כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
זוכרים את הנזגולים? החברה עם הסוסים והעטליפם על סטרואידים בשר הטבעות? בדקו מי מהם אתם! ותיידעו אותנו כן?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-LG X120 לבין ה-Compaq mini 700e. כעיקרון אני אשתמש בנטבוק בשביל גלישה באינטרנט, אופיס, כל מיני תוכנות צ'אט כולל פתיחת טאבים למיניהם - הפעלת היישומים במקביל. ברור לי מאליו שה-LG X120 ייעשה את זה יותר טוב, הקטע הוא האם המחיר שלו שווה את התמורה? מקצת הביקורות ששמעתי עליו: הוא איכותי ביותר בכל פרמטר, יש לו כל מיני תוספות ייחודיות ועוד... הדבר היחיד שנפל בו מהאחרים זה איכות השמע המובנה (אם אני ארצה לשמוע משהו באיכות טובה אני כבר אשתמש באוזניות). קיצר, מה כדאי מבחינה תמורה,עלות ושימושים?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שימו לב כי לראשון אין ממש משמעות ולשני יש משמעות....בשפה זרה...
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
-
*כותרת* יש יובש מטורף בסדרות מדע בדיוני ופנזטיה עכשיו, אתם יודעים על איזה שהם חדשות שעומדות לצאת בחודש חודשיים הקרובים?(סדרות חדשות, ולא המשכים לקיימות)
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי היום תפרק האחרון של The King of Queens ואומנם העונות האחרונות לא היו מצחיקות כמו הראשונות בכל זאת היה נחמד ליצפות פה ושם בסידרה ואחרי הפרק הבנתי שאין לי אף סידרת קומדיה ליראות אני אוהב את נשואים פלוס\The King of Queens רימן וסדרות בסיגנון בקיצור יש בכלל סדרות בסיגנון היום? כי סדרות כמו המשרד לפחות בגירסה האמריקאית מאוד משעממות אותי
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.fastup.co.il/images/48375237.jpg http://www.fastup.co.il/images/36661644.jpg אני מנתניה אבל אם אין לכם רכב ואתם מעוניינים לאמץ אותו- אין לי בעיה ליסוע עד אליכם.. מידע נוסף עליו: כלבלב (גור) ממש חמוד שמצאנו בגשם.. הוא מאוד אנרגטי וטוב עם אנשים- כמו כן הוא גם טוב עם כלבים (יש לנו כלב והם מסתדרים). נורא נורא נורא חמוד.. יותר מכפי שהוא נראה בתמונה. שאלות נוספות?
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מנסה להמנע מלאכול לחם ככל האפשר, אבל לפעמים קשה לי לארגן ארוחה ללימודים או לעבודה. אז לאחרונה (אחרי 3-4 חודשיים) חזרתי לאכול לחם, לא באופן קבוע, אבל להכין סנדוויץ' לעבודה זה הרבה יותר קל מלארגן תמרים, שקדים, אגוזים , גרנולה פירות, ירקות וכו'. אז בשביל לא להוסיף חטא על פשע אני רוצה לדעת מה הסוג לחם הכי פחות מזיק.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=9jmaoxYC0Fc איזה סוג מוזיקה זה?,ואם מישהו יכול להביא לי את השם של השיר הזה וגם שם של להקות מהסוג. תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
-
-
כולנו יודעים שיש היום מבחר די גדול של סרטים הן בקולנוע והן בוידאומט. משאני רוצה לשאול זה איזה סרטים אתם מעדיפים לראות כשיש לכם הזדמנות לראות סרט: סרטים איכותים או סרטים "הוליוודים טיפוסים". איכותים לאו דווקא חייב להיות במאי סיני שביים סרט הונגרי במצרים, זה גם יכול להיות פשוט סרט טוב. לדוגמא: הסרט גרין מייל עם טום הנקס. סרט איכותי ביותר שלא הייתי שם אותו באותה קטרוגיה של הנאה עם אמריקן פאי למשל. או סרט חומות של תקווה למי שמכיר עם מורגן פרימן וטים רובינסון. גם סרט איכותי ביותר. כמובן שענין העדפה זה סובייקטיבי ביותר אז בואו ננסח יותר מדויק אם אתם עוד לא הבנתם על מה אני מדבר: איזה סרט הכי השפיע עליכם/שינה אותכם/זיזעזע אתכם והאם אתם מעדיפים לראות סרטים כאלה או סרטים "הוליווד…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נו אז איזה יש לכם... לי אישית יש סטר טק כי אני לא כלכך מדבר בו... ;D
-
- 113 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
כדי להעביר תמונה וגם סאונד מהמחשב לטלויזיה איזה קבל צריך לקנות? כמה עולה אחד כזה? איפה אפשר למצוא? תודה...
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בטלפון שאלו אותי מה המושגים האלה ואיך הם עובדים IPCONFIG ,PING , הגדרת IP למחשב השאלה למה לצפות בהמשך ?? ועל מה כדי לחזור ול"התכונן" חחח (בחומרה אין לי בעיה וגם לא נראה לי צריך משהו שקשור לזה)
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1-ירושלמים 2-קיבוצניקים 3-אנשים מהדרום 4-צפונים
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אשמח לדעת איזה סוג של כלב זה מה שיש בתמונה פה..: תודה וחג שמח, :alcoholic: עודד ב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חוץ ממהירות אינטרנט עצומה איזה מחשב צריך להיות עליו המידע שמועבר לאנשים? הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב צריך בשביל זה? זאת אומרת צריך מעבד ממש חזק? זיכרון חזק? או שמספיק משהו חזק אבל לא משהו בשמיים ומה שחשוב זה מהירות האינטרנט.. ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הורדתי סרט ואני רוצה שהוא יעבוד בDVD איזה סוג קובץ אני צריך שהסרט יהיה? תודה!!
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ראלי WRC ראלי דקאר פורמולה 1 ומה עוד? תנו רק שמות של מירוצים של מכוניות....
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן נגמרו לי הסוללות במספר שלטים - מהר מהצפוי רציתי לדעת על איזה סוללות אתם ממליצים לשם בשלטים? נטענות ? לא נטענות? איזה חברות מומלצות? תודה עדיף לקנות מחו"ל - EBAY/ALIEXPRESS
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הלכנו כמה חברים היום לסטאנד אפ של שחר חסון היה דווקא שיא המצחיק..הרבה יותר ממה שאני זוכר אותו...בהתחלה הוא סתם נראה לי כמו אחד על סמי מרץ שמתלהב מעצמו חח אבל היום הוא דווקא הוכיח שהוא דיי מצחיק בכל אופן אני חושב שהכי מצחיק זה שלום אסייג והאמת,שאולי אפילו שחר חסון מועמד לתואר...חח צחקתי היום דיי טוב....מי הכי מצחיק אותכם?
-
- 49 תגובות
- 2.9k צפיות
-