עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omri_ro,

בכל לוח ASUS שמים מדבקה נחמדה, אז מה יש כ"כ קשה להם לשים גם בכ.מסך שלהם???!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :smoke:

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. יותר דם = יותר חמצן ? והאם בן גוריון סתם סטלן?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלי: עם - יפנים ארץ - ישראל, הכי טוב

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by jeyjey,

או בשתן? מדובר על סיגוריות רגילות כמובן ללא "תוספים" תודה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 31.4k צפיות
  5. Started by Ilona Gefter,

הייי אני צריכה עזרה בניתוח זמו ריצהה של אלגוריתםם אשמח אם יש פה משהו עם ידע במבנה נתונים שיכול לעזור לסטודנטית מיואשת !! (void func(int n int i,j; int x=0; for (int i = 1; i <= n; i *= 2) { for (j = 1; j <= i; j++) { x++; } }

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  6. שלום, אני צריכה למצוא את ההפרש המדויק בימים בין שני תאריכים. יש נוסחה לחשב זאת?

7. Started by ziv,

מעוניין בהמלצה בקניית מכונית לא משהוא רציני בילויים עבודה חזרה וכל השיט הזה קיצור הכיוון שאני הולך הוא ניראה לי סובארו אימפרזה 96 אך אומרים שהוא לא מיודע מה אני רוצה את הפולו אבל היתפשרתי עים אחותי והגענו לסובארו יש המלצות למכוניות אחרות ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by izikd,

פשוט מעניין אותי מי הם גולשי הפורומים...............

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Ran B,

פשוט חבורה של ילדים מפגרים. ואם כבר מצלמים כזה דבר, שלפחות ידעו קצת לשחק מבלי להסתכל כל שניה למצלמה ולחייך כמו באמת ישראלי אמיתי.. http://video.google.com/videoplay?docid=-4522911106171767034&q=israel אבל בכל זאת, קצת מצחיק!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני נוסע לפולין בקרוב, ועדיין אין לי מושג איזה כסף להביא לשם. מישהו היה שם לאחרונה ויודע?

• 33 תגובות
    • 7.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני חושבת להתחיל לתת שיעורים פרטיים במחשבים, ומתלבטת לגבי המחיר. התחומים שבהם אני יכולה לתת שיעורים הם תיכנות .NET ( אני מפתחת תוכנה במקצועי, עובדת ב C# וב VB.net ) שימוש מתקדם באקסל, וגם בתחום כללי של הפעלת מחשב. אני גרה בצפון (בעמק יזרעאל, קרוב לחיפה) אז ברור לי שזה מוריד קצת את המחיר. אשמח לשמוע ממי שנותן או לוקח שיעורים בתחומים האלה, כמה נהוג לשלם. תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Salwaby,

נושא דבילי אני יודע, אבל אני מחפש ICON כבר שעה באינטרנט של אוניברסיטת תל-אביב ואני לא מוצא כלום (אפילו לא כאלו באיכות חרא). מישהו אולי מבין בדברים האלה , יכול איכשהו להכין אחד ? תודה. אני מתכוון ללוגו שלהם, הכחול הזה (עם או בלי אשכרה השם)

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  13. בואו נבדוק עד כמה אתם חמים

• 30 תגובות
    • 7k צפיות
  14. Started by OmerMan,

עכשיו השעה תשע ארבעים ומס' ההודעות הנוכחי להיום הוא: 1143, אני מריח שיא חדש היום (השיא הקודם 1242 הודעות)?! יאללה, יש הימורים?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

אני חושב שכבר יותר מכמה חודשים כל פעם שאני מנסה להיכנס לחשבון בנק שלי דרך האתר שלהם ולחסןך נסיעה לבנק אני תמיד נתקל בהודעה המרגיזה הזאת ש"זמנית לא ניתן לספק שירות זה" והעיקר הם מתפארים בשירות הזה באתר שלהם רק שהוא לא עובד... רק אצלי זה ככה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by DXT,

העיתון "ידיעות אחרונות" דיווח בגיליון סוף השבוע שלו על מצוקה קשה בסוריה: הנשיא אסד לא עונה לציפיות, לא פותר את בעיות הכלכלה, "מחמם" את הגזרה הלבנונית מול ישראל... והכל בגלל קונסולת ה-Playstation 2. מתברר כי הנשיא הסורי מכור לקונסולה של סוני ומבלה שעות רבות מדי יום סגור בחדרו, כשהוא עסוק בלחימה במשחקי "מכות" שונים. למעשה, ע"פ העיתון הנשיא אסד שקוע כל כך במשחקים, עד שנתן הוראה לעוזריו לא להפריע לו בשום מחיר בעת שהוא משחק בקונסולה, גם אם המתקשר הוא מנהיג מדינה אחרת. "לא עכשיו", הם אומרים. "הנשיא עסוק". למרות שידיעה זו נשמעת כאילו הומצאה כמתיחת "01 באפריל", הרי שמדובר בסיפור אמיתי ומשעשע ביותר. אולם לא נוכל לסיים ידיעה משעשעת כל כך ללא חיוך רחב: לכן, נספר לכם רק כי בעקבות ה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז ככה, יש לי עד מרץ לעשות פסיכומטרי. הבנתי שיש בפברואר בחינה ובהתחלה חשבתי לא לקחת קורס ולא להשקיע בזה יותר מדי אבל אנשים משכנעים אותי לקחת קורס. אני אספיק להירשם לקורס שיכין אותי לפסיכומטרי בפברואר (במרץ מתגייס)? או שמאוחר מדי? אם כן, אז על מי אתם ממליצים? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הורי היקרים טסים ביום שני לחו"ל, בא לי לבקש מהם איזה Gianward GeForce4 Ti4200 נחמד ואולי גם הארד דיסק. אני יודע שגלאי המתכות בשדה התעופה יכולים להרוס חומרה רגישה אשר תעבור בהם, אך אני לא זוכר בידיוק איזה חומרות... אולי אתם? לא בא לי להגיע למצב שה-Ti4200 יגיע אליי וכל מה שישאר לי לעשות איתו זה מחזיק מפתחות....

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by FARKASH7,

רבים בטח יקפצו ויגידו פרארי אנזו, למבורגיני מורציליגו או אפילו פורשה קאררה GT אבל היום גיליתי משהו חדש, משהו קטן, משהו זול שנראה כמו קרטינג של שתי שקל אבל הוא בעצם מכונית הספורט הסידרתית הטובה בעולם, לפחות זה מה שהבנתי מהכתבות של YNET. הכירו את קייטרהם R500 איוולושן הנה מה שמצאתי בYNET אם למישהו יש עוד חומר על הדבר המדהים הזה תנו לי בבקשה http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2908942,00.html היא גם עברה מתיחת פנים רק עכשיו אחרי 48 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2987943,00.html

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by Moty_p,

איזה יופיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! בחיים לא ראיתי דבר כזה!!!!!! כל הקטע בזה שיש לזה את כל הסוגים של התלת מימד מדהים!! כמה חבל שאין לי משקפים מאיפה אפשר לקנות ואיזה כדי? עדכון על תראו את הסרטון דרך האתר אלה כנסו עליו שיופיע לכם האופציות של התלת מימד

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  21. http://www.songtapper.com/s/tappingmain.bin?dotap=1 שיט שעובד.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by pro,

ע"פ הבקוש הרב החלטתי לעשות את סקר זה. PRO

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  23. תודה...

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by itaysp,

חבר שלי שלח לי את זה לא מזמן.. הוא אמר שהוא לא הצליח וגם אני לא אחרי מספר רב של פעמי התייאשתי.. http://www.gizmodo.com/?refId=231891 מישהו שמע על זה? או הצליח להשיג באמת הזמנה?

25. עכשיו ירדו לי עוד מכסות... קמתי ב7 וחצי ונרדמתי עד 8:40 ועד ששמתי לב שלא 7:40 ושאיחרתי כבר ולא יכניסו אותי, הייתי לבוש ומוכן לבית ספר. :bash: מי פה? חחח

• 62 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים