כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לעבור את הקורס הנ"ל לאחר פסח, אבל אני מאוד מבולבל מכמות המכללות שמציעות אותו. מבין כולם סיננתי לעצמי ארבעה מקומות שנראים לי נורמליים וכאן אני צריך את עזרתכם. 1. ג'ון ברייס - ת"א 2. IITC - "המרכז הישראלי לטכנולוגיה ותקשורת" - רמת גן 3. האקר U - רמת גן 4. מכללת רמת גן עוד אפשרות שיש זה מכללת Ness ברחובות. מה אתם ממליצים לי מניסיונכם האישי מבחינת: שם, מדריך, רמת לימוד, מחיר. תודה רבה..
-
- 156 תגובות
- 29.6k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שנברר לו. היה רשום לו על מסמך טקסט את האימייל שלו. בקיצור הוא פרמט את המחשב ועם זה זה הלך קאפוט,כמובן שהוא שכח לרשום את האימייל שלו על דף או משהו כזה או לזכור אפילו. השאלה היא אם יש אפשרות לשחזר את זה איך שהוא?,נגיד אני יודע שיש כאלה שבפייס שלהם רשום האימייל למטה,אצלו לא. יש מה לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מנסה לקנות משהו מאייבי. בהתחלה שניסיתי לשלם עם PAYPAL זה כתב לי :PayPal is currently unavailable, so you will not be able to pay with PayPal at this time אחרי שניסיתי עוד כמה פעמים זה כתב לי Sorry, we could not complete your request at this time. מה הולך פה ??? רציתי להתקשר לשירות לקוחות שלהם אבל הוא סגור עכשיו
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ערב טוב,אני אמור להתחיל קורס קד''ץ טכני בבסיס חייל האוויר בחיפה. עכשיו השאלה שלי היא האם הקורס שווה ואיך הבסיס עצמו (אוכל,מקלחות וכד'..) אם מישהו מוכן לפרט יותר אני אשמח לשמוע .
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* הרשום מטה הינו בלתי מסווג. מחלקות ה-OSINT-Open Source Intelligence של מודיעין האוייב שורצות כאן. רוצים להוסיף משהו? כתבו לי ואסנן זאת. החזון. המטרה שלי בכתיבת הנושא, היא לנתב את כל הנוער האיכותי בעל ידע בתחום טכנולוגיות המידע לתפקידים הרלוונטיים ביחידות העילית הטכנולוגיות של צה"ל. מי שמיצה את כל מיוני היחידות בחיל הקשר/מודיעין/אוויר והינו עלוי טכנולוגי, מוזמן להכין קורות חיים עם פירוט של כל מה שהוא עשה עד היום בתחום המחשבים ולשלוח לי הודעה פרטית(יש לצבור כמות הודעות מסויימת בפורום כדי לקבל אפשרות לשלוח הודעה פרטית. עזרו לאחרים ואז כתבו לי). * תיתכנה טעויות במידע שאספתי. אתם מוזמנים להגיב כדי לתקן אותן. שלכם, אלכס טורובסקי. יציר…
-
- 59 תגובות
- 113.6k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התחלתי ללמוד שיעורי נהיגה,הכל טוב ויפה אני משלם 85 ש'ח על גיר ידני. המורה עצמו מלמד לא רע בכלל,אבל הוא תמיד גונב זמן,נגיד שיעור נהיגה אמור להיות 45 דקות וכל שיעור אצלו זה בערך 35 דקות. הערתי לו פעם אחת אבל הוא ממשיך בשלו. והבנתי שלא רק לי הוא עושה את זה,איתי הוא ''יחסית בסדר'',יש כאלה שהוא מחפף אותם אחרי 20 דקות,ככה פעם המורה נהיגה הזה אמר לאיזה חבר שלי והוא רק הסתלבט על זה שהוא חיפף. אפשר לתבוע אותו או את הבית ספר לנהיגה שבו הוא מלמד?,גם לאחותי הוא עושה אותו דבר בידיוק! יש גם קטעים שהוא צועק עליך באמצע הנהיגה בשיעורים הראשונים הוא הוריד לי את כל הביטחון אבל לאט לאט למדתי(בעיקר בגלל שאני נוסע על רכב ידני של חבר בשכונה) מה עושים עם מורה דרעק כזה? וכבר משהו כמו חודש וחצי לא…
-
- 38 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
PROM אפילו היצרן לא יכול למחוק EPROM ניתן למחיקה על ידי קרן יובי EEPROM נתן למחיקה על ידי חשמל זה נכון אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
סליחה שאני פותח הרבה ת'ארדים בזמן האחרון. הגיוס שלי הוא ב23.10 פרופיל עוד לא ידוע אמור להיות לי סיכום פרופיל שנדחה משום בגלל שלא שלחתי בדיקת דם נוספת(שלחתי לפני חודש וחצי,אבל לא היה לי עד עכשיו סיכום פרופיל),בינתיים הפרופיל 97+הת'ש 3. בתיכון למדתי במגמת CCNA,הוצאתי את התעודה הזאת. לא עשיתי מיונים מוקדמים כי הייתי מיועד להיות קרבי,כרגע לא. קבא 48 ד'א. השאלה שלי היא איך אני אוכל להגיע לצבא לתפקיד שקשור למחשבים? הציעו לי חייל התקשוב לפני כמה זמן שמישהו מהלשכת גיוס התקשר דירגתי את זה ראשון ואת מ'צ שני(אני יודע שעשיתי טעות תחסכו : ) ואיך חייל התקשוב בכללי?,מה עושים שמה מבחינה פרקטית?,הבנתי כבר שזה תפקיד מאוד כללי,מה היציאות שמה ואיך התנאים? אשמח לעזרה של הוותיקים,מאמי…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מידי פעם אני אוהב לשים פה דברים שאני עובד עליהם אז הנה משהו חדש http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-caving-in http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-samply-fun תגובות יתקבלו בברכה *הטראק יעבור עוד ליטושים בעיקר בסאונד, אבל בגדול זה הקטע הסופי **עודכן
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה מהאפשרויות האלה נחסמו אחרי 11.9 בגלל שזרים לא יכולים יותר להחזיק חשבון בנק. אבל האם אין שום אפשרות לכרטיס אשראי שמשוך על בנק אמריקאי שאפשר להטעין אותו בכסף איכשהוא לקניות? כל רעיון יתקבל בברכה.
-
- 18 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
יש לי מספר ואני רוצה לדעת של מי הוא. מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש סדנת שוק הון למתחילים -איך כמה למה איפה וכו' באורך של עד שבוע (אני מתכנן לקחת בסוף אוגוסט) מישהו יכול להמליץ על משוה מנסיון?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עברתי "תאונה" לפני חודשים וריסקתי את העקב ועוד עצם או שניים בכף רגל. לאחרונה התחלתי בשיקום ואני זקוק להמלצה לנעליי ספורט אורטופדיות. שיהיו כמה שיותר נוחות ויתפסו את כל הרגל בצורה טובה. נכון לעכשיו אני משתמש בקרוקס אבל הן לא מספיק יציבות כי הן לא תופסות את כל כף הרגל. נעלים אורטופדיות שהן לא ספורט גם בסדר, רק שיראו בסדר ולא כמו חללית. התקציב עד 700 שקל עדיף בפחות, העיקר שהיה נוח.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת, האם קיימת חנות מחשבים שפתוחה גם בשישי שבת ? סתם שאלה שעלתה לי עקב מקרה חירום של חבר...
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עקב טיול שורשים, אני מעוניין להגיע לספארי באוטובוס, מאחת תחנות הרכבת בתל אביב, ז"א או לקחת אוטובוס מעזריאלי, או מתחנה מרכזית ת"א. יש קצת בלבול בין אתר האוטובוסים, לבין ההצעות באתר הספארי. אשמח להמלצה לדרך המהירה ביותר כרגע האופציה הטובה ביותר זה 63 ואז ללכת
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין חוט דנטלי לסרט דנטלי? עם מה עדיף להשתמש? ובאופן כללי האם אתם קונים מהארץ או מזמינים מחו"ל? כי לא הגיוני שכל אריזה תעלה 15 ש"ח ותיגמר אחרי חודש. אני מעדיף לקנות כמות גדולה לשנה מראש. מכירים מקום טוב?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני רוצה לספר לכם מקרה שקרה לי עם טקטיקבול בקישור הבא: http://www.indexportal.co.il/tacticball/ אשמח מאוד אם תעזרו לי להפיץ את הקישור במערכות הפורומים השנות ובפייסבוק לחברים תודה לכם. ותזהרו מהם
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הבנתי שהוא כבר תקף כרגע ללקוחות חדשים, וללקוחות עם התחייבות קיימת רק מנובמבר. בכל מקרה אשמח לשם של החוק ואולי לינק לכתבה שמסבירה בדיוק מה קורה עם לקוחות קיימים בהתחייבות. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע עובד ומתכנן לטוס לחול לפני הלימודים. לטיול אני יוצא לבד משום שאין עוד מישהו שיכול לטוס איתי. השאלה שלי היא לאיפה הכי מומלץ לטוס? התקציב הוא עד 3000 שקל אם קצת חריגות (כולל הכל). מה שאני רוצה בעיקר זה להרגע, להנות קצת, אפשר קצת מסיבות ועדיף שיהיו באיזור אנשים מעניינים. כרגע האפשרות שאני חושב עליה זה אי כלשהו ביוון. מה אתם ממליצים ? נ.ב. הטיול מתוכנן ל4-5 ימים. יש גם אפשרות של הפלגה, אבל אנשים שאני מכיר אמרו שזה יהיה משעמם מדי, במיוחד אם אני לבד. אשמח אם תיתנו את דעתכם גם על זה. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כ7 חודשים עלתה הצעה של איסור הטלת קנסות יציאה על לקוחות של יס והוט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4007642,00.html רציתי לדעת אם יש התקדמות עם ההצעה הזאת, לא הצלחתי למצוא מידע עדכני בקשר לחוק הזה. כיום קנסות יציאה מהחברות עלולים להגיע לאלפי שקלים, פשוט לא הגיוני. אשמח לתשובה. שבוע טוב לכולם
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למה מערכת מחשב בארה"ב תעלה בממוצע 40% פחות מבארץ? הרי היבואנים כאן קונים באותו מחיר שAmazon קונה אז למה ההפרש-אין סיבה. גם מלהסתכל כאן על לוח "יד שניה" בא לבכות, אנשים מוכרים מוצר משומש במחיר גבוה מחדש בארה"ב. כבר יותר משתלם להזמין מeBay עובדים עלינו
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נושא דבילי אני יודע, אבל אני מחפש ICON כבר שעה באינטרנט של אוניברסיטת תל-אביב ואני לא מוצא כלום (אפילו לא כאלו באיכות חרא). מישהו אולי מבין בדברים האלה , יכול איכשהו להכין אחד ? תודה. אני מתכוון ללוגו שלהם, הכחול הזה (עם או בלי אשכרה השם)
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-