כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
(ynet) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2639104,00.html
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
סקר להמצאה:https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE5oVWxneXo5VjFoZkx0cFZKc3FwNXc6MQ חולצה שמקררת ומחממת את גופך. נשמע אחלה רעיון לקיץ לא? בסך הכל 2 שאלות קצר וקולע ולא ארוך וצולע
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1122966 גדול!!!
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אם זה קיים אני לא בטוח שמותר לדבר על זה, אבל בכל זאת: חברים שלי טוענים שיש דבר כזה, קראתי גם באינטרנט בפורומים מפוקפקים על זה - אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה קיים למי שלא שמע - לפי השמועה זה שבוע שמדמה שבי במדינה עויינת (סוריה, נגיד). בהתחלה מקבלים קוד, ובמהלך השבוע מכים אותך כדי להוציא את הקוד, וזה אמור להיות רק ליחידות המובחרות (טייס, שייטת, אנערף) אז, אמת או אגדה (איזו תכנית עלובה ד"א..)? ;D
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם יש דרך כלשהי להבטיח שאני אקבל מיונים ליחידות מחשבים של מודיעין וכאלה (ממר"ם וכד') איכשהו? נגיד האם יש להם אתר שאני יכול לבקש שישלחו לי מיונים או משהו כזה (אוף,התכוונתי לכתוב משהו יותר ארוך ועכשיו זה נראה לי מטומטם... טוב נו, שש בבוקר עכשיו,איך אפשר כבר?)
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה: יום חמישי יש לי בוחן על החומר ואני לא יודע כלום אבל כלום! המורה לא יודעת להסביר היא פשוט פותרת את התרגיל הלוח ובאותו זמן אתה צריך להקשיב להעתיק להבין בו זמנית. מישהו יכול להסביר לי לעזאזל איך אני פותר את זה? (זה עם מכנה משותף).
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כששותים קפה או משקה אנרגיה תוך כמה זמן הקפאין משפיע (נותן מרץ\מבטל עייפות)? לכמה זמן בערך? והאם בתום ההשפעה העייפות מוגברת?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לא יודע איפה לפתוח את התראד הזה, אז הוא פה אני לפני קניית מע' i5 ועשיתי סקר שוק קטן, מתברר ש KSP לא רק הכי זולים, יש להם גם רכיבים שאין במקומות אחרים כמו הלוח P55-UD4P שאין באף חנות אחרת, עולה יותר זול מה UD4 הרגיל שחנויות אחרות מוכרות! (ההבדל בין הלוחות הוא זניח.. רק צ'יפ ל Bluetooth ב P אבל אם הוא יותר זול אז למה לא..) או זכרונות של G.Skill Ripjaws 1600Mhz הם מוכרים ב 530 ש"ח, TMS מוכרת אותם ב 550 ו IQPC ב 580 ובכלל עוד כמה חלקים אחרים שהסתכלתי והשוואתי ופשוט KSP יותר משתלמים.. לי אף פעם לא יצא לקנות מהם משהו אז אין לי כל כך ניסיון איתם, אבל כל מה ששמעתי עליהם באינטרנט הוא רע מאוד (בדרך כלל זה אנשים שאתה רואה שהם לא הכי מבינים במחשבים, אם אתה קונה מעבד ב 300 ש"ח…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
סתם עכשיו חשבתי על זה, יש לי נסיעה מחר בלילה לנתב"ג לאסוף משפחה ורציתי לחשב מתי אני צריך לצאת... פשוט לא יוצא לי לנהוג שם הרבה והכמה פעמים שיצא לי לא נתקלתי בשום בעיות אבל לכו תדעו, היום כבר אסור לחיילים לקנות בירה אז אני כבר לא יודע מה קורה עם העולם... בקיצור אם למישהו יש תשובה ודאית זה יעזור לי מאוד!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1) לפני שנתיים בערך השיער במפשעה הפריע לי אז גזרתי אותו.. הבעיה שלא ידעתי שאחרי שאני אגזור אותו הוא יגדל הרבה יותר מהר.. איך אני מוריד אותו שוב אבל שישאר בלי שיער או שיצמח לאט ויעצר?? 2) ראיתי בתכנית בערוץ שמונה שמשקה אנרגיה עדיף בהרבה על מים בזמן אימון אז רציתי לדעת אם זה באמת מומלץ, איפה קונים ואיזה חברה לקנות?? 3) יש לי בגרות בהיסטוריה עוד שבוע ויום ומתכונת חוזרת ביום ראשון (קיבלתי בקודמת 68) יש לכם עצות להכניס לראש 60 עמודים?? דרכים טובות ללמוד?? נ.ב. איך למצוא עבודה(כל עבודה (..כמעט))?? (בן 16 אזור המרכז, חוסך למחשב וסתם לבילויים..)
-
- 53 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מאיזה גיל תאוריה ? מאיזה גיל שיעורים ? מאיזה גיל טסט ? גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ? איזה תאוריה יותר קלה ? איך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ? מה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ? מלווה ?! מותר להרכיב מישהו מאחורה ? בבקשה תענו לי על הכל תודה
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחפש מכונת גילוח טובה שנטענת לסבא שלי. אין לי מושג מה מציע השוק היום, כי המכונה האחרונה שסבא שלי בת לפחות 7 שנים... המחיר שהוא מוכן להוציא הוא בסביבות 250-400 (למרות שניתנת חריגה אם היא הכרחית). אין בעיה להזמין דרך האינטרנט ואפילו מומלץ. אז משהו יכול בבקשה להמליץ על משהו ? תודה רבה חבר'ה !!
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין אייפון משומש מחו"ל ורציתי לדעת האם המכס עבור מכשירים סלולריים משומשים הוא אותו דבר עבור מכשירים שהם חדשים באריזה/מכשירים משומשים. שמעתי פעם שעבור מכשירים משומשים רק מע"מ תקף ואין כלל מכס - זה נכון? (כמובן שמדובר בקנייה של מעל 50$) על מכשירים חדשים נדמה לי שזה בסביבות ה33% מכס+מע"מ. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שמעתי שיש איזה אתר עם תוכנה שמגלה על איזה דמות אתה חושב אחרי 21 שאלות. למישהו יש כתובת לאתר ?!
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר הגעתי לגיל 24 ומקידמת הראש מתחיל להיות לי שער דליל... חשבתי מה אפשר לעשות כדי לשמר את המצב הקיים או אף להחזיר את המצב לקדמותו (במקרה הטוב). ואז ראיתי את המרכז לטיפולים הזה: http://www.haircenter.co.il/ אשמח לשמוע מאנשים בעלי ניסיון או שיודעים לא מעט בתחום השיער. וגם כאלה שהיו במרכז הזה ויש להם רשמים ממנו.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה סידרות אתם רוצים, על איזה אתם ממליצים וכאן בכללי יהיה מקום לדבר אליהם... אני רואה : אבודים , נמלטים, גיבורי על, שואה גרעינית.... את כולם אני אוהב (את אבודים וגיבורי על, אני ממש אוהב ). נמלטים ידרדרה השנה מאוד ושואה גרעינית גם סידרה נחמדה מאוד על איזה סידרות אתם ממליצים?
-
- 54 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם נכון לעכשיו אני בכיתה י'. והייתה לי רק בגרות אחת בערבית [הציון הכללי שלי היה 94 ] ויש לי כמה שאלות בקשר לבגרויות\ תעודת בגרות. 1)בתעודת בגרות כתובים ציונים או רק המקצועות? 2)האם יש מקצועות שמשפיעים יותר ממקצועות אחרים? [מתמטיקה, אנגלית, לשון וכו'] 3)אם אני יקבל בבגרות בלשון 60, האם זה יגביל אותי בדברים שונים כמו להתקבל לעבודות, אוניברסיטה וכו'? 4)ולאנשים שעובדים \ עבדו \למדו [סתם בשביל ידע כללי]בתחום ההייטק וכו' האם שהלכתם ללמוד\ לעבוד ביקשו ממכם לדעת אם יש לכם תעודת בגרות או שגם ביקשו לראות \ ממוצע וכו'? 5)איזה דרישות בערך צריך כדי ללמוד תחום בנושא מחשבים [טכנאי מחשבים, תכנות וכו'] באוניברסיטה? [4 אנגלית 4 מתמטיקה וכו'] 6)האם מספר היחידות הכללי של התעו…
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כולם יודעים שאינטל כבר הרבה זמן רחוקה מהמעמד שהיתה בו בימי הזוהר שלה. והנה, "ככה פמאום" המגמה מתהפכת. Bizportalהשבוע של אינטל - זינקה ב-20%, ותזנק גם היום; מה דחף אותה...הממשל האמריקאי עשוי לרכוש אחזקה באינטל כהבעת תמיכה בפעילות הייצור המתרחבת בארה"ב; והכל התחיל מדרישה של טראמפ לפטר את ליפ בו טאן, בהמשך פגישה ואחריה "חיבוקים ונשיקות"
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אני בי"א עכשיו והודעה זו האמת היא אני כותב בזמן שיעור ספורט השאלה שלי היא אם אם זה שאני בי"א לא משקיע קשור לציון בי"ב ובבגרות, והאם בעצם ציון החינוך הגופני בבגרות משפיע על הסכם או כל מדד אחר באוניברסיטאות? נ.ב. - בלי "עצלן", אני מעדיף פשוט מכון כושר וכאלה, שיעור ספורט הוא פשוט בזבוז זמן.
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ok, אני שונא עושקי קברים ואת הפרצוף הזה כבר ראיתי פעם קונה מציאות בוואלה. (yishay17) יש בואלה מכירה של נגן mp3 אחלה, ואני תפרן במידה מעוררת רחמים אז במסגרת השירות לציבור (מחויבות אישית ) פשוט לכו לשם ותשיגו אותו במחיר "גניבה". (למי שיש ממש קצת כסף) בהצלחה ומהר! @: נ.ב. אני מצטער מאוד על החור לבן, sorry :-/ קישור :http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=170638&sp=1
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת.. מה אתם חושבים על אנשים שאפתנים ? זה טוב ? רע ?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב לאחר כמה שנים ברצוני לעדכן את מלתחת הבגדים שלי ואני מחפש חולצות (tshirt) זולות בסביבות החמישים שקל לחולצה. בעבר הייתי מזמין מthreadless אך מאז שהם עברו לייצור אישי של חולצות רמת בקרת האיכות שלהם ירדה פלאים. בערך רבע מכל הזמנה חוזר להחלפה והאמת? נשבר לי כבר מזה. ניסיתי לבדוק בארץ במשביר לצרכן וH&o אך תמיד נתקלתי במידות הזויות וצורות תפירה משונות (צווארון רחב / צר בכתפיים, רחב עד בלתי נסבל בשאר הגוף/ אורך מטורף) או במידה וישנה חולצה טובה אז מחיר מטורף ולדעתי מחיר של 150 שח לחולצה שתהפוך במהרה לזבלה נראה לי מוגזם מחפש חולצה שמצד אחד תהייה זולה אך מצד שני תשרוד יותר משתי כביסות ואם אפשר אז גם הדפס יפה. אם מישהו מכיר אתר טוב ואמין אז גם אין בעיה תודה
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-