עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בנידון? שמעתי שרזים אם הם משמינים אז הם משמינים בבטן ולא ברוחב. האם רק ריצה יכולה להוריד לו את הבטן הזאת? בכל השנים הוא היה אוכל כמה שבא לא ובחיים לא היה משמין. והוא עלה במשקל בסביבות ה8 9 קילו. הוא מטר 74 היה שוקל 60 62 ועכשיו 71 72 . לפי דעתי יותר יפה לו 71 72 קילו אבל את הקטע של הבטן איך עושים אותה שטוחה לגמרי? זה מה שהוא אמר לי לשאול אז חברה תעזרו לו חחחחח כל הקטע הזה מצחיק אותי.

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. Started by Rasty,

טוב אני צריך חנות אמינה עם שירות טוב באיזור המרכז חוץ מסקאי פיסי ואפשר לקנות מ tms גם במרכז או רק בצפון? חוץ מזה יש לי כבר מפרט אבל זה כזה קצת מסובך כי המחשב הנוכחי שיש לי הוא חדש מלפני חודש וקניתי מחנות אמינה וכו אבל יש לו בעייה במשחקים הוא עובד איטי ולא הצליחו לתקן אותו ולמצוא את הגורם אז סתם בזבזתי 3000 שקל עליו אז השאלה שלי שאם יש חנות שאתם ממליצים עליה שתוכל גם לתת לי לבדוק אותו לפני שאני יקנה רק להיות בטוח וכדי שאני יוכל לדעת שהכל עובד בסדר במשחק.. ואני גם ישלם על הבדיקה אז יש איזהשהיא חנות שאתם חושבים שתסכים לזה?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. סיימתי טירונות 02 ונתנו לי צו הצבה להיות בתל השומר ב 8 בבוקר. כתוב שאני צריך להתייצב ביחידה: אלרם700רםתג אחוד. שם מקצוע: טכנ' מכשור רפואי. למישהו יש מושג מה אני הולך להיות?? (או אפילו מה אני הולך לעבור?) :s05:

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  4. שלי טוב יש לי טונות של סרטים שהקלטתי והורדתי... מהיר ועצבני-הכל . אמריקן פאי-הכל. כל הפחדים כולם. משימה בלתי אפשרית3. מת לחיות 4 שם קוד דג חרב. אושנ 12. אייס ונטורה (אין לי מושג אם זה 1 או 2). טוב זהו נראה לי... (סביר להניח שכשאני אחפש בספריית וידאו אצלי בבית אני אמצא עוד כמה)

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by daniel89,

סתם מעניין אותי לדעת כל כמה זמן האנשים בפורום קונים/מחליפים מחשב??? דניאל.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. (חוץ מ- KSP) חנות מחשבים טובה אמינה עם ביקורות טובות הקרובה לאיזור תל אביב, בת ים, חולון, ראשל"צ, באיזורים האלה. תודה.

• 25 תגובות
    • 9.5k צפיות
  7. Started by סמיילי,

בסיגנון זה של גוגל? לא צריך לציין שאין לי סכומים כאלה אבל מסקרן ומי שכותב שיכתוב בבקשה איפה הוא מצא את זה (שזה עולה ככה) תודה :]

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by xyo,

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1057078 2 שאלות מה זה הפה הזה איך לכל הרוחות הוא הוציא את הקליפה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  9. לכל המשוחררים\סטודנטים שכאן, ויש לא מעט אני מניח אני מבקש עזרה. יש לי ידע רב בתחום המחשבים - סיסטם, חומרה, רשתות וכל מה שקשור. גם ידע בסיסי+ בפלאש, ASP, HTML וכו'. למרות שהידע שלי רב ונרחב, הוא מבוסס על היותי פריק מחשבים, ולא על ניסיון בארגונים, או לקיחת קורסים שונים. לכן, ברוב המקצועות שאליהם אני מעוניין להגיע(QA, איש סיסטם\מנהל רשת) אין לי את הניסיון הנדרש או את הידע הספציפי בכלים שבהם הארגונים משתמשים. כך למשל ברשתות - למרות שהידע שלי בנושא די נרחב, אין לי ניסיון בדברים כמו Active directory, ובמערכות מרובות משתמשים. ניסיון שקל מאוד לרכוש לטעמי ובמהרה עם הבסיס שלי, אבל משום שהשוק רווי ביוצאי צבא עם הניסיון הנדרש, מדוע שהחברות ירצו להשקיע בי? אפילו במקצועות הפחות נחשבים …

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by DimaX,

היי מכירים את זה שאתם נכנסים לשירותים בחורף, מתיישבים ואז הדבר הזה קר כמו קרח??? מישהו יודע היכן ניתן לקנות מין כיסוי כזה פרוותי או סתם מבד נעים? הבהרה: אני לא הומו! מצאתי רק באיביי(גם - רק תוצאה אחת או שתיים) ואני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות ששולחות לארץ או אפילו מחנות בארץ..

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Boy,

שלום, אני חדש בפורום פורום נהדר מקווה להשתלב . אני צריך עזרה במתמטיקה בכמה תרגילים אני מאוד אודה לעוזרים , אם למישהו יש בעיה הוא יכול לפנות אליי ואני ינסה לעזור התרגילים שאני לא מצליח לפתור, אני מבין שישנם כמה אנשים בפורום שמתמטיקה זה בשבילם לא בעיה אז בבקשה אם אתם יכולים תשקיעו 5 דקות מזמנכם ותפתרו לי את התרגילים או לפחות תעזרו לי ותסבירו לי או שתיתנו לי אתר שמתמחה בנושא. תודה רבה . =)

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Lifestyle,

שלום , אני מבקש את עזרתכם ,אני צריך שתכתבו בשבילי מכתב באנגלית ,מכתב שכותב "אסיר" לאשתו לפני כמה ימים שהוא משתחרר מהכלא. לפי מה שאני יודע יש פה הרבה אנשים שיודעים אנגלית ממש טוב אז בבקשה תקדישו בשבילי כמה דקות . נ.ב המכתב לא חייב להיות בשפה מאוד מאוד גבוה , אפשר בשפה פשוטה ,סלנג וכד'... תודה רבה לעוזרים , זה מאוד יעזור לי אני ממש אבל ממש צריך את זה.

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

My : Sccoty doesnt know ד"א זה phone ring or ring phone?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by א אוהל,

יש לי פרופיל 72 לאן כדאי לי ללכת? שלחו לי מנילה (זה כבר צו שני) של יחידות שדה אם אני רוצה לשרת בחיל האוויר ליד הבית מה אני עושה? ו.......................... אם מישהו רוצה להיות מתקין מצלמות אבטחה מה הוא צריך ללמוד? תודה רבה

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לכולם כמו שאמרתי אני ברמן ורוצה להתמצא ביותר משקאות איפה אני יכול ללמוד עוד על סוגי משקאות וכו' תודה רבה לכל העוזרים eli_Asus.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by RoyShefy,

אני מתחנן טיול ל פריז,אמסטרדם, בריסל (בלגיה), ברלין ולוקסנבורג עם כמה חבר'ה. לכל אחד יש תפקיד, והתפקיד שלי הוא לגלות מה יש לעשות בבריסל. בטוח נמצא שם פאבים, בתי שוקולד ונוף יפה, אבל אנחנו רוצים לדעת מה המקום הכי טוב לכל דבר ודבר, על פי נסיון בבקשה. אם יש לכם מה להציע שאתם יודעים שיהיה קשה למצוא טוב ממנו, בבקשה תזרקו לחברכם הנאמן עצם! המון תודה.

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. אהלן חברים, אני רוצה לגשת לאוניברסיטה, ואחד משני המקצועות שאני מתלבט בינהם הוא הנדסת חשמל ואלקטוניקה. בכל מקום שמתי לב שזהו השם של המקצוע, מלבד בבאר-שבע שם המקצוע הכי קרוב שמצאתי הוא הנדסת חשמל ומחשבים. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי מהם ההבדלים בין השניים. תודה, Anatoli.

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. זהו. נגמר. פיניטו. נגמרה העונה הראשונה של גיבורים. את הפרק כנראה כבר ראיתם. אז מה אתם חושבים, השערות לעונה הבאה, ושאר דברים שנוגעים לסדרה לפה. * אני יודע שיש ת'רד ענק ב"אקטואליה ותרבות", אבל צריך להתחיל מחדש, הדיון ההוא כבר עמוס (והוא גם לא בדיוק בפורום הנכון). נ.ב: הנה הקומיקס האחרון לעונה: http://www.nbc.com/Heroes/novels/downloads/Heroes_novel_034.pdf מי שעוד לא קרא את כל השאר, שירוץ לקרוא אותם. הם משלימים את הפרקים עצמם, ויש בהם כמה פרטים שבכלל לא מוזכרים בפרקים. כמה לינקים: * האתר הרשמי של הסדרה * Heroes ב-TV.com * האתר הישראלי של הסדרה * Heroes ב"תפוז"

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by IG,

בינתיים הספקתי לראות רק את "חסין מוות", ואני חייב לציין שטרנטינו התעלה על עצמו שוב. ברבע שעה של מסרט יש יותר קללות מבכל הסרט של סאות'פארק אגב, רבע שעה של הסרט הזה גם מצחיקה יותר מכל הסרט של סאות'פארק... וכמובן, איך אפשר לשכוח את השריף ו"בן מספר אחד" האגדיים שמופיעים גם כאן. מומלץ

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by p-o-i,

מישהו כבר קנה פה מאתר?! ולא מסניף???...כי אני רוצה להזמין משהו מאתר SKYPC אבל...אני גר בצפון ואין לי חשק שיעבדו עלי או משהו...כי אז זה סיפור להגיע למרכז...

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nadav275,

שלום.. מבקש המלצה למוסיקה "קופצנית" לריצות ואימוני כושר. אני לא אוהב מוסיקה "זולה" עם חרטוטי מילים. אז שיהיה טראנסים על רמה או כל דבר אחר שנראה לכם.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אח שלי בכיתה י' והוא בן 16,הוא רוצה לדעת כמה פרופיל הוא צריך ומה יוכל לעזור לו עכשיו בשנתיים הקרובות כדי להתקבל כטייס בחייל האוויר. תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shlomom,

אם עוד לא ראיתם את זה אז קדימה, אם כבר ראיתם בטח לא יזיק לראות שוב. http://soapbox.msn.com/video.aspx?vid=78f22b32-4ec0-43d5-bdc7-6e7e401206ad&wa=wsignin1

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Nahum2,

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsdt_710h2c?c=us&cs=19&l=en&s=dhs פשוט מטורף! ורק 165$ בחודש!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by dsane,

נכון שהוא בטכניון אבל זה לא אומר שהוא לא בן אדם! מזל טוב ליומולדת 20! שתמצא זמן לעצור את הלחץ ולהנות מהחיים וכמובן לפי המסורת 20 שמנמנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד שמנמן לשנה הבאה תהנה מהקידומת החדשה ותבלה בנעימים עד 100 כמו 20. ולסיום מזל"ט [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים