עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by +Eliran+,

אתם משתמשים בבושם? אם כן אז שכל אחד יכתוב מה הוא הכי אוהב... (אני מחפש לקנות בושם ואני רוצה לדעת מה הכי משתמשים....)

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. אני משתמש ב-שלוש מחשבים בהם אני צופה בסירטוני Youtube: 1. המחשב שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית הוט במהירות של 2.5 מגה ביט 2. המחשב של אמא שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק במהירות של 2.5 מגה ביט 3. המחשב של אבא שלי המחובר ל-012 סמייל ותשתית הוט במהירות של 12 מגה ביט בכל שלושת המחשבים הללו הסירטונים ב-Youtube נטענים נורא לאט כאשר במחשב השלישי בו מהירות התשתית גבוהה יותר, המצב גרוע יותר מאשר במחשב הראשון. אותן בעיות של מהירות טעינה איטיות קרו גם עם אתרי שיתוף מדיה אחרים. מהי הסיבה לבעייה? (אני משתמש בפיירפוקס בכל שלושת המחשבים).

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by shedox,

הכל חוקי חוץ מקומדיה(מוגזמת) , ועדיפות לסרטי מתח . תודה.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by x-pac,

????????????

• 60 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by alex.turovsky,

6. Started by H.I.V,

אני עכשיו גולש במחשב של הבית ספר קבלו מפרט: Pentium 133 32 sdram windows 98 WD 4 GB No GPU האיטיות מחרידה הבית ספר הזה לא יכול לקנות מחשבים נורמלים של 500 MHZ ? לקח לי לכתוב את הנושא הזה 10 דקות איזה כיף להתעלל במחשבים האלה אני מתקין פה קזה המחשב מת מוריד משהו מהאינטרנט המחשב מת בקיצור אבא שלי מוצא ברחוב מחשבים יותר טובים מאלו איזה מחשבים יש בבית ספר שלכם?

• 46 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. מישהו מכיר change עם מעט עמלה ועם התנאים הכי טובים להמרה של קרונה דנית לשקל?

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

2 שאלות בנושא: 1. על איזה נוזל כלים הייתם ממליצים? 2. כל כמה זמן הגיוני להחליף סקוץ'?

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by idofr,

אז הסיפור הוא לא מסובך, אני משתחרר עוד כמה ימים, כבר חודש וחצי אני בבית (חפש"ש) והמפקד יחידה ה*** רוצה שאני יסתפר ביום שאני בא למפקדה להזדכות על הציוד א'! למישהו יש טיפים איך אני מוציא פטור לאיזה יומיים שלושה? תודה

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. 1) תחרות שנקראת האולימפידה הוירטואלית, הקבוצה שלי הגיע לשלב ג' 2) אני נמצא בקבוצה אחת שנמצאת בתחרות של קבוצות שמכינות קמפיין פרסומי לשירות חדש של אורנג', שעדיין לא הושק, וזכינו היום מקום ראשון איזה מגניב! ;D

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. אהלן לכולם . סבתא שלי החליטה לתת לי את הרכב שלה (nissan sunny ) מודל 94 . עכשיו ההורים שלי החליטו שהם ממנים לי ביטוח...וגם דלק , אני צריך לממן את השיפוץ ! הבעיות שצריך לתקן : 1) צבע ASAP !! - הצבע כבר ממש דהוי . 2) החלפת כיסוי ריפוד או משהו בסגנון ( הוא מלוכלך...) 3) החלפת כיסוי "פלסטיק " מעל ללוח שעונים - הוא נסדק מהשמש . 4) החלפת "רימסים " לא יודע איך קוראים לזה בעברית... - הצבע שלהם דהה... 5) תיקון חשמל באוטו - חלון חשמלי מאחורה בצד שמאל..מסרב לעבוד + פנס ימיני אחורי . 6) ניקוי פילטר של המזגן + למלא גז . 7) ניקוי כללי מאבק וכ"ו ... יש לכם מושג כמה זה צריך לעלות כל הסיפור ? , אפשר גם להפנות אותי לפורום אחר עם צריך...למרות שהשאלות שלי הם לא טכניות ממש...

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. בוא נגיד שהתפקיד נשמע מעניין והרבה אמרו לי שהוא מספק אבל אף אחד לא ממש ידע מה התפקיד הזה ובערך מה עושים שם. יש למישהו מושג?? פשוט סימנתי במנילה ובכל השאלונים שהייתי צריך למלא את התפקיד הזה כי אותו אני רוצה.. כל שאר הדברים מעפאנים נראה לי... מפעיל תקשורת נתונים והצפנה חייל מערך טכנולוגי אווירי או יבשתי אני מעדיף נראה לי להיות כבר שוטר צבאי על שני אלה...

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by Dark_Phantom,

והפעם לשאלה היומית שלנו: מי אתם רוצים להיות בעתיד? אני אישית מסתכל על תחום המחשבים ואם להיות מדויק על תחום הנדסת התוכנה אבל עדיין לא הולחט סופית מה איתכם? נ.ב עריכה- בשביל משתמשים חכמולוגים - כן, כולנו יודעים שאתם רוצים להיות מנהל hwzone בעתיד אז לא צריך לבזבז הודעה על זה....

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. היי חבר'ה, כבר הגעתי לגיל 24 ומקידמת הראש מתחיל להיות לי שער דליל... חשבתי מה אפשר לעשות כדי לשמר את המצב הקיים או אף להחזיר את המצב לקדמותו (במקרה הטוב). ואז ראיתי את המרכז לטיפולים הזה: http://www.haircenter.co.il/ אשמח לשמוע מאנשים בעלי ניסיון או שיודעים לא מעט בתחום השיער. וגם כאלה שהיו במרכז הזה ויש להם רשמים ממנו.

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. (ynet) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2639104,00.html

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. את התמונה של הבדואית (?) עם העיניים הבוהקות. http://img75.imageshack.us/img75/7055/dscf1329kh1.jpg נקווה שמישהו ידע, תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם אני מביא איתי בשדה התעופה מינידיסק שקניתי באמריקה בפחות מ200$ ואני מראה להם את הקבלה הם לא גובים אותי בתשלום? צריך להצהיר בשביל זה?

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by SciFi7,

שלום רציתי לדעת איזה סידרות אתם רוצים, על איזה אתם ממליצים וכאן בכללי יהיה מקום לדבר אליהם... אני רואה : אבודים , נמלטים, גיבורי על, שואה גרעינית.... את כולם אני אוהב (את אבודים וגיבורי על, אני ממש אוהב ). נמלטים ידרדרה השנה מאוד ושואה גרעינית גם סידרה נחמדה מאוד על איזה סידרות אתם ממליצים?

• 54 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by BIGBENG5,

אני רוצה ליקנות פלפאון אנדרואיד מאיביי עכשיו המוכר שולח את זה בFEEDEX אני יודע שמשלוחים רגילים או דרך USPS המכס לא פותחים את החבילות ואז הם מתמחרים את המוצר לפי הסכום שרשום על החבילה או שהם פותחים אחת ל100 חבילות והסיכוי שהמוצר יתפס יהיה קטן עכשיו אני יודע שבמשלוחי אקספרס אז אחרת והם פותחים כל חבילה ואז אני בטוח ישלם מכס אז רציתי לדעת איך זה עובד במשלוחים של FEEDEX?? הם פותחים כל חבילה כמו משלוח אקספרס או שהם לא פותחים אותם כמו במשלוח רגיל?? עריכה המוכר אמר לי את זה ולא כלכך הבנתי מה זה אומר We always ship to Israel as Plastic Housing at USD50, is that OK for you? Shipping is by Fed-ex at USD30, thanks. מזה Plastic Housing??? תודה סהר!

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by YTZ,

שמעתי דברים טובים על ה-Eneloopים למניהם, ראיתי את הנ"ל: (AAA) http://www.ebay.com/itm/SANYO-eneloop-2-x-AAA-Ni-MH-Rechargeable-Battery-w-Case-/270520701584?pt=US_Batteries&hash=item3efc4a5290#ht_4210wt_1163 שהם 800mAH ו- http://www.ebay.com/itm/NEW-SANYO-eneloop-lite-AAA-x-4-NiMH-Rechargeable-Battery-Camera-DSLR-SLR-/300626736738?pt=US_Batteries&hash=item45febff662#ht_3895wt_1163 שהם 600mAH יש להם גם AA אבל רק סביבות ה-1000mAH, וכל הסוללות הן 1.2v מה שאומר בפועל הספק קטן מאוד לעומת סוללות אחרות... למה הן מומלצות אם כך? והאם יש לכם להמליץ על סוללות טובות יותר בטווח מחירים דומה?

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

???

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. השאלה כתובה בנושא... בנוסף: 1. כמה זה עולה? 2. האם יש מבחנים? 3. האם זה שווה את הטרחה והכסף? 4. ההסמכה היא בינלאומית? אשמח לכמה שיותר פרטים תודה רבה! נדב

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. טוב השעה כבר 4+ לפנות בוקר ואני עדיין לא קרוב להירדם והתסריט יחזור שוב שאני בסוף יילך בכוח למיטה ירדם אחרי איזה שעה וחצי ב7 וחצי אמא שלי תעיר אותי אני יקום ב 8 ורבע ישים נעלים יקח את התיק כמו שהו ויגרור את עצמי לב"ס (פעם כימעט נידרסתי בגלל זה)יאחר כמובן וימשיך לישון שם המורה תגיד לי לקום ואז אני יגיד לה שכואב לי הראש וימשיך לישון,החראות בכיתה יתחילו לעשות על האוזן שלי ניסוים (אתה מוכן להשתתף בניסוי אתה מוכן להשתתף בניסוי .... :veryangry: לא אני לא מוכן !!! damn) עד שאני יטעצבן עליהם ויחטיף למישהו בריפלקס (אני הכי שונא שמפריעים לי לישון)(תארו איך זה להתעורר כשהמורה מעירה אותך וכולם מסתכלים עליך או שפשוט כולם כבר הלכו ונשארתה לבד)אני יבריז בצהריים וילך הביתה יתעסק כצת עם…

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. שלום מישהו יודע בערך כמה יעלה לי לשלוח חבילה קטנה להונג קונג? מדובר בחבילה ממש קטנה, השוקלת פחות מ100 גרם. לא מעונין במשלוח מהיר, כמו EMS או משלוחים מהירים אחרים. תודה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. אני לא בא לרדת פה על אף אחד בעיקר למשתמשים הוותיקים יותר, שליוו את האתר מהקמתו - מישהו יכול להעלות על דעתו את הת'ראדים הכי מוטמטים מצחיקים (וכו') שהיו פה, כמו למשל הת'ראד על המחשב הערבי?

• 38 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים