כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
כולנו יודעים שיש היום מבחר די גדול של סרטים הן בקולנוע והן בוידאומט. משאני רוצה לשאול זה איזה סרטים אתם מעדיפים לראות כשיש לכם הזדמנות לראות סרט: סרטים איכותים או סרטים "הוליוודים טיפוסים". איכותים לאו דווקא חייב להיות במאי סיני שביים סרט הונגרי במצרים, זה גם יכול להיות פשוט סרט טוב. לדוגמא: הסרט גרין מייל עם טום הנקס. סרט איכותי ביותר שלא הייתי שם אותו באותה קטרוגיה של הנאה עם אמריקן פאי למשל. או סרט חומות של תקווה למי שמכיר עם מורגן פרימן וטים רובינסון. גם סרט איכותי ביותר. כמובן שענין העדפה זה סובייקטיבי ביותר אז בואו ננסח יותר מדויק אם אתם עוד לא הבנתם על מה אני מדבר: איזה סרט הכי השפיע עליכם/שינה אותכם/זיזעזע אתכם והאם אתם מעדיפים לראות סרטים כאלה או סרטים "הוליווד…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נו אז איזה יש לכם... לי אישית יש סטר טק כי אני לא כלכך מדבר בו... ;D
-
- 113 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
כדי להעביר תמונה וגם סאונד מהמחשב לטלויזיה איזה קבל צריך לקנות? כמה עולה אחד כזה? איפה אפשר למצוא? תודה...
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בטלפון שאלו אותי מה המושגים האלה ואיך הם עובדים IPCONFIG ,PING , הגדרת IP למחשב השאלה למה לצפות בהמשך ?? ועל מה כדי לחזור ול"התכונן" חחח (בחומרה אין לי בעיה וגם לא נראה לי צריך משהו שקשור לזה)
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
1-ירושלמים 2-קיבוצניקים 3-אנשים מהדרום 4-צפונים
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אשמח לדעת איזה סוג של כלב זה מה שיש בתמונה פה..: תודה וחג שמח, :alcoholic: עודד ב.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ ממהירות אינטרנט עצומה איזה מחשב צריך להיות עליו המידע שמועבר לאנשים? הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב צריך בשביל זה? זאת אומרת צריך מעבד ממש חזק? זיכרון חזק? או שמספיק משהו חזק אבל לא משהו בשמיים ומה שחשוב זה מהירות האינטרנט.. ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הורדתי סרט ואני רוצה שהוא יעבוד בDVD איזה סוג קובץ אני צריך שהסרט יהיה? תודה!!
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ראלי WRC ראלי דקאר פורמולה 1 ומה עוד? תנו רק שמות של מירוצים של מכוניות....
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן נגמרו לי הסוללות במספר שלטים - מהר מהצפוי רציתי לדעת על איזה סוללות אתם ממליצים לשם בשלטים? נטענות ? לא נטענות? איזה חברות מומלצות? תודה עדיף לקנות מחו"ל - EBAY/ALIEXPRESS
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הלכנו כמה חברים היום לסטאנד אפ של שחר חסון היה דווקא שיא המצחיק..הרבה יותר ממה שאני זוכר אותו...בהתחלה הוא סתם נראה לי כמו אחד על סמי מרץ שמתלהב מעצמו חח אבל היום הוא דווקא הוכיח שהוא דיי מצחיק בכל אופן אני חושב שהכי מצחיק זה שלום אסייג והאמת,שאולי אפילו שחר חסון מועמד לתואר...חח צחקתי היום דיי טוב....מי הכי מצחיק אותכם?
-
- 49 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלפון חדש באירופה T-Mobile G1 הטלפון מעולה אבל מעביר המון data. כרגע יש לי סים ישן שיש לו רק edge אני מעוניין לקנות חבילה של אינטרנט סלולרי 3G באורנג'. מישהו יודע מה החבילה הכי משתלמת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איזה סכין גילוח הכי טוב ? אני מחפש שיגלח כמה שיותר קרוב וללא גירויים ופצעים... אשמח לקבל את שם הדגם המלא שעליו אתם ממליצים.. תודה רבה לכל העונים :)
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ההורים נוסעים לחול ואני צריך סלולארי כרגע אני חושב על ה sony ericsson k750 יש לו מצלמה איכותית bluetooth חיי סוללה מעולים! מסך גדול ואיכותי וחריץ הרחבה לזיכרון (אלו הדברים הכי חשובים לי) האם יש משהו עדיף עליו? ומה ההבדל בינו ל W800 (יותר אהבתי את ה K750 בגלל הצבע) חבר שלי אמר ששנייהם בדיוק אותו הדבר.
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
חחחחחח כמה שזה נשמע מוזר... מהו הסמיילי האהוב עליכם כאן? באיזה אתם הכי הרבה משתמשים?? אני הכי אוהב :smile1: :smile1: :smile1: וגם :jump: :jump: :jump: :jump: LOL
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה להרזות קצת באזור הבטן והחזה, אני רשום למכון כושר ויש שם הליכונים, אופניים, ואת הסקי הזה (קרוס משהו..?) איך הכי נכון להתעמל? כמה פעמים בשבוע, לכמה זמן איזו רמה/דופק איזה מכשיר
-
- 90 תגובות
- 12k צפיות
-
-
-
-
רציתי לקנות ספר לימוד על חומרת המחשב.. מ-א' ועד- ת' ממש הכל הכל הכל מצידי שיהיה 100 עמודים... אבל יש כל-כך הרבה ואני לא יודע איזה לקנות.. אני רוצה את הספר הכי טוב של הכותב הכי מוכר וטוב... מישהו יודע על איזשהוא ספר או מישהו בכלל יכול לעזור לי..!? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני לא ממש זוכר את השמות של הסרטים אבל אלה סרטים על זומבים סרטים משנות ה-80 ו-90 וואי וואי איזה פחד!! סרטים חדשים סתם בולשיט כל מה שאומרים שמפחיד!! סרטים ישנים במיוחד איזה סרט על הגירוש שדים משנת 79 משהו כזה היה הכי מפחיד!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-