כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש דירה להשקעה, היום הולך עם מתווך לכמה דירות (באיזור הדר). האם יש לכם רעיונות/טיפים? אני יחסית חדש לתחום, אמנם סטודנט למשפטים שמכיר את הצ'קליסט מה לבדוק בדירה, אך מה מעבר לעיקולים/טאבו מיסים? על מה צריך להסתכל? אשמח לתגובות ולהגיב.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
או שלא תהיה השפעה והמחירים כרגיל ימשיכו לרדת עם יציאת רכיבים חדשים?
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה, ביום שבת חברים הזמינו אותנו לשוט איתם ביאכטה (סירה עם מנוע ומפרשים לא גבוהה). יבקצה יש ירידה כזאת עם מדרגות למים ואפשר לשבת שם ולשים את הרגלים במים. ואכן ירדתי למים, ואחרי כמה דקות של ישיבה קמתי והפלאפון שהיה לי בכיס עף למים זה היה ברוחק איזה 200-300 מטר מהחוף איפה שהעומק זה 40 מטר... בקיצור הוצאתי את החליפת סופרמן שלי וקפצתי אחריו למים (טוב נו, בלי החליפה...), לקח לי כמה שניות לפתוס אותו לפני שהוא כבר היה עמוק מדי (הייתי צריך לצלול איזה מטר). ישר הוצאתי אותו, פירקתי את הסוללה ושחיתי ליאכטה... בערך שעה-שעתיים אחי השיט (שלאורכו הפלאפון היה בשמש) החזרתי את הסוללה, וזה לא עבד... והייתה לי הרגשה שזהו, הפלאפון היפה והטוב שליווה אותי לאורך כמה שנים הלך לעולמו :'( אבל…
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות לאמא שלי תנור אפיה מאיזה מכרז על איזה תנור אתם ממליצים????? וגם על איזה מכרז??? ;D
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני החלטת שאני רוצה לעצב מחדש את החדר וחשבתי שהפתרון הטוב ביותר שמתאים לי זה שולחן או שידה ארוכים שיספיקו לכל כלומר שגם המחשב יהיה עליו וגם הטלוויזה הממיר וכדומה ואני מחפש ומחפש ולא מוצא אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר הגעתי לגיל 24 ומקידמת הראש מתחיל להיות לי שער דליל... חשבתי מה אפשר לעשות כדי לשמר את המצב הקיים או אף להחזיר את המצב לקדמותו (במקרה הטוב). ואז ראיתי את המרכז לטיפולים הזה: http://www.haircenter.co.il/ אשמח לשמוע מאנשים בעלי ניסיון או שיודעים לא מעט בתחום השיער. וגם כאלה שהיו במרכז הזה ויש להם רשמים ממנו.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם אני תכף עובר דירה ומחפש להתחבר לאינטרנט- אני צריך המלצה לספק ותשתית טובים וזולים , חבילות טריפל וכ'ו לא באות בחשבון היות ואני לא מחובר לכבלים/יס תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מגעים מוקדמים בין שתי המתחרות הגדולות מעידים על שינוי אפשרי במפת הייצור הגלובליתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז הסיפור הוא לא מסובך, אני משתחרר עוד כמה ימים, כבר חודש וחצי אני בבית (חפש"ש) והמפקד יחידה ה*** רוצה שאני יסתפר ביום שאני בא למפקדה להזדכות על הציוד א'! למישהו יש טיפים איך אני מוציא פטור לאיזה יומיים שלושה? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
ok, אני שונא עושקי קברים ואת הפרצוף הזה כבר ראיתי פעם קונה מציאות בוואלה. (yishay17) יש בואלה מכירה של נגן mp3 אחלה, ואני תפרן במידה מעוררת רחמים אז במסגרת השירות לציבור (מחויבות אישית ) פשוט לכו לשם ותשיגו אותו במחיר "גניבה". (למי שיש ממש קצת כסף) בהצלחה ומהר! @: נ.ב. אני מצטער מאוד על החור לבן, sorry :-/ קישור :http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=170638&sp=1
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי חבר שרוצה לעבוד בתחום המחשבים... אני לא מתכוון ללימודי הנדסה או לימודי מהנדס(אין לו בגרות והוא לא סובל מתמטיקה) אלא ללימודים של פחות מחצי שנה...כגון טכנאי מחשבים או מנהל רשתות...(כל מה שתמליצו יהיה סבבה)... אם אפשר בתגובות להמליץ על קורסים שיש להם שוק,ואיפה אפשר ללמוד אותם(איפה המקום הכי טוב...) כמובן שעדיף שהתגובות יהיו מניסיון אישי ואם אפשר לציין מחיר וזמן של קורס הכי טוב... תודה רבה לכולם...
-
- 66 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איזה ציון בפסיכומטרי צריך בשביל להתקבל ללמוד הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטה ו\או במכללה ומה ההבדל בכלל בין מכללה לאוניברסיטה חוץ מעלות שכר לימוד ומה אתם ממליצים מכללה או אוניברסיטה ולמה וכל מידע נוסף יעזור מאוד
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב, ראיתי כי באו"פ מוצע תואר דו חוגי במדעי המחשב, תכנית הלימודים של התואר מוצגת כאן: http://www.openu.ac.il/programs/G188.html ראיתי כי ישנן תכניות לימודים "סגורות", לשילוב מדעי המחשב עם כימיה, מדעי החיים ועוד, אך בתכנית הלימודים אליה צירפתי קישור כתוב כי אם משלבים את תכנית הלימודים לתואר דו חוגי, עם תחום מדעי, מקבלים תואר מדעי דו חוגי (BS.c), האם הדבר נכון גם לגבי פיסיקה? (כלומר: אם אשלב את תכנית הלימודים שבקישור, רק עם קורסים בפיסיקה, אקבל תואר ב-"מדעי המחשב ופיסיקה"?) בתודה מראש.
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים ... האם הפסקת חשמל הורסת את החלקים במחשב ?.. היה לנו עכשיו הפסקת חשמל והמחשב שלי כמובן נכבה ולא נראה שמשהו קרה ... אז השאלה שלי אם המחשב שלי אחר כך נפתח ועובד בצורה תקינה זה אומר שלא קרה כלום או שזה נזק מצטבר ועם עוד הפסקות חשמל אז בסוף איזשהו חלק\ים יהרס\ו ?.. אפשר אולי איכשהו לבדוק אם משהו נהרס (מבלי לפתוח את המארז) ?.. תודה מראש, משה
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש להשיג בארץ? :
-
- 57 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נואשות בגוגל כבר איזה שבוע חנות מחשבים בברצלונה (ספרד) שהאתר שלהם באנגלית ואני לא מוצא..... יש למישהו רעיונות? נ.ב. אני טס לשם לשבוע בעוד כחודש לכן ההתענינות. תדה מראש! ויום טוב. נועם
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון (כולל עכשיו) אני לא מצליח להתחבר לסקייפ, אני לא יודע אם זה בגללם או בגללי אבל זה מנסה להתחבר במשך כמה דקות עד שאני מקבל שגיאה שאין אפשרות להתחבר. אין לי ראוטר לכן פורטים זאת לא הבעיה. מישהו יכול לבדוק אם כרגע הוא מצליח להתחבר? אני לא מדבר על להיות מחובר אלא להתנתק ולהתחבר בשנית. תודה
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה התעורר אצלי הצורך לחזור כמה (עשרות)שנים אחורה לימי הלגו העליזים שלי, ולקנות ערכות ולהרכיב אוסף פרטי של דגמים(בעיקר לגו טכני). רק שלצערי כיוון שיש יבואן יחיד בארץ(אילנית) המחירים הם פי שניים ויותר ולכן החלטתי לבדוק אפשרות קנייה בחו"ל, בדקתי באמזון ולא ניתן להזמין דרכם(גם באמזון בארצות אירופה(בדקתי באתר הגרמני)) אנני מוצא אתרים נוספים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מכיוון שאני חולה הבטתי ללא מטרה במסך עד שנזכרתי בקטע מהסימפסונס שמספר על HaGolem שאומר באחד הקטעים "We call it jewish humour! It's funny because the words are crazy! Meshugana!" אז מכיוון שאני משועמם הלכתי לוויקיפדיה וחיפשתי jewish Humour, אני ממליץ מאוד אגב להיכנס לערך הזה יש שם כמה בדיחות פשוט מעולות כמו כן בערך הנ"ל היה לינק לתחרות הקריקטורות האנטי שמיות הישראלית, מי שזוכר את כל הפיאסקו של ה"קריקטורה" של מוחמד בעיתון דני, ואיך האיראנים אמרו שזה ממש "מעליב" אותם תוך כדי שקריקטורות אנטישמיות מופיעות שם בעיתונים הגדולים באופן סדיר, אז החליט לו יהודון קטן לארגן תחרות של קריקטורות אנטישמיות שמצויירות על ידי יהודים תוך כדי ההכרזה - No iraninas can beat us on our home turf!…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. מה אתם חושבים על אנשים שאפתנים ? זה טוב ? רע ?
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני פעיל במס' פורומים בתפוז. בחודשים האחרונים הפרסומות שם הפכו לבלתי נסבלות. כל פעם שנכנסים לעמוד / עושים רענון / אחורה / קדימה: זה מפעיל סרטון "Flix" (מן יוטיוב שלהם). זה רק פרסומות ולא שום דבר אחר. ולא פופאפ. איך ניתן למנוע מהדבר הזה להישמע? (מניח שלא ניתן לחסום זאת) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך המלצה לקרוס איכותי במתמטיקה . מאחר ואני ומתמטיקה אף פעם לא הינו חברים טובים אני מחפש קורס באמת איכותי שיעביר את החומר בצורה בוררה וחלקה, ינשם המון מקומות כמו לחמן\אנקורי\יואל גבע וכו' אבל אני לא מכיר אותם או את שיטת הלימוד שלהם ואשמח אם יהיו כאן כמה אנשים שהתנסו איתם ויכולים לשתף אותי בניסיון שלהם והחוויות מהלימדה. תודה
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תכנסו לזה זה פשוט מדהים!!! יש כאן על כל מה שתרצו תקראו גם את הקטע עם אילן רמון- אני בהלם ועכשיו מעניין אותי מה יגידו אלה שלא מאמינים שיש כוח עליון או איזה משהו עליון... קישור לאתר נ.ב מצטער על הגודל של התמונה... (לבעלי 56k)
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-