עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אביהרץ,

איך זה שמחברים עוד מכשיר דרך מפצל לתקע הוא גם עובד?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מי יודע מה השם של זה? איפה אפשר לקנות? ואם זה נכון שיש צבעים שונים לפלסטיק לפי רמת קושי ? [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by ariel-ro,

שלום לכם! הסתכלתי על מחירים של האינטרנט בכמה זה. וראיתי שבב"ל מציעים 5 מגה בממוצע(אחרי החודשים חינם) ב54 שקלים לחודש האם הם טובים, האם יש איתם בעיות באינטרנט?(ניתוקים וכד') אריאל

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ToMuSH,

:cleric: UHM... YOU KNOW WHAT I'M SAYING?

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  5. בטח ראיתם מכללות שמציעות קורסים של רשתות ! זאת גניבה לאור היום זה סתם תעודה ובסוף שולחים אותך להיות טכנאי PC רגיל מי שרוצה באמת ללמוד רשתות המלצה שלי שישלם כסף למישהו עם ניסיון בצורה פרטית אין כמו ניסיון בשטח עם התעודה של המכללה אפשר לעשות טיירה! הם גונבים 20 - 30 אלף סתם ! התעודה לא שווה גרוש כל התחום של הרשתות זה שטויות כל סתום יכול לדעת רשתות אחרי לימוד של כמה שעות . אל תתפתו להצעות ותעודות שאפשר לנגב איתם את ה T מורחים קורס של יום וחצי שנה וחצי סתם כדי להצדיק את הכסף שהם גובים.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by kobi_af,

שלום באווירת יום העצמאות חשבתי שיהיה נכון לפתוח איזה אשכול עצות למנגליסט המתחיל....אני למשל היום הדלקתי עם "לבנים" בלבד וקצת הסבכתי בהתחלה כי אני לא מומחה בתחום אבל הסתדרתי בסוף...שמעתי כבר עצות בנושא אז איך אתם מדליקים תמנגל שלכם?

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. ההורים שלי משגעים אותי הם רוצים כתוביות ברוסית(עדיף) או בעיברית ואני לא מצליח למצוא משהו טוב כרגע אני מחפש כתוביות לסרט: The Fabulous Baker Boys אני שמח לעזרה והמלצה כללית לאתר טוב

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. מדובר במבצע לקידום האלבום החדש של U2 שיוצא לחנויות. המבצע: http://glz.msn.co.il/newsArticle.aspx?newsid=35755 היוצר שהתבטא נגד ישראל: http://en.wikipedia.org/wiki/Brian_Eno#Politics דבריו בהפגנה שנערכה בלנדון בפני 20 אלף איש מהשנה (בזמן המבצע): http://www.youtube.com/watch?v=mWsv4-_UX4g הבחור הזה הוא מהמפיקים הראשיים של הלהקה לאורך השנים, משפיע באופן ניכר על הלהקה ועל האלבום הזה סצפיפי ואומן מוכר בפני עצמו. http://en.wikipedia.org/wiki/No_Line_on_the_Horizon (הוא גם הפיק, וגם כתב חלק ממילים ולחני השירים באלבום) לא רק זה, אלא שהבחור חתם על מסמך שקורא להחרים את ישראל מבחינה אקדמית ותרבותית. http://www.guardian.co.uk/world/2006/dec/15/israel.guardianletters האם גוף של המדינה…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אהלן, בזמן האחרון משעמם אותי כל הסרטי זבלה "פעולה" שיש בטלויזיה, הכל נראה רע ועל הפנים.. יש איזה סרטים טובים של אמנויות לחימה שאתם מכירים? אני מדבר על סגנון the matrix - אחד הטובים שיצא לי לראות בנוגע לאמנויות לחימה. Fearless - זהו בהחלט הסרט הטוב ביותר שיצא לי לראות בסגנון הזה, ג'ט לי ענק, אם יש משהו בסגנון דומה..אני אשמח ong bak berlinuen 13 או איך שלא כותבים... וסרט קרוב שנראה טוב ויש לי אליו קצת ציפיות - street fighter. תודה לא סגנון ברוס לי ושנות ה 70..אלא עדכניים...

• 23 תגובות
    • 7.3k צפיות
  10. היי אני בן יחיד שההורים חתמו לי גולני או גבעתי (פרופיל 97 קב''א 56) ואני אמור להתגייס ביום שני הקרוב (מרץ 09) מהלשכת גיוס אמרו לי שההחלטה על קבלת החתימה של ההורים היא חיובית אבל מסרבים להגיד לי לאן אשתבץ (כשכל מתגייסי מרץ כבר יודעים לאן הם הולכים כבר חודש) ואומרים שאני הולך לראות קצין מיון בבקו''ם מישהו יודע מה הולך לקרות , האם ישלחו אותי לגולני\גבעתי או שישימו אותי להיות ג'ובניק ?? תודה

• 23 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by Invisible person,

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מתעניין יותר ויותר בתרבות (אם אפשר לקרוא לזה כך) של ההאקרים. אין ספק שיש להם פילוסופיה משלהם, קו מחשבה ייחודי ותכונות אופי שמאפיינות אותם. בכלל, זו קהילה בפני עצמה. והתחום עצמו של ההאקינג מרתק במיוחד. נכון שיש לא מעט שמנצלים את הידע לשימוש לרעה כמו פגיעה במערכות וגניבת מידע, אבל יש גם טובים שרק רוצים ללמוד דברים חדשים. אז במה בעצם מסתכם הידע של ההאקר? האם הוא מתכנת ברמה גבוהה? אלגוריתמאי מתוחכם? מאין כל הידע הזה אם לא ממוסד אקדמי? (לא נראה לי שבוגר הנדסת תוכנה או ד''ר למדעי המחשב יכול לקרוא לעצמו האקר). אני לא שואל שאלה ספציפית, רק פותח דיון על התרבות הזו. כל אחד יכול לשתף מה שהוא יודע, לשאול שאלות כאלה ואחרות וכו'. מקווה לדיון פורה

• 23 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by X-BLADE,

לא מצאתי כאן ת'ארד כזה אז סתם עניין אותי מה החברים פה בפורום שלומדים באקדמיה לומדים מה הציונים ,הקורסים וכו'. אני אתחיל: שנה א' הנדסת מחשבים ופיסיקיה ישומית באוניברסיטה העברית (חוץ מקורס אחד במדמ"ח שלא הרשו לי לקחת כי אני בתיכון) קורסים וציונים: מכניקה ויחסות פרטית (7 נק') ציון סופי 90 אלגברה ליניארית 1 (6 נק') ציון סופי 92 מתמטיקה שימושית 1 (6 נק') ציון סופי 99 סדנה בפיסיקה למהנדסים 1 (2 נק') - ציון עובר (אפשר או לעבור או שלא אין באמצע..) לומד עכשייו בסמסטר ב' את הקורסים: חשמל ומגנטיות (6 נק') חשבון אינפיניטסימלי (7 נק') מתמטיקה שימושית 2 (6 נק') סדנה בפיסיקה למהנדסים 1 (2 נק') יהיה נחמד לדעת מה האנשים שמסתובבים פה בפורום לומדים, מה יש להם להמליץ בנושא וכו'.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אתם מוזמנים להכנס/לבדוק/לתת פידבק/להשחיט את האתר הבא: http://aspspider.info/NuclearEnergy אם לא בא לכם להרשם אז: משתמש רגיל: שם וסיסמא - web1 "המנהל": (כל האתר אצלי על המחשב ככה שאין בעיה אם תמחקו משתמש ) שם וסיסמא web מי שרוצה לבדוק את הקוד/לגנוב ממנו אז הנה כל הדפים (בלי הDB והתמונות) [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by nadavtwtw,

לא ראיתי אותו מלא זמן ואי אפשר משהו מתוק (סכרת)

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ללא ציוד הקפי . אבל תשתוללו חופשי בקשר לשאר

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא.. יש בכלל פורמט מנצח בכלל או שזה עדיין בכלל ממשיך?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by artyom,

כל שנה בוחרים מלכה יותר ויותר מכוערת... מה זה צריך להיות!??! תחרות כל כך מכורה אלוהים ישמוררר ותחשבו שהיא תייצג אותנו בתחרות העולמית...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני רוצה להעלות אתר. דומיין ושרת בדרך. (בקרוב קונה) אבל מה, שם אין לי. כמובן שזה מונע ממני לקנות דומיין, בגלל זה ה- בקרוב קונה... אני צריך עזרה מכם במציאת שם לאתר. זה יהיה אתר כללי עם מדריכים שונים, בלוג ועוד דברים.. (מקום לשמור פרוייקטים שונים - מידע עליהם, גלריית תמונות..) תודה למי שיעזור (ואם תרצו, אני אפילו אזכיר את שמכם באתר...)

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by J0n1,

עשינו היום שיפוצים בבית וראיתי את הדבר הזה, מה התפקיד שלו? זה של התשתית של האינטרנט - הוט, אבל מה זה עושה? אין לי כבלים בבית ד.א.. טנקס אה שכחתי להביא תמונה חח http://img89.imageshack.us/img89/3543/dscf2192qz0.jpg

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by 3d7,

אני יודע שזה ממש ישן, אבל היום עשיתי למישהו את הקטע של אולגה בטלפון (אתה מתקשר, מבקש את אולגה ועונה לך אחד רוסי שמקלל אותך). בקיצור, הוא לא הכיר את זה. עשיתי לו את זה איזה 6 פעמים, והוא לא תפס את הקטע. אל תשאלו איך הוא קילל אותו בחזרה, כאילו שהוא באמת מדבר עם מישהו. אני נשפכתי, ממש קרע אותי! בסוף לא יכולתי יותר, אמרתי לו "תעזוב, אל תתקשר יותר, בסוף הוא עוד יבוא לפה". עד עכשיו הוא לא יודע שזה לא אמיתי. עשיתי את זה לעוד אנשים מזמן, וגם ראיתי אחרים שעשו להם, אבל זה היה הקטע הכי קורע. בכל מקרה, הבנתי שיש קטעים חדשים של "אולגה 2" ושל "ז'קלין". מישהו מכיר את זה? : אשמח אם תעלו אותם לפה, וגם קטעים מצחיקים אחרים שאפשר לשים בסלולארי.

• 23 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. זה כואב, זה מדמם וזה נפוח - מה זה? ואו זה נראה גרוע ביותר במציאות .

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים ... האם הפסקת חשמל הורסת את החלקים במחשב ?.. היה לנו עכשיו הפסקת חשמל והמחשב שלי כמובן נכבה ולא נראה שמשהו קרה ... אז השאלה שלי אם המחשב שלי אחר כך נפתח ועובד בצורה תקינה זה אומר שלא קרה כלום או שזה נזק מצטבר ועם עוד הפסקות חשמל אז בסוף איזשהו חלק\ים יהרס\ו ?.. אפשר אולי איכשהו לבדוק אם משהו נהרס (מבלי לפתוח את המארז) ?.. תודה מראש, משה

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

נרשמתי עם הVISA החייל שלי לPAY PAL. ועכשיו הם אמורים לקחת ממני כמעת 2 דולר. א. הם יחזירו? ב. תוך כמה זמן בערך הקנייה תתבצע? אני כבר רוצה לרשום את 4 המספרים שהם מבקשים בשביל לסיים את תהתליך האימות. ג. חברת האשראי לוקחת כסף על זה שאני עושה קנייה בדולרים? עוד שאלה קטנה: בשביל לראות את החיוב אני צריך להיות רשום באתר של לאומי קארד, או שאני גם יוכל לראות באתר של לאומי תחת לשונית כרטיס אשראי?

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by BaDaBoom,

אז עם בוא השנה החדשה יש לי resolution להפסיק לעשן. אם יש לכם ניסיון או עצות אז בבקשה לשתף... תודה מראש ובהצלחה לי.... כבר 47 שעות בלי סיגריה...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by elior021,

אהלן חברה אני רוצה לקנות רובר 214 וכל אחד אומר משהו אחר על האוטו יש אנשים שאומרים שהרכב על הפנים ויש את אלה שאומרים שהרכב מצוין אשמח לקבל חוות דעת מאילו שמבינים כי אני ממש לא מבין כלום ברכבים תודה מראש

• 23 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים