עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by מיכאל11,

שלום אני סטודנט שעומד לסיים את התואר שלו,והייתי רוצה לתכנן טיול מאורגן עם משפחתי באירופה באחד היעדים הבאים: סקוטלנד,אירלנד,היער השחור בגרמניה או כול יעד מדהים רווי נופים עוצרי נשימה וטיול שקט וטוב. אציין כי בטיול המשפחתי ישתתפו 3 אנשים: אני בן 26,אמי בת 51,ואחי הקטן בן 16.אם הייתי מטייל לבד או עם מישהוא נוסף אז לא הייתי הולך על טיול מאורגן אלא על טיול אישי. חיפשתי באינטרנט עבור חברת טיולים אמינה ונורמלית ועד עכשיו לא מצאתי אחת . אשמח להמלצות הבאות: 1. המלצה על חברת טיולים מאורגנים אמינה,ככה שאתם בטוחים באמינות שלה ושמעתם מחבר או שטסתם בעצמכם. 2. המלצה לטיול מאורגן עד 1200 -1300 דולר לבן אדם. 3. המלצה על יעד אחר חוץ משאר היעדים שכתבתי הנ"ל,שכולל נוף מדהים וטיול שקט . אפריק…

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by KOBRA CHOPER,

תראו איך הוא מנגן http://www.youtube.com/watch?v=NluHHWKBg4Q&search=guitar%20solo

• 76 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by coldstorm,

היה כתוב באתר שלכם כי אתם מתכננים לפתוח עד סוף ספטמבר עוד שלושה סניפים. האם תוכל להרחיב בעניין? אני מאזור השרון והייתי מעדיף לקנות מסניף קרוב, אם יפתח. בתודה COLDSTORM

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by lev-27,

בתור סטודנט אני מרוויח קצת כסף מהצד בפריצת מכשירי ניווט של Mio והחלפת התוכנה הזוועתית MIOMAP ב-iGo 8. לפני מספר חודשים פרצתי את המכשיר ללקוח ומאז הפסיכופט לא עוזב אותי בשקט. זה התחיל בתלונות על תקלות מוזרות שקורות רק לו (פרצתי עשרות מכשירים מאותו הדגם). פתרתי אותן ע"י התקנה מחדש של התוכנה. זה המשיך בכך שהוא החליט יום בהיר אחד לעדכן את המפות של MioMap. למה לא יודע. (אם אתה רוצה להשתמש ב-MioMap למה לעזאזל שילמתי לי כסף עבור הפרצה?!?! דביל!) ביקש ממני לעדכן אז עדכנתי דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. מסתבר שבדגם הספציפי שלו ניתן לעדכן תוכנה רק דרך מעבדה. הדפסתי עבורו קבלה ושלחתי את המכשיר למעבדה. חזר, פרצתי פעם נוספת והכל עבד נהדר. עזב אותי בשקט בערך לשלושה ימים. לפני מספר ימים…

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. טוב הפעם אני רוצה לפתוח דיון על שאלה כאובה בארצנו הקטנטונת הלא היא- "חברות קבר" הכל התחיל לפני הרבה מאוד זמן עוד כשהידע שלי במחשבים שאף לאפס. בדיוק אז הלכתי לקנות את המחשב הראשון שלי.כולי שמחה וששון ולפי עצת חברים טובים של אמא שלי(טעות ראשונה- הקשבתי להם) החלטנו ללכת לקנות מחשב בעיר אחרת(רחוק מהבית רחוק מהלב....טעות שנייה) בחנות שלא הייתה מוכרת לי(אבל מוכרת לחברים והם עוד טענו שהיא איכותית). בקיצור הגענו יום שמח אחד לחנות שהייתה באיזה מרתף או צינוק. ממבט ראשון החנות נראתה מוזר ביותר- מוצרים חדשים ונוצצים ליד גרוטאות פח זבל. ממבט שני זה עדיין נראה ככה. טוב, הרי לא באתי לשפוט בתחרות יופי בין חנויות אלא לקנות מחשב ולכן התקדמתי לי למשרד קטנטן ששם ישב הבחור שהיה אחראי על מכירו…

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by SciFi7,

שלום רציתי לדעת איזה סידרות אתם רוצים, על איזה אתם ממליצים וכאן בכללי יהיה מקום לדבר אליהם... אני רואה : אבודים , נמלטים, גיבורי על, שואה גרעינית.... את כולם אני אוהב (את אבודים וגיבורי על, אני ממש אוהב ). נמלטים ידרדרה השנה מאוד ושואה גרעינית גם סידרה נחמדה מאוד על איזה סידרות אתם ממליצים?

• 54 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. אני חושב שזה ממש לא בסדר שטלפון מסכן שנקרא "סמארטפון" צריך לעלות כ-3000 ש"ח ( אייפון לדגמא ) ב-3000 ש"ח אתה יכול לקנות מחשב ביתי ( או לפטופ ) ולקבל הרבה יותר מסתם מכשיר עם מסך 7 אינט'ש ! מה כ"כ מיוחד במכשיר הזה שהוא עולה כמו מחשב ? אני קורה לכל חובבי המחשבים והטלפונים , להתלונן על כך ע"מ שיורידו את המחירים של הסמארטפונים בישראל ...

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by ליאור כהן,

שלום, יש לי טלוויזיה MASIMO והמסך הראשוני נשאר ולא חולף (כמו בתמונה המצורפת) אמרו לי שצריך לעדכן גרסה מישהו יודע איך עושים את זה?

9. מישהו יכול להמליץ על אתר טוב ואמין? (אין לי בעיה לשלם כמובן) אני רוצה לגבות את כל התמונות שלי על הרשת. יש לי די הרבה...

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by musari,

איך אפשר בדרך הכי קלה והכי מהירה לצאת מהצבא ???

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by Hellgrace,

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by ymss69,

פשוט תענוג לעניים.... תהנו!!! http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. אהלן חברה... את השאלה שלי אני מפנה לגיטריסטים בינינו... יש לי FENDER STRAT HIGH WAY 1 ואני פשוט לא יכול כבר... אני מחליף מיתרים פעמיים בחודש כי יש לי ידיים שמזיעות כמו לא יודע מה... אני מסנה לנקות אותם אפילו עם נייר לטש עדין אבל לא עוזר... לא מזמן שמעתי שיש מיתרים מחברת ELIXIR עם ציפוי סיליקון... רציתי לדעת האם הם יותר עמידים בלכלוך וחלודה ואיך הצליל שלהם? כי אולי אני ארכיב אותם גם על הסטראט האמריקאי שלי.... תודה מראש.

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. אנחנו מחפשים סט סאטן איכותי, כדי שיהיה וכדי לראות what all the fuss is about. בזאפ יש רק סאטן כותנה וגם את זה בקושי אפשר למצוא, שלא לדבר על לבחור צבעים. אז למישהו פה יש מושג איפה מוצאים וכמה זה עולה וכיוב'? (אנחנו רוצים סט 5 או 6 חלקים) כאלה, אבל בחורה יש לי (ויותר יפה )

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by BoA,

האם מישהו יודע אם יש אתר או תוכנה שדרכה ניתן למצוא שם של בן אדם דרך מספר טלפון?, כמו שפעם היה את האתר הזה של 441 שהיה נותן את השירות הזה (יענו הפוך מ144)

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

המפלצת הנ"ל שייכת לחבר , קרדיט ענקי לאנשי מסקאלה שצילמו , לעצמי על הסרטונים ולבעל הרכב הלא הוא ארתור שאני מציק לו פה ושם קרדיט שוב לKiaGTX ול- BarvaSX סרטונים שצילמתי : http://www.youtube.com/watch?v=H6o21VgBhK0 http://myfiles.co.il/file/4598/gttop-avi.html תגובות =] . לילה טוב לכולם =]

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Salwaby,

אני מחפש המלצה למכונת גילוח למטרת דילול זקן בלבד, רק בקטע של להוריד אותו לרמה של זיפים אבל לא לגמרי. אני מחפש מכונה כמה שיותר איכותית , בתקציב של 300-400 ש"ח אפשר חריגות בקטנה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. ככה תס"חים (תרגילי סדר חמושים) צריכים להיראות. משמעת, אחידות ושלמות. אישית, אני חושב שבמקום מטסי/משטי יום העצמאות המסכנים(הם ממש פצפונים) שיש לנו בישראל, צריכים לתת במה גם לתצוגת יחידות החי"ר הלוחמות וללוחמים לשעבר, להפוך את הארוע לענק ופומבי ולהפוך את טקס יום העצמאות לגאווה לאומית. אנחנו מעצמה אזורית ועלינו להרים טקס יום עצמאות של מעצמה אזורית ולתת גאווה לאזרחיה. אולי פעם יהיה פה רוסי ראש ממשלה שמכיר את המצעדים האלה מהילדות וישריש את המנהג גם בישראל. יש לנו צבא מדהים להראות לא פחות מברוסיה. This is the parade in Moscow's Red Square, devoted to the 66th anniversary of the Great Victory over Nazi Germany in the Great Patriotic War (what the Eastern Front of World War II…

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. יש לי סוללות ליתיום נטענות בשלטים של הWII אחרי שנמאס לי כל הזמן לקנות בטריות ונגיד אני מטעין אותן המון זמן ואחרי שההטענה נגמרת גם אם הWII כבוי ואני לא משתמש בסוללות כל עוד הן יושבות בתוך השלטים של הWII הם נגמרות! והשלטים לא עושים כלום! זאת בעיה בסוללות? או שאין ברירה ואני חייב להוציא את הסוללות מהשלטים של הWII וכשהן בחוץ אז החשמל שלהן לא יגמר מעצמו? גם הסוללה בטלפון שלי למשל היא כזאת נטענת אבל היא לא נגמרת מעצמה גם כשהיא בתוך הטלפון

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני רוצה פרטים על יבואני טלפונים סלולרים , שאפשר לקנות מהם כמויות במחירים טובים . מישהו מכיר ?? תודה

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. שלום אני מעוניין לנסוע לסינמה סיטי ברמת השרון כדי לראות את שני הצריחים מפני ששמעתי שזה מוקרן על מסך ענק עם אחלה מערכת סאונד. עכשיו רגע לפני שקפצתי עם חברה שמעתי מחבר שלי ששני אנשים שונים שראו את הסרט שם בזמנים שונים (לפני שבוע ולפני שבועיים) אמרו לו שהסאונד באולם בסינמה סיטי גרוע - יש הרבה הפרעות וקפיצות - ממש מעצבן וזה שינה את דעתי. אז לפני שאני יקפוץ מחר לראות את הסרט בקניון הזהב ליד ביתי - תגידו לי אתם מה אתם חושבים על הסאונד בסרט הזה שם ובכלל על ההקרנה של שני הצריחים שם - העיקר מי שצפה בשבוע האחרון.. תודה על העזרה.

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by darkman,

כמו שאתם רואים השעה די מאוחרת. אני הולך לישון. עד שאני שומע את הזימזום באוזן, ישר אני קולט שזה הולך להיות לילה סיוט. אנשים ביום ראשון אני הולך לחנות ומתחמש בכל התכשירים שאתם תמליצו לי. מה אתם עושים נגד ה*****?

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by zombie,

אני משחק הרבה שעות רצוף ומחפש כסא שיתמוך טוב בראש בגב התחתון ובידיים.... עד 800 שקל רצוי פחות.... יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. מאיזה גיל תאוריה ? מאיזה גיל שיעורים ? מאיזה גיל טסט ? גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ? איזה תאוריה יותר קלה ? איך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ? מה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ? מלווה ?! מותר להרכיב מישהו מאחורה ? בבקשה תענו לי על הכל תודה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by kobi_af,

שלום באווירת יום העצמאות חשבתי שיהיה נכון לפתוח איזה אשכול עצות למנגליסט המתחיל....אני למשל היום הדלקתי עם "לבנים" בלבד וקצת הסבכתי בהתחלה כי אני לא מומחה בתחום אבל הסתדרתי בסוף...שמעתי כבר עצות בנושא אז איך אתם מדליקים תמנגל שלכם?

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים