כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אפילו איך הגעתי לזה אבל רציתי לראות אם זה קרה למישהו בפורום, ביקור פתע מהוט למטרת בדיקה של חיבור פיראטי. זה חוקי בכלל ? (הביקור מן הסתם, לא החיבור )
-
- 39 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
משהו מכיר אתר אינטרנט שיש אפשרות לראות איזה חבר כנסת הצביע בעד או נגד בהצעת חוק כזאת או אחרת? או לדוגמה איזה חבר כנסת היה בעד או נגד להוציא מוצר כזה או אחר מפיקוח. הבנתם את הרעיון.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איבדתי את עצמי מחפש קווים (אני צריך לחפש בדן, אגד או מטרופולין? ) ודרך הגעה לקניון איילון, אני צריך להגיע ליס פלאנט באיילון. האתרים של חברות האוטובוסים עילגים ( ) ולא עוזרים, אשמח לעזרה מהמקומיים או ממי שיודע איך אני מגיע לשם בתחבורה ציבורית? קווים וכד'.... איזה קו אני תופס באלוזרוב אחריי שאני מגיע לתחנת רכבת סובידור מכיוון צפון? (או שעדיף לרדת עם הרכבת בתחנה אחרת?) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
אם בטעות שלחתי בפייסבוק בהודעות פרטיות שיחה שלמה ביני לבין מישהו אחר לארכיון יש לי דרך להחזיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי מיועד לשירות קרבי והגיע לי מנילה קרבית,בסוף הביאו לי הת'ש 3. הייתי באילת לפני כחודש בערך והתקשרו אליי מהלשכת גיוס לדרג 10 תפקידים. בקיצור דירגתי את תקשוב 5,ומשטרה צבאית 4,וכל השאר 1-1-1-1-1 וכן הלאה. הנציג שמה אמר לי שתקשוב זה משהו שקשור למחשבים,אבל למה בידיוק? ואיך התפקיד של משטרה צבאית?,הבנתי שזה תפקיד כללי אבל מה פחות או יותר?,זה נחשב קרבי?,עושים בזה יומיות או מה?(איך זה משפיע על ההת'ש3 שלי?),מה המשכורת החודשית בזה? אשמח שיעזרו לי כמה שיותר בנושא,הגיוס הוא ב22 באוקטובר,ועם הזמן אני רק נהיה יותר ויותר סקרן.
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו שמע על זה?: http://www.apture.com/ זה נראה מאוד נחמד, אני חייב להגיד שאחרי שהתקנתי אותו אני משתמש בו הרבה... זה מאוד עוזר אז החלטתי לשתף מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
חשבתי לקנות כזה לרכב http://www.dealextreme.com/p/car-sunshade-board-solar-power-panel-auto-car-battery-charger-with-suction-cups-82013 הרכב עומד לעמוד חודש+ בנתב"ג עקב נסיעה לחו"ל. פעם שעברה חיפשתי בנרות אנשים להתניע עם כבלים זה נראה לכם פרקטי, אפשרי בכלל?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני עשיתי פסיכומטרי ניגשתי למבחן באפריל קיבלתי גרוע...באנגלית קיבלתי 76 יש למישהו דרך,שיטה או כל דבר שיכול לעזור לי להגדיל את אוצר המילים ולהתכונן למבחן הבאה שלי בינואר ? הלכתי לוול סטרייט הם רוצים קרוב ל8 אלף לשנה ואין לי שנה עשיתי שמה מבחן ואני רמה 5 אם זה אומר משהו.. רציתי גם המלצה למכוני לימוד טובים באזור המרכז (אני מבת ים) עשיתי קורס מזורז מטעם אנקורי במכללת בת ים הקורס היה מזורז כ חודשים ושבוע שבכל שבוע הינו צריכים ללמוד 5 אותיות באנגלית ו5 בעברית +- תודה
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן חברה, שמי עודד אני מנהל רשת בצבא אבל ברצוני לספק לשלוש שנים של נסיון גם תעודה פורמלית של מייקרוסופט. השאלה שלי היא איפה לדעתך המקום הכי טוב לעשות את הקורס? מין הסתם על גו'ן ברייס שמעתי וגם ביררתי אבל רציתי לדעת אם יש עוד מקומות שלא נופלים מהרמה של גו'ן ברייס?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][/td][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] איך אני עושה סוגריים גדולים על 2 שורות? הכוונה אני צריך לעשות פונקצייה שווה ל תנאי ומה התוצאה של התנאי ולמטה עוד שורה כזאת[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הזמנתי כבר בעבר מEBAY והכול היה זבל אחד גדול שלא נדבר טוב הזמנתי מאיזה קופון אחד שבארץ וגם כן זבל גדול אין לי רצון לבזבז 50 שקל על מדבקה מסריחה מאיפה כן כדאי לקנות ?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום כולם, אני בן 20 וכמעט מיד לאחר השחרור שלי (בפרופיל 21 רפואי) מהשירות הצבאי (שארך כשנה וחצי) התחלתי לעבוד, קיבלתי משכורת וראיתי שיש לי ניכוי מהשכר עבור ביטוח לאומי (בשווי 7% מהשכר) ומס בריאות (בשווי 5% מהשכר) ואין ניכוי כלל על מס הכנסה. הכל טוב ויפה עד שגיליתי שיש לי אנשים בגילי +- שמנכים להם סה"כ 3.5% מיסים מהשכר כשהמשכורות של שלושתנו קרובות לממוצע של המשכורות הללו. הדבר זה הפתיע אותי וגם די מבלבל.. הרי מקום העבודה משלם בכל מקרה את הברוטו, השאלה היא מה הסיבה שמנכים לי כל כך הרבה יחסית לאחרים? בדקתי את זה מול 2 אנשים (עם אותו ותק שלי בעבודה): האחת בת 21 שהשתחררה לפני שנה+ ועשתה שירות צבאי מלא (נקבה). האחד בן 19 שלפני גיוס (זכר). תודה מראש, Zinger777.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר hobby shop כלשהי בארה"ב עם מבחר ומחירים סבירים ששולחים לארץ? אני מכיר את החנות של הסיני, וגם של "הסיני החדש", אז מבחינת המזרח אני מכוסה. אבל בנוסף לזה, מישהו מכיר חנות דומה של טיסנים, מסוקים, מכוניות, חלקי חילוף וכו' ששולחים לארץ מארה"ב? עדיף אם יש אחת שמחזיקה מלאי של קיושו/הירובו בנוסף לכל החברות הסיניות. ואם למישהו יש נסיון עם אחת, יהיה בכלל מצוין אם הוא יוכל לחלוק
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מה המצב ?? תגידו איך אפשר לדעת מיקום מדוייק של אנטנה סלולארית ?? הם היא מותקנת בבית של מישהו ?? תודה
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אכלתי איבר מין?
-
- 10 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
הקדמה קצרה:אני יודע, זה לא פורום רכב ויש את קארספורום. אבל אני יודע שלרוב (לא כולם) אין שם ראש פתוח וישר ישלחו אותי לקנות מגבר יעודי לרכב. אז... אני כאן במסגרת פרוייקט מודינג קטן לשיפוץ הרכב נתקלתי בדילמה הזאת. אני מתכוון בהמשך לחבר גם מגבר יעודי, אבל בנתיים מגבר שאני מאד קשור אליה, חד וחלק - יש או אין דרך לחבר אותו לרכב? ואם כן, מה צריך לקנות ואיך עושים. המון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי היום דיו למדפסת שלי באופיס דיפו, ונמאס לי כבר לשלם 300 שקל לדיו. יש איזשהם אתרים מומלצים או חנויות זולות בארץ לדיו למדפסת? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי להמליץ על תגובה בקישור הבא: http://hwzone.co.il/news/135600 וקיבלתי את השגיאות הבאות שלחצתי על הקישור: Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/talkBackHighLight.php on line 5 47 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/ezadmin3/infra/functions.php on line 2572 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/ezadmin3/infra/functions.php on line 2573 Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Lin…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הזמרת ההולגרמית היפנית, ששירה מיוצר ע"י סינטיסיזר מדגימת קול שנלקחה משחקנית קול. הנגנים והקהל אמיתיים! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: CV01 Hatsune Miku - World is Mine Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Melt (Mirrored) Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Innocence Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Alice Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - From Y to Y Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Ai Kotoba Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Strobe Nights Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Moon Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV0…
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני שוקל לקנו מחשב יד שניה, ורציתי לדעת אילו בדיקות כדאי לבצע? אם זה לא שייך לפה אז נא להעביר. תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
משו מכיר משהו כזה? ספר בנושא? [משו מומלץ]
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האתר שלהם לא עובד http://pandas.co.il/