כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני פותח עסק של שיווק והפצת מוצרים אלקטרונים למיניהם. ברצוני לדעת איזה שיטת/שירותי משלוח בין ארצות של קבלת דברים ושליחה היא הכי טובה ומשתלמת כלכלית(זמן ההגעה לא ממש משנה לי כרגע). אם יש פה ניציגי חניות מחשבים ויש לכם מושג אתם מאוד תעזרו לי בעיניין. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חשוב לי כול כך תוך כמה זמן המוצר יגיע(כמובן לא יותר מחודש) מה שחשוב לי זה שהוא יגיע לארץ ישראל ויגיע שלם כמו שהוא יצא כמובן שהמחיר משחק פה מישק גדול כי מדובר במשלוח די גדול של רמקולים שמעתי על UPS? איך הם שולחים מארה"ב לארץ איך המחירים?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
אני רוצה להכין דיסק שיהיה כיף לשמוע באוטו..........אבל רוב הזמן שאני מכין דיסקים אז יש לי מלא שירים שחוזרים על עצמם או שירים שאני ישר מעביר.................אז אולי בעזרתכם יצא דיסק טוב סוף סוף :
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פרסמו את ה- Lyrics שלכם. אלה השירים הנבחרים שאני הכי אוהב. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=U0d3K3BBNDRtMEozZUE9PQ
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי לא מעט שירים בפלייליסט ובמחשב בכלל..(אלפים, משהו כמו 10 ג'יגה) שמתי כבר הרבה שירים בנגן אבל אני מתלבט לגבי מספר לא קטן, בגלל שהם משתנים ויש קפיצות בקצב וזה לא טוב (ויש חלק שגיליתי שאיטיים מדי) ויש לי רק חצי ג'יגה בנגן שלי. איזה שירים אתם מציעים? תתנו בבקשה שמות מלאים אני צריך שירים קצביים אבל לא מהירים בצורה מטורפת כי אני רץ קל-בינוני. גם רמיקסים לשירים מקוריים זה טוב נ.ב. אני לא אוהב כל כך HIP HOP אז דגש יותר על שאר הז'אנרים, לא משנה מאיזו תקופה (כולל ישראלי...) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חבר'ה, אני משתגע, אני התחלתי לעשות ריצות... לקראת צבא.... אני כבר הרבה זמן מחפש שירים ממהירים ל"אדרנלין" כדי שלא יהיה משעמם ויהיה קל יותר לרוץ. חיפשתי כל מיני טראנסים או DJ Mixes אבל יש שם חלקים ארוכים שהם רגועים וקשה לרוץ איתם... אז בואו תציעו שיר שיר ובסוך תיהיה לי [ולכם ] רשימת שירים המתאימים לריצה... תודה רבה מראש *לא פסיכודלי מטורף או ראפ [תודה ]
-
- 30 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה שמן לטיגון הכי בריא, חמניות, תירס, אחר?
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני עברתי למכללה תכני ב''ש.... בקיצור אני גר בקרית גת ואני צריך לדעת באיזה שעה מגיעה אוטובוס אבל אני לא מוצא שום אתר שמראה לי למישהו יש?כזה אתר שמראה לאן קווים נוסעים או משהו כזה.... (קרית גת>ב''ש)
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
חשבתי על משו בסגנון הזה: http://www.m-shaonim.co.il/Product.aspx?IDP=907 חשוב שתהיה זכוכית ספיר. אין ממש תקציב (מתנה מהסבתא ) אבל שיהיה בערך עד איזור ה 1500 שקל... וד"א, בראשון לציון איזה חנויות טובות יש? תודה!
-
- 15 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד שפה חדשה. אני מתלבט בין השפות האלה: גרמנית, צרפתית או איטלקית. כמובן המלצות לשפות אחרות גם באות בחשבון.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
אני מקבל את הפלאפון היום ואני רוצה לדעת איזה תוכנות מגניבות ושימושיות אפשר לשים עליו כי הבנתי שיש לו מערכת הפעל הפתוחה(סימביאן) וגם איך אני מתקין את גרסאת המוזיקה לפלאפון ומאיפה אנ ימביא אותה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מדבר על התוכנית עם המסוק המשוכלל הזה. לפני 2 פרקים היה איזשהו שחקן ששיחק מדען והיה חבר של השחקן הראשי. בפרק היום אותו שחקן משחק באותה סדרה עם תפקיד של אדמירל וכרגע הוא מנסה להרעיל את השחקן הראשי. אפילו לא אותה דמות!!! איזה עלוב!!!
-
- 44 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה תוכנה אנטי וירוס היא הכי חזקה שיש ? ביט דפנדר , קספרסקי , זון אלרם וכו' .. ואם יש בנצמרקים ברשת שאפשר לבדוק ? תודה ,
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני מתאמן רצוף כבר קרוב לארבעה חודשים (לפני זה הייתי מתאמן לסירוגין בצבא כשהיה לי כוח ואפשרות) והייתי לוקח אבקת חלבון. כרגע החלפתי לגיינר כי המטרה שלי היא לעלות כ5-10 ק''ג מסת שריר (קודם אני רוצה לעלות 5 ק''ג ולראות אם אני רוצה עוד לעלות) התייעצתי עם תזונאי ועם הספק של האבקות שממנו קניתי ושניהם אמרו לי לקחת גיינר אחרי אימון בשביל המטרה שלי. באימון האחרון חבר אמר לי שאחרי אימון צריך לקחת אבקת חלבון ואחרי שעה לאכול/לקחת גיינר ועכשיו אני מבולבל. המטרה הסופית שלי היא לעלות במסת שריר ולא יתר מידי כמו שאמרתי 5-10 ק''ג נראה לי מספיק. אם זה עוזר אני שוקל 80 ק''ג וגובה מטר שמונים, מתאמן שלוש פעמים בחדר כושר ובין אימונים משתדל לרוץ כ20-30 דקות אם מתאפשר לי ואוכל מידי יום ארבע ארוחו…
-
- 18 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לפתוח חברה אינטרנט של אירוח אתרים ,איכסון אתרים . אני הולך ללמוד בתחום המחשבים ,אבל לא יודע איזה תחום ללמוד בשביל להקים חברה אינטרנט (אירוח אתרים ,איכסון אתרים) . אני אולי אלך ללמוד תיכנות אבל האם זה יעזור לי או שיותר טוב שאם אני רוצה להקים חברה אינטרנט שמתמחה ב (אירוח אתרים ,איכסון אתרים) אני צריך ללמוד משהו אחר בתחום האינטרנט . בבקשה תנו לי כיוון.
-
- 47 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
לפתוח רמקולים, וללחוץ על PLAY. פשוט קורע! http://planet.nana.co.il/totah
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי מחשב מTMS לפני שבוע וקצת.. המפרט: היום בדקתי את המפרט ו... גום דאם איזה חרא.. בנוסף לזה שהמסך עוד לא הגיע מחו"ל (אזל בארץ) המחשב מוכן.. אבל אחרי הנחה אני עדיין משלם עליו 130-140 שקל יותר.. איזה חרא של מזל [= עם הכסף הזה אולי היה לי מספיק למצלמת וידיאו.. אני לא מאוד נואש אבל זה קצת עיצבן אותי אז חשבתי לשתף אתכם, אולי לשמוע קצת מקרים דומים כדי לא להיות מבואס..
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה תפקיד זה גארד בכדורסל? יעני הגבוה שמשחק בעמדה 4-5? או רכז?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-