עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Gilo2005,

אהלן חברים שבוע הבא אני טס לרודוס. אני וכמה חברים החלטנו לקנות קצת שתייה בדיוטי פרי, לא הצלחתי למצוא באינטרנט האם מותר להעלות לטיסה בתיק גב או בשקית את הבקבוקים. או האם בכלל ניתן להכניס לרודוס - יוון אלכוהול ומאיזה כמות. תודה,

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אז ככה לאחר זמן מה שאני חופר ומתעסק במחשבים ורשתות תקשורת. אני מוסמך MCITP ואני מרוויח דיי טוב ואוהב את המקצוע אבל משהו שם חסר. אני זוכר כשהייתי צעיר תמיד הייתי מעדיף להתעסק עם החומרה הפנימית במחשב מאשר עם התכנות והמערכת הפעלה. עד לפני כמה חודשים בדקתי תארים שקשורים למקצוע: מהנדס תוכנה - לא מדבר אלי מדעי המחשב- קולקטיבי מידי או לפחות כך הבנתי אז חשבתי ללכת בכיוון שממש משך אותי אליו שהוא מהנדס חשמל ואלקטרוניקה וחשבתי גם לשלב ביחד מנהל עסקים כי ברצוני לפתוח עסק בעתיד. אשמח לעצות על מקום טוב ללמוד בו את התואר. וגם אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין מהנדס להנדסאי?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by idofr,

הי שלום לכולם, אני צריך לתרגם את התעודת בגרות שלי לאנגלית. עכשיו הבנתי מהנוטריון שלי שאני יכול להביא לו את זה מתורגם והוא בודק אמינות וחותם השאלה היחידה שלי היא האם העותק המתורגם צריך להיות באותו פורמט כמו המקור? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אחרי רבעון המוצלח בתולדות החברה, אפל השיקה היום את macbookair, mac mini, OS X lion. אני לא חסיד של אפל ולא של עיצוב אבל יצא לי עכשיו להסתכל על המק מיני ואם היה לי את הכסף הייתי קונה אותו רק בגלל העיצוב המדהים שלו (יכול להיות שהייתי מתקין עליו ווינדוס). למה למיקרוסופט עם מאות שותפים שמייצרים PC אין מחשבים שנראים טוב? (אפילו HP envy שאמור להיות מעוצב לא מתקרב ליופי של מק) זה גורם לכל בן אדם עם כסף להסתובב עם מק. אפילו סיינפלד שעשה פרסומת (מפגרת) יחד עם ביל גייטס משתמש במק (בסרטים הוליוודים כמעט תמיד משתמשים במק). ככל שהכלכלה עולה אנשים יכולים להרשות לעצמם להוציא יותר כסף על מחשב נייד וכמובן יעדיפו מק. נראה לי שמיקרוסופט חייבת לקנות איזו חברת עיצוב ולהשיק מחשבים מעוצבים תחת …

• 46 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by תמיר287,

לא מצאתי איזה פורום הכי מתאים לשאלה ולא מצאתי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות כדי לשאול.. אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים, תודה. פרצו לחבר שלי לכל חשבונות האינטרנט שלו (פייסבוק, אימייל וכו'...) והוא שאל אותי אם אני יודע מה לעשות. מישהו אמר לו שלא יכבה את המחשב כי אז כל מה שהוא עשה ימחק לו או משהו בסגנון, לא הבנתי במה מדובר ממש. הוא העלה את האפשרות שאולי פרצו לו למחשב עצמו ולא לכל חשבון בנפרד. מישהו יודע מה עושים? מה צריך לעשות לפני שמכבים את המחשב? ברור שנשנה ססמא לכל אחד מהחשבונות אבל משהו מעבר? תודה רבה ושוב סליחה אם זה לא המקום.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  6. Started by k22,

שלום עשיתי פסיכומטרי לפני חצי שנה ועכשיו מותר לי לגשת שוב אני רוצה לשפר קיבלתי 435 מה אתם אומרים ללמוד בבית לבד אם הספרים או להירשם לקורס הבעיה היה שכבר שילמתי ים כסף וזה לא עזר כדאי שוב לשלם 7000 שקל ואולי לא לקבל ציון טוב?

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by klayton,

Kung Fu Volleyball or Kung Fu Soccer?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by Blue Cheese,

התחלתי להתאמן בבית,ואני מזיעה אחרי כול אימון ועושה ישר מקלחת,השאלה היא מה טוב מקלחת חמה או קרה?

• 7 תגובות
    • 10.8k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אהלן, לצערי לפני חדוש וחצי היית לי תאונה ושברתי את העקב. בתקופה הזאת הייתי מובטל. עברתי ניתוח ועכשיו אני עם גבס, קיבלתי 93 ימי מחלה, ואני עובר שיקום\פיזיותרפיה פעמים בשבוע.. הגשתי לביטוח לאומי דמי תאונה ומה הכלבים האלה כותבים לי: מבדיקה פרטי תביעתך והתייעצות רפואית, עולה כי בתקופה 26.8.11- 14.6.11לא היית מאושפז ואף לא מרותק לביתך, ולא ניתן לראותך כמי שאיבד את כושר התפקוד כתוצאה מהתאונה. אבל מה, את 14 ימי התאונה הראשונים הם כן אישרו! אבל לפי החוקי ביטוח לאומי אני לא אקבל אלהם כלום... אני לא מבין על סמך מה הם כותבים שלא איבדתי את כושר התפקוד כאשר יש אישור מחלה. בנוסף לזה מאיפה להם לדעת בכלל שהייתי או לא הייתי מרותק לביתי, הם לא בדקו אותי. יתר מכך, הם גם כותבים שבע…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  10. היי רציתי לדעת האם העסקה שעשיתי נחשבת משתלמת או שעבדו עליי..? לקחתי מאורנג אייפון 4, תמורת פלאפון מעפן שהיה לי לפני 5 שנים עוד נוקיה ישן כזה. אני אשלם 187 שקל לחודש, וקיבלתי חבילה של 400 דק, 400 SMS ועד 2.5 גיגה קיבולת גלישה במהירות 7.2. נראה לי שממש אכלתי אותה..האם יש דרך לבטל תוך 14 יום ולהחזיר להם את המכשיר?? החשבון טלפון הממוצע שלי היה איזה 100 שקל לחודש..... והבנתי שאייפון 4 לבד עולה איזה 2600 שקל. והדבר שהכי מפריע לי אני סהכ משתמש בזה יום אחד..אבל אני מרגיש כאבים וחום כזה באוזן אחרי השיחות.. מה בגלל שהוא גדול הוא מפעיל חום וקרינה??? עוד אנשים עם אייפון מרגישים את זה? הוא בכלל בטוח? או בגלל שהוא ענק הוא מחמם לי את האוזן ופולט עליה קרינה? יש לדעתכם דרך לבטל את העיסקה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מחפש אתר שיש בו את לוח שידורי כל הסדרות שמשודרות בחו"ל ומעודכן. יש אתר כזה??

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מסתבר שהיום אפשר לנתק אתכם מהאינטרנט בלי להודיע, לא כמו נגיד חשמל ומים שחייבים לשים לכם פתק על הבית. מאמר מעניין שהתפרסם היום מציע למשרד התקשורת להתייחס לאינטרנט בארץ ברצינות: http://www.themarker.com/hitech/1.670916

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by BarBee,

אני מחפש לקנות חתיכות גדולות של מסנני האבק שיש במארזים למשל בזה http://overclockers.co.uk/pimg/CA-210-CM_400.jpg המסננים שיש מאחורי הרשת שמקיפה את המארז. חתיכות של בערך מטר. אני רוצה את זה לחלון שלי. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אתר או משהו שעושה משלוחים?!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by liram21,

שלום לכולם, אני נער, גיל 16 .. ואני רוצה להתחיל ללמוד את הנושא הקשור לרשתות להיכנס יותר לעומק העיניין לחקור ולעשות קורס ומשמה לפתח לעוד ועוד קורסים ולהרחיב (מה שנקרא) בעתיד .. אז ראיתי את מכללת NESS ו- SEE SECURITY קראתי קצת על הקורסים שלהם .. אבל הם רושמים שצריך להתחיל ממשהו, אבל אני לא יודע ממה ! הייתי שמח לדעת קצת יותר, ממה כדאי להתחיל ? עוד קורסים באזור השרון - מרכז שיש לכם להציע .. נ.ב.- אחת מהמכללות הנ"ל מבצעות קורסים לנערים בגילי ? תודה !

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. משהו מכיר אתר אינטרנט שיש אפשרות לראות איזה חבר כנסת הצביע בעד או נגד בהצעת חוק כזאת או אחרת? או לדוגמה איזה חבר כנסת היה בעד או נגד להוציא מוצר כזה או אחר מפיקוח. הבנתם את הרעיון.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. קיבלתי הצעה מהונדה: הונדה PCX חדש מהחברה + אחריות לשנתיים, ללא הגבלת ק"מ. המחיר: 20500 ש"ח קיבלתי הצעה של 36 תשלומים ללא ריבית וללא מקדמה. אני חושב יותר ללכת על הדאון טאון, יותר גדול, יותר מרווח, יותר חזק, יותר יפה. והמחיר הוא טיפה יותר נמוך: 20K ש"ח. אחרי ריבית של 36 תשלומים יוצא לי 26K פשוט מטורף ! הבעיה היא שאין להם מבצעים של דאון טאון בלי ריבית או משהו כזה. אולי מישהו מכיר איזה סוכן שיכול לתת לי הצעת מחיר טובה לדאון טאון ? אני מבקש גם חוות דעת על 2 הכלים, תודה

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. שלום אני עשיתי פסיכומטרי ניגשתי למבחן באפריל קיבלתי גרוע...באנגלית קיבלתי 76 יש למישהו דרך,שיטה או כל דבר שיכול לעזור לי להגדיל את אוצר המילים ולהתכונן למבחן הבאה שלי בינואר ? הלכתי לוול סטרייט הם רוצים קרוב ל8 אלף לשנה ואין לי שנה עשיתי שמה מבחן ואני רמה 5 אם זה אומר משהו.. רציתי גם המלצה למכוני לימוד טובים באזור המרכז (אני מבת ים) עשיתי קורס מזורז מטעם אנקורי במכללת בת ים הקורס היה מזורז כ חודשים ושבוע שבכל שבוע הינו צריכים ללמוד 5 אותיות באנגלית ו5 בעברית +- תודה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by redti,

אם בטעות שלחתי בפייסבוק בהודעות פרטיות שיחה שלמה ביני לבין מישהו אחר לארכיון יש לי דרך להחזיר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by rofben,

מישהו שמע על זה?: http://www.apture.com/ זה נראה מאוד נחמד, אני חייב להגיד שאחרי שהתקנתי אותו אני משתמש בו הרבה... זה מאוד עוזר אז החלטתי לשתף מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  20. איבדתי את עצמי מחפש קווים (אני צריך לחפש בדן, אגד או מטרופולין? ) ודרך הגעה לקניון איילון, אני צריך להגיע ליס פלאנט באיילון. האתרים של חברות האוטובוסים עילגים ( ) ולא עוזרים, אשמח לעזרה מהמקומיים או ממי שיודע איך אני מגיע לשם בתחבורה ציבורית? קווים וכד'.... איזה קו אני תופס באלוזרוב אחריי שאני מגיע לתחנת רכבת סובידור מכיוון צפון? (או שעדיף לרדת עם הרכבת בתחנה אחרת?) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 13.3k צפיות
  21. Started by oded15,

אהלן חברה, שמי עודד אני מנהל רשת בצבא אבל ברצוני לספק לשלוש שנים של נסיון גם תעודה פורמלית של מייקרוסופט. השאלה שלי היא איפה לדעתך המקום הכי טוב לעשות את הקורס? מין הסתם על גו'ן ברייס שמעתי וגם ביררתי אבל רציתי לדעת אם יש עוד מקומות שלא נופלים מהרמה של גו'ן ברייס?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by bibo1221,

[table][tr][td][table][tr][td][/td][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] איך אני עושה סוגריים גדולים על 2 שורות? הכוונה אני צריך לעשות פונקצייה שווה ל תנאי ומה התוצאה של התנאי ולמטה עוד שורה כזאת[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by nineball,

מישהו מכיר hobby shop כלשהי בארה"ב עם מבחר ומחירים סבירים ששולחים לארץ? אני מכיר את החנות של הסיני, וגם של "הסיני החדש", אז מבחינת המזרח אני מכוסה. אבל בנוסף לזה, מישהו מכיר חנות דומה של טיסנים, מסוקים, מכוניות, חלקי חילוף וכו' ששולחים לארץ מארה"ב? עדיף אם יש אחת שמחזיקה מלאי של קיושו/הירובו בנוסף לכל החברות הסיניות. ואם למישהו יש נסיון עם אחת, יהיה בכלל מצוין אם הוא יוכל לחלוק

24. Started by DOGMA,

http://www.imdb.com/title/tt1722426/ איך למה מהההה?!

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  25. הקדמה קצרה:אני יודע, זה לא פורום רכב ויש את קארספורום. אבל אני יודע שלרוב (לא כולם) אין שם ראש פתוח וישר ישלחו אותי לקנות מגבר יעודי לרכב. אז... אני כאן במסגרת פרוייקט מודינג קטן לשיפוץ הרכב נתקלתי בדילמה הזאת. אני מתכוון בהמשך לחבר גם מגבר יעודי, אבל בנתיים מגבר שאני מאד קשור אליה, חד וחלק - יש או אין דרך לחבר אותו לרכב? ואם כן, מה צריך לקנות ואיך עושים. המון תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים