עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dark_Phantom,

התחלתי עכשיו להתעננין בהם ואני מחפש את האלבום האחרון שלהם -Comalies מכמה שירים ששמעתי הם מעולים(goth metal and nu metal) בכל מקרה אם משיהו שמע עליהם או יודע איפה שמוכרים את הדיסק זה יעזור לי הרבה ד"א הדיסק של Evanscence הוא פשוט רמה מעולם אחר....תענוג למשמוע...

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by MishaK,

אלה מכם שמתעניינים ואוהבים ראפ, בוודאי יודעים לפחות בכללי את הסיפור בין 2Pac ל-B.I.G. שניהם גדלו באותו מקום והיו חברי ילדות. אבל.. ריב קטן ביניהם על נקבה גרם לביגי לשכוח בכלל מי לימד אותו הכל, באלבום הראשון שהוא הוציא הוא לא הזכיר את טופאק ולא התקרב בכלל להזכיר אותו. דבר שעיצבן את טופאק, בצדק. פאק לימד אותו הכל ובמקום לקחת מה שפאק לימד ולהוסיף לזה סטייל אישי, הוא העתיק בידיוק ולא אמר אפילו תודה. בפעם הראשונה שניסו לרצוח את טופאק הוא היה בדרך לאולפן הקלטות בניו יורק, וביגי "במקרה" הקליט באותו זמן שם, ברגע שפאק נכנס ללובי קפצו עליו שני אנשים, ירו בו 5 כדורים גנבו את כל התכשיטים שלו וברחו. טופאק שרד את ניסיון הרצח הזה והאשים את פאף דדי וביגי בניסיון הזה. שנה וחצי לאחר מכן, פ…

• 181 תגובות
    • 19.8k צפיות
  3. Started by ליאור שמש,

בשיקול לבחירת מקצוע יש להתייחס להרבה גורמים כמו:אהבת המקצוע , תנאי עבודה וכדומא... אחד הגורמים שברצוני לשאול הוא: באיזה תחום יש את הכי הרבה ביקוש , תנאים טובים או בקיצור מה הולך בשוק?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by HellBoY,

נכנסתי לנענע ופתאום הFF הקפיץ לי הודעה שצריך שם משתמש וסיסמא.. גם לכם זה קורה? ואם כן יש למישו מושג מה קרה?

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני לא ממש זוכר את השמות של הסרטים אבל אלה סרטים על זומבים סרטים משנות ה-80 ו-90 וואי וואי איזה פחד!! סרטים חדשים סתם בולשיט כל מה שאומרים שמפחיד!! סרטים ישנים במיוחד איזה סרט על הגירוש שדים משנת 79 משהו כזה היה הכי מפחיד!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by maoros,

*כותרת* תודה.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by 2Enable,

בעבר קניתי מוצר מגרמניה דרך DHL גרמניה והוא הגיע בערך אחרי חודש, הדבר המוזר שהקוד שקבלתי לאתר של דואר ישראל התעדכן פעם אחת בלבד, עד היום בקוד המעקב רשום רק מתי החבילה נשלחה ולא מעבר, ניסיתי באותו הזמן גם ליצור קשר עם דואר ישראל והם אמרו לי שהחבילה עדיין לא הגיעה לארץ ( למחורת קבלתי את החבילה ><) בצעתי הזמנה גדולה שוב דרך DHL גרמניה ורציתי לדעת אם הבעיה שהייתה לי עם הקוד מעקב הייתה חד פעמית או שפשוט ככה זה והקוד מעקב לא מתעדכן? בנוסף, תוך כמה זמן קבלתם משלוח דרך חברת השילוח הזאת?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. זימנו אותי לצבא ב6.7 [זה אחרי שהייתי בצו ראשון] אבל באותו תאריך יש לי יום עיון באוניברסיטה ואני חייב ללכת לאוניברסיטה!!! אני לא מתכוון ללכת... נראה אותם מכריחים אותי [שיגידו תודה בכלל שאני מתנדב] הקטע הוא שאמרו לי שאני חייב להגיע כי זה מאוד חשוב [רק פעם ב... בלה בלה בלה... קיצר חפירות] והסכמתי. זאת לפני שהתברר לי שבאותו תאריך יש לי את היום עיון באוניברסיטה. לאן אני אמור להתקשר להודיע? לא השאירו לי מספר טלפון, לא השאירו פרטים..[חוץ משעה] לא השאירו לי כלום! רק אמרו וניתקו. תודה מראש. :-*

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by DimaX,

http://www.youtube.com/watch?v=gBSLMGNHuGM חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלא תעיזו להפסיק באמצע

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום אני מחפש רשימת שירים משנות ה80 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מישו יודע איפה ניתן להכסן כדי לעלות אותו לחתימה שלי? ואיך עושים את זה?

12. מישהו ניסה ללכת פעם ליועץ משכנתאות והיה מרוצה?אולי מומלץ לעשות את זה לבד ולחסוך 5000 ש"ח?או ששווא להשקיע 5000 ש"ח וללכת ליועץ? מה אומרים על יועצי משכנתאות של מיטב? הם לוקחים 5000 ש"ח, הם הבטיחו לי שהם יכולים לשפר לי את המשכנתא בעשרות אלפי שקלים ע"י סילוק משכנתא ולהחזרתו מבנקים אחרים או מאותו בנק ע"י מכרז,אבל הם חדשים בתחום הזה כולה שנה, אפילו שזו חברה גדולה. מישהו מכיר עוד יועצי משכנתאות מומלצים? מה אומרים על מתן? יש לציין שלקחתי מהבנק 75 אחוז משכנתא והם עשו לי פרצופים עד שנתנו לי את המשכנתא ודחפו לי שליש מהסכום ע"י הלוואת מדינה שזה 4 אחוז השאלה אם יועצי משכנתא חיצוני יכל להוציא מהם או מבנקים אחרים הלוואה יותר טובה.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  13. לאור המצב, והתגברות ההתקופת, היכן אתם נמצאים ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. העוף שאנחנו אוכלים הוא בעצם תרנגול זכר? מגדלים אותם במיוחד בשביל זה? ואילו את התרנגולות נקבה מגדלים רק בשביל הטלת ביצים וכשמגיעות לגיל זיקנה זורקים אותם קיבינימאט או שגם שוחטים למאכל? ועוד דבר קטן - אותו העיקרון תקף גם עם פרות?

• 97 תגובות
    • 12.2k צפיות
  15. יום חמישי עשיתי הזמנה באתר שלהם, רשום שהמוצר במלאי, בחרתי משלוח בדואר אקספרס. עד היום- שום מילה מהם, שום הודעה, שום מייל, באתר הסטטוס השתנה ל "בטיפול" ותקוע ככה כבר 4 ימים, לא עונים בטלפון (שומעים הודעה מוקלטת כאילו לא התקשרתי בזמן שהם עובדים בו, ונאמר "נשמח לעמוד לשירותכם ביום העסקים הבא) שלחתי מייל- לא הגיבו. עכשיו גם רשום באתר שלהם שהוא סגור להזמנות, ובינתיים הכסף כבר ירד מהכרטיס יש למישהו במקרה רבע שמץ של מושג מה נסגר עם החנות הזו? דווקא בזאפ יש לה הכי הרבה חוות דעת חיוביות שראיתי על חנות כלשהי אי פעם.

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by yot,

שלום, לפני כמה ימים החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך (מכיוון שהנוכחי שלי כבר לא סוחב) וספק כוח (כדי שהוא יוכל להניע את הכרטיס החדש). אני לא מצליח להחליט, מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס ליחידה קרבית, האם כדאי להשקיע בשידרוג מלא ל-Pci-e (מעבד לוח אם וכ. מסך), להנות ממנו 4 חודשים ואז שהמחשב יישב בבית כשאני אסגור שבת אחרי שבת, או לשדרג רק את הכרטיס מסך לכרטיס מסך איכותי (דוגמאת ה-7800GS - 1700 ש"ח) אבל אז אם אני ארצה לדשרג את המחשב מתישהו לא יהייה לי מה לעשות איתו. מה אתם אומרים? התייעצתי עם כל מי שאני יכול ועדיין אין לי תשובה, אז החלטתי להעזר בכם תודה לעוזרים

• 60 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by shapiro.guy,

שלום, הרבה פעמים שאני מחפש משהו בפורום התוצאות הן מלפני כמה שנים, ואני מעוניין בתוצאות הכמה שיתר מאוחרות.עכשיו החיפוש הוא לפי רלוונטיות, אבל לי היה יותר נוח אם הוא היה לפי תאריך. יש דרך להציג את זה לפי תאריך? אולי יש איזושהי דרך לעשות חיפוש מתקדם או משהו?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  18. Started by ItayBm,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים.. כשאני בא לשים את המפרט שלי באתר,זה מוביל אותי לאתר הזה http://abuse.spd.co.il/index2.php מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by nehmia,

איזה דלק צריך למנוע של טיסן 0.49 סמק 2 פעמיות

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by lamborghini,

אחרי איזה 3 חודשים יש לי 100 הודעות .. .. .ואני מנצל את זה להגיד שהפורום עזר לי מאוד בהרבה דברים ! ..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. לא הצלחתי להכניס עוד פרטים על השאלה לכותרת, אז אשאל כאן: עד כמה תעודת הבגרות שלכם עזרה לכם להתקבל/מנעה מכם להתקבל לעבודה? אם יש לכם תואר או משהו בסגנון (אני לא כל כך יודע מה זה ג'ון ברייס הזה, אבל לפי מה שהבנתי מלמדים שם מחשבים, אבל לא כמו תואר באוניברסיטה) אז בבקשה תציינו את זה ואם אתם במקרה סקרנים, ההורים שלי טוענים שתעודת בגרות זה דבר חשוב מאוד, אמרתי להם שרוב החברים והמורים שלי אומרים שאני לא צריך תעודת בגרות אם בטוח יש לי תואר ראשון במדעי המחשב, ההורים שלי אומרים שהם לא יודעים על מה הם מדברים (ולפחות בקטע של החברים זה דיי נכון - מה אנחנו כבר יודעים על החשיבות של תעודת בגרות לעבודה?) אז אני רוצה לשמוע דעה מאנשים שיודעים אם כי שמעתי בפעם האחרונה כמה תגובות בסגנון "זה ל…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני מענויין להדפיס משהו כמו 1000 מדבקות סטיקרים כאלה מישהו מכיר בית דפוס באזור חיפה והמפרץ שיהיה מוכן לעשות עבודה כזו?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by arkady,

היי אין לי כרטיס אשראי בין לאומי וההורים שלי מעדיפים שלא לשים את פרטי האשראי שלהם באינטרנט. האם קיימת דרך אחרת להעביר דולרים לחשבון PayPal? אולי באמצעות העברה בנקאית מהבנק בארץ? כל דרך שלא מצריכה כרטיס אשראי בין לאומי? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  24. Started by Boris_yo,

רציתי לפרסם שירשור בפורום צרכנות בהתחלה אבל החלטתי פה בסוף, אחרת מנהלי פורום יכעסו עלי. חברה אני צריך המלצה לרדיאטור ראוי בטווח מחירים מ-350 ש"ח עד 600 ש"ח ובנתיים שמתי עין על הבאים: 1. זק"ש 12 צלעות: http://www.amperel.co.il/products/200049 2.Delonghi צלעות 9: http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=kh770920&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=199&aff=Zap〈=he 3. ORIEME - צלעות 11: http://www.amperel.co.il/products/220007 יש שאומרים שזק"שים לא מחממים חדר, יש כאלה שאומרים שכן מחממים כביכול זה עניין של סידרות לא תקינות שיוצאות ממפעל כנראה. DELONGHI שמעתי שטובים אבל יש להם בעיה של רעשי מתכת שנשמעים בלילה אולם דווקה בשבילי זה לא יהיה בעייתי. על ORIEME לא שמעתי בכלל. יש עוד SELMOR,…

• 20 תגובות
    • 23.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים