עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום אני יורד לסלון רואה את אחותי רואה ערוץ הקניות, פתאום אני רואה שמוכרים שם מחשב שהם קראו לו: AMD3000 אני קורא את המפרט: מעבד: AMD DURON 1.8GHZ לוח אם תומך בAMD זכרון 256MB כרטיס מסך 3DFORCE הארד דיסק 40 או 80 גי'גה לא זוכר (לא הרבה הפרש בכסף איזה 150-200 שקל) מסך 17 אינץ' של DAEWOO (הכי זבל שיש) מדפסת LEXMARK הכי זולה עכבר אופטי מקלדת איכותית אני מסתכל על המחיר ונדהם: מחיר מומלץ: 6980 ש"ח מחיר בערוץ: 5999 ש"ח (רק היום 50 אחוז הנחה) מחיר בערוץ: 2999 ש"ח כשראיתי את זה ישר אמרתי לעצמי : WTF ?!?!?!

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by Peri228,

י' 8 אימפריה ;D

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. תרגומון - http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Translator&DB137280=625901&orderby=price סופר תרגומון - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Translator&model_id=696627 אוקספורד 1 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=244932 אוקספורד 2 - http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=130860 תגידו על סמך נסיונכם מה עדיף. אנשים המליצו לי על אוקספורד אבל הוא יקר מאוד בהשוואה לתרגומון

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. 18 , 18 וחצי או 19 ? בלי דחיות ובלי כלום

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by yortem,

אני מתכנן לקנות מכשיר ריצה לשימוש ביתי. מה אני צריך לקחת בחשבון לפני קניה? האם למישהו יש ניסיון במכשיר והוא יכול להמליץ? (בתקציב כמה שפחות יקר למרות שאני יודע שהמחירים הם כמה אלפים...)

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  6. Started by Crash5,

מעניין אותי לפגוש אנשים מהפורום שגרים ב"עיר היין". מכיוון שלא יוצא לי להכיר אנשים מהעיר שגם מתעניינים במחשבים אני אנסה את מזלי בפורום ;D

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by Chymes,

נמאס. אני הולך לכוח אדם ונותנים לי רק זבל. אתמול עבדתי במחסן של כרמל בנמל אשדוד. קרעתי את התחת בשביל 20 שקלים לשעה. הבגדים שלי היו ספוגים בזיעה. כל דקה נמשכה כמו נצח. עכשיו אני יודע איך מרגישים בגיהינום. מגיע לי משהו יותר טוב. יש לי בגרות מלאה, אני יודע אנגלית ברמת שפת אם, יש לי הופעה רשמית נקיה ומסודרת. אנשים בלי תואר אחרי הצבא מוצאים עבודה זמנית נורמלית, אבל איך הם עושים את זה? איפה אפשר למצוא עבודה יותר נורמלית?

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. בעודי משוטט בכתבות ה-YNET נתקלתי בכתבה הזו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3476427,00.html ופשוט הייתי מזועזע מהמצב הקשה אליו נקלענו ברמה הלימודית בבתי הספר בכלל, וברמת המתמטיקה בפרט בארץ. איכשהו הגענו למצב בו הממוצע הארצי בבחינת המיצ"ב במתמטיקה לכיתות ה (אני לא סגור אפילו אם ראוי לקרוא לזה מתמטיקה בשלבים האלו, אולי חשבון יתאים יותר כאן) הוא 56.9. מה שעצוב עוד יותר שהרמה לא משתקפת באופן מדויק בתוצאה הזו, שכן נהוג לתת יום "חופש" לתלמידים חלשים ביום הבחינה, מורים זונחים לרוב את תכנית הלימודים לטובת הכנה לבחינה חודשים לפני קיומה, ואף נוטים לעזור לתלמידים בפתרונה בדרכים יצירתיות (או שלא...) כאשר ההבנה הכמותית לא קיימת כבר בשלבים כל כך מוקדמים, איך מצפים שתלמידים יתמו…

• 44 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by vipnisim,

שלי http://www.parpar.co.il/computers.php התראד נוצר כדי להחשף לאתרים חדשים

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by singera,

בעיר בא אני גר (גבעתיים) יש כמה חנות שעושקות אנשים!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: ומצאתי דרך שאפשר לטפל בחנות: יש לי מסך דפוק "14 ומה שאני ישה זה שאת הכבל דאטא אני יחבר לכבל מתח וברגע שהעושק יחבר את זה למחשב שלו יכנס מתח 220V למחשב דרך הכרטיס מסך אפשרות נחמדה יותר זה לחבר את המתח הגבוהה (24000 וולט) במסך לכבל דאטא ובכלל לאדות לו את המחשב !!!!!!!!

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שרת החינוך,יולי תמיר,רוצה לקצר לנו את החופש הגדול! שיהיה רק חודש במקום חודשיים! חבר'ה,אסור לתת לזה לקרות. רוצים לעזור ולהשפיע? היכנסו לאתר הזה: www.azuma.col.li וחתמו על העצומה! אנחנו צריכים להגיע ל-15 אלף חתימות בשביל שישימו לב אלינו! חתמו בעצמכם,ושלחו לחברים,משפחה ולכמה שיותר אנשים

• 76 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

היה לי SK SLIDER COLOR ברשת פלאפון (ESC), משחקים נחמדים הכל נחמד.. אבל היה אצלי יותר מידי זמן אז העברתי אותו הלאה עברתי לסלקום, למכשיר מוטורולה C650, המצלמה שלו דיי איכותית יחסית למצלמות אחרות שראיתי.. יש לו צלילים נחמדים, אחלה משחקים (הנסיך הפרסי, ריימן.. דברים מעניינים שכיף לשחק בהם ( הבעיה היא שבאיזור שאני גר אין קליטה בכלל לסלקום ואני שומע חצאי מילים בלחץ.. בלת ברירה (בצער רב וביגון קודר) אני נאלץ לוותר על רשת סלקום (באמת חבל לי כי אני אוהב תמכשיר הזה) נשאר לי או אורנג' (שיש להם מכשירים מעאפנים לפי דעתי, אבל יש להם את האח התאום של המוטורולה שלי שכולל 64מגה לשירים ועיצוב מזעזע במיוחד) או פלאפון (שגם פה אין הרבה אופציות כי אני שונא טלפונים נפתחים (סטארקטק סטייל)) אז…

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by Alex89,

יש לי כמה חולצות עם כתמי דאודורנט (בצבע לבן) עקשניים שלא רוצים לרדת כבר ניסיתי מרכך כביסה וזה לא עזר. מישהו יודע איך ניפתרים מהכתמים המעצבנים האלה?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. ברוב טיפשותי חשבתי שאני "טכנאי אופניים" כי לא היה לי כח לקחת לתיקון את האופניים שלי וכניראה ודפקתי שם משהו בכיוונון ההילוכים הבעיה מהתחלה הייתה מין "טיק" קטן כזה שמורגש רק בזמן הרכיבה עצמה (מורגש כשכניראה השרשרת נוגעת במשהו מסוים) וזה עצבן אותי אז כשחזרתי מהרכיבה ניסיתי לסדר את הבעיה רק שעכשיו הפכתי את הבעיה ליותר גדולה. בהילון הראשון על הראשון כשמפדלים נשמע רעש של "טררררררר" כאילו שהרשרשת נוגעת במשהו, המקום היחיד שבו נגעתי (ומזה נובעת הבעיה) הוא החלק של מערכת ההילוכים שיושבת על הגלגל האחורי. להלן תמונות: כאן ניתן ליראות (בסימון האדום) את הברגים בהם נגעתי: תמונות נוספות שאולי יעזרו בניתוח הבעיה:

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by YTZ,

שמעתי דברים טובים על ה-Eneloopים למניהם, ראיתי את הנ"ל: (AAA) http://www.ebay.com/itm/SANYO-eneloop-2-x-AAA-Ni-MH-Rechargeable-Battery-w-Case-/270520701584?pt=US_Batteries&hash=item3efc4a5290#ht_4210wt_1163 שהם 800mAH ו- http://www.ebay.com/itm/NEW-SANYO-eneloop-lite-AAA-x-4-NiMH-Rechargeable-Battery-Camera-DSLR-SLR-/300626736738?pt=US_Batteries&hash=item45febff662#ht_3895wt_1163 שהם 600mAH יש להם גם AA אבל רק סביבות ה-1000mAH, וכל הסוללות הן 1.2v מה שאומר בפועל הספק קטן מאוד לעומת סוללות אחרות... למה הן מומלצות אם כך? והאם יש לכם להמליץ על סוללות טובות יותר בטווח מחירים דומה?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. קיבלתי היום משהו שנראה כמו SMS שכתוב בו שהתקבלו הגדרות תצורה של סלקום להודעות SMS - מולטימדיה, WAP ועוד משהו, נראה לPTT מה זה אמור להיות לעזאזל? אחד מהם הפעלתי, לא יודע אפילו למה רק אציין שהפלאפון במקור התאים רק לOrange ופרצו לי אותו (מחכה לתגובות, אני לא אהיה בבית עד 4 כנראה... )

17. יום חמישי עשיתי הזמנה באתר שלהם, רשום שהמוצר במלאי, בחרתי משלוח בדואר אקספרס. עד היום- שום מילה מהם, שום הודעה, שום מייל, באתר הסטטוס השתנה ל "בטיפול" ותקוע ככה כבר 4 ימים, לא עונים בטלפון (שומעים הודעה מוקלטת כאילו לא התקשרתי בזמן שהם עובדים בו, ונאמר "נשמח לעמוד לשירותכם ביום העסקים הבא) שלחתי מייל- לא הגיבו. עכשיו גם רשום באתר שלהם שהוא סגור להזמנות, ובינתיים הכסף כבר ירד מהכרטיס יש למישהו במקרה רבע שמץ של מושג מה נסגר עם החנות הזו? דווקא בזאפ יש לה הכי הרבה חוות דעת חיוביות שראיתי על חנות כלשהי אי פעם.

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. אני רוצה תדעה שלכם על נעלי כדורסל שמיודעות בעיקר לשימוש באולם.... ואחרי כמה חודשים גם בחוץ.... עם מישהו יכול להמליץ לי על נעליים טובות אני ישמח... ולמישהו יש מושג עם אפשר להשיג ת DADA בארץ?.. עם אתם מכירים בכלל...

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. שלום מישהו יודע בערך כמה יעלה לי לשלוח חבילה קטנה להונג קונג? מדובר בחבילה ממש קטנה, השוקלת פחות מ100 גרם. לא מעונין במשלוח מהיר, כמו EMS או משלוחים מהירים אחרים. תודה

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by LazyBurger,

כל העיניים מלאות וורידים, הורדתי את הבהירות של המסך ל0 אבל העיניים לא מפסיקות לשרוף מה לעשות? :<

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by Access Denied,

למשהו יש לינק לדפי התשובות לפסיכומטרי?? כאילו רק את הדפים עצמם, לא מלאים או משהו... כדי לענות כמה פעמים על אותה בחינה..

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by The Ghost,

קיבלתי זימון לתלפיות וחובלים. האמת לפני זה רציתי עתודה. אז מה עדיף לי? ונגיד ואני לא אתקבל לתלפיות,עדיף חובלים או עתודה?

23. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב אז חשבתי איפה כדאי לקנות... איזה חנויות מחשבים מומלצות בשירות טוב, מחירים וחלקים טובים? ואם כבר דודה שלי טסה- אולי עדיף לקנות בדיוטי פרי חלקי מחשב או בכלל בחו"ל... ובקשר לדיוטי פרי, מי שיודע: 1. אם קונים ציוד בדיוטי פרי,הוא נשאר בשדה התעופה ואז לוקחים- מקבלים את זה לפני בדיקת המכס? 2. בדיקת המכס זה כשעוברים בקו האדום או הירוק? 3. לוקחים מכס רק על מוצרים שהם סגורים הרמטית? 4. אם מישהו פה עובד בדיוטי פרי, אפשר לקבל עזרה בקשר לדגמים שיש שם? 5. מה שווה לקנות בדיוטי פרי? תודה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by Proww,

אני מעונין לרכוש קורקינט חשמלי טוב, שיספיק להסיע אותי למקומות. אני מחפש משהו עד 20 קילומטרים, מהיר וכמובן בטיחותי. כאשר אני בא לרכוש, מה צריך לשאול? על מה צריך להסתכל? אשמח גם אם תמליצו לי על דברים טובים שאתם מכירים. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. את התמונה של הבדואית (?) עם העיניים הבוהקות. http://img75.imageshack.us/img75/7055/dscf1329kh1.jpg נקווה שמישהו ידע, תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.