עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bagetrek,

זה אמיתי זה ???? OMG..אני לא מאמין שזה באמת קרה .. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2005872/Ryan-Dunn-dead-Jackass-star-34-killed-car-crash-Porsche-explodes.html

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  2. Started by Ovid,

http://images01.olx.pt/ui/2/41/07/30053407_1.jpg וראיתי שמוכרים אותו ביד 2 , נראה.. מוזר... http://www.winwin.co.il/Pages/PopUpMedia.aspx?YMap=False&Img=True&Md=1&NsId=143&ObjId=3503368&virtualTour=False

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  3. אהלן חברה. קניתי (בשעה טובה ומוצלחת ) כרטיס טיסה לדרום אמריקה (סאו פאולו). הודיעו לי שאני יכול לבחור כבר מעכשיו את המושב שאני רוצה לעצמי ונכנסתי לבחור. לצערי גיליתי שכמובן כל המושבים הכי טובים (עם המקום הנוסף לרגליים) כבר תפוסים.. חח. אז כעת נותר להתפשר איני מנוסה מטיסות (טסתי פעם אחת בגיל 12 ולפולין בכיתה יב' ואני ממש לא זוכר כלום מהטיסה.. לאדע למה) ואיני יודע ממש איזה איזור עדיף, ולכן אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים יותר מנוסים בטיסות ממני. מדובר על Boeing 777 - 200/200ER . נכנסתי לאינטרנט ומצאתי תרשים מדוייק של המושבים במטוס וצירפתי אותו פה. דבר שאיני מתפשר עליו בשום צורה וסיכוי - חובה חובה לשבת בצד הכי ימני של המטוס ליד חלון (מסיבה פשוטה שכשאני נרדם אני תמיד נוטה…

• 23 תגובות
    • 19.1k צפיות
  4. Started by Dark_Phantom,

כן, אני יודע, פורום מחשבים וכו'.. בכל זאת: נניח סיטואציה כזאת. מאיה שהכירה בחור טוב, נניח שמו חיים. היא ממש מסתדרת איתו ומחבבת אותו, בתור ידיד, לטענתה. הם מבלים די הרבה זמן. חיים לאחר זמן מה מתוודה למאיה שהוא מאוהב בה. מאיה מסרבת לו ושואלת מה הוא רוצה לעשות הלאה. מן הסתם חיים המאוהב לא רוצה לנתק יחסים וממשיך להסתובב איתה. למאיהכיף איתו אז לא אכפת לה. למאיהיש גם סוג של מישהו שיש לו רגשות כלפיה,נקרא לו יוסי, וכנראה גם למאיה כלפי יוסי יש רגשות. הם לא חברים אבל נפגשים ושוכבים ומתנהגים כמו חברים, למעט הכרזה בציבור. ליוסי מפריע שהיא מסתובב עם הידיד החדש,חיים, כמה זה טבעי? מה אפשר לעשות? פרט קטן אך חשוב: חיים עוזב עוד חודש וחצי וכנראה שלא יראה את הבחורה...

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Ovid,

שלום, אם אני טס לחו"ל ואני לוקח את הנייד שלי, אני צריך להצהיר עליו לפני או משהו ? אין מצב שיגידו לי בדרך חזרה "קנית אותו שם, שלם מכס" ? ועוד שאלה, אני יכול פשוט לקחת מתאם לשקע כדי להטעין את הנייד בחו"ל? המתחים בשקעים באירופה שונים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. http://www.mwater.co.il/item-2.html מישהו יודע איך הם?

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by Track,

היי, אני מנסה לחבר פרוז'קטור הלוגן שהגיע ללא כבל חשמל. קניתי כבל ותקע, וקיבלתי עצות, אבל אני לא 100% בטוח. אז אני יודע שכבל צהוב הולך לכבל צהוב. ואני יודע שחום זה מתח, וכחול זה יכול להיות גם וגם. השאלה היא - איפה להשחיל? שניהם לבנים.. שנית, אין לי מושג איך לחבר את אותם כבלים בצד השני לתקע, כי אין עליו בכלל שום צבע. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 18.4k צפיות
  8. זה נפל עליי דיי בספונטניות. חברים שלי יורדים לאילת ליומיים,הם 4 וכל זוג חדר(בלי בדיחות של גייז עכשיו),בקיצור 2 החברים שלי הציעו שאני ישן איתם בחדר,הם פשוט יכנסו למלון ואחרי כמה דקות אני יבוא ויכנס לחדר,בלילה גם יותר מאוחר אחרי כל היציאות אני ישן איתם. אפשרי דבר כזה או שיוכלו לעשות לי בעיות ולא יכניסו אותי בסופו של דבר? כבר שילמתי על נסיעה לא בא לי להתבאס וזה מחר בבוקר ב7 אני צריך לצאת,אשמח לתשובה סופר זריזה אם יש כאלה שעשו את זה גם.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by J0n1,

יש אפשרות לייבא סכין מהאינטרנט, או שזה נחסם אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by KF,

שלום לכולם, האם על נעליים יש מכס + מע"מ ? במידה וכן רציתי לשאול כמה דברים, סכום הנעליים כולל משלוח הוא 113$ (Economy Int'l Shipping) כמה אצטרך לשלם מכס + מע"מ מהסכום הזה ? שאלה נוספת היא האם אצטרך ללכת לשחרר את החבילה מהמכס ולנסוע עד ת"א או שהתשלום יתבצע בסניף הדואר הקרוב אל ביתי ? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. ניסינו כמה חברות/אנשים פרטיים שאכזבו אותנו, הדירוג שלנו ירד ובחלק מהמילות חיפוש בכלל נעלמנו לגמרי מגוגל (לא מכולם), כל אחד מפרסם שמות של חברות ענק שהוא עבד איתם, אבל אי אפשר לדעת לפני כמה זמן, למשך כמה זמן, ובאיזה סדר גודל של פרויקטים, אז לצערי זה לא מייצג יותר מידי. מה הדרך הכי חכמה לדעתכם לבחון/לבחור חברת קידום אתרים באמת אמינה ואיכותית? תודה!

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by HairyAss,

http://www.pottermore.com/ מישהו שמע? ראה? מכיר? בעוד כחמישה ימים הולכת להכריז ג'יי קיי רולינג על ה"Pottermore" שרק אלוהים (ורולינג בעצמה) יודעים מה הוא. יש שמועות שאומרות שזה יהיה מאין אנציקלופדיה של הארי פוטר, מפורטת, אך לא עוד ספר בסדרה. רעיון אחר אומר שזה יהיה משחק (!) רב משתתפים בסגנון world of warcraft שיתרחש בהוגוורטס. הרעיון הזה הדליק אותי דרך אגב. מאוד מה אתם אומרים?

13. Started by RGod,

שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח קובץ DVR ,איך ניתן לפתוח כזה קובץ ?זה קובץ של סרטוון מסוים תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם זה גודל השמוליק שלו? או המראה של הבחורה? האם זה הסוכן שלו? אני לא חושב. עשיתי בירור יש הרבה אנשים מהתעשייה הזאת שלא מוכרים ונמצאים אצל סוכנים שמשווקים את השחקניות הכי מוכרות ויש לדוגמא כמה כוכבי פורנו שאני בטוח שאף אחד פה לא שמע עליהם שיש להם 30 ס"מ של שמוליק, אבל בכל זאת מי שמע עליהם בכלל כנ"ל לגבי שחקניות מדהימות שלא קוראים להם גנה גיימסון אז מה צריך בשביל להצליח בעולם הזה? (סתם מעניין אותי, ברור שאדם כמוני לא מתאים אבל בכל זאת..)

15. Started by redead,

למששל אם יש לי כתובת 12.1.1.1/255.255.254.0 איך אני יודע את מספר המחשב ואת תת הרשת והרשת? מה במקרה כזה 12.12.12.1/14 ? תודה.

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by wooper,

הי אני עשיתי את הבחינה הראשונה על ווינדוס 7 שזה windows 7 configuration mcitp כל הכיתה עשתה את הבחינה במכללה. כנראה שם של מישהו אחר נקלט שעשיתי את הבחינה כולנו נרשמנו על אותו מחשב עכשיו שאני נכנס לאתר של מיקרוסופט יש את ההסמכה רק לא על שמי לא שמתי לב לזה עברו כבר חודשיים מאז מה אפשר לעשות? האימייל והרחוב שמצוין שם נכונים שלחתי להם הודעה לתמיכה מקווה שיהיה בסדר אם לא נעדכן

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by Ovid,

http://imageshack.us/photo/my-images/192/image0064f.jpg/ יש לו זנב כמו אצל עקרב בקצה (בצורה) והוא עוקץ וזה לא הכי נעים.. זה משאיר שני חורים בתוך העור.. פעם ראשונה רואה כזה דבר, למישהו יש מושג? מאוד מעניין...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by --Adidas,

כרגע אני גר בדירה שכורה ואין לי תנור, והטוסטר אובן שיש לי שווה לתחת . אני יודע שזה לא המקום המושלם אבל בכל מקרה אם למישהו יש מושג או דגם מומלץ אשמח להמלצה .

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by y_a_n_i_k,

שמתי לב שיש פה קצת רוכבי אופניים וגם כאלה שקנו מחו"ל פנסים לאופניים, לכן שואל כאלה שאולי כבר קנו. אני מחפש מתקן לפנס לאופניים ופנס שמתחבר אליו, מצידי שיהיה על סוללות לא משנה איזה, שלא יהיה גדול מידי או משהו מיוחד, רק שיאיר את הדרך וכמה שיותר זול כמובן

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by Moty_p,

אני לא מבין למה עשו צעד כזה נוראי. עכשיו לכל הרחוב שלי אין טלוויזיה בבית ואני גר במקום שאנשים לא יכולים להרשות לעצמם לשלם 200+ ש"ח כל חודש והקולטים של DVB-T (DTT) הם זוועה, רואים משהוא כמו 6 FPS לשניה

• 40 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. *כותרת* יש יובש מטורף בסדרות מדע בדיוני ופנזטיה עכשיו, אתם יודעים על איזה שהם חדשות שעומדות לצאת בחודש חודשיים הקרובים?(סדרות חדשות, ולא המשכים לקיימות)

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. קנית לא מזמן אופניים ואני נוסע לעבודה אליהם וגם בחזור, עכשיו פעם זה היה כיף והיום אחרי 7 שנים אני מוצא הרבה דברים שפשוט מפריעים לי לרכוב כמו שצריך בנוחות מלאה. קודם כל הייתי רוצה לדעת עם יש חנויות טובות שעושות משלוחים לכל הארץ, רצוי שיהיו זולות ובעלות מבחר גדול כמה שאפשר. 1- קודם כל הייתי רוצה להחליף את המושב של האופניים שפשוט מכאיב לתחת אחרי רכיבה של שעה+- המלצות ? עם ידוע לכם על מה אני מדבר ומה אני מחפש בבקשה תשתפו אותי כל מידע יעזור בגלל שאני כבר לא כל כך מבין בתחום הזה. 2- דבר שני הייתי רוצה להחליף את המעצורים לפחות את האחורי, במעצור הדראולי שמעתי שזה דיי יקר אבל אני מעדיף לפחות מעצור אחד יהיה איכותי ויביא לי זמני עצירה טובים יותר, שוב עם אפשר המלצות לזה כי אני לא כזה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by raiman1,

http://www.sport5.co.il/ כנסו לסרטון "חצי אירופה אחריו". תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  24. יש לי בעיה אני צריך אישור רפואי למחר בבוקר הבעיה היא שהקופת חולים ליד הבית שלי סגורה בין התאריכים 12-17 רציתי לשאול האם אני יכול להוציא אישור רפואי שאני כשיר לעבודה ממרפאה כללית אחרת שנמצאת במקום אחר? חשבתי אולי שרק במרפאה שליד הבית שלי הרופא מכיר אותי ויכול להוציא לי אישור רופא. אני צריך את זה דחוף אשמח לתשובות מהירות.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים