כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן אני צריך תמונות באיכות טובה מתוך הסרט קיוב, בעיקר של הקוביה מבפנים ושל הקירות. מצאת ירק תמונות קטנות ולא מובנות בינתיים... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חלום בהתגשמותו: דרים ת'יאטר בישראל - 16.06.2009 לאחר למעלה מ-6 שנים של פעילות ענפה של מועדון המעריצים, במהלכן אורגנו מספר לא מבוטל של ערבי מחווה, מפגשי פורום, צ'אט רשמי עם ג'ורדן רודס, משלחות להופעות בחו"ל ועצומה רשמית ומוצלחת להבאתה של הלהקה לישראל, מועדון המעריצים YtseJammers Israel שמח להודיע רשמית וחגיגית על הגעתה של להקת דרים ת'יאטר להופעה בישראל בתאריך 16.06.2009! פרטי ההופעה: תאריך: 16.06.2009 מקום: גני התערוכה (ביתן 1), תל-אביב לרכישת כרטיסים: http://www.hadran.co.il (עוד לא ניתן להזמין - נעדכן ברגע שיהיו זמינים!)
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בקיץ האחרון רכשתי מזגן אלקטרה קלאסיק, ויש לי איתו איזו בעיה, אז רציתי לברר האם זאת באמת בעיה או שככה זה במזגנים. כאשר אני מדליק אותו על חום, לוקח לו איזה 10-15 דקות עד שהוא מתחיל להוציא אוויר חם, ואז הוא מוציא ל5 דקות, מפסיק לאיזה רבע שעה, ואז מוציא עוד 5 דקות, ואז שוב הפסקה, וכך הלאה. כל פעם האוויר חם יותר, וככה בעצם רק אחרי שעה הוא מגיע לטמפ' הרצויה. מישהו נתקל בתופעה?
-
- 37 תגובות
- 33.2k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר חצי שנה בעיה מסויימת בפרק לסת הימני, יש לי קליקים קבוע כשאני פותח את הפה וסוגר, ובזמן האחרון לעיתים קרובות מאוד הלסת ננעלת פשוט ונתקעת, ואני לא יכול לפתוח את הפה עד הסוף אלא רק מעט מאוד, לזמן מסויים. זה קורה לי בזמן צחצוח שיניים ואז אני לא מצליח לצחצח ולהכניס את המברשת לפה, גם בזמן שאני אוכל, ואז אני לא מצליח להכניס לפה מאכלים. הרופא ביחידה שלח אותי לבלינסון, שם עשו בדיקה ומצאו שהכל תקין מבחינת הלסת ושיש בעיה בפרק לסת, ולכן צריך ללכת לרופא מומחה לפרקי לסת ולעשות פיזותרפיה, ושהטיפול עולה 1050 ש"ח + פגישה עם הרופאה לבדיקה עוד 255, רק מה, צה"ל לא ממן את זה ואני צריך לממן את הטיפול מהכיס הפרטי שלי. אני חושב שזאת חוצפה גדולה מכיוון שבאזרחות מכבי זהב הייתה מכסה לי את …
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תראו בעצמכם - זה דיסק שהגיע עם מחשב נייד HP [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתפלא שעדיין לא רשמו את זה כאן. זה הליפ דאב הישראלי הראשון (קליפ בו כמה אנשים הולכים ועושים עצמם שרים שיר מסויים, תוך כדי משחק). תהנו:
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני נכנס למילון מורפיקס ומנסה לחפש משהו, זה מה שאני מקבל [כבר כמה חודשים] : http://www.morfix.co.il/ למישהו יש פה נטוויז'ן ויכול לבדוק? ולמה זה ככה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי הנושאים הקודמים זה הנושא האחרון =\ יש לי עכשיו לא 600 דולר יש לי כבר 1000 דולר. (מי שלא יודע זה 1000 דולר לביזבוזים בחופש הגדול בקנדה...) עכשיו ככה חישבתי את הכסף: - מערכת קירור מים + זיכרונות חדשים - מקסימום 400$ - ועכשיו לקנות את המפלצת GeForce 7950GX2 שעולה 600$ או לקנות XBOX360 שמחירו בסביבות 400$ ? כאילו עד עכשיו הייתי בטוח בXBOX360 אבל אחרי שהמפלצת הזאת יצאה (GeForce 7950GX2) עם 48 צינורות עיבוד שיגע אותי כי עכשיו אני עם 6200 עם פתיחת צינורות וOC מסתדר יפה אבל עוד חצי שנה הוא לא יחזיק כמו שהוא מחזיק עכשיו (שהוא מריץ כל משחק על מדיום - HIGH בלי בעיות ממש...) ושאלה אם אני אקנה את המפלצת לכמה זמן בערך אני לא אצתרך להחליף כ.מסך ? :s05: כי אני יודע שאם אנ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא למצוא את כל השורשים של מטריצת האפס, כלומר בהינתן מטריצה ריבועית מסדר כלשהו שכל איברה אפסים, מהם כל המטריצות שאם נכפיל אותן בעצמן נקבל את מטריצת האפס הנ"ל. במבט ראשון אפשר לחשוב שרק מטריצת האפס עצמה מתאימה אך בקלות ניתן לראות שקיימות מטריצות אחרות שמקיימות זאת. נסיתי לפעול 'בדרך הפורמלית' למציאת שורש של מרטיצה - למצוא לה בסיס עצמי ולקבל את המטריצה האלכסונית הדומה לה להוציא ממנה שורש ולהכפיל מימין ומשמאל במטריצת המעבר ובהופכית שלה... הבעיה כאן היא שהמטריצה היא כבר אלכסונית!!! ולכן אם נוציא שורש נקבל רק את מטריצת האפס... אבל יש בפירוש עוד מטריצות כאלה לדוגמא: בסדר 3X3 : 0 0 0 0 1 1 0 -1 -1 יש דרך אנליטית למציאת קבוצת כל המטריצות הללו? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לעבוד בארה"ב בתחום של חומרה/תוכנה בארה"ב אצל איזה חברה של יהודי.מישהו מכיר?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי לעשות עבודה על באר שבע ואני צריך למצוא אילו סוגי מפעלים יש שם חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר שממש דומה ל- EBAY, וחפשתי בכל אינדקסים שאני מכיר, כולל חיפוש ב-GOOGLE. ולא מצאתי את האתר שדומה לאתר הקניות EBAY. מישהו יכול לעזור לי למצוא את האתר? בתודה זאב.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חלק גדול מהצימרים שמושכרים בארץ ,הם לא יותר מצריפי עץ שאינם ראויים לשום שימוש מלבד איחסון חפצים . מה שאבסורדי הוא שהם לעיתים קרובות מושכרים במחירים אף יותר גבוהים מחדרים תיקניים בבתי מלון טובים. לדעתי מדובר פשוט בעושק וניצול מצב ,מה גם שלעיתים קרובות מדובר בפירסומים שיקריים ותמונות מפוברקות של הצימרים שבינם לבין במציאות יש קשר רופף ,אם בכלל. ישנם מספר פיתרונות אפשריים לכך . הראשון זה שימוש בפלפורומות כמו AIRBNB . למה לא לשכור באותו איזור דירה /חדר בבית (לדוגמא מטולה או בקריית שמונה ) ולשלם רבע ממחירו של צימר בינוני ומטה???. אפשרות אחרת היא אוהל טוב ובעל 4 כיווני אוויר רצוי סמוך למקור מיים שאפשר לטבול בו ולהתרענן . דוגמא טובה לכך היא נהר הירדן ויובליו כמו החצבאני . הבעיי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3686751,00.html התקנתי Folding@home http://folding.stanford.edu/ מוגדרת לו העדיפות הכי נמוכה.(אפשר תמיד לשנות) אם תשימו לב במנהל המשימות ,המעבד כמעט לא מנוצל.. הרוב המוחלט של הזמן תופס התהליך system idele process ( ולדעתי לא חייב תמיד אינטרנט כי פעם ראשונה הוא מוריד את העבודה שצריך לעשות ואחרי זה הוא מבצע אותה ורק כשהוא מסיים הוא צריך לשלוח אותה ולהוריד למחשב משימה חדשה)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני עם רכב רוצה להגיע מירושלים לבסיס תל השומר..אני לא מספיק חכם להבין את ה2 מיליון מפות שיש באינטרנט (ברצינות..) אם מישהו יכול להכין לי כמו תרשים זרימה כזה אני אשמח תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://vixy.net/ @
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי מהם מוצר אשר הוזמן במשלוח דרך חברת הדואר, וכאשר הם מתחייבים לספקו תוך 10 ימי עבודה החל מיום ההזמנה, זאת כאשר לאחר כ - 8 ימים קיבלה משפחתי הודעה מהדואר כי ממתינה עבורי חבילה (אני חייל בקורס קצינים ואינני יכול להיות מעורב לגבי המתרחש...) לאחר שהלכו לדואר, קיבלו משפחתי מעטפה ובה קבלות על הרכישה ללא שום מוצר, כאשר התקשרתי לחברה הם טענו כי המוצר נשלח ללא ספק וכנראה שחברת הדואר אשמה, לאחר שיחות טלפון מרובות בין החברה לדואר, וכאשר מנהלת הסניף בעיר שלי אישרה כי מעולם לא הגיעה לידי הדואר בשום סניף שהוא מוצר שכזה, כאשר הצגתי את הנתונים לחברת PCH הנחמדים, טענו כי "מצאו את הרכיב שהזמנתי במחסן שלהם וכי כנראה נפל הרכיב מהמעטפה" כמובן שהחברה הציעה כי בתוספת תשלום אוכל להזמין את ה…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהבתי את הראשון ואת Tom Yum Goong, התאילנדי הזה פשוט שחקן גדול..
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום שלום. מישהוא יודע מאיזה גיל כבר מותר לעשות פירסינג לבד (נגיד בשפה אם זה משנה), וכמה בממוצע עולה לעשות ראסטות (אם למישהוא פה יש או יודע). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות סוללות נטענות + מטען וגיליתי שיש המון סוגים וזה די מבלבל. מישהו אולי יודע איזה סוג הכי משתלם ובכמה? בדקתי בהום סנטר ויש 4 סוללות+מטען רגיל(איטי) ב100 שח של GP 2700 mAh והgp recyko באותו המחיר. מה ההבדל בינהם? שווה משהו?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-