כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
(אני מודה, גנבתי את הרעיון מפורום אחר) בת'רד הזה כל אחד יכתוב על הסרט האחרון שהוא ראה (משהו בסגנון "מה אתה שומע עכשיו", אבל עם סרטים). מומלץ להוסיף תקציר קטן על הסרט ומה דעתכם עליו. בנוסף - תזהירו כשאתם כותבים ספויילר. אפשר כמובן להגיע לדיונים על סרטים, אבל בבקשה, רק תגובות ענייניות, ולא "חחחחחח" או "סרט ענק!" ואני אתחיל: היום בערוץ 1 שודר הסרט פלזנטוויל. ולא, זו לא פעם ראשונה שאני רואה את הסרט למי שלא מכיר (יש מישהו שלא מכיר את הסרט הזה?), הסרט מדבר על אח ואחות שנשאבים לתוך סדרה אמריקאית משנות החמישית, ומתחילים להשפיע על העיירה השקטה. די אהבתי את הסרט, הוא קליל, זורם ומצחיק (סוג של הומור שלא קיים ברוב הסרטים כיום...), למרות כמה קטעים קצת חסרי טעם (*ספויילר* - כש…
-
- 77 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מתכוון לסרטים בסגנון של "הסוד" או הסרט הזה: http://movies.walla.co.il/?w=/4501/1071453
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אני כרגע בשנה השלישית שלי בלימודי מדעי המחשב אבל אני לא הולך לסיים את התואר השנה כי יש לי עוד כמה וכמה קורסים להשלים.. בנתיים הייתי רוצה למצוא עבודה שתעזור לי קצת במימון החיים. איזה סוגי עבודות אני יכול לחפש? ? מלצרות אני מעדיף שלא.. למישהו יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כל העבודות של שירות לקוחות דורש קורס והתחייבות לכן הם לא מתאימות עבודה בחנות גם ראיתי רק משרות מלאות איזה עבודות יש ל 3-4 ימים חוץ מאבטחה(שאני שחוק מהם)?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
איזה עדה זאת אלפרון? (יש לי התערבות עם חבר) רק למי שבאמת יודע
-
- 16 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
-
-
אהלן, אני מארגן מסיבת יער היום לראשונה ואני צריך להשיג (כנראה מהשכרה) גנרטור. השאלה היא איזה עוצמה אני צריך? אני מפעיל שם 2 מקרנים + DVD, מערכת הגברה + רמקולים, ותאורה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
בעקבות הצלחת הנושא של הוודקה המובילה, אני לוקח אתכם רמה אחת למטה ושואל את השאלה הזו !
-
- 20 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
ביום חמישי אני נפגש עם חבר שלא ראיתי שנים איפה הכי כדי לדפוק ראש? שנינו בני 20, רצוי שיהיה גם משהו טוב לאכול עריכה: ועדיף לא עוד פעם ברברוסה, בית הבירה, בראון מחפש משהו חדש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מחר ללכת עם הבני דודים שלי לפארק מים כלשהו באיזור המרכז, בנתיים חשבנו על שפיים, מימדיון או ימית 2000... על מה אתם הייתם הכי ממליצים? יש פארק מים אחר שאני לא מכיר אולי שהייתם אומרים שיהיה יותר מהנה ללכת אליו? עדיף שיהיו כמה שיותר מגלשות מים "מפחידות"
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
החותם של המוסד http://hydepark.hevre.co.il/upload0608/5930A79201D24C6BA188253015259FC9.gif איזה פונט זה? איך אני מוצא אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
עברתי מספר פעמים על רשימת הפורומים ואני פשוט לא רואה פורום מתאים לנושא... אני מעוניין להתחיל לעלות לyoutube השוואות גרפיקה וביצועים כמו הערוץ הזה: https://www.youtube.com/user/CandylandGS העניין הוא שביני לעריכת ווידאו הקשר קטן מאוד... יש לי מספר שאלות בנושא כאשר אני לא סגור אפילו על התוכנה שבה כדאי לי להשתמש (סוני ווגאס ?...) איך לעשות אי אילו אפקטים, ישבתי על כמה מדריכים, מתחיל לקבל כיון אבל עדיין יהיה נחמד אם יהיה מקום לשאול שאלות ספיציפיות, יש כזה באתר ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אילו עוד פורומים ישראלים טובים עם הרבה חברים שלא מתמקדים דפקה במחשבים אלה יותר כללים אתם מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה אתרי תמיכה במחשבים יש בעברית שניתן להתעדכן בהם ב-RSS?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום סתם נכנסתי לאתר של פורשה, וגיליתי שיש חלק באתר שבודק איזה פורשה מתאימה במיוחד לך! קודם כל הלינק: מבחן הDNA של פורשה (לוקח קצת זמן עד שאתר עולה) לי יצא PORSCHE 911 GT2 91% (זה בודק לפי אחוזים) אז כל מי שעושה את המיבחן בבקשה ישיכתוב איזה פורשה יצא לו. מקווה שתהנו מהמבחן Install
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו כזה "עוד שעה..ואולי עוד שנה צפוייה להתרחש רעידת אדמה גדולה בישראל".איך נבהלתי! לשנייה חשבתי שהתכוונו באמת לעוד שעה הם לא נורמאליים ....בכל אופן זה נושא מפחיד כי כשאני חושב על זה בשנייה הכול יכול לההרס..וצריך להנות מכל רגע בחיים כי אי אפשר לדעת מתיי יבוא האסון הזה....למה לא עושים שום דבר?? לא בונים מקלטים או אזורים מוגנים כי כל המדינה כמעט לא מוגנת מהרעידת אדמה הזאת!!
-
- 45 תגובות
- 2.3k צפיות
-