עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ביום הראשון שעבדתי בארומה, לא שמעתי על החוק שאסור לעשן והוצאתי מעפרות והם קיבלו קנס על זה חחחחח באותו המקום, אחרי כמה זמן זרקתי זבל, ולא שמתי את השקית בתוך הפח כי הוא היה מלאה אלה ליידו, וגם על זה הם קיבלו קנס :

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by Avi Levin,

אני משתמש במכשיר TANITA לצורך הבדיקות, המכשיר מביא את כל הפרטים: אחוז שומן בגוף בכללי, שומן בטני, מסת שריר, % מים, צפיפות עצם, כמות שריפת קלוריות יומית וכמובן גיל מטבולי. בפעם האחרונה שנשקלתי זה היה בצבא - השתחררתי לפני משהו כמו חצי שנה, נמדד לי אחוז שומן של 14%, וגיל מטבולי של 12. (אני מאוד אקטיבי מבחינה ספורטיבית), מסת השריר שלי לעומת השומן היתה 8 (מדד כזה, שריר חלקיי שומן), שומן בטני של 1. עכשיו, אחרי חצי שנה שאני לא נמצא במסגרת כלשהי, נשקלתי שוב והנה התוצאות- גיל מטבולי - 14 אחוז שומן - 16.5% שריר - 5 שומן בטני - 2 האם זה יכול להיות שהתדרדרתי עד כדי כך? עכשיו התחלתי להתאמן באופן פחות סדיר מאשר פעם (אחרי הכל אין לי גישה עכשיו לחד"כ כל הזמן, ויש דברים אחרים לעשות), אני …

• 24 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by night-fire,

מהו עמוד הבית שלכם? לי יש שניים: 1.Walla בשביל האימייל 2.HWZone (איך לא )

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

אשמח אם תשתפו אותי מה בחרתם ללמוד במכללה/אוניברסיטה כדי לעסוק בו בעתיד למחייתכם . הסבר קצר על המקצוע יתקבל בברכה. השרשור נפתח עקב מכינה שעשיתי להנדסה וגיליתי שזה פשוט לא אני וכרגע שובר את הראש מה ללמוד... לילה טוב.

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. כמו שכתוב בכותרת - השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף חלקים בחומרה (ספציפית - מעבד ולוח אם, כי אני יודע שכרטיסי זיכרון אפשר להוסיף ואני מניח שאפשר גם להוריד בלי שום בעייה) בלי לגעת בדיסק הקשיח? או שזה סתם יעשה בעיות? תודה איל

6. הציעו לחבר שלי משרה X. הבן אדם היחיד שעבר את כל הראיונות כבר עם כח אדם, שנייה לפני חתימת חוזה הוא נשאל: "מה היית מעדיף Y או את התפקיד X (אליו הוא התמיין) ? הוא ענה "Y". אני כששמעתי פשוט כזה . מיותר לציין שאמרו לו "טוב אנחנו נהיה בקשר" שזה "לא התקבלת !". רציתי לשתף שבמקרה ויש פה עוד מישהו שהוא שוקיסט טוטאל לוסט וישאלו אותו כזה דבר שיגיד שהוא רוצה רק את התפקיד אליו הוא ניגש ולא שום דבר אחר.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by masterb,

העתיד של עולם המשחקים : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. נתקלתי בפורום בכל מיני שמות כמו moridin או haflo שהן דמויות מספרים וסתם רציתי לדעת איזה ספרים אתם קוראים ומאיזה סוג...

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. בימים האחרונים גוגל ניהיה איטי מאוד, רציתי לדעת אם עוד מישהו סובל מהתופעה. 1.5 בזק + בזק בינלאומי

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

מחזה קשה לצפייה - לכל חובב חיות אני מזהיר מראש http://msnbc.msn.com/id/4096586

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by OnlyOne,

שלום לכולם כיום אני ממקסס ומתעסק עם מוזיקה בתוכנות מחשב וקצת נמאס ולא יוצא נוח אני מחפש עמדת DJ(בעבר* לפני שלוש שנים* הייתה עמדה המחיר טוב אבל כמובן שעבר זמן ואני מחפש עמדה עם שתי דיסקים וקורא צרובים(MP3) אפשרות לסקראצים ואפקטים תקציב 1500-1700 מדובר על עמדה ביתית ולא למסיבות ככה שלא צריך להגזים וגם עמדה נחמדה במחיר פחות מ1500 ש''ח תתאים תודה לכולם איני מתמצא בעמדות DJ

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by over,

אני קורא פה אנשים שקונים מחשבים באלפי שקלים וכרטיסי מסך בסכומי עתק, ו השאלה למה ? היום בעידן קרבות הענק בין כל חברות הקונסולות זה הדבר הכי משתלם לקנות . הרבה יותר זול, אמן , נוח . רוב המשחקים כבר מזמן עברו לקונסולות . (למעט אסטרטגיות ) הקונסולות היום חזקות הרבה יותר ממחשב ממוצע .ניתן לחבר אותם למסכי ענק בלי כל הבאגים שמאפיינים מחשב . מכניסים משחק הוא מיד עובד . אשמח להבין מדוע אנשים עוד מבזבזים כספי ם על מחשבי משחק ?.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by WarMachine,

ללא ספק המחשב זה חלק גדול בחיי היום יום של כולנו פה אך גם הטלוזייה... יש סדרות איכותיות ויש איכותיות פחות... מה לדעתכם הסדרת דרמה הכי טובה בכל הזמנים והקומדייה הכי טובה? לדעתי בתחום הקומדייה ללא ספק סיינפלד המיתולוגית אין עליה בכלל ולא נראה לי יהיה גם,בתחום הדרמה לדעתי לוקחת ER ובגדול,סדרה מקצועית מושקעת בעלת עומק וכל פרק שם הוא שפוט חוויה טלווזיונית,ללא ספק אחת מיצירות המופת.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מדובר במבצע לקידום האלבום החדש של U2 שיוצא לחנויות. המבצע: http://glz.msn.co.il/newsArticle.aspx?newsid=35755 היוצר שהתבטא נגד ישראל: http://en.wikipedia.org/wiki/Brian_Eno#Politics דבריו בהפגנה שנערכה בלנדון בפני 20 אלף איש מהשנה (בזמן המבצע): http://www.youtube.com/watch?v=mWsv4-_UX4g הבחור הזה הוא מהמפיקים הראשיים של הלהקה לאורך השנים, משפיע באופן ניכר על הלהקה ועל האלבום הזה סצפיפי ואומן מוכר בפני עצמו. http://en.wikipedia.org/wiki/No_Line_on_the_Horizon (הוא גם הפיק, וגם כתב חלק ממילים ולחני השירים באלבום) לא רק זה, אלא שהבחור חתם על מסמך שקורא להחרים את ישראל מבחינה אקדמית ותרבותית. http://www.guardian.co.uk/world/2006/dec/15/israel.guardianletters האם גוף של המדינה…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by 1nstall,

חג חנוכה שמייח לכולם.. להפתעתי ראיתי שיצא היום עוד סדר בסדרת (המעולה..) American Pie. שמו הוא American Pie - Beta House. http://www.imdb.com/title/tt0974959/ כמעריץ הסדרה הופתעתי מאוד, הייתי בטוח שהסדרה תעצר לאחר הסרט השלישי, אבל לפתע אנחנו כבר בסרט השביעישישי (!).. אז חברים, תהנו מהצפייה, ותחזרו לפה עם ביקורת.. Install

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Crash5,

מישהו שם לב להאטה בקצבי ההורדות מ RS? כבר כמה ימים שאני מוריד בסביבות ה-30kb/sec עם חבילה של 1.5MB יש לי חשבון פרימיום ואני בדר"כ מוריד במקס' של מהירות החיבור שלי. אשמח אם תנסו להוריד קובץ ותגידו לי האם אתם גם נתקלים באיטיות.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. וגם כמה עולה חולצה באיכות טובה של לקוסט אבל זיוף ? וגם האם ניתן להשיג באיסטנבול בשוק חולצות מקוריות של לקוסט,בילאבונג פולו וכו''??

• 23 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. זה נקרא Thinking putty לינקים : האתר הרשמי : http://www.puttyworld.com/ firebox.com (בכלל אתר עם מלא שטויות וגאדג'טים והמצאות מוזרות) thinkgeek (כנ"ל?) וכל השאר.. זה נראה כ"כ כיפי וממכר , לא ? או שאני היחיד שחושב כמו ילד בן 3 ? אני פשוט מת להזמין איזה 5 כאלה !!! (ירוק זוהר בחושך, שחור לגמרי, תכול "חשמלי" , ועוד כמה.. ) בעיה : אין לי כרטיס בינ"ל בעיה : לא מצאתי אתר שמוכר את החומר הזה, וגם מקבל paypal (נרשמתי ל paypal במיוחד בשביל זה... ) אם מישהו מכם, מתכנן להזמין כזה , ויש לו אמצעי תשלום בינ"ל, אני מאוד מאוד מאוד אשמח לדעת, ולהשתתף בהזמנה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by avivlevy,

רצוי שיהיה על רצולציה 1280*1024

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by RUBI88,

שלום רב לכולם . אני כרגע בלימודי הנדסאי תוכנה, אני די שולט בלימודים והולך בסדר גמור. אבל מה אני קצת ממורמר שלא הלכתי למהנדס מה שהיה מצריך לשפר בגרויות ועוד זמן . בגלל זה הלכתי להנדסאי מההתחלה . רציתי לדעת האם בתור הנדסאי תוכנה : א. אפשר למצוא עבודה ללא ניסיון . ב. אפשר להתקדם ולהתפתח מעבר בדיקות תוכנה .. ג. איזה תפקיד אפשר לקבל . תודה רבה

• 23 תגובות
    • 9.3k צפיות
  21. Started by D.r Bit,

זהו חברה עברה עוד שנה ואני התבדרתי בשנה ... אז החיים עוברים לנו תחת הידיים ואנחנו לא מרגדים זואת .... יום שני אני הולך לחגוג ... ... אז שלכולם יהיה חג עצמאות שמח ולי יום הולדת מה לעשות אף אחד מהחברים לא אמר לי מזל טוב :'( ברכות תתקבלנה בשמחה .... יאללה חגיגות ! :funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::fu…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ben389,

קצת מסורבל אבל אפשר להסתדר איתו http://uncyclopedia.org/wiki/Ipod_Nano_200gb_Instructions/Page_1

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by guru,

תגידו מה עושה כפתור ה- scrlk או נראה לי scrol look מה הוא עושה חוץ מלהפעיל ולכבות נורה

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by massinvallus,

אני בן 14 וחצי והתחלתי להתאמן בחדר כושר לפני שבועיים בתדירות של יום כן-יום לא (3 או 4 פעמים בשבוע) אז חברים שלי אמרו לי שהרמת משקולות פוגע בגדילה ושגם זה יכול להזיק לקליעה שלי בכדורסל עד שאני יסיים להתפתח כי זה פוגע ברגישות ביד. זה נכון?

• 23 תגובות
    • 8.1k צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חוץ מהמורה להנהיגה?

• 23 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.