עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הציעו לי ללמוד את זה בספיר ואמרו לי שזה מקצוע טוב מאוד ובעל ביקוש גדול השאלה שלי אם זה נכון? 6 חודשיי לימוד ג' ו שישי 4 שעות כל שיעור סכום 5500 ללכת על זה? מישהו ניסה את זה?

2. יש לי אימייל של גוגל כבר מאז שייצא, ובזמן האחרון התחלתי לקבל יותר מדי תקלות מעצבנות שלא נותנות לי להיכנס לתיבה שלי בשרת, ואני מצליח רק אחרי כמה דקות! אז החלטתי לשנות לקליינט אימייל אחר, שייקבל את הודעות האימייל במהירות אחרי שנשלחו (בדיוק כמו בגוגל, ולא כמו בוואלה שלוקח לפעמים יותר מ-3 שעות עד שאימייל מסויים מגיע ), שיהיה נוח לשימוש וכל הנילווה. האימייל של וואלה, והאימייל שמקבלים מהספק לא באים בחשבון בגלל שלוקח המון זמן עד שההודעות מגיעים לאימיילים האלה וזה ממש מעצבן. דרך אגב, מצטער אם זה שייך לפורום "אינטרנט...", לא הייתי בטוח. אם כן, אז פשוט תעבירו .

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. אני לא בא לרדת פה על אף אחד בעיקר למשתמשים הוותיקים יותר, שליוו את האתר מהקמתו - מישהו יכול להעלות על דעתו את הת'ראדים הכי מוטמטים מצחיקים (וכו') שהיו פה, כמו למשל הת'ראד על המחשב הערבי?

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. אממ אז ככה, אני מתכנן לגשת למבחן תיאוריה, או מחר או ביום חמישי... עכשיו בגלל שזה עבר לבעלות פרטית אני יכול לגשת עד 7 בערב.. אז לבעלי הניסיון, מתי כדאי לי לבוא? בבוקר מוקדם? שאז תמיד יש לחץ? או שאם אני אבוא בסביבות הצהריים כל אלו שממהרים לגשת בבוקר בגלל עבודה, לימודים וכול' בעצם לא יהיו שם? בתודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by sh2006,

חברה שלי חטפה חיידק בקיבה סלמונלה לצערי ולצערה ה' ישמור אותה. רציתי לדעת , למבינים שבניכם : האם החיידק מדבק? האם הוא עובר ברוק? שורה תחתונה- האם אני יכול להתנשק איתה??

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. אהלן אני רוצה לממש אחריות ואני לא יודע למי לפנות מי היבואן של מוטורולה בארץ מבחינת פלאפונים סלולריים? (MOTOROLA MOBILITY)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by lordgod,

או פסיכולוגיות,לא יודע איך זה נקרא.. תמיד הן יושבות עם לוח ודף,ועושות שם צורות מוזרות,מה זה ?

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by Ran B,

לקראת הגיבוש הקרב ובא, רציתי לדעת מי עבר את כל השלבים וזומן לגיבוש הזה ב2 באפריל. אני עברתי ירפ"א ב' בתחילת ינואר וקבלתי את הזימון עם כרטיסי הנסיעה לתל השומר, לפני כמה ימים בדואר. אז מי מזומן ובא? ;D בהצלחה לכולם!

• 48 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by b3ta0,

מישהו יודע איזה שמן לטיגון הכי בריא, חמניות, תירס, אחר?

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by imac,

יש פה כמה דברים שלא הבנתי: 1 - למה התביעה נמשכה 4 שנים? 2 - מה בית המשפט החליט לבסוף? 3 - זה נכון שהם איימו על חברות קטנות?

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by yair0009,

איך אני עושה דף לייק מתקדם בפייסבוק ? כמו זה ? http://www.facebook.com/pages/wwwwww-l-ywmn-snyp-hmqdwnlds-hky-gdwl-bwlm/162576847086352 שאתה לוחץ על משהו ואז זה עושה במשך שאר ולייק אוטמטי.. מישהו יודע ? אשמח לעזרה.. [br]פורסם בתאריך: 29.09.2010 בשעה 23:44:18 מישהו ?אף אחד לא יודע ?

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. פרופיל 72 נ"מ או חילוץ והצלה

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by totah,

תודה.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. שלום לכל המעוניינים אני מחפש חנות שאפשר להזמין ממנה לארץ כלי נגינה (גיטרה, ספציפית). מן הסתם אני מחפש אחת אמינה וזה למה אני שואל אותכם ולא סתם מחפש בגוגל (הסיבה שאני רוצה להזמין ולא לקנות בארץ היא א' המחיר ב' לא מצאתי בארץ את הדגם ) מישהו מכיר אתר/חנות כזו?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by SamurAchzar,

אני אוהב חיות אתם אוהבים חיות? איזו חיה הייתם לוקחים לאי בודד? ואותה שאלה, רק לגבי חיות ממין זכר בלבד? אני אוהב חיות

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

יאללה, נראה מה הולך פה

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. חחח מכיוון שמשפחה שלי אירכה את כל המשפחה שלי [והיא ממש גדולה] קיבלתי ממש הרבה 2K+ חח בדיוק מה שהיה חסר לי למחשב :D כמה קיבלתם/נתתם? ועל תיבהלו לגבי מה שקיבלתי היו שמה איזה 120 איש

• 62 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. מצאתי את האתר הזה http://441il.com/ אבל יש בו רק 050 ....

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. שלום אנשים! כל הקופצים תחסכו את ההרצאות שזה פורום מחשבים, אני יודע, אני חבר פה כמה שנים טובות, ואני שואל פה כי אנשים פה רציניים. לא מצאתי בגוגל ממש את מה שאני מחפש, ואני מחפש גם מידע וגם פרטים בגלל זה אני שואל פה. אני מדבר על עגלה כזו שמתחברת לרכב, שלוקחים בה ציוד, האפשרות הראשונה שלי הייתה להחליף לרכב מסחרי סגנון קנגו, ברליגנו, טורנאו, אבל העלות יוצאת מעבר ליכולותיי, והפרקטיקה בעייתית. אז אם אפשר פרטים בנוגע לאותן עגלות: 1) מבחינה חוקית, צריך רישיון מיוחד? 2) ביטוח מיוחד? 3) איפה קונים כאלו עגלות? 4) השפעה על תצרוכת הדלק? תודה רבה מראש לכולם! גיא.

20. יש לי אפשרות להביא דרך סבא וסבתא שלי אני רוצה חנות גדולה בברלין שיש לה גם אתר שאני אוכל להסתכל בו אני מחפש מעבד זול

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  21. Started by א אוהל,

כתבות באינטרנט טוענות שכן האור הלבן לא בריא. אבל אם כן , אז למה עדיין מוכרים אותם ?

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. מחפש מאמרים עליו, וכדי לעשות זאת אני צריך את השם שלו. אני לא לגמר זוכר אבל הוא מאוד מפורסם בעצותיו הרפואיות למרות שלא למד רפואה באופן רשמי מעולם

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. תודה!

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

When you least expect it. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3766585,00.html

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. אני הנדסאי אלקטרוניקה וזימנו אותי למבחנים וראיון ביום חמישי הקרוב שבוספם אני יכול לקבל חוזה. אם מישהו היה כבר בראיון כזה ויכול לתת טיפים או בחברות אחרות שגם עושות אותו הדבר זה יעזור לי מאוד :s05: תודה

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים