עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://cars.walla.co.il/?w=/21/1835891 זה עדיין בשלבי ניסוי וזוהי לדעתי האלטרנטיבה השפויה לרעיון של בטר פלייס בתקווה רק שלא ימכרו גם במקרה זה "חשמל אגסי" (תעריף מיוחד ל-KW לשם טעינת מצברי המכונית - שזה לדעתי חוצפה שאין שני לה - מחיר KW צריך להיות זהה לאורך ולרוחב כל השימושים שלו - ושאף אחד לא ימכור לי את הלוקש שמערכת החשמל של המדינה אינה מסוגלת להתמודד עם עומס כזה (גם כי זה לא נכון וגם אם כן אז אולי הגיע הזמן לבנות עוד תחנות כח)). הרעיון הוא פשוט - מכונית חשמלית נטענת - מנוע בנזין לשם טעינת הסוללות כאשר ריקות והן שקע טעינה בסביבה - היתרון - לא מצריך שינוי תשתיתי רחב היקף \ לא מצריך שינוי בהרגלי נהיגה. אחלה רעיון - הלוואי ויצליח ושיהיה במחיר שפוי (למרות שכרגע זה נראה כמח…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  2. Started by smalery,

אהלן אחד החברים הכי טובים שלי מהצבא משתחרר עוד שבוע והוא הטיפוס הכי נאלח שאני מכיר. הוא קונדס ברמות לא נתפסות (משתחרר כסרן). אני וחבר נוסף רוצים לצבוע לו את האוטו בורוד בלילה שלפני השתיית שחרור שלו. מישהו יודע אם צבע של טמבור יורד מהאוטו אחרי שטיפה או שאנחנו נהרוס לו את האוטו? הצעות אחרות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם . יש לי בעיה, אני כבר נואש. אני מחפש סדרה בשם המצויין בכותרת ["שוקי תוכי : סיפור נודד עם מוטי ברכאן"; ידועה גם כ- "שוקי תוכי"], חרשתי את האינטרנט, שנראית גדולה וכל יכולה, עד שהיא מאכזבת אותך. אני מחפש את הסדרה שצולמה בין השנים 1992-1994 (כנראה) מסיבות סנטימנטליות. למי שרוצה להיזכר, מצאתי את הפתיח וחלקים מפרק אחד (במרוקו): http://vimeo.com/59402 --> פתיח חיפשתי בכל מקום- יד2, גוגל, פליקס, יו-טיוב... עד כה אין מזל. יש בחור בשם אריאל שבשנת 2006 העלה 6 פרקים, באתר סדרות נוסטלגיות, אבל הלינקים מתו מאז. יצרתי איתו קשר, הוא לא מוצא את הקלטות, כנראה נתן אותן למישהו. למישהו יש רעיונות איפה עוד לחפש? הסדרה ממש חשובה לי (תנסו לנחש למה, בחיים לא תצליחו …

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

לא מחפש תשובות ציוניות כאלה או אחרות, אלא באמת למה מפעל הפיס חוקי במדינת ישראל. מלבד הקטע שהוא שייך למדינה(הרי גם המדינה כפופה לחוקיה). סתם תקציר של חוק משחקים אסורים: חוק העונשין בישראל מגדיר משחקים אסורים, הגרלות והימורים ככאלה שבהם הזכייה תלויה בגורל ולא ביכולת. העבירה חלה על המקום שבו נערכות ההגרלות ומיוחסת גם למי שמארגנים או מנהלים אותן, ובתנאי שהעבירה או חלק ממנה בוצעו בישראל.

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by davidreznic,

אני ועוד כמה חברים מתכננים לנסוע לכנרת באמצע השבוע, הייתי שמח לשמוע המלצות על חופים. חשוב שיהיה אפשר להקים שם אוהלים ולהדליק מנגל. בנוסף, אנחנו כנראה מגיעים עם רכבים אז אין בעיה של נגישות או תשלום על הכניסה. יהיה נחמד לקבל חופים לא עמוסים במיוחד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. על מנת להימנע מדיון שיגלוש לליגלזיציה כן/לא וכו', אני אקצר: סבי חולה, מאוד. יש לו סרטן ובצקות והוא כרגע מאושפז. אחד הדברים העיקרים שמונעים מהגוף שלו להיאבק הוא היעדר תזונה, עקב חוסר תאבון. סבתי פוגשת מחר את האנקולוג ודחקתי בה לשאול אותו לגבי מריחואנה רפואית, היא אמרה שהיא גם חשבה על זה, והיא תעשה את זה. הדיון הזה מאוד פשוט: האם מישהו התנסה ישירות עם מריחואנה רפואית/קרוב משפחה התנסה ויכול לספר על הפרוצדורה הבירוקרטית בנושא? תודה.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  7. מחפש דעות/הערות והארות בנוגע למקום/השכר/הבונוסים וכו' וכו' בעקבות ראיון עבודה שם

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by מגשימים,

תכנית מגשימים היא תכנית שהוקמה בשיתוף של משרד החינוך, קרן רש"י וחיל המודיעין. התכנית מיועדת לתלמידים מוכשרים ממחוז דרום בעלי זיקה לעולם המחשבים, ומטרתה להכשיר אותם בתכנים שונים מעולם הסייבר (תכנות ב-C, פייתון, רשתות, מבנה המחשב וכו'...) כדי להעניק להם סיכוי טוב יותר במיונים המקצועיים של חיל המודיעין. כבר השנה יש לנו מספר בוגרים אשר עברו את המיונים וכעת אני מתחיל את תהליך המיון לקראת שנה הבאה. מי שמעוניין לנסות ולקחת חלק שיכנס לאתר מגשימים ויממלא את השאלון: http://www.magshimim.net/ לשאלות נוספות: info@magshimim.net

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. שלום אני טס לארה"ב באוגוסט ורציתי לקבל מכם כמה שיותר טיפים על מה כדאי לעשות ולקנות אציין שאני נוסע לניו יורק-פלורידה ואולי אורלנדו אז אם אפשר אטרקציות באיזור. אשמח לקבל כל טיפ שיכול להנעים ולהוזיל את הטיול...גם דברים שלא שאלתי עליהם. אז ככה בכמה תחומים- ביגוד והנעלה:הבנתי שהמחירים ברצפה בכל מה שקשור בביגוד,אני מחפש מקום לכל הבגדים פחות או יותר,טומי וחבריו במחירים זולים..המליצו לי על שני outlet אחד שמו אליזבט בניוג'רזי ואחד סיקוקס שעליו אין לי מידע ממש. אני מעוניין לקנות נעלי ריצה ונעלי הרים אם אפשר המלצה על מקום כזה או שבאווטלט מוצאים הכל.. אלקטרוניקה ומחשבים:כרגע מה שנראה לי אני הולך לקנות שם מחשב נייד זה בטוח גם אם אני לא כל כך צריך אותו כרגע. שאלתי חבר איפה כדאי הוא אמ…

• 68 תגובות
    • 5k צפיות
  10. קניתי נעלי טמברלנד עכשיו הן נגד מים רק הייתי רוצה לשים להן איזה חומר שישמור עלהן לאורך זמן, על מה אתם ממליצים? חשבתי אולי להזמין משהו טוב מאיביי אבל רציתי לדעת מה הכי מומלץ תודה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. אם מישהו יכול להשיג לי אותם, אני מאוד אודה לו על כך, אין לי בעיה לתת משהו תמורתן, ואפילו להגיע למקום שתקבעו כדי לקחת אותן (אם אין לכם כוח לסרוק), (גם רק אחת מהבחינות או חלק מהבחינה יהיו טובים) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  12. האם יש דרך כלשהי ,מלהימנע מטעויות חישוב במבחנים? נגיד במבחנים כמו חדווא 2 ,פיזיקה וכדומה,יש המון חישובים ארוכים,שאני מוצא את עצמי באיזה שהוא שלב עושה טעויות חישוב שמובילות לטעות בתשובה סופית. אם נתקלתם במדריכים כלשהם,אשמח אם תעלו לפה..

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אני מנסה להכנס ולא מצליחה, זה מה שאני מקבלת: "חשבונך זמנית לא זמין עקב עבודות תחזוקה. הוא אמור להיות זמין שוב בעוד מספר שעות.אנו מתנצלים,על אי הנוחות הזמנית" ידידות שלי כן מצליחות להכנס, למישהו יש את המייל שלהם?? תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by YTZ,

לפי השם, נכון - משחק של טנקים - אונליין. בעיקרון אתם טנק שנלחם בטנקים של אנשים אחרים בכמה סגנונות משחק (TDM, DM, CTF), יש כמה סוגי נשקים שכל אחד טוב למטרה אחרת, כמה סוגי שריונות, תוספות, צביעה מיוחדת לטנק כדי להפחית נזק, "תרופות" (מהירות, ריפוא, X2 נזק, X2 הגנה). המשחק ממש קליל (גם מבחינה של משחקיות וגם על המחשב, אני מריץ אותו מנטבוק!) וגם כיף ויכול לשרוף הרבה שעות (או דקות, תלוי בכם). הניק שלי במשחק הוא YairTzi, אני אשמח אם תרשמו תחתיי ובזכותכם אוכל לקנות צבע חדש לטנק שלי ;D http://tankionline.com#friend=875c8e760 מי שלא רוצה, יכול להרשם ישירות: http://www.tankionline.com אם הדיון יהיה פעיל, אפרסם עוד פרטים וכמה מדריכים קצרים. עריכה: נא לא לפרסם משחקי דפדפן אחר…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  15. Started by yadin,

שלום נכון לעכשיו עברתי בגרות אחת במחשבים ויש לי יחידה 1 נכון יחידה ראשונה של לדעת על החלקים של המחשב מי תפקידם והכל אז מה אני אמור ללמוד ביחידה 2 3 4 5? וסתם לדעת אני לא אמור ללמוד את שפת התוכנות נכון? אני בבית הספר עד 5 יחידות

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by ilelinor,

שלום לכולם, אני מנסה לקבל תשובה לנושא אולם לאחר שיטוט של מספר שעות באינטרנט נוכחתי לגלות כי אין כל כך מידע בתחום. אולי כאן תבוא הישועה.. רכשתי מערכת הפעלה windows 7 דרך האינטרנט מחברה בחו"ל (הונג קונג) אשר הבטיחה לי כי מערכת ההפעלה מקורית. אתמול קיבלתי הודעה מהמכס כי התוכנה מעוכבת בשל חשד לפגיעה בזכויות קניין רוחני וכן זכויות יוצרים. דיברתי היום עם המכס ונאמר לי כי התוכנה מזויפת ולכן נשלחת להשמדה. דיברתי שוב עם החברה בחו"ל והם טוענים כי התוכנה מקורית אולם אין להם אישורים. מה עלי לעשות ? את הכסף שילמתי באמצעות paypal. האם להתעקש עם המכס או פשוט לוותר ולספוג את הנזק ? בתודה מראש, אלינור

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by mrraz,

נראה שהכל פועל כרגיל והם עובדים דרך הזמנות טלפוניות http://www.skypc.co.il/default.asp

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  18. מה לדעתכם עדיף לקחת בתור מקצועות בחירה בבגרות ויפתח לי יותר אפשרויות בעתיד , 5יח' אנגלית + 5יח' מתמתיקה +פיסיקה 5יח' +מדעי המחשב 5יח' ולהשאר בבית שאני עכשיו . או לקחת 5 אנגלית+5מתמתיקה + 5 פיסיקה +5 מדעי ההנדסה - (רובוטיקה FIRST) ולעבור לתיכון להנדסאים ליד אוניברסיטה ת"א כמבון שכל מי ששאלתי אותו אמר "תבחר את מה שאתה אוהב " , אבל מה באמת יעזור לי יותר בעתיד ?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אני גר באופקים,בן 18 לפני גיוס(גיוס זה ב22 באוקטובר). חיפשתי בכל חור פה עבודה ואין כלום!,ניסיתי את לשכת עבודה,אין להם בשבילי משהו,ניסיתי סופרים הם לא צריכים עובדים כרגע,ניסיתי לפני כמה חודשים מקדונלדס,אבל התירוץ שלו היה זה שאני לומד כרגע וגם לא משתלם לו לשלם למישהו על נסיעות,אתם אומרים יש מצב שעכשיו אני יצליח להתקבל לשמה?,והם מבקשים בד'כ את התאריך גיוס ליד או שאפשר להגיד להם ככה תתאריך?(הם לא רוצים פחות מחצי שנה לפני גיוס,אפשר לחרטט אותם?) אני גם רשום לכל כח אדם בעיר,אין שום עבודה אצלכם בינתיים. באיזה עבודות אפשר לעזאזל לעבוד ????,ובבקשה לא כיוון של מלצרות,אין לי ניסיון מוצלח בזה.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום, התבקשתי ממי שנוסע לחו"ל שאמצא לו מאגר משפטים חיוניים באנגלית לתהמצאות בחו"ל כדי שהוא יוכל להסתדר. מישהו מכיר אתר שמסכם משפטים חיונים כאלה? אתם יודעים,משפטים שעוזרים בשדות תעופה,בהזמנה בבתי מלון וכו...

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  21. אני צריך קצת עזרה עם יוטיוב כי יש לי בעיה קטנה.. אין לי מושג איפה אני צריך לפתוח את הנושא הזה אבל אני כבר יסביר מה הבעיה... בעמוד ה Subscriptions המיקום של הסרטונים השתנה. הנה 2 תמונות כדי שתבינו יותר טוב. ככה זה עכשיו http://imageshack.us/photo/my-images/221/subscriptions.jpg/ וזה היה ככה http://techbays.files.wordpress.com/2008/07/20080705-youtube-tags.jpgכלומר, סרטון ליד סרטון ולא ברשימה כזאת.. אני חייב עזרה כי זה משגע אותי. כל שינוי קטן גם במשהו לא כל כך חשוב , אם אני לא יצליח לסדר את זה אני יהיה מודאג לגבי זה במשך חודשים.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by raiman1,

יש דבר כזה?? אני מדבר על מכניקה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. Started by Dima67,

מישהו מכיר אולי אתר שמרכז אכסניות, מלונים די זולים (מקום לישון וארוחת בוקר) בוויניפג (קנדה)? גוגל לא ממש עוזר לי בעניין. מוצא לי תוצאות יקרות מדי לטעמי, 90$ וכאלה ללילה. אם יש למישהו המלצה זה יהיה אחלה. D:

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  24. נגיד עם קולה קפואה במקפיא אני עוד יכול להבין קצת כי זה עם גזים וזה יותר מסובך חח אבל מה עם נסטי? מה שקופא בעצם זה המיץ איך בעצם כשזה עובר מצב צבירה חזרה לנוזל כאילו נוספו יותר מים? הרי מה שקפא זה בדיוק מה שהיה בבקבוק ולא יותר (בקבוק חדש כמובן וסגור) מה גורם לזה ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by אישי555,

יש כאן מישהו עם נסיון בדברים כאלה? אני צריך לקנות אטמים למניעת רעש חיצוני. חשוב לי שיהיו נוחים ולא יפלו מהאוזניים. אני לא רוצה לקנות ולהתאכזב לכן אני מעדיף לקבל המלצות (אם יש כאן כאלה)

• 34 תגובות
    • 22.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים