עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מוזמנים לריב בתגובות.

2. Started by Milford Cubicle,

גררר.... עוד פעם הטמפיט הזה צעק לי לסגור את המיים... ישר הלכתי ופתחתי את המיים בכיור, עד מחר בבוקר. שיצרח עד מחר, האידיוט. :AR15: :AR15: :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by nir007,

אז ככה אני בן 19 ואני חייל ובמהלך השירות הצבאי שלי אני רוצה לעשות קורס בג'ון ברייס,או מכללת נס נראה כבר איפה.. אני מתלבט בין הקורס בודק תוכנה-QA למתכנת מערכות מידע. מה כדי לי? יש לי עוד שאלה האנגלית שלי היא לא מי יודע מה (פחות מהממוצע) זה אמור להפריע? ו..רציתי לדעת אם אפשר ללמוד טיפה דרך המחשב באופן עצמאי לפני שאני נכנס לקורס? תודה..

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by HoLy4EvEr,

אני מעוניין לקנות נרגילה טובה...עכשיו השאלה היא...האם הגודל קובע? פעם שמעתי שככול שהנרגילה יותר גבוהה ככה יותר טוב...השאלה מה בדיוק טוב? חשבתי על כזאת http://www.nargilot.co.il/Products/19/The-39-Syrian-Hookah-With-Decoration-Crown.asp או אולי כזאת http://www.nargilot.co.il/Products/19/The-30-Shiny-Red-Hookah.asp לא יודע צריך דעה מקצועית...ואני בטוח שבפורם הזה יש מבינים בנושא תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. בכרטיסי מסך של geforce אז בסדרת ה-series 7 זה אומר שכל הכרטיסים שמתחילים ב-7 ? לדוגמא 7900GS הוא בסידרה הזאת נכון??? ועוד שאלה.. איך אני יודע כמה ביט המערכת הפעלה שלי?? תודה, דניאל.

6. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני פשוט חייב לשים את זה:

7. Started by Jack_g,

שמעתי על קורס NAISA -Network administrating & information security analyzing שהוא כולל את התעודות הבאות: MCSE- (Microsoft Certified Systems Engineer) Level - Managing of Microsoft networks CCNA- (Cisco Certified Networks Associate) Level - Management of CISCO communication devices CISCO PIX - Management of Cisco security systems CCSE- (Check Point Certified Security Expert) Level - Expert Level CheckPoint Management LPI - (Linux Professional Institute) & SUSe Certification CIW - Security Analyst העניין הוא שהקורס מועבר במכללה שנקראת רויאלנט האתר שלה הוא: http://www.royalnet.co.il מישהו מכיר שמע עשה את הקורס הזה? אני מעוניין בתעודת MCSE פלוס הידע כמובן אבל אם יש…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. :s07: :s07: נראה כאילו הקבוצה הזו קיבלה איזה כישוף קללה.... אין לי דרך אחרת להסביר את זה... כישלון אחרי כישלון,מכה אחרי מכה... נראה שמה שהיה לה מאז 1995 לא יחזור... לאחרונה,כשגאיידמק קנה את הקבוצה-תקווה חדשה התעוררה...חוץ מתכנון על הרכבי שחקנים מדהימים,הוא גם תכנן להביא מאמן מדהים [לשם שינוי] נראה שכל זה הלך לעזאזל היום,ארקדי גאידמק נעצר ע"י משטרת ישראל בחשד להלבנת כספים [כ250 מליון דולר]...המעצר התבצע לאחר מספר חודשים של חקירה עליו. כרגע הוא שוחרר בערבות על סך מליון דולר,אבל נראה שכל העסק הולך ונדפק. אם זה לא מספיק,גאידמק הודיע לאחר השיחרור כי הוא מתכוון להקים מפלגה שתקרא בית"ר עכשיו השאלה היא כמה שניות ייקח עד שהוא יחליט לברוח מהארץ ומהמשטרה שלנו.

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by onn_the_vy,

הנה תמונה שלי!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מכל הפורומים מצאתי שפה הכי מתאים אם עדיין זה לא קשור אפשר למחוק :-\ יש פה כמה שבעלי טלפון של הוט ??? הבנתי שזה רק 45 שקל לחודש ל 34 שעות (מה שאין סיכוי שיעברו את זה אצלנו בבית) וזה רק לבזק וטלפונים של הוט . השאלה איפה כאן הקא'צ ??? הרי 45 שקל זה סכום שאפשר רק לצחוק ממנו ולחפש את הקא'צ (כמוני) שעדיין לו מצאתי . יש פה בעלי הוט בטלפון ? איך זה עובד ? האם זה יהיה אותו מחיר לאילו שמתקשרים אליי ? בדיוק כמו שהתקשרו לבזק עד עכשיו ? מה לגבי שיחה לפלפונים מטלפון הוט ? האם זה אותו מחיר כמו מבזק להוט ? (כלומר ה 30 אגורות + המחיר של תעריף הסלולרי שלוקחים) ? תודה .

• 28 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by Toxin II,

שלום אנשים, מזה כ-10 שנים שאני מתגורר בבית הנמצא ברחוב שבו לכל השכנים יש כלבים. הבעיה העיקרית היא שכל אחד ואחת מהשכנים הם אנשים רעי לב, לא מתחשבים שגם מחזיקים את הכלבים שלהם בתנאים לא תנאים. רק כדי להסביר את היקף וסדר גודל העניין אז ככה: בכניסה לרחוב יש שני בתים משני צדדיו. בצד ימין ישנה כלבה גדולה ומבוגרת, שנוהגת לילל ולנבוח על כל רכב \ בן אדם שעובר ברחוב. הבעלים שלה לא מוציא אותה לטיול לעולם, אז את האנרגיות שלה היא מוציאה על כל דבר שזז. ממול לבית זה נמצא בית ובו כלב גדול ואלים, שנוהג להתחרפן כל פעם שעובר בן אדם ברחוב. הוא נובח, משתגע, נושך את הגדר ומתפרע. גם אותו בקושי מוציאים לטיולים ומשאירים אותו בגינה רוב היום. בהמשך הרחוב, נמצאת בחורה חביבה שמחזיקה בבעלותה לא פחות מ…

• 21 תגובות
    • 24.4k צפיות
  12. Started by miky,

אני קניתי את המחשב שלי בחנות באשדוד רציתי לקנות קירור למעבד כי הוא היה חם 62 idle הוא אמר שזה לא מהבא סיכון תגידו אתם בותחים בתכנאים הללו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. לפני כמה שבועות נשפכו מים על הטלויזיה של הסלון מהאקווריום שצמוד אליה, וכחצי שעה אח"כ הופיעו כל מיני סימנים על המסך וקווים - הפאנל הלך בקיצור. הטלוויזיה עדיין באחריות של ניופאן (טושיבה) אבל לדבריהם האחריות לא תופסת פה. פסדר, הבית מבוטח והחברת ביטוח הסכימה לשלם את הנזק (שעמד במקור לפי המעבדה על כ 3000 ש"ח ואיכשהו תפח ל 4500 ש"ח). הסיכום היה שהמעבדה (א. מ. אלקטרוניקה - ירושלים) מחליפה לנו מסך (ז"א פאנל) ומחזירה את אותו הדגם (37WL68E של טושיבה), שוב, בעלות של 4500 ש"ח! ד"א הציעו לנו בהתחלה להחליף את זה לדגם 37AV500 - טלויזיה נחותה בהרבה שעולה חדשה 4200 ש"ח, כמובן שלא הסכמתי. היום הגיעה הטלויזיה כשלא הייתי בבית, ואמא שלי קיבלה אותה. כשהגעתי הביתה ישר משהו הרגיש לי לא בסדר - המ…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by neogod,

מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הוהפעה ב16/10 וכמה עולה כרטיס ??? ואיפה ניתן להזמין /לקנות (חוץ מהקופות בהיכל נוקיה) ?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. אהלן, חבר שלי מתכנן לטוס לצ'כיה בעתיד וכנראה נופל על בלאק פריידי, הוא רוצה לדעת מה מומלץ לקנות באירופה ואיפה בדיוק מתרחשים המבצעים הגדולים של הבלאק פריידי אם למישהו יש ניסיון נשמח לשמוע בעיקר איזה מוצרים זולים באירופה בבלאק פריידי

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by BURTON,

חבורת חובבנים שלא מבינים מה הם כותבים כתבה של נוביות לשמה http://www.nrg.co.il/online/10/ART/785/982.html זה מה שקורה כשממנים את הבן של הבוס להיות כתב במשהו שהוא לא מבין בכלל סתם עשו של רע ל-KSP. אני הייתי תובע על הוצאת דיבה ועל טימטום WTF? ואני חשבתי שמדובר במהירות : דרך אגב תודה לאיתי סימון כתב החדשות שלנו על הלינק

• 126 תגובות
    • 10k צפיות
  17. לפני כמה חודשים ואן-דאם הראה את יכולותיו..... http://youtu.be/M7FIvfx5J10 אבל מה זה לצאק נוריס ? קטן עליו, אז הוא עונה, עם קריצה לחג מולד. http://youtu.be/T-D1KVIuvjA

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by AK,

יש שביתה מחר במחוז הצפון!!!!!! ;D איזה כיף!!!!!!!! וזוהי רשימת הערים שבה שובתים מחר: טבריה, יקנעם עילית, כרמיאל, מגדל העמק,בית-שאן, נהלל, נהריה, נצרת ונצרת עילית, עכו, עפולה, צפת, קצרין, קרית טבעון, קרית שמונה, ראש פינה, ושפרעם, וכן בכל היישובים הערביים והקיבוצים שבתחום המחוז. הללויה!!!!

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by tulicooli,

נגיד עשינו רעש והזמינו אליינו משטרה ואז היא אמרה לנו ליהיות בשקט ואז היא הלכה להגיד לקבוצה אחרת ליהיות בשקט ובדיוק בא ילד שלא היה שם ואז הוא דיבר בקול ואז בדיוק המשטרה באה ואמרה לו בוא לתחנה ובלי אזהרה אפילו.. מותר לה? והאם חייב שההורים שלו ישחררו אותו או שאפשר מישהו בן 18 שישחרר אותו? ומזה איזה שוטרים מניאקים מותר להם ככה לקחת מישהו בלי לדבר איתו פשוט לקחת ולא לשמוע את הצד שלו? ותגידו זה נכון שאם השוטר בלי כובע \ עם נעליי ספורט \ החולצה שלו לא בתוך המכנס אז הדו"ח שהוא רושם לא תקף? שזה תחת הסעיף של לא תילבושת מלאה? האם אפשר איכשהוא להתנער משוטרים כאלה? למשל פעם לקחו אותי לתחנה ולא היה לי מושג אפילו מה עשיתי לא אמרו לי מה עשיתי פשוט באו לקחו אותי לתחנה לא הראו לי תעודת שוט…

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by The Dom,

קטע קטן שכתבתי. אני בן 14, ניגנתי שנה עם מורה ולא היה לי כוח אליו אז החלטתי לעזוב, אני מנגן יצירות קלילות והחלטתי לנסות גם כן. בגלל שעזבתי אחרי זמן קצר אני עוד לא ממש יודע לנגן ב2 ידיים אז זה הכי קרוב שהגעתי. ביקורות בונות יתקבלו בברכה. http://youtube.com/watch?v=he9S_dNq34Q

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ybe,

בשבוע האחרון אני לא מצליח להכנס לאתר gamer.co.il , האם גם הם נסגרו?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני יודע שאני אכשל... אני פשוט שונא את המקצוע הזה.. ואני לא יכול ללמוד מה שאני שונא.... בכל אופן, בהצחלה לכל הנבחנים May the google be with you!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by THE FOX,

באיזו שפה/תוכנה הכי כדאי לכתוב אתרי אינטרנט? האם יש מדריכים טובים ללימוד?

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by anisarsor,

ההורים שלי היו היום בבית ספר ודיברו שמה וזה ועכשיו שמעתי שהם רב שאמרו שאני ככה איפרקטיוי ואני צריך כדורים ואבא אומר כן ואמא לא רוצה וזה והם רבים ואני מפחד.. :'( מזה? למה צריך כדורים? בא לי לברוח מהבית הזה... :'(

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Shasoosh,

http://www.gloob.tv/games/dad_reenacts_bioshock_girl

• 5 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים