כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני מטר 80 שוקל 87 יוצא לי במכשיר אליפטיקל 160 דופק אחרי חצי שעה של אימון בערך... זה מאוד גבוה נכון? מה לעשות בשביל שיהיה דופק יותר נמוך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בלוקרז ואני מאוד מסוקרן לדעת מה יוצא להם מכל העניין?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תיק (רצוי גב) לסטודנט עם תא למחשב הנייד (13 אינץ) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המצב ? איך אני יכול לחסום מספר ספיציפי שמתקשר אלי ?? יש לי NOKIA N8 , ואני רוצה לחסום מספר מסויים שלא יתקשר אלי . יש תוכנה שעושה את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ערב טוב הבנתי שכדי לקנות שם צריך קופונים או איזה חברות מועדון,מישהו כאן קנה שם בעבר? ויודע על זה פרטים? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
אני יודע שנושאים כאלה לרוב נפתחים בפורום FXP אבל בכל מקרה אני רוצה חומר לשיער (שאפשר להשיג בסופר פארם) שנותן לשיער ברק (כמו אחרי מקלחת ) . בכל מקרה שלא יהיה ג'ל שעושה את השיער כמו אבן , זה מעצבן אותי וזה גם מכוער רצח . תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר? התיקים לנשיאת מחשב נייד. קניתי היום אחד כזה כי חשבתי שהוא תת דגם לחברה השוויצרית הידועה swiss זה התיק שקניתי: אם מישהו התנסה או שיש לו כזה אשמח לשמוע את דעתכם מאחר ואני שוקל להחזירו בחזרה לחנות. המחיר אגב יצא לי מאוד זול. תודה.
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני ללמוד שפת LINUX , אין לי ידע קודם או אפילו נגיעה בנושא. אשמח לספר \ אתר \ מדריך מומלץ שמישהו מכיר שיתן לי כיון וידע. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם ? איך המחיר ? ראיתי את הטלויזיה 24 שלהם, יפה (לבנה), וגם רואים בה נחמד+. רציתי לדעת מה דעתכם לגבי איכות התמונה שלהן ? מישהו כבר רכש ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להזמין מוצר כלשהו בצורה סיטונאית ואני צריך למצוא את המפעל הזול והטוב ביותר למוצר הזה. מה הדרך הכי טובה למצוא מפעל כזה? אני יודע שיש אתרים כמו אלי באבה וכאלה, מישהו יכול לעזור לי עם עוד אתרים בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אנחנו עובדים במשרד די קטן, שנמצאים בו כ15 מחשבים ובצמוד למשרד יש לנו חוות שרתים. לפי מדידית קרינה שנעשתה אצלינו לפני כשבועיים רמת הקרינה הינה גבוהה מאוד מהרגיל. בנוסף, המשרד שלנו נמצא בקומה "אטומה" כלומר אין לנו שום חלון מתוך המשרד שיוצא החוצה. השאלה היא האם יש עילה לקבילה בגין שהייה ממושכת במשרד שבו הקרינה כה גבוהה? האם יש עילה לקבילה על כך שאנחנו עושים לילות(ויושנים) במקום שאין בו חלון ( במקרה ויש שריפה אפשר להתקע בפנים ובלה בלה בלה ...)? תודה^
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים! לפני כחודש וחצי חזרתי ארצה מטיול ארוך בחו"ל. לפני שטסתי עבדתי בבנק בעבודה מסודרת. מאז שחזרתי התקשיתי למצוא עבודה. מקומות רציניים לא מעוניינים לקבל אותי כי איני יכול להתחייב למשמרות רבות [עוד חודש מתחיל קורס הכנה ללימודי מתמטיקה גבוהה ובעוד כחודשיים מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה.. ], מקומות פחות רציניים מציעים משכורת מינימום שלא תוביל אותי לשום מקום למעט בזבוז זמן ולגבי מלצרות.. ניסיתי בהרבה מקומות. מרבית המקומות לא קיבלו אותי מכיוון ואין לי ניסיון כלל בתחום והמקומות שכן קיבלו אותי פיטרו אותי די מהר. מסתבר שלא נולדתי להיות מלצר [ובאמת שהשתדלתי וניסיתי..פשוט אני שתי ידיים שמאליות] התחלתי לאחרונה לחשוב על פרילאנס - עבודות מהבית, שיווק, מכירות, ניהול תוכן…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות DSLR באזור קריסמס ככה שיהיה לי לקראת השחרור אבל מצד שני מישהו שאני מכיר נוסע לסין עוד איזה שבועיים. אתם חושבים שכדאי לי לקנות עכשיו כבר? מה ההבדלי מחירים שם?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן,שאלה: איך מחזירים את הצ'אט הישן של פייסבוק ,? זה עכשיו הפך להיות צ'אט מעצבן...
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה היום קיבלתי הודעה לפלא שהתאריך גיוס שלי נדחה מה10.8 ל11.8 ושאני משובץ בחיל התקשוב השאלות שלי הם : האם החיל הזה נחשב כחיל כללי ? האם חיל התקשוב זה נחשב למשהו טוב ? למישהו יש ניסיון ויודע לספר ולהרחיב כמה זמן טירונות ? זה 03 ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור מוצר באינטרנט, לעשות לצורך כך איזה דף נחיתה, ואפשרות שיוכלו לקנות במקום בכרטיס אשראי. נתקלתי בזה פעם, אבל אני לא זוכר איפה. למישהו יש המלצה? אני רוצה משהו פשוט, בלי תוכנה או עניינים כאלה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. יש לי מספר שאלות: 1. המבצעים חלים על חיילים משוחררים במשך חמש שנים? 2. אני רוצה לקבל מבצע על כרטיס בקולנוע. מההסבר שלהם לא ממש הבנתי, האם אני צריך לקבל את ההנחה במקום של האגודה שלהם או שאני בא לקולנוע איפה שקונים כרטיסים ומציג את החוגר? תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מחר אני מתכנן לצאת לטיול באזור... הגבולות שלי זה מתל אביב בדרום עד לקיסריה אולי קצת אחרי בצפון ומה שאני מחפש בעקרון זה ים מעניין ואם מעניין אז בננות ואבובים. כמו באילת רק קרוב יותר. משהו מכיר מקום כזה בסביבה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מישו יכול להביא לי את הRSS של מדור "חדשות" של האתר ? (לא הRSS הכללי רק זה של החדשות..)
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ערב טוב :] אני מעוניין לקנות לפטופ ואין לי כרגע אפשרות לקנות אותו במזומן ואני רוצה לקנות בתשלומים בכרטיס אשראי ידוע למישהו על אפשרות חלוקה לתשלומים בלי שזה יתפוס לי את המסגרת של הכרטיס? נגיד אם המסגרת שלי 2000 ש"ח וקניתי מחשב ב1000 ש"ח שזה לא יתפוס לי ישר את כל ה1000 אלא ירד כל חודש בתשלומים כמו הוראת קבע... תודה מראש :]
-
- 21 תגובות
- 7.6k צפיות
-