כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
חח אחד הדברים המעניינים שמיקרוסופט הוציאה לאחרונה! OFFICE 2010 הסרט! תשימו לב לדברים הקטנים שמופיעים שם ;D
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כבר שבועיים אני חורש את האינטרנט בלנסות להבין איזה אוטו זה... אבל ללא הצלחה לכן אני פונה אליכם אולי משהוא מכיר.... בכל מיקרה לדעתי העיצוב מדהים...!!!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יאללה איזה בית יפה פרקטים מטבח ב-50 אלף רמקולים כל אחד 200W איזה יופי...... רק חבל שהטלויזיה והמיטה שלי לא הגיעו.. עוד כמה ימים יגיעו ויש לי בעיה קטנה עם האינטרנט 5מגה אז בנתיים החליפו לי ל-2 עד ליום שלישי.. בקרוב תמונות של כל הבית(5 חדרים,170 מ"ר,עם מרפסת ענקית של 40 מ"ר)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע אם זה יותר לפה או לצרכנות-ננסה: כמה אחוז הנחה אפשר לקבל\לדרוש\להוציא מסוכנות רכב אם אני משלם את הכל במזומן? למישהו יש ניסיון?
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
משחקים עם הגנטיקה - הכתבה מתארת עולם מופלא אבל למדענים השכל יצא לגלות ונשארו במוח רק סטיות מופרעות במסווה של " מדע חדש וקידמה " שרק יובילו להשמדה איטית וכואבת. משחקי אלוהים - פעם אחרונה ודיי - מי שיזכה בלוטו הגנטי, יקבל אלוהים יודע מה ויעביר הלאה. http://www.dailymail.co.uk/health/article-1266000/Designer-baby-parents-hereditary-diseases-ready-years.html
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מאחר והצבא הנחמד שלנו החליט לדחות לי את הגיוס למרץ, ויש לי כמה חודשים טובים עד לגיוס, החלטתי לנסות להוציא ציון נורמלי בפסיכומטרי לבד, בתקווה שאולי זה יוריד קצת כאב ראש אחרי צבא אשמח לטיפים למי שיש, בעיקר איך ללמוד, כמה ללמוד, איך אני אמור לעשות לעצמי סימולציות ולהעריך את הציון שלי, ומאיפה כדאי לי לקנות ספרים? באופן כללי אני חושב שבקטע של האנגלית אין לי הרבה מה לעשות חוץ מתלרגל כמה שיותר, מרפרוף בספרי פסיכומטרי ישנים של אחותי זה לא נראה נורא כל כך.. בחשיבה הכמותית יש דברים קשים יותר וקשים פחות, אבל גם שם אני מאמין שאני אסתדר. הפחד העיקרי שלי זה החשיבה המילולית, כל המילים הקשות האלה בעברית, החיבור הזה שהוסיפו לאחרונה, איך אני אמור ללמוד את כל זה??זה נראה די מטורף תודה…
-
- 25 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
יש לי חשבון בבנק הפועלים ואני מתחת ל18, אמורים להוריד לי כל חודש מהחשבון עמלות? כל חודש מורידים לי השלמה למינ ד"נ 11.65 שח או מינ. דמי נהול 13 שח.
-
- 25 תגובות
- 24.6k צפיות
-
-
-
ישנם 1001 חנויות מחשבים שונות בארץ, ואני רואה בכולם פחות או יותר זהות, כאשר הבחירה של הלקוח מתמקדת בעיקר בטיב השירות ובמחיר, למרות זאת, ראיתי מספר רב של פעמים הודעות בפורום שאנשים מנסים להזמין מחוץ לארץ מוצרים ספציפיים, דברים שלא נמצא לרוב בכל חנות מחשבים, דברים כמו אוזניות מהסוג היותר יקר והיותר טוב, עכברים מקצועיים יותר, פתרונות קירור ומודינג אחרים למינהם, והשאלה שלי היא,ועוד מגוון רב של מוצרים שלא נמצאים בארץ ומשיחות עם ספקים ומוכרים הבנתי שפשוט אין ביקוש, אבל כנ"ל לפי הפורום זה לא כך בכלל. האם חסר בארץ חנות שמתקמקדות בנוסף לכל שאר חלקי המחשב והטכנולוגיה גם בסיפוק מוצרי מודיג, HIGH END וכדומה (ולא אני לא מתכוון לתת קטגוריה כמו שיש במספר חנויות ואתרים שמציעים כ-20 מוצ…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ה האתר האהוב וויקיפדיה בסכנת סגירה על פי "The marker". עפ"י יור העמותה שמפעילה את וויקיפדיה דרושים 5 מיליון דולר לתפעול האתר, אך עד עכשיו גוייס רק מיליון דולר אחד. כנכתב בעיתון: "כרגע יש לוויקיפדיה משאבים כדי להפעיל את שרתיה רק במשך 4-3 חודשים נוספים". כידוע וויקיפדיה מתקיימת מתרומות בלבד ובחרה שלא להציג פרסומות באתר, אך זה עשוי להשתנות.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם זה שוב אני קציתי לדעת אם זה מסוכן הדבר הזה http://india.bolenat.com/product_max.asp?id=745 (כי זה גם חוקי ד"א) ולפני שמישהו פה יקפוץ ויתחיל להגיד לי שאני משחק אותה "קול" או שאני עושה את זה סתם בשביל הפוזות כי פתחתי פה כמה נושאים דומים אז לפני שמישהו כזה יקפוץ שיבין שזה לא פוזה ואין לי פה על מי לעשות דאווין כי בתאכלס אני לא מכיר פה אף אחד וגם לא מעניין אותי פה אף אחד בשביל שאני יעשה עליו פוזות ולהרגיש גבר שכיאלו אני עושה "סמים" ...זה פשוט מסקרנות.. אני פשוט חובב סאטלות ורציתי לדעת אם הסלוויה הזה מסוכן? (כי זה חוקי..) (ובקשר לחגיגת לפני שבוע...הדאון ירד ברוך ה' ואני מרגיש טוב ... אבל היה חוויה מדהימה באותו יום)
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/332325/ לאלה שמכירים את רעננה בטח מכירים את האזור.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוכן יצאתי עם הכלב לטייל ו פתאום אני רואה מהקומה ה3 ששם זה החדר שלי מתחיל לצאת עשן אני רץ הביתה ומגלה עשן שחור מחדר מדרגות,אבא שלי ישר רץ לשם לכבות,ולאחר קמה דקות פרצו שוטרים והוציאו אותו משם,זה המחזה שהגלה לנו אחרי זה,אבל לפני כן קבלו תמונה איך החדר היה ניראה פעם:http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13005080&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= הזאת התמונה היחידה שיש לי. וזה מה קרה: http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119758&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= המחשב הלך טוטלוס http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119761&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אמרו לי שכדאי שאני יתחיל להוריד בתוכנת ביטורנט כי היא הרבה יותר מהירה מאמיול (קבצים לגיטימים וחוקיים כמובן.), אז הורדתי גרסא שממליצים עליה, Azureus והתחלתי לשים קבצים בהורדה. דבר ראשון שהיא עובדת אין סיכוי לעבוד אם האינטרנט בשום דבר אחר, לא עם האמיול ולא עם הדפדפן.. אבל הכי אכזב אותי שאני משאיר אותה לילות שלמים והיא מגיעה למהירות של 14 מקסימום! מישהוא יודע למה זה קורה? חשבתי שביטורנט אמור להיות מטוס..
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/UNIDEN-TRU9480-2-CORDLESS-5-8GHz-PHONE-1-TCX905-HANDSET_W0QQitemZ290258625782QQihZ019QQcategoryZ58355QQcmdZViewItem#ebayphotohosting תודה רבה אני על סף קנייה
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתם יודעים, תחרויות מודינג, lan party וכו וכו?
-
שלום לכולם אני מחפש מידע שיהיה ריאלסטי כמה שאפשר. מה שמצאתי עד עכשיו מתבסס על אלגוריתמים ונתונים מטופשים שלא מעידים בהכרח על המציאות.
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני בן 16.5 אומנם אני מתחיל להתעניין בצבא, ובעל רצון גדול להתגייס ליחידה מיוחדת הבעיה הכי גדולה שלי, זה שיש לי משקפיים (בעין שמואל יש לי ראיה 1- ובעין השניה 1.5- ) הכושר הגופני שלי הוא מעולה. אבל רציתי לדעת אם אפשר להתגייס ליחידות מיוחדות (מטכ"ל, שייטת וכ'ו) שיש לך משקפיים? בגלל שאחותי אמרה לי שלשייטת אני לא יוכל להתגייס, בגלל שאוטמתית נפלסים עם יש משקפיים למרות שנרשמתי לגיבוש צלילה... תודה רבה נ.ב. הראיה שלי לקרוב די טובה, אני צריך את המשקפיים רק למיקוד (טלוויזיה, קריאה )ץ
-
- 25 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
שלום רב לכל קהילת HWZone. אני פונה אליכם, באופן פרטי, בלי שום תארים, תפקידים וכל שטות אחרת כיוזר רגיל אל הקהילה. עקב ריבוי הת'רדים בפורום זה, אשר (לדעתי ואני חושב שלדעת עוד כמה אנשים) אינם תורמים לשום דיון ואף מורידים את רמת הדיון. אני יודע שפורום כללי אמור לכסות את כל נושאי ה-off topic אבל דיונים אלו לא תורמים לשום דבר ואף מעכירים את האווירה בפורום. כפי שכבר ציינתי, זוהי דעתי האישית ואני לא מייצג אף גורם רישמי בפורום. אשמח לקבל תגובות בנושא והכי חשוב שהפורום ימשיך להיות מספר 1 בכל התחומים. בברכה, Maverick.
-
מה המצב חבר'ה? רציתי לדעת אם למישהו מוכר המספר 449085300099? איכשהו חייבו אותי בפאלפון על סך 2000 בחודש שעבר. עברתי כבר על הרבה אתרים בתקווה למצוא מה הקטע של המספר הזה, אבל לא הצלחתי. למישהו יש מושג מה זה? או המספר 1900?
-
- 25 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
קודם כל מילים טובות - אחרי שהמחשב הקודם שלי מת קניתי מחשב חדש ב-RSM סניף כפר-סבא. היעוץ והשירות בזמן המכירה ואספקת המחשב היו טובים. אבל אנחנו יודעים שהמבחן האמיתי הוא השרות הטכני. זמן קצר לאחר הקניה המחשב עשה מספר בעיות ולאחר בדיקה מעמיקה מצידי הגעתי למסקנה כי מדובר במודולת זכרון. התקשרתי ל- RSM, הסברתי את מהות התקלה, האמינו לי ושלוש שעות לאחר מכן הגיעו אלי עם מודולות חדשות. התקנתי אותן ואכן הבעיה נפתרה. בלי ויכוחים, בלי חשדות, בלי נסיונות התחמקות (שנתקלתי בהם בחנויות אחרות בעבר), פשוט שירות כמו שאמור להיות ולא תמיד מקבלים. לגבי שיריון מחשבים בהרצליה - הבאתי להם את המחשב הקודם בגלל שלא היה פוסט. חשדתי במעבד שהם החליפו לי לא מזמן. אחרי שבוע שהם לא יצרו איתי קשר התקשרתי א…
-
- 25 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
עלה לי רעיון השבוע לעשות "ביקורת חנויות" אמנם זהו אתר חומרה אבל החומרה מגיעה מאיפשהו וגם אולי זה ימריץ קצת את הנ"ל לתת שרות טוב או לא בכלל ולהזהיר אותנו הצרכנים מפני חנויות שאין לי מילה אחרת מלבד "חאפרים עם תעודת עוסק מוסמך" שלא שמים קצוץ על הלקוח הביקורת תהיה מורכבת מ: 1. יחס לפני קניה \ אחרי קניה 2. זמינות מלאי (ומהירות הארגון מהספק) 3.זמן מענה טלפוני לשרות ומענה לקניה (בד"כ בעסקי החאפר יש שני טלפונים .. האחד שעונים בו בשניה והאחד שבד"כ מתעלמים ממנו -תנחשו לבד איזה מהם הוא טלפון השרות) ;D 4. יידוע הלקוח בקשר למשלוח באיחור ופיצוי מתאים לאיחור רציני 5. זמן משלוח - עלות משלוח - ואיכות חברת המשלוחים (שגם זה קריטריון חשוב מאוד) 6. איכות השרות באתר האינטרנט (ומדידת זמ…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה בזמן שנהגתי עצר אותי שוטר(לא משנה על מה) וביקש לראות רשיונות(פרטי ורכב). לאחר שהסתכל קצת על הרשיון/ביטוח רכב הוא ביקש לראות תעודת זהות. אמרתי שחוץ מהרשיון אין עליי תעודת זהות - הוא היישיר אליי מבט ואמר לי "אתה מודע לכך שאתה צריך להסתובב עם תעודת זהות בכל זמן נתון?" אז אמרתי לו שלפי מה שאני יודע, במדינת ישראל, רשיון הוא שווה ערך לתעודה מזהה. השוטר אמר: "לא בכל מצב". עכשיו השאלה שלי היא - הא?! א. ממתי זה? ב. אם לא בכל מצב - אז באילו מצבים זה לא נחשב? ג. למה לעזאזל שזה לא ייחשב? יש ברשיון את כל המידע שיש בתעודת זהות חוץ מאולי מקום לידה: מספר ת.ז/שם מלא/תאריך לידה/כתובת/תמונה.. אשמח אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-