עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shalomelbe,

1 או 2? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by YarYar,

חשבתי על משו בסגנון הזה: http://www.m-shaonim.co.il/Product.aspx?IDP=907 חשוב שתהיה זכוכית ספיר. אין ממש תקציב (מתנה מהסבתא ) אבל שיהיה בערך עד איזור ה 1500 שקל... וד"א, בראשון לציון איזה חנויות טובות יש? תודה!

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by shalomelbe,

אני מעוניין ללמוד שפה חדשה. אני מתלבט בין השפות האלה: גרמנית, צרפתית או איטלקית. כמובן המלצות לשפות אחרות גם באות בחשבון.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני לא מדבר על הסמכות MCSE וכד' אלא על תארים של ממש.

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. אהלן חברים, התוכנות שהשתמשתי בהן עד עכשיו לא ממש מתאימות לי בגלל סיבות טכניות (שקשורים למפענחים של וידאו ב-1080P ולשליחה של DTS בדיגיטלי, אבל לא משנה כרגע). אשמח לדעת איזה תוכנות אתם משתמשים לצפייה בסרטים? Anatoli.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני מקבל את הפלאפון היום ואני רוצה לדעת איזה תוכנות מגניבות ושימושיות אפשר לשים עליו כי הבנתי שיש לו מערכת הפעל הפתוחה(סימביאן) וגם איך אני מתקין את גרסאת המוזיקה לפלאפון ומאיפה אנ ימביא אותה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  7. אני מדבר על התוכנית עם המסוק המשוכלל הזה. לפני 2 פרקים היה איזשהו שחקן ששיחק מדען והיה חבר של השחקן הראשי. בפרק היום אותו שחקן משחק באותה סדרה עם תפקיד של אדמירל וכרגע הוא מנסה להרעיל את השחקן הראשי. אפילו לא אותה דמות!!! איזה עלוב!!!

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by No-way,

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איזה תוכנה אנטי וירוס היא הכי חזקה שיש ? ביט דפנדר , קספרסקי , זון אלרם וכו' .. ואם יש בנצמרקים ברשת שאפשר לבדוק ? תודה ,

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי טובה?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by PuppEDogg,

אני מתאמן רצוף כבר קרוב לארבעה חודשים (לפני זה הייתי מתאמן לסירוגין בצבא כשהיה לי כוח ואפשרות) והייתי לוקח אבקת חלבון. כרגע החלפתי לגיינר כי המטרה שלי היא לעלות כ5-10 ק''ג מסת שריר (קודם אני רוצה לעלות 5 ק''ג ולראות אם אני רוצה עוד לעלות) התייעצתי עם תזונאי ועם הספק של האבקות שממנו קניתי ושניהם אמרו לי לקחת גיינר אחרי אימון בשביל המטרה שלי. באימון האחרון חבר אמר לי שאחרי אימון צריך לקחת אבקת חלבון ואחרי שעה לאכול/לקחת גיינר ועכשיו אני מבולבל. המטרה הסופית שלי היא לעלות במסת שריר ולא יתר מידי כמו שאמרתי 5-10 ק''ג נראה לי מספיק. אם זה עוזר אני שוקל 80 ק''ג וגובה מטר שמונים, מתאמן שלוש פעמים בחדר כושר ובין אימונים משתדל לרוץ כ20-30 דקות אם מתאפשר לי ואוכל מידי יום ארבע ארוחו…

12. אני רוצה לפתוח חברה אינטרנט של אירוח אתרים ,איכסון אתרים . אני הולך ללמוד בתחום המחשבים ,אבל לא יודע איזה תחום ללמוד בשביל להקים חברה אינטרנט (אירוח אתרים ,איכסון אתרים) . אני אולי אלך ללמוד תיכנות אבל האם זה יעזור לי או שיותר טוב שאם אני רוצה להקים חברה אינטרנט שמתמחה ב (אירוח אתרים ,איכסון אתרים) אני צריך ללמוד משהו אחר בתחום האינטרנט . בבקשה תנו לי כיוון.

• 47 תגובות
    • 6.8k צפיות
  13. Started by hck,

לפתוח רמקולים, וללחוץ על PLAY. פשוט קורע! http://planet.nana.co.il/totah

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  14. אז ככה, הזמנתי מחשב מTMS לפני שבוע וקצת.. המפרט: היום בדקתי את המפרט ו... גום דאם איזה חרא.. בנוסף לזה שהמסך עוד לא הגיע מחו"ל (אזל בארץ) המחשב מוכן.. אבל אחרי הנחה אני עדיין משלם עליו 130-140 שקל יותר.. איזה חרא של מזל [= עם הכסף הזה אולי היה לי מספיק למצלמת וידיאו.. אני לא מאוד נואש אבל זה קצת עיצבן אותי אז חשבתי לשתף אתכם, אולי לשמוע קצת מקרים דומים כדי לא להיות מבואס..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. איזה תפקיד זה גארד בכדורסל? יעני הגבוה שמשחק בעמדה 4-5? או רכז?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. זוכרים שסיפרתי לכם שאני הולך לטכני? טוב, באמת הלכתי. אתם יודעים מה קרה? מיד אספר לכם. אחרי הטירונות שלחו אותי ישירות לטכני בשביל קורס מגעיל במכניקה. אבל הצבא המטומטם הזה לא ידע שבעוד מספר שבועות אקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות. פטור מנעליים צבאיות פוסל אותי מהרבה מאד קורסים, כמו טכני מטוסים, מסוקים, אפסנאות ושאר הזבל. במשך שבוע ימים מפקדים בכירים בטכני שברו את הראש בניסיון למצוא תפקיד מתאים, שאינו דורש נעליים צבאיות. אחרי שבוע חיפושים מפרך הם התייאשו, והחליטו לשלוח אותי לבקו"מ של חיל האוויר, שנמצא בשדה דוב. אז עכשיו יש לי הזדמנות חד פעמית לקבל תפקיד בן זונה, אבל אני לא יודע מה לבקש. חשבתי לדרוש פקידות, או לעבוד על מחשבים. מה אתם חושבים? מה אני צריך לבקש? שמעתם על עוד מקצ…

• 33 תגובות
    • 12.2k צפיות
  17. Started by laviko1,

כמעט כולם אוהבים במבה, אז מה הבמבה הכי אהובה פה בפורום יאללה אנשים תצביעו!!

• 45 תגובות
    • 5k צפיות
  18. אתה עובד שמונה חודשים בתחנת הדלק הארורה ההיא. אוכל חרא על ימין ועל שמאל מהתנהגות מסריחה של אנשים, מעבירות בוטות על זכויות העובד ועוד תסכולים נוספים...פאקינג שמונה חודשים ארוכים ומייגעים ותקוות האור הקטנה היא המענק המיוחל ... אבל,יקירי, כפי שאיחרת לגלות, או לא השכלת לחשב לפני כן. שנתיים מיום שחרורך - עברו חלפו. צה"ל זרק אותך לאזרחות באמצע השירות, שנה לאחר מכן עדיין התעסקת באותן בדיקות רפואיות שלא העלו דבר ורק ניפצו את המורל הפנימי שלך. כעבור שישה חודשים של התאוששות מנטלית, נכנסת לתחנת הדלק ומאותה נקודה היו לך שישה חודשים לסיים. לקח לך שמונה. סיפור Fail אחד ענק שנמשך כבר שנתיים ולא עוזב אותי.אין לי מילים...

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על שתי החברות באלה KSP או ivory איו משתי החברות אני יקבל מחיר טוב ושירות טוב וגם שיש להם מבחר גדול של חלקים למחשב תודה לכול העונים

20. Started by SHAY951,

http://www.2on.com/ אני דוב...דוב זה טוב (נראה לי).

• 75 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by J0n1,

איזה כיף לגדל אחד כזה ייוו ;D (בנוסף נראה מי יצליח לזהות את שם השיר שבתמונה )

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן איזו חיה זאת? קראתי לה ששון עד שאני אגלה את השם של החיה הזאת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. שלום, אני מקווה שזה קשור לפורום הזה, אני רוצה לקנות מחשב חדש, יש לי פחות או יותר מפרט אני רק צריך להחליט באיזו חנות לקנות, אני מעדיף שבחנות ינתן שירות טוב על פני מחיר טוב (כלומר אם תמליצו על חנות סימפטתית לא יהיה אכפת לי להוסיף כמה מאות שקלים) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מה שאני מכיר זה KSP / FOXPC / SKYPC / פנדה (שבכלל לא זולה..) מה עוד פיספסתי בדרך. איזו נחשבתל..הכי זולה ול..הכי אמינה שיש? תודה.

• 58 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים