כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מאמין כי כבר כולם יודעים מה זה פסטיבל Tomorrowland שמתקיים בבלגיה כל שנה (ומשנה שעברה גם בארה"ב). תכננו ללכת בשנה שעברה (בלגיה) אבל לא הצלחנו להשיג כרטיסים, השנה אנחנו נתאמץ יותר. מישהו כאן היה שם ? אשמח לקבל מידע על חבילות/טיסות/לינה/תחבורה/עלויות.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
מגעים מוקדמים בין שתי המתחרות הגדולות מעידים על שינוי אפשרי במפת הייצור הגלובליתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, ביום שבת חברים הזמינו אותנו לשוט איתם ביאכטה (סירה עם מנוע ומפרשים לא גבוהה). יבקצה יש ירידה כזאת עם מדרגות למים ואפשר לשבת שם ולשים את הרגלים במים. ואכן ירדתי למים, ואחרי כמה דקות של ישיבה קמתי והפלאפון שהיה לי בכיס עף למים זה היה ברוחק איזה 200-300 מטר מהחוף איפה שהעומק זה 40 מטר... בקיצור הוצאתי את החליפת סופרמן שלי וקפצתי אחריו למים (טוב נו, בלי החליפה...), לקח לי כמה שניות לפתוס אותו לפני שהוא כבר היה עמוק מדי (הייתי צריך לצלול איזה מטר). ישר הוצאתי אותו, פירקתי את הסוללה ושחיתי ליאכטה... בערך שעה-שעתיים אחי השיט (שלאורכו הפלאפון היה בשמש) החזרתי את הסוללה, וזה לא עבד... והייתה לי הרגשה שזהו, הפלאפון היפה והטוב שליווה אותי לאורך כמה שנים הלך לעולמו :'( אבל…
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
והפעם לשאלה היומית שלנו: מי אתם רוצים להיות בעתיד? אני אישית מסתכל על תחום המחשבים ואם להיות מדויק על תחום הנדסת התוכנה אבל עדיין לא הולחט סופית מה איתכם? נ.ב עריכה- בשביל משתמשים חכמולוגים - כן, כולנו יודעים שאתם רוצים להיות מנהל hwzone בעתיד אז לא צריך לבזבז הודעה על זה....
-
- 42 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני עכשיו גולש במחשב של הבית ספר קבלו מפרט: Pentium 133 32 sdram windows 98 WD 4 GB No GPU האיטיות מחרידה הבית ספר הזה לא יכול לקנות מחשבים נורמלים של 500 MHZ ? לקח לי לכתוב את הנושא הזה 10 דקות איזה כיף להתעלל במחשבים האלה אני מתקין פה קזה המחשב מת מוריד משהו מהאינטרנט המחשב מת בקיצור אבא שלי מוצא ברחוב מחשבים יותר טובים מאלו איזה מחשבים יש בבית ספר שלכם?
-
- 46 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://ifixit.org/2763/the-new-macbook-pro-unfixable-unhackable-untenable/ מה אתם אומרים? עד מתי יימשך הכיוון הזה של מזעור על חשבון גמישות?
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מכשיר ריצה לשימוש ביתי. מה אני צריך לקחת בחשבון לפני קניה? האם למישהו יש ניסיון במכשיר והוא יכול להמליץ? (בתקציב כמה שפחות יקר למרות שאני יודע שהמחירים הם כמה אלפים...)
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
איזה חנויות טובות יש באשדוד? הבנתי שיש חנויות של סקוני שאפשר ממש להתאים נעל בצורה מושלמת לרגל.
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
שלום רציתי לדעת איזה סידרות אתם רוצים, על איזה אתם ממליצים וכאן בכללי יהיה מקום לדבר אליהם... אני רואה : אבודים , נמלטים, גיבורי על, שואה גרעינית.... את כולם אני אוהב (את אבודים וגיבורי על, אני ממש אוהב ). נמלטים ידרדרה השנה מאוד ושואה גרעינית גם סידרה נחמדה מאוד על איזה סידרות אתם ממליצים?
-
- 54 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ok, אני שונא עושקי קברים ואת הפרצוף הזה כבר ראיתי פעם קונה מציאות בוואלה. (yishay17) יש בואלה מכירה של נגן mp3 אחלה, ואני תפרן במידה מעוררת רחמים אז במסגרת השירות לציבור (מחויבות אישית ) פשוט לכו לשם ותשיגו אותו במחיר "גניבה". (למי שיש ממש קצת כסף) בהצלחה ומהר! @: נ.ב. אני מצטער מאוד על החור לבן, sorry :-/ קישור :http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=170638&sp=1
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב השעה כבר 4+ לפנות בוקר ואני עדיין לא קרוב להירדם והתסריט יחזור שוב שאני בסוף יילך בכוח למיטה ירדם אחרי איזה שעה וחצי ב7 וחצי אמא שלי תעיר אותי אני יקום ב 8 ורבע ישים נעלים יקח את התיק כמו שהו ויגרור את עצמי לב"ס (פעם כימעט נידרסתי בגלל זה)יאחר כמובן וימשיך לישון שם המורה תגיד לי לקום ואז אני יגיד לה שכואב לי הראש וימשיך לישון,החראות בכיתה יתחילו לעשות על האוזן שלי ניסוים (אתה מוכן להשתתף בניסוי אתה מוכן להשתתף בניסוי .... :veryangry: לא אני לא מוכן !!! damn) עד שאני יטעצבן עליהם ויחטיף למישהו בריפלקס (אני הכי שונא שמפריעים לי לישון)(תארו איך זה להתעורר כשהמורה מעירה אותך וכולם מסתכלים עליך או שפשוט כולם כבר הלכו ונשארתה לבד)אני יבריז בצהריים וילך הביתה יתעסק כצת עם…
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני בי"א עכשיו והודעה זו האמת היא אני כותב בזמן שיעור ספורט השאלה שלי היא אם אם זה שאני בי"א לא משקיע קשור לציון בי"ב ובבגרות, והאם בעצם ציון החינוך הגופני בבגרות משפיע על הסכם או כל מדד אחר באוניברסיטאות? נ.ב. - בלי "עצלן", אני מעדיף פשוט מכון כושר וכאלה, שיעור ספורט הוא פשוט בזבוז זמן.
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן חברה... את השאלה שלי אני מפנה לגיטריסטים בינינו... יש לי FENDER STRAT HIGH WAY 1 ואני פשוט לא יכול כבר... אני מחליף מיתרים פעמיים בחודש כי יש לי ידיים שמזיעות כמו לא יודע מה... אני מסנה לנקות אותם אפילו עם נייר לטש עדין אבל לא עוזר... לא מזמן שמעתי שיש מיתרים מחברת ELIXIR עם ציפוי סיליקון... רציתי לדעת האם הם יותר עמידים בלכלוך וחלודה ואיך הצליל שלהם? כי אולי אני ארכיב אותם גם על הסטראט האמריקאי שלי.... תודה מראש.
-
- 46 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היו המון מציגים, הרבה אנשי מקצוע ואנשי מכירות. ניתן היה לראות בתערוכה: מחשבים קומפקטים, מחשבים ניידים, מסכי פלזמה, מגוון מדפסות, מצלמות דיגיטליות, מערכות אל-פסק מקצועיות, מתגי KVM, מערכות רמקולים של Altec Lansing, מגוון רחב של מוצרים תוצרת Sweex (חברה חדשה יחסית שנותנת 3 שנים אחריות לכל המוצרים שלה), כל סוגי נגני MP3 של Creative, לוחות-אם Jetway, זיכרונות ניידים מעוצבים (DOK) ציוד ייחודי של תקשורת ישירה יבואני Level one כמו מגבים לרשתות אלחוטיות עד 8 ק"מ ועוד. תמונה אחת שווה אלף מילים אז בוא ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן... [attachment deleted by admin]
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כאילו פאק זה הספורט הכי דפוק שראיתי בחיים שלי ולמה הם הולכים כמו איזה gayz כל הדרך והם הולכים באיזה 20 קמש כל הדרך אבל קראתי באיזה מקום שהליכה לא יעילה למהירויות יותר גבוהות מ 12 קמש ומעל זה ריצה גם יותר מהירה וגם פחות מבזבזת כוח אז מה הקטע של הספורט הזה?
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש דירה להשקעה, היום הולך עם מתווך לכמה דירות (באיזור הדר). האם יש לכם רעיונות/טיפים? אני יחסית חדש לתחום, אמנם סטודנט למשפטים שמכיר את הצ'קליסט מה לבדוק בדירה, אך מה מעבר לעיקולים/טאבו מיסים? על מה צריך להסתכל? אשמח לתגובות ולהגיב.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה תדעה שלכם על נעלי כדורסל שמיודעות בעיקר לשימוש באולם.... ואחרי כמה חודשים גם בחוץ.... עם מישהו יכול להמליץ לי על נעליים טובות אני ישמח... ולמישהו יש מושג עם אפשר להשיג ת DADA בארץ?.. עם אתם מכירים בכלל...
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. מה אתם חושבים על אנשים שאפתנים ? זה טוב ? רע ?
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות לאמא שלי תנור אפיה מאיזה מכרז על איזה תנור אתם ממליצים????? וגם על איזה מכרז??? ;D
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
"לכבוד" פסח, למי שעדיין לא קרא, ניתוח ביקורתי בנוגע ליצאת מצרים - המאמר לקוח מויקופדיה - הגישה הביקורתית עיון במקורות חוץ-מקראיים, במיוחד ברשימות מצריות מאותה תקופה, אינו מגלה דבר אודות יציאה המונית של עבדים עבריים. גם מקורות לא מצריים לא מגלים דבר. יש להניח שאם הייתה מצרים נחלשת, היו פולשים לתוכה עמים שונים, והתרחשות זו הייתה באה לידי ביטוי במקורותיהם. העובדה שאין זכר לכך, וכן ההבחנות שלהלן, פוגעות באמינותם של כתבי הקודש כמקורות היסטוריים. סתירה פנימית בכתובים עצמם. בכמה מקומות בתנ"ך נמנים הדורות ששהו בגלות מצרים, ומתברר שמדובר בשושלות קצרות, למשל בדברי הימים א' ב': יהודה שיורד למצרים מוליד את פרץ שמוליד את חצרון שמוליד את רם שמוליד את עמינדב שמוליד את נחשון נשיא יהודה ב…
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי כמה חולצות עם כתמי דאודורנט (בצבע לבן) עקשניים שלא רוצים לרדת כבר ניסיתי מרכך כביסה וזה לא עזר. מישהו יודע איך ניפתרים מהכתמים המעצבנים האלה?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב, ראיתי כי באו"פ מוצע תואר דו חוגי במדעי המחשב, תכנית הלימודים של התואר מוצגת כאן: http://www.openu.ac.il/programs/G188.html ראיתי כי ישנן תכניות לימודים "סגורות", לשילוב מדעי המחשב עם כימיה, מדעי החיים ועוד, אך בתכנית הלימודים אליה צירפתי קישור כתוב כי אם משלבים את תכנית הלימודים לתואר דו חוגי, עם תחום מדעי, מקבלים תואר מדעי דו חוגי (BS.c), האם הדבר נכון גם לגבי פיסיקה? (כלומר: אם אשלב את תכנית הלימודים שבקישור, רק עם קורסים בפיסיקה, אקבל תואר ב-"מדעי המחשב ופיסיקה"?) בתודה מראש.
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-