עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Aviko,

כותרת. שלי זה שם חיבה, קוראים לי אבי וכולם קוראים לי Aviko מאז שאני זוכר את עצמי.. ושלכם? WkNd נעים לכולם, Aviko

• 68 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. אם אתם רשומים לאתר, לא תוכלו להתנתק מהאתר וכל המידע שלכם, חברים, תמונות, הודעות והכל ישמרו באתר ולא תוכלו למחוק את זה. אפשר רק להשאות את הפרופיל אבל זה לא עושה כלום חוץ מזה שלא תוכלו לעדכן כלום. אתם יכולים למחוק את כל המידע שלכם אחד אחד תמונה תמונה וזה יקח לכם שעות וימים אבל זאת הדרך היחידה וגם היא לא בטוחה ב100 אחוז הנה כתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1214124

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by Mr. Fridge,

יש לי מחשב נייד ‏Acer Aspire 5741G-434G64‎ ואני רוצה לעשות בו אינטרנט מכול מקום, אז המליצו לי על netstick, אז יש לי כמה שאלות על netstick מחברת פלאפון: 1. יש באתר שלהם כמה סוגים של netstick , איזה הכי טוב לקנות (לא משנה לי המחיר), אבל אני יכול לקנות רק מחברת פלאפון: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/catalogue/.aspx?tab=0 אז איזה netstick הכי טוב לקנות? 2. האם באמת יהיה לי אינטרנט מכול מקום, האם מהירות הגלישה תהיה מהירה? 3 . האם כדאי לקנות את זה בכללי? מה החסרונות והיתרונות? 4 . אם יש לכם עוד משהו חשוב להגיד לי בנושא (כי אני באמת לא מבין בזה) בבקשה תגידו תודה.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by imac,

כל המושגים האלה שאתם אומרים LOL משהו יכול להסביר לי פעם אחת וזהו מה כל פירוש של מושגים? (תודה)

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. פרופיל 72 קב"א לא ידוע, מניח שמעל 54. הפרופיל נקבע לפני 4 ימים, אני צריך לקבל זימונים? אפשר להקדים זימונים עם שליחת פקסים? אילו פרוייקטים איכותיים יש (שחקים? חבצלות?) תודה לעונים.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. אהלן חבר'ה לאחר נסיון לחפור קצת בענייני דיני עבודה יצאתי בעיקר מבולבל . רציתי לשאול אם מישהו יודע בוודאות את התשובה המדוייקת לאחת מהשאלות הבאות: 1.האם זכאות לשעות נוספות מותנית בכך שהעובד הועסק במשך חמישה ימים לפחות באותו שבוע? 2.האם יש איזשהו תעריף קבוע לעבודה בשעות הלילה, החל מ 22:00 ואילך? (גם באחוזים נחשב קבוע). 3.כיצד מחשבים שעות נוספות מעבר לעבודה במשמרת לילה? (לדוגמא אם עבדתי בין 10 בלילה ל 6 בבוקר בתעריף לילה ולאחר מכן עוד 5 שעות נוספות עד 11, כיצד יחושבו השעות בין 6-11?) 4.האם נכון שביום שישי כל שעת עבודה מעבר לשעה שביעית נחשבת לשעות נוספות? 5.מהו התעריף לשעת עבודה במוצ"ש. תודה רבה חברים, ייתכן ושאלות נוספות יעלו בהמשך.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. התחלתי להתאמן והופיעו לי סימני מתיחה מגעילים שקשה להיפטר מהם אני מורח שמן נבט החיטה וגמרתי כבר כמה בקבוקים, אבל זה פשוט לא עוזר יודעים מה אפשר לעשות: א. בשביל למנוע לגמרה את הופעתם - שאני יוכל להמשיך להתאמן ב. להחזיר את העור למצב תקין? יש אולי איזה שם ניתוחים לזה (לא שהמצב כל כך גרוע, פשוט אני רוצה לדעת את כל האופציות) תודה

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Eternal Bliss,

מזל טוב על האתר החדש שלכם, בהצלחה!(פשוט בובה של אתר :-*) זה לא פרסום, זה רק להגיד להם מזל טוב ובהצלחה.. אני בטוח שכל אחד היה עושה את זה.

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. הנהג אמר לי שמיום ראשון מבטלים את קו 1 של דן?!!

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. היו פה מספר דיונים כאלה ואחרים על הלבנות שיניים בחצי שנה האחרונה לקחתי את העיניין הזה ממש כבר ונורא התחלתי לחקור ולהיתעניין הבנתי שאפשר להלבין מ150 שקל ל5000 שקל... הכל תלוי איפה כמה ולמה... ואני לא אפרט יותר מדי על הסוגים שיש וההשפעות וכל שאר הירקות אחרי חיפושים רבים הגעתי למוצר מסויים לפני שבוע קניתי אותו... ואני חייב להגיד שאני פשוט בשוק מכל העיניין הזה של הלבנת שיניים הדבר הזה באמת עובד... אז כל מי שרוצה... זה ניקרא beautiful white ממליץ לכולם בחום חום!!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. או בקיצור: LOTR: TTT-TT בכל מקרה, הטריילר הרשמי של הפרק הבא בטרילוגיה האגדית של טולקין יצא וניתן להורידו (או לראות ב live stream) באתר של Apple: http://www.apple.com/trailers/newline/the_two_towers/

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. אך גם כזו שכמובן המחיר בה לא יהיה מאוד גבוה.

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by Dark_Phantom,

בראשית בראשית הייתה מילה. והיו במילה שני בייתים ושום דבר אחר. והפריד אלוהים אחד מאפס וראה כי טוב.אמר אלוהים: ויהיו נתונים והיה כך. ויאמר אלוהים ויתאספו נתונים במקום אחד ויצר הארדים, דיסקטים וסידי. ויאמר אלוהים ויהיו מחשבים כדי לדחוף לשם את כל ההארדים, הדיסקטים הסידי האלה, ויצר את המחשב. סופט עדין לא היה אך אלוהים תיקן מהר את הטעות ויצר תוכנות, קטנות וגדולות, ויאמר פרו ורבו ותמלאו את כל הזכרון. אך נמאס לאלוהים ליצור תוכניות בעצמו ואמר, נעשה תכניתן בצלמנו ובדמותנו וישלוט התכניתן על כל התוכנות, הנתונים והמחשבים. ויצר האלוהים את התכניתן וישכן אותו במשרד שלו ויוביל אותו אל עץ הספריות ויאמר לו- תתקין מכל ספריה שתחפוץ, רק בספריית Windows אל תיגע, פן תמות. ויאמר אלוהים לא טוב תכ…

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by FresH-MeaT,

וואי אני משתגע... ניפתח לי תיק על סמים בצבע לפני קצת פחות משנה... ואני משתחרר עוד מעט... וקיצר מצאתי עבודה וזה.. אבל לא מקבלים אותי לשם ביגלל התיק הפללי המזדיין הזה איך אני מבטל אותו\?

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by eliXir,

הזמנתי את המחשב שלי בתאריך 15/7 וכיום ה- 28/7 ובין התאריכים הללו היו רק יומיים לא של ימי עבודה (רק יום שבת, ביום שישי הם עובדים). מה שאומר זה כבר 11 יום. אני מתקשר היום בבוקר (28/7) שואל מה נסגר עם המחשב, והם אומרים שהם לא מצליחים להשיג את הכרטיס מסך שהזמנתי (RADEON 9700) וזה יקח להם עוד יומיים מינימום בכדי למצוא אותו (אם הם ימצאו). אז הם הביאו לי רשימה של כרטיסי מסך מחברה דומה אם ברצוני להחליף (כרטיסים שבידם כמובן), וגם בכדי לקבל את אחד הכרטיסים הללו אני צריך להמתין יומיים שלושה. מה שאומר שהמחשב כביכול יגיע לאחר 13-14 יום לאחר שהזמנתי, אף על פי שבאתר, בתנאים שהם הציבו, רשום מקסימום 10 ימי עבודה, והם חורגים מהנהלים של עצמם. מה אני יכול לעשות בנידון?

• 50 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. שלום, אני בן 16 ועדיין לא קיבלתי צו ראשון אבל אף פעם לא מוקדם להתחיל להתכונן;] אני רוצה להיות ביח' מחשבים בצה"ל כמו שהבנתי הדבר נקבע לפי הקב"א, הפרופיל והראיון האישי. בקשר לקב"א: אני סיימתי כיתה י' השנה ואני עובר שנה הבאה לאקסטרני, אני עושה 5 יח' מתמטיקה, 5 יח' אנגלית ו-10 יח' מחשבים. (לא בגרות מלאה אך ורק את המקצועות הנ"ל) זה ישפיע על הקב"א שלי? זה יוריד לי? אם כן, כמה? ומה ההשלכות? אני גם מתכנן להרשם למכללת ג'ון ברייס או לאוניברסיטה הפתוחה לפני הצו ראשון אפילו. בקשר לפרופיל: יש לי אלרגיה מאוד חמורה לאבק ולשינויי מזג האוויר, יש לי רישום שיש לי דלקת בברכיים, אסטמה (קלה לדעתי) ועוד ועוד דברים ובעיות רפואיות מפה ועד הודו. זה מספיק כדי לקבל פרופיל 64 ומטה? אם ל…

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by Miyota,

רכשתי מהם מחשב לפני 3 חודשים סיכמתי איתם את פרטי התשלום שזה היה 3 תשלומים ללא קרטיד! בדקתי פעמיים עם הנהלת חשבונות שזה לא קרדיט והכל מסודר.. מגיע החשבון כ 36 תשלומים עם קרדיט! דיברתי איתם הם מכחישים הכל ואומרים שזה מה שבחרתי! אחרי שהבהרתי לנציגה של הנהלת חשבונות שאם אני משלם בקרדיט אני לא קונה את המחשב! הם אמרה לי שאין לי מה לדאוג . מציע לכם לשכוח מהחנות הזאת! זאת הפעם האחרונה שאני אי פעם יקנה משם! ודווקא תכננתי לקנות משם מחשב ורמקולים אבל זה הפסד שלהם! רמאים!

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. בואו נעשה הצבעה קלה, כל מי שמעוניין ש ATHLON יהפוך להיות מנהל פורום, שיכתוב "אני"... בואו כולנו ניתן לו מתנה עקב גילו המופלג "זקן העדה" והעזרה הרבה שהוא מציע לכולנו בכל התחומים. זה מגיע לו, אז בשבילו הגיבו כמה שיותר. (מנהלים לתשומת לבכם באמת מגיע לו להיות מנהל)

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by avi2014,

יש אפשרות לבדוק קבא איפשהו?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by p7292,

בס"ד שלום לכל חברי הפורום, לפני שאשאל את שאלתי אקדים הקדמה קצרה- אני חוזר בתשובה אך לדאבוני כשהייתי צעיר (12-13 לערך) גנבתי מחנות עתיד מחשבים באזור השרון משחק מחשב. לא אאריך כיצד אירע הדבר אבל כעת ברצוני להשיב את סכום הגניבה, דבר שהוא כמו שיתברר לקמן קצת בעייתי. כידוע רשת עתיד מחשבים כבר אינה קיימת ורשת באג תפסה את מקומה. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי שרשור בפורום הזה שבהקשר שונה שאלו פחות או יותר מה שאני רוצה לדעת; מה בעצם קרה לרשת עתיד מחשבים האם התאחדה עם באג או שמא פשטה רגל, לא התקבלה תשובה חד משמעית במקור הנ"ל לכן אני שואל שוב. (בעצם אני מנסה להבין האם הבעלות השתנתה או לא, במידה ולא אוכל להפקיד את התשלום באחת הרשתות ואם השתנתה אצטרך למצוא באופן ישיר את הנגזל עצמו). אצ…

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by pure perfection,

יש דבר כזה מצלמה נסתרת בתוך משקפיים ?? ראיתי דברים כאלה אבל זה מתחבר עם כאבל למכשיר בכיס .. אני מתכוון למשהו שאפשר לראות ב LIVE למשל .. אני מסתכל על משהו וחבר יכול לראות את זה מהבית .. יש דבר כזה??

22. Started by neogod,

אני כרגע 11 חודשים בצבא ואני מעוניין לעבור למקצוע אחר, שמעניין אותי יותר! אני רוצה לעבור לתחום המחשבים כמו מיחשוב או ממר"מ (שאינ לא יודע אם לוקחים לשם אנשים עם ידע כמו שלי בתכנות) עכשיו השאלה שלי האם יש סיכוי כלשהו לקבל זימון למיונים לממר"מ אחרי שכבר עשיתי קורס בצבא ?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. אני מחפש איזה פתרון פשוט להוריד ת'שפם בר-מיצווה שגדל לי אחת לחודש-חודש וחצי וסכין גילוח סתם מעצבן אותי, כל הקטע, לשים קצף, להוריד והכל.. הגעתי למסקנה שאני רוצה מכונה גם בעקבות זאת שפעם ניסיתי את של חבר שהיא הייתה ממש נחמדה ואמרתי שאני גם רוצה, בגלל שהמחירים של מכונות נורמאליות יקר קצת כל העסק ירד לטימיון והחלטתי לשים את זה בצד. היום פתאום ראיתי מכונה נחמדה בעיתון במבצעים של הום סנטר ויש מבצע על מכונה קומפקטית ניידת שפועלת על סוללות של פיליפס שנראת לי מאוד נחמדה וטובה בשבילי ובשביל מחיר של 100 שקל היא נראת לי תעשה את העבודה של גילוח זריז ופשוט של מעט שפם וזקן (מתחת לשפה- בשקע) פה ושם. רצוי לומר שבעתיד אם אני ארצה משהו יותר רציני אז אני אקנה משהו יותר רציני, כרגע עם כל כ…

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. שלום לכולם היום אני דיברתי בסקייפ בשידור חי. זה נקרא skypecasts. בקיצור מי שלא יודע, זה שירות כזה, שיש בו מלא חדרים בכל העולם, שאפשר להיכנס ולדבר עם אנשים. הרבה ממדינות ערב פותחים חדרים ונכנסים לשיחות. אבל המצב הוא, שכאשר אני נכנס לחדרים ומדבר באנגלית, הרבה אנשים ממדינות ערב פשוט מקללים אותי רק בגלל שיש את הסמל של ישראל. איך המצב הגיע לזה, כך כך אנטישמים. אני רק נכנס לחדר באנגלית, ומדבר איתם בצורה יפה, welcome. והם יש מקללים אותי ואת המדינה. זה עצוב נורא, אני לא חושב שיהיה שלום איתם לאורך השנים, האנטישמיות שם כל כך חזקה. יש למישהו משהו להוסיף תודה

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש מידע שיהיה ריאלסטי כמה שאפשר. מה שמצאתי עד עכשיו מתבסס על אלגוריתמים ונתונים מטופשים שלא מעידים בהכרח על המציאות.

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.