עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446558,00.html כל הכבוד להם אם השרות יהיה טוב וזול אני יצתרף

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Big_Guy7,

יש לי קרוב משפחה בנמצא כרגע בטיול... עכשיו ניו זילנד ועוד כמה ימים מגיע להונג קונג בקיצור, הוא אמר לי להעביר לו כסף לחשבון בנק ומה שאני ירצה הוא יקנה לי מה כדאי לי?! פלאפון כבר יש לי חדש, אייפוד אני לא צריך כי אני שומע שירים ורואה סרטים בפלאפון. אני צריך משהו לא גדול מדי, כי הוא ייסחב עם זה בתיק איזה חודש... אני דיי חזק בתוך הקטע הזה של המודינג, אבל כבר יש לי הכל (קתודות, מאווררים, פאנל LCD) מה אתה מציעים לי??

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by waizman,

אנחנו מנויים לעיתון ידיעות אחרונות וכל כמה זמן עוברים למעריב, בסיום המנוי כדי להנות מהמבצעים שהם מציעים למנויים חדשים (ולהיפך בנוגע לידיעות אחרונות). לאחרונה הם (מעריב) התחילו להתקשר אלינו על מנת לברר מתי מסתיים לנו המנוי כדי שנירשם אצלם, זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב וגובל בהטרדה! היום לדוגמא קיבלנו לא פחות מ 3 שיחות ממעריב (2 מהם היו מאותו בנאדם), וזה בזמן של שעתיים בלבד! הם מתקשרים כמעט כל יום ושואלים בדיוק מה ששאלו יום לפני ומשאירים טלפונים וכו'. בנוסף לזה, כל פעם שהם מתקשרים אנחנו צועקים עליהם כדי שיפסיקו כבר עם ההטרדה הזאת והם לא קולטים ואומרים שאין להם קשר אחד לשני (יעני שהם לא יודעים כשבנאדם אחר ממעריב מתקשר). כמו שאמרתי למעלה, היום התקשר פעמיים אותו בנאדם וזה אחר…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by gil_k,

סתם ראיתי טלויזיה הסתכלתי בחלון פתאום ראיתי מן כוכבים כאלה זוהרים ועושים ממש הרבה אור. לא ידעתי מה זה.. ישר לקחתי את המצלמה וצילמתי קצת. אין לי מושג מה זה אבל זה יפה. הנה כמה תמונות: היו כמה "נפילות" של הדברים האלה. יש למישהו מושג מה זה?

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by itamarz_,

מחשב שקניתי לפני כשנה וחצי בחברת TMS , הדיסק הקשיח התקלקל. נסענו והבאנו להם את הדיסק (אני גר במודיעין), הם לא החליפו במקום ואמרו שיחזרו אלינו. היום התקשרתי ונאמר לי שהדיסק עבר ליבואן. לאחר שאמרתי שבאייבורי במקרה זהה החליפו לי דיסק במקום , התגובה היתה "אז תקנה באייבורי" תשפטו בעצמכם.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שגיא גם השנה משחקים ברדוף אחר החוטא באיילון?

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Milford Cubicle,

;D "שנת הערנב דיפלומטים, שונאי אי הסכמות וכמעט לא תשמעו אותם מקללים; ילידי שנת הערנב, אוהבי החיים הטובים. ילידי שנת הערנב מאופיינים באדיבות והערצת הדברים הטובים בחיים. הם בעלי עין חדה לאסטטיקה, יופי ומעריצים אומנות אסטטית בכל מובניה. הם נראים "מעופפים" אך הם בעלי זכרון מצויין, גם לפרטים קטנים." http://astrology.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=51&id=173840&news=&page=2

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by almogas,

שלום לכולם יש לכם המלצות לסרטים?? עכשיו בקולנוע ב dvd לא משנה מה.. תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by r1plet,

*כותב את זה ב3:19 בלילה, כשיש לי לקום לצפר ב7:55... באיזו שעה אתם הולכים לישון בדרך כלל באמצע השבוע? ואיפה אתם עובדים/לומדים? באיזה שעה אתם צריכים לקום לעבודה/בית הספר/אוניברסיטה?

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. סדרת הדרמה\מדע בדיוני הגדולה בכל הזמנים חוזרת... בערך, ביולי יוצא סרט ל DVD, זה בעצם שלושה סיפורים בסרט אחד. יותר פרטים תוכלו למצוא כאן: http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=7211 והזמנה מוקדמת מאמאזון (שדרגת המכירות של הכותר הספציפי הזה מעמיד אותו במקום 47! 8! נכון לרגע זה) אפשר לבצע כאן: http://www.amazon.com/Babylon-5-The-Lost-Tales/dp/B000PHX8RA/ref=sr_1_2/102-9887040-1675361?ie=UTF8&s=dvd&qid=1177459085&sr=8-2 אני כבר בצעתי הזמנה מוקדמת, יש עוד שפוטים של בבילון 5 שמזמינים? לא לשים לב למחיר בתמונה, הכותר עולה $17 סה"כ (לא כולל משלוח)

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני שואל כדי לנקות את החיישן של העכבר באתר של רייזר הם כותבים להשתמש באלכוהול 99% בלי מתנול. עד כמה שאני יודע אתנול הוא האלכוהול לשתייה וניקוי עדין, ומתנול הוא רעיל וגס. על הבקבוק רשום "לא לשתיה" ורשום גם "רעל" עם סימן של גולגולת. אני מסיק שזה מתנול (לפחות חלק), אני טועה ? זה הבקבוק שאני מדבר עליו:

• 24 תגובות
    • 14k צפיות
  12. Started by shalomslalom,

הי, אין לי מושג לאן לפנות ואשמח להפניה ולהצעות פרקטיות בנושא. לפני שבוע וחצי התקשרה לסבא שלי מישהי והציגה את עצמה כנציגה של מוסד ממשלתי מסוים, היא נתנה לו הרבה פרטים חסויים (שלא מופיעים ברשומון המיתולוגי אלא רק במערכת הממשלתית והם מאוד עדכניים), סבא שלי התרשם מהדברים שלה (היא סיפרה שמגיעות לו הטבות מסוימות ועוד כמה עניינים שהוא עוד לא הסדיר) וכאשר היא שאלה לאשר את הפרטים שהיא מסרה לו וביקשה לדלות פרטים נוספים, ביניהם חשבון בנק, הוא מסר הכל. גילינו על זה רק אתמול כשהוא הזכיר את העניין. הנורה האדומה שהסיפור הדליק היתה יכולה להאיר את כל רמת גן, וברור שמיד התקשרנו לברר אם יצרו עמו קשר וכמובן נענינו שלא והם בכלל לא שואלים דברים כאלו או אומרים פרטים סודיים בטלפון. אתם יכולים לנ…

• 24 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. אני עוקב אחרי ויגיימס וגיימר מאז 1999, ואני בן 23. אני לומד עכשיו בג'ון ברייס קורס טכנאי מחשבים, ומתכוון להמשיך עם זה הלאה. בתיכון חלמתי להיות כתב בויגיימס. אני זוכר שדיברתי הרבה עם אורי מרחב, דרור וינקלר, נועם מור, רוני שטרנבך, ראם שרמן ועוד הרבה אנשים מצוות האתר. גם עם אנשים מגיימר דיברתי. את חלקם אפילו פגשתי במציאות וחלקם שירת איתי בחמ"ן. גם בצבא עקבתי אחרי משחקים, למרות שרוב בחבר'ה מהמחלקה שלי לא הבינו בכלל במשחקי מחשב והכירו רק את משחקי הנוסטלגיה של שנות ה-90. אני דיברתי עם אנשים שהם גיימרים ומכירים הרבה משחקים חדשים (מהשנים האחרונות). אפילו נפנפתי מישהי שאמרה לי בהתגרות שאח שלה הקטן (בן 11) משחק ב-GTASA ויהיה לנו הרבה במשותף. האם יש פה אנשים שהם גיימרים אחרי צבא? יש…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by ben060,

יש לי שבוע הבא טסט לרשיון מסוג B באיזה גישה באים לטסט? על מה שמים דגש? יש לטסטרים מחוון שאומר על מה לפסול ? איפה אפשר להשיג אותו? אשמח לשמוע דעות , חוויות והערות של בעלי ניסיון. תודה בן

• 24 תגובות
    • 8k צפיות
  15. Started by chris_u16,

שלום לכולם! לפני יומיים קיבלנו כלב זאב מעורב, גור קטן וחמוד!, אני מעריך שהוא בן 3 חודשים. האחים הקטנים שלי (יחסית) קראו לו ג'קי, אני יודע...הם צופים יותר מדי בערוץ 6 אני מעוניין במידע על איך לטפל בו, בהכל! איזה אוכל מותר לתת לו וכמה, כמה מים לתת לו וכו' איך לאלף אותו כדי שלא ישתין לנו בבית, אנחנו גרים בקומה שלישית והוא משתין לנו כל הזמן!!! האם מותר לקלח אותו בגיל הזה? ומידע נוסף על איך לטפל בו יתקבל בברכה כי אין לי שום מושג בכלבים! אף פעם לא היה לנו כלב. ולסיום - תמונות שלו! תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Alex89,

אני מדבר על אישי (לא בקבוצה) וכמה זה עולה?

• 24 תגובות
    • 8.9k צפיות
  17. http://www.jewish-world.org.il/calls/calls/End_Of_Story.mp3 זה קורעע ;D

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

כפי שאתם רואים יש אובך וגם ייתושים לא חסר, יש לכם פיתרון לבעיית הייתושים? קשה לי לשבת מול המחשב כי כל פעם איזה ייתוש בן זונה בא ועוקץ אותי...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים, בקשר לאוניברסיטה, מה בערך התנאים שצריך כדי להתקבל למקצוע של מחשבים? [תכנות וכו']. [נגיד מבחינת יחידות, אנגלית מתמטיקה וכו'] ואיזה תחום מחשבים בדיוק כדאי ללמוד עכשיו שממנו אפשר להתפתח ולהגיע כמה שיותר רחוק? [כמובן גם בעזרת כישורים וכו' ולא רק לימודים]. תודה

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Liran3331,

מי שאין לו זמן שיעביר ישר ל-1:13. מה שעצוב שהיא מציינת בוידאו הזה שהיא יהודיה...

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. תפרטו לי קצת אני לחוץ!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=124653191 הבחור ממש מסכן... :lol: :lol:

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. תמצאו מבחן נחמד שיגיד לכם דברים בקשר לחיי האהבה שלכם... :-*

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם שוב במסגרת שיעור אשנב למחשבים (אלגוריתמים שיהיה...) הקריץ לנו "הפרופסור המטורף" שלי איזה בעיה מתמטית. הוא שאל אם אנחנו יודעים מה זה פירוק לגורמים. כמובן שכולם ענו שכן ואז הוא נתן לנו את הביטוי a ברביעית ועוד 4 וביקש שנפרק אותו לגורמים: a^4+4 ואז כמובן כולם שתקו, ולא ידעו מה הוא רוצה מהחיים שלנו...וחלקם אפילו התחילו "לברך" כל מיני קרובי משפחה שלו ;D אז יש מישהו שיודע איך מפרקים את הביטוי הזה?

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by אישי555,

מה שתו אנשים לפני מאות שנים? לא היו מתקני התפלה ולא ברור איזה סוג מים הם שתו. אני מניח שיש לכם תשובה אז אני אעבור לשאלה הבאה - איך הצליחו להתיישב במקומות ללא מוצא לים? מעבר לחשיבות של מקור המים זה היה גם ביוב, נכון? אז מה הם עשו בלי צינורות מים וביוב?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.