עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן אנשים! לפני כחודש וחצי חזרתי ארצה מטיול ארוך בחו"ל. לפני שטסתי עבדתי בבנק בעבודה מסודרת. מאז שחזרתי התקשיתי למצוא עבודה. מקומות רציניים לא מעוניינים לקבל אותי כי איני יכול להתחייב למשמרות רבות [עוד חודש מתחיל קורס הכנה ללימודי מתמטיקה גבוהה ובעוד כחודשיים מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה.. ], מקומות פחות רציניים מציעים משכורת מינימום שלא תוביל אותי לשום מקום למעט בזבוז זמן ולגבי מלצרות.. ניסיתי בהרבה מקומות. מרבית המקומות לא קיבלו אותי מכיוון ואין לי ניסיון כלל בתחום והמקומות שכן קיבלו אותי פיטרו אותי די מהר. מסתבר שלא נולדתי להיות מלצר [ובאמת שהשתדלתי וניסיתי..פשוט אני שתי ידיים שמאליות] התחלתי לאחרונה לחשוב על פרילאנס - עבודות מהבית, שיווק, מכירות, ניהול תוכן…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  2. הי, אני רוצה לקנות DSLR באזור קריסמס ככה שיהיה לי לקראת השחרור אבל מצד שני מישהו שאני מכיר נוסע לסין עוד איזה שבועיים. אתם חושבים שכדאי לי לקנות עכשיו כבר? מה ההבדלי מחירים שם?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by evy,

אהלן,שאלה: איך מחזירים את הצ'אט הישן של פייסבוק ,? זה עכשיו הפך להיות צ'אט מעצבן...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by approx,

אז ככה היום קיבלתי הודעה לפלא שהתאריך גיוס שלי נדחה מה10.8 ל11.8 ושאני משובץ בחיל התקשוב השאלות שלי הם : האם החיל הזה נחשב כחיל כללי ? האם חיל התקשוב זה נחשב למשהו טוב ? למישהו יש ניסיון ויודע לספר ולהרחיב כמה זמן טירונות ? זה 03 ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אני מעוניין למכור מוצר באינטרנט, לעשות לצורך כך איזה דף נחיתה, ואפשרות שיוכלו לקנות במקום בכרטיס אשראי. נתקלתי בזה פעם, אבל אני לא זוכר איפה. למישהו יש המלצה? אני רוצה משהו פשוט, בלי תוכנה או עניינים כאלה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Zeev86,

היי. יש לי מספר שאלות: 1. המבצעים חלים על חיילים משוחררים במשך חמש שנים? 2. אני רוצה לקבל מבצע על כרטיס בקולנוע. מההסבר שלהם לא ממש הבנתי, האם אני צריך לקבל את ההנחה במקום של האגודה שלהם או שאני בא לקולנוע איפה שקונים כרטיסים ומציג את החוגר? תודה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. אהלן חבר'ה מחר אני מתכנן לצאת לטיול באזור... הגבולות שלי זה מתל אביב בדרום עד לקיסריה אולי קצת אחרי בצפון ומה שאני מחפש בעקרון זה ים מעניין ואם מעניין אז בננות ואבובים. כמו באילת רק קרוב יותר. משהו מכיר מקום כזה בסביבה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. Started by avivboker,

מישו יכול להביא לי את הRSS של מדור "חדשות" של האתר ? (לא הRSS הכללי רק זה של החדשות..)

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by WiSe-Man,

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by eriK,

ערב טוב :] אני מעוניין לקנות לפטופ ואין לי כרגע אפשרות לקנות אותו במזומן ואני רוצה לקנות בתשלומים בכרטיס אשראי ידוע למישהו על אפשרות חלוקה לתשלומים בלי שזה יתפוס לי את המסגרת של הכרטיס? נגיד אם המסגרת שלי 2000 ש"ח וקניתי מחשב ב1000 ש"ח שזה לא יתפוס לי ישר את כל ה1000 אלא ירד כל חודש בתשלומים כמו הוראת קבע... תודה מראש :]

• 21 תגובות
    • 7.7k צפיות
  11. אהלן, חבר שלי מתכנן לטוס לצ'כיה בעתיד וכנראה נופל על בלאק פריידי, הוא רוצה לדעת מה מומלץ לקנות באירופה ואיפה בדיוק מתרחשים המבצעים הגדולים של הבלאק פריידי אם למישהו יש ניסיון נשמח לשמוע בעיקר איזה מוצרים זולים באירופה בבלאק פריידי

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. http://e.walla.co.il/?w=/6/1843415

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז ככה נניח ששמפקד כלשהו רוצה להעניש אותי, ואי אפשר להעניש אותי בלי למנוע ממני טיפול רפואי כלשהו שהמליץ עליו רופא מומחה בצה"ל אני לא אהיה בסיכון לנזק ארוך-טווח כלשהו אם אני לא אקח את הטיפול הזה, אבל זה עדיין עלול לדרדר את המצב הרפואי שלי קצת זה מותר?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  14. אני משתמש ב-שלוש מחשבים בהם אני צופה בסירטוני Youtube: 1. המחשב שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית הוט במהירות של 2.5 מגה ביט 2. המחשב של אמא שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק במהירות של 2.5 מגה ביט 3. המחשב של אבא שלי המחובר ל-012 סמייל ותשתית הוט במהירות של 12 מגה ביט בכל שלושת המחשבים הללו הסירטונים ב-Youtube נטענים נורא לאט כאשר במחשב השלישי בו מהירות התשתית גבוהה יותר, המצב גרוע יותר מאשר במחשב הראשון. אותן בעיות של מהירות טעינה איטיות קרו גם עם אתרי שיתוף מדיה אחרים. מהי הסיבה לבעייה? (אני משתמש בפיירפוקס בכל שלושת המחשבים).

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by dj_horse,

אני זקוק לדרכים אפשריות להמרת הקליפים והורדה למחשב. קיבלתי פעם מספר אתרים שעושים את זה אבל הם נעלמו לי. מי שמכיר, אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by dj_horse,

מישהו במקרה יודע איך אפשר לעשות את ההרשמה בפורטל שלהם בסלולרי כדי שרק המספר יופיע? הכוונה לא להירשם דרך הרשמה רגילה, פשוט בדרך כמו שאתה מקבל את המכשיר והמספר מופיע למעלה ואפשר להשתמש בתכנים שם.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. נתקלתי בבעייה לאחרונה בפייסבוק. קבוצה בבעלות חבר מקבלת בקשות לחברים חדשים. לאחר האישור, מספר החברים בקבוצה עולה, אך אין אפשרות למצוא את החברים בקבוצה. מישהו נתקל במשהו כזה?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by ברוס לי,

קראתי הצעת עבודה IT Infrastructure Demand Manager מה זה אומר תכלס מה עושים בעבודה הזאת?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by RGod,

שלום חברים אבא שלי קונה בחנות ירקות מסויימת בחיפה ,עכשיו הוא יודע בוודאות שהמשקל באותה חנות מכווון להראות שקניתה 100 גרם יותר על כל קילו ,הוא מעוניין איכשהו להעניש את אותה חנות ,יש איזה נציב פניות ,איפה ניתן להגיש תלונה בנושא ושיעשו משהו בנושא ? תודה

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by asafgolan,

לפני מספר חודשים קניתי מפנדה אוזנית של Sennheiser. האוניה הימנית לא עובדת יותר, וממה שהבנתי פנדה פשטו את הרגל. האם יש בכל זאת דרך בה אוכל לממש את האחריות? במידה ולא, יש טעם לנסות לתקן אותם אצל איש מקצוע? יש בכלל מקומות שמתקנים בהם אוזניות?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by shark1011,

אז ככה.. אני מתכנן טיסה לקוס ביוון עם עוד חבר\שני חברים. שנינו בני 20, בצבא, מחפשים לנוח, להשתזף, ליהנות, לפגוש בנות, לצאת לפאבים, מועדונים... בקיצור חופשה. אנחנו רוצים לטוס לשבוע ומחפשים מלון טוב שיהיה קרוב למרכז העיר ושיהיה ממוקם גם ליד חוף שנחשב לטוב שם. אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם ומוכנים לפרט קצת על מה שהולך שם, מה יש לעשות איפה שווה להיות וכל זה. תודה!! עריכה: אנחנו רוצים לטוס ל6 ימים והגבול שלנו למחיר למלון וטיסה סה"כ הוא בערך 700 דולר...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אני טס עוד מעט לחו"ל ורציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר את הנייד לאינטרנט לשבועיים בערך, במחיר שפוי? אני יודע לגבי WEBBING , אבל הם לא נורמליים עם המחירים שלהם... שכירות לשבוע (בין 5-7 ימים) €50 יום נוסף (מעבר לשבוע) €6 הבעיה גם שבמקום בו אני אהיה בטוח לא יהיה WIFI. אם למישהו יש פתרון לא יקר, שישתף. תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  23. Started by GaTor120,

עד כמה שאני יודע כל מה שאני רושם בפייסבוק אז גם החברים רואים,למשל אם אני חבר ב MAKO ואני רושם משהו בדף שלהם אז ישר כל החברים רואים הייתי רוצה להיות די אנונימי בפייס כאילו כל מה שאני רושם החברים לא יראו,האם יש דרך כזאת? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. תשלחו לי הזמנה לאימייל שלי: יםםלן@gmail.com תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לפני שמתקבלים לעבודה הם מחייבים לחתום התחייבות לשנתיים. האם זה אומר שמי שירצה לעזוב לא יוכל אלא אם ישלם קנס? אני מתכוון האם בפועל מקפידים על זה? איך אפשר לאכוף כזה סעיף?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.