כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
האמת שאני מתעניין בכל העסק וחשבתי על להרשם ולקבל כל שבוע? / חודש? איזה גליון למישו יש את זה? ואיזה הכי טוב שמסקר הכל יפה ותמונות טובות?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
איזה קו הכי מהיר ובתדירות הכי גבוהה, מגיע לתל השומר מתחנה מרכזית חדשה בתל אביב? וכמה זמן זה בערך לוקח לו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו קראתי כתבה בויי נט על זה שהרופאים רוצים לבצע ניתוך השתלת פנים שלמים ! כמו בסרט אימות חזיתי!! איזה מגניייב !!! ;D הבאתי לכם קישור תאמרו מה דעתכם.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953197,00.html
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מתלבט בין אלו: AURORA HSM אני צריך לשימוש ביתי שמגרס גם כרטיסי אשראי ודיסקים שגם עדיף. האם מישהו יכול להמליץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי לא להתקרב ל LEXMARK. אני בכיוון BROTHER 115C(לא יודע מה ההבדל בין 115C ל 115). או HP 380F. הHP קצת יותר יקרה והדיו שלה מזערי. מה אתם ממליצים בתווך מחירים עד 450 שח. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לבחירתך 6 בחירות כדאי לבחור רק פעם אחת לכל אחד מהאפשריות.
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למעלה ליד השם, נכתב לי מטעם הישרדות שאני אומר:"גמר הישרדות בנענע 10 מירית על בטוח תיקח, אריק ונטע לי שיחקו מלוכלך יותר..." בחיים לא כתבתי את זה בפייסבוק, זה נכתב לי בשעה 16:13 וכתוב ליד via Nana. יש סיבה לדאגה? בגלל מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איזה מוסיקה אתם שומעים? אנ י מעדיף רוק מאטל ופאנק!
-
- 315 תגובות
- 21.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה באמריקה אבל אמריקה זה מדינה שאיגרו אליה.. איזה מוצא זה במקור?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בא לי להוסיף משהו במחשב אבל אחרי שהוצאתי 10000 ש"ח עליו ( כולל gamepad של thurthmaster ) אין לי מה עוד להוסיף חשבתי לקנות מדפסת פעם אבל אין לי מה להדפיס כרגע חושב על להחליף את המסך ל 22" רחב יש כאלו ב KSP דיי בזול
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
היי, הגיע הקיץ והמזגן שלנו התקלקל וצריך לקנות חדש 1כ"ס לא אינוורטר (ז"א מזגן רגיל on/off) המליצו לנו על אלקטרה פלטינום או תדיראן דומה.. יש לכם ניסיון עם המזגנים האלו? כי הביקורות בדרך כלל מעורבבות. יש טובות ויש רעות. לשני המזגנים. היה לנו LG inverter ולמרות שעבד מצויין אחרי 7 שנים בחר להתקלקל ולא ניתן לתקן כי אין חלקי חילוף. ולכן אני לא רוצה יותר מזגנים יפנים או קוריאנים.
-
- 5 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה יותר טוב טורנדו או תדירן ? ההפרש מחירים הוא 1000(טדירן יותר יקר) שקל כך שזה חשוב ב 3.5 כוח סוס איזה יותר טוב מבחינת שירות כוח בלאי ואיך הדגמים החדשים של טורנדו "טורנדו פלזמה" ? *הכותרת נערכה ע"י Benor.
-
- 18 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
סתם מעניין לדעת מה החברה המועדפת עליכם? לי היה עד השבוע מחשב INTEL אחד וAMD אחד. את הAMD 3500 היה לי במשך כמעט 4 שנים. עכשיו הוא כבר הפסיק לתפקד כראוי אז עברתי לאינטל CORE DUE 8400 צריך להגיע השבוע. ומאחר וזהו יום כיפור אז תרשו לי לבקש סליחה מהמחשב הישן שלי: סליחה על זה שזרקתי אותך אחרי 4 שנים של חברות ונאמנות דו צדדית בין שנינו, סליחה שבגדתי בך, היית חבר טוב ונאמן אבל התחלת לעשות לי בעיות ופשוט לא היתה לי יותר ברירה, סליחה ומחילה. :'(
-
- 44 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך שהוא יהיה גם פלאפון ועדיף שמערכת ההפעלה תהיה של microsoft ולא palmos שהמחיר יהיה עד400$ (אפשר גם מחול - עדיף שתתנו אתר אמין שגם שולך לארץ אם אתם ממליצים מחול) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
איזה מטוס זה בתוכנית 'זאב אוויר' ? תודה -גיל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מים מורתחים ע"י קומקום או מין מזוקקים שיוצאים ממזגן ?
-
- 26 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
כאילו איזה חברה? ואם יש מקצוע ספציפי שאתם יותר מאושרים מהמיקוד של חברה ספציפית אל תתבישו לרשום תו-דה :]
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי.. אחרי מס' בירורים, הגעתי למסקנה שאני מתלבט בין 3 מכונים: EZway, קידום או יואל גבע. בכל מקרה, הייתי שמח לקבל המלצות על אחד מהם ו\או על אף אחד מהם. מתכנן להחליט עוד היום לאיזה מכון להרשם ואני בהתלבטות קשה פה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש ויכוח..... מה יותר עדיף מבחינת ביצועים ואיזה מכונה בסה"כ חזקה יותר מבחינת ביצועים (עם דגש חזק על ביצועים גרפים)... טוב, הנה המפרט מחשב: ASUS P4C800 Intel P4 3.2 GHz Kingston PC3200 512 MB X2 Asus ATi Radeon 9600XT Maxtor 120 GB SATA צורבים וכאלה זה לא ממש עקרוני... עכשיו אני צריך תשובה חדש משמעית איזה מכונה יותר חזקה....
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
נניח והיו נותנים לך לקחת אוטו "בהשאלה" לכמה ימים... והיו אומרים לך שאתה צריך לבחור רק אחת מבין כל המכוניות האלו.. מה היית בוחר? אני אישית הייתי בוחר בפורד פיאסטה אחלה אוטו..מחזיק שנים ולא נהרס חחח אבל הייתי רוצה באמת Nissan Skyline או Porsche 911 אבל...............בחירה שלכם
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-