטיסי מסך 7900GS. נבחרתי בין חמשת התמונות המוצלחות ביותר, כאשר עתה התחרות פתוחה להצבעות. התמונה שתזכה במספר ההצבעות הגבוה ביותר, תזכה את המשתתף בזוג כרטיסי מסך 7900GS. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לחבר ותיק בקהילת HWZONE ע"י כך שתצביעו לי. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת המצויינת מטה ולבחור בי (תמונה מס' 5). כן, זה אני שמצולם ב"עירום" שם... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לזכות. הנה הכתובת: www.gainward.net/contests

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by jackofalltrades,

בשעה טובה ובאיחות של כמה שנים, אני מתחיל לימודים אקדמיים! עקב הקרבה של המוסד לביתי, החלטתי לרכב על גביי האופניים אל המכללה וחזרה (כמובן בהתחשב בתנאי מזג האוויר). יש לי אופניים (Merida MTB m90, מעצורי רפידות) בני שנה וחצי פחות או יותר, אבל רכבתי עליהם פעמים בודדות ורק בשטח. אני מחפש הסבר קצר (ומעמיק ) לגביי אחזקה שוטפת של פעם בשבוע: - ניקוי אבק בעזרת מטלית ומברשת. - שימון השרשרת. באיזה שמן\גריז כדאי להשתמש? - קראתי שיש לשטוף במים וסבון כלים, זה לא יגרום לקורוזיה?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by StrikeEagle,

מצאתי את המכשיר הזה : רשום גם ics repeater ואין לי שמץ מה זה מישהו יכול לעזור?

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by coold,

שלום, לפני 6 שנים עשיתי את תעודת הזהות שלי, לפני יומיים היא נהרסה בכביסה. בימים הקרובים חשבתי לגשת למשרד הפנים ולעשות חדשה, יש לי דרכון אבל הוא מלפני 11 שנים כך שאני נראה אחרת למדי. אז באילו אמצעים משרד הפנים יוכל לזהות אותי (אין לי רישיון ואני לא נשוי)?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים