כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
עניין אותי לדעת אם מישהו שומע פה רוק איכותי ( Led Zeppelin, Deep Purple ועוד ) ואם כן איזה. אני אתחיל בכמה שירים, תנסו לתמצת, תתנו מעט שירים אבל שירים מצויינים. Led Zeppelin - Stairway to heaven Black Dog Deep Purple - sometimes I fell like screaming Guns N' Roses - Dont you cry Its so easy יש עוד עשרות שירים מצויינים שלא עלו לי כרגע בראש, עכשיו - תורכם.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי עושה לי היום "שגיא!!!!!! קיבלתי עבודה!" אני שואל אותו "איפה?" הוא עונה לי - "בדואר!" אני מגחך לעצמי ושואל... המממ, מה יש לך לעשות בדואר? הוא עונה - "אני צריך להוציא כל כמה זמן את הצבי כדי שישתין" :lol: :lol: :lol: אין אין, בכיתי מזה.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלומות חברים וחברות (אם יש)...! איזה שיר אתם הכי אוהבים?? זה המקום לומר ! אני אישית הכי אוהב את השיר suga suga של Baby Bash ואתם?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההצבעה רק למסיימי גיל ההתבגרות... מה לעזאזל הקטע עם הסקרים המפגרים האלה? כל אחד פותח פה סקר מתוך שעמום וחוסר עניין בדברים אחרים שמועילים לחיים... מה אכפת לכם מה הגובה של שאר הפורום? [http://ebaumsworld.com/forumfun/whocares2.jpg] אולי תשאלו גם מה צבע העיניים, מבנה הגוף, משקל, [שאלו לא?], פנים, אף, אורך ציפורניים ותדירות גזירה ואולי אפילו מספר מקלחות ביום.. למה לא לפתוח סקרים ששואלים לדוגמה - כמה זמן ביום אתם משקיעים בקריאת ספרים ובהכנת שיעורי בית או כמה זמן אתם משקיעים בהכנת סיכומים והתכוננות למבחנים? חחחח אני סתם צוחק אבל מה הקטע בסקרים שפולשים לפרטיות של חברי הפורום? וגם הפרטים לעניית השאלה דפוקים לא פחות! לדוגמה - בסקר הזה אני מבקש רק מבנים להצביע! בנות לא להצביע! ו…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקרון כדי להיכנס זה עובד ככה - בהתחלה הם נתנו 100 בטא טסטרים, וכל שבוע שבועיים נותנים להם 3 "הזמנות" שהם יכולים לשלוח לאנשים אחרים כדי שגם הם יהיו טסטרים, בקיצור הגיע הזמנה לאח שלי והוא שלח לי... יש לי גם אחלה כתובת: avinoam@gmail.com. מישהו רוצה לקנות ממני כתובת? (ראיתי שבאיביי מוכרים ב-70 דולר)
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אתמול הלכתי למכללה הטכנולוגית באילת כדי להצטרף ללימודים (טכנאי PC ורשתות). הלימודים יערכו כ שנה.(טכנאי רשתות A+מאק) רציתי לשאול עם עשיתי נכון לדעתכם ללמוד את זה אני בעיקרון מאוד אוהב מחשבים ומצפה כבר להתחיל ללמוד היו לי שלושה אפשריות בחירה הראשון שבהם טכנאי LAN השני טכנאי A והשלישי טכנאי A+ מערכת הפעלה מאק הלימודים כמובן ממומנים על ידי המענק הצבאי הלימודים עולים 13,600. המחיר הוגן? שווה? תודה לעוזרים וסליחה על החפירה
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות תוכנה ללימוד תיאוריה, מישהו מכיר אחת טובה?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עבר הרבה זמן מאז שהלכתי בפעם האחרונה לקולנוע באמת אז צריך לשאול כמה דברים אני מחר עובר דרך חיפה ואני די פנוי אז חשבתי ללכת בצהריים להקרנה של אווטר, זה ישרוף לי 3 שעות בכיף 1. ללכת להקרנה רגילה או 3D 2. מישהו מכיר ביקורות על אולמות קולנוע? אני הולך ללב המפרץ כנראה הבחירה היא בין אולם 1 לאולם 17 3. אם כבר החלטתי לבוא ולראות סרט... אולי שווה לקחת VIP? "להתפנק" עד הסוף או האם לוותר על ההקרנה ולחכות ליציאה ל"בתי הקולנוע" הנבחרים
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה, זוהי תוכנית של גיא מרוז (מ"בולדוזר") שבאה ללמד אותכם איך להיות משקיעים סולדים (נבונים). הנה תקציר על מה התוכנית, היה היום כבר את הפרק הראשון אבל לא נורא נשאר עוד 3 פרקים: http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=3921 בתוכנית הזאת תלמדו איך להשקיע את הכסף בכל מיני דרכים על מנת להכפיל/לשלש את הכסף שלכם. אז מה זאת בעצם מנייה? בקישור שלפניכם נותנים לכם מידע על "מה היא מניה?", "איך להרוויח?" וכו'.... http://www.bursa4u.com/index.php?tutorial=page06&group=how_to_start תלמדו טוב טוב ותפנימו, אנשים לומדים ומצליחים לעשות כסף, אל תשקיעו הכל, תשקיעו רק חלק לפחות... אבא שלי השקיע במניה מסויימת והרוויח הרבה, בחצי שנה עלייה של 109%. זאת אומרת כל חצי שנה מוכפלת לכם הסכום…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן. אתמול חגגנו יום הולדת לידידה שלי, בקיצור הזמינו משטרה סמוך לשעה 00:20. המשטרה באה לאחר שכבר קיפלנו את הכל ורעש כבר לא היה. אני הייתי החראי על המוסיקה, אז בקיצור השוטרים נתנו לי קנס בסך 350 ש"ח. הערות : אחד השוטרים הגיע על אזרחי. השוטר השני שרשם לי את הקנס לא לבש קובע ולא היה לו בכלל. השוטרת שהייתה איתם לבשה נזם באף. השוטר שרשם את הקנס לא היה אפילו קרוב למקום בשביל אפילו לשמוע מה קורה שם. זה בערך כמו שאני יזמין לך, איש, משטרה ונאשים אותך ברצח ומיד וכניסו אותך לכלא. היו המון המון עדים. ברשותי הקנס עם הפרטים של השוטרים. מה אפשר לעשות בנושא?
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מזל טוב אחי יש לך את הזכות הנפלאה הזאת לבסוף אחרי הטסט לנהוג בכבישים :auto: סע בזהירות ובהצלחה בהמשך הדרך. אגב אייך היתה הנהיגה בסיאט קורדובה?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה השתחררתי מצה"ל. בכל אופן, אני מרגיש קצת אבוד בכל התחום של למצוא עבודה, ועוד בפרט אחת עם תנאים טובים ושתתאים לי. ולכן התחלתי לתהות לגבי חברות כ"א. רק כדי לתת רקע, שירתתי כחוקר פלילי 3 שנים, ולמען האמת הבנתי שיש הרבה חברות אשראי שמחפשות חוקרים משוחררים. רק הבעיה היא שזה לא כ"כ קל לאתר איזה חברה מעוניינת במה ואיפה. האם יש לכם המלצות על חברות כ"א שכדאי להירשם אליהן? האם יש טעם בדבר? האם זה באמת עוזר במציאת עבודה? אודה לכל העוזרים...
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עקב דיונים מעניינים כאלה ואחרים בפורום הזה ואחרים וכן מעקב שוטף אחר הנעשה בארץ ובעולם, עלתה אצלי לא פעם השאלה בהקשר לחוק היבש. אם החוק היבש הוא הקביעה העליונה או שצריך להיות פתח לפרשנות עניינית וקביעת תקדימים שיכולים להרחיב את החוק לנושאים מעורפלים שלא הוגדרו בו מלכתחילה ? כדאי לעשות סקר בנושא ? אם כן, תציעו הצעות לגבי מה צריך להיות כלול. ותשמרו על תרבות הדיון.
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי שבוע הבא נסיעה ארוכה לצימר בטיז אל נאבי בקצה הצפוני של המדינה, נקודת היציאה שלי היא הרצליה. שעת יציאה היא 9-10 בבוקר. יש 2 GPSים שאני לוקח איתי על כל מקרה שאחד יחליט להתחרפן פתאום כמו שקרה לי כבר. יש לי כמה שאלות... 1.האם כדאי לי לנסוע בכביש 6 או בכבישים הרגילים? 2.כמה זמן זה חוסך לי? 3.מה העלות שאמורה לצאת לי בערך הלוך+חזור (טווח הנסיעה הוא נק' כניסה באזור הרצליה עד הנק' הכי צפונית) והאם זה מתקזז לי קצת ממחירי הדלק? 4.כמה מותר לנסוע על כביש 6 בגבול האפור? הרעיון הוא פשוט לחסוך בזמן, ובכוח נפשי... כי אם אני אגיע לשם מוטש כולי אז זה יהרוס את הכיף
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טורקיה? אני לא קונה את זה! בדוק חשמל:Beko - מוצרי חשמל Amcor - מקררים Frigidair - חלק ממקררי פריגי'דר רכב:Honda - מדגם סיוויק החדשה, Fiad Doblo - פיאט מדגם דובלו Toyota - טויוטא מדגם אואריס Goodyear - צמיגים טואליטיקה / כביסה:Glade - מבשם אוויר גלייד Crema - ג'ל גילוח לגבר Dove - שמפו וסבונים בדין אקסטרא - מרכך כביסה L'oreal - מרכך שיער לוריאל Ariel - אבקת כביסה אריאל Tide - אבקת כביסה טייד Family - סבון נוזלי של חברת פמילי Palmolive - סבוני פלמוליב הלבשה: H & M - חלק גדול מהביגוד Zara - חלק ניכר מבגדי מבגדי זארה Bagir - חליפות של חברת בגיר אוכל ומטבח:Willi Food - כל מוצרי ווילי פוד!!!! Lipton - תה ליפטון באריזה הצהובה קמח של חברת מגה שמן זית רמי …
-
- 25 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הזכרונות הדינאמיים שלנו עשויים להפוך ליקרים עוד יותר בקרוב, בשוק אשר נותן עוד ועוד איתותים על שחיקתה של התחרות הממשית בו לכתבה
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://t2.technion.ac.il/~sgaller/promo.swf אומנם קצת ישן אבל עדיין מצחיק (ונכון) עד דמעות (של פחד ואימה).
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יישן כבר תקופה ארוכה עם גרביים אבל השאלה האם זה בריא לרגליים? תודה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום פורום נהדר מקווה להשתלב . אני צריך עזרה במתמטיקה בכמה תרגילים אני מאוד אודה לעוזרים , אם למישהו יש בעיה הוא יכול לפנות אליי ואני ינסה לעזור התרגילים שאני לא מצליח לפתור, אני מבין שישנם כמה אנשים בפורום שמתמטיקה זה בשבילם לא בעיה אז בבקשה אם אתם יכולים תשקיעו 5 דקות מזמנכם ותפתרו לי את התרגילים או לפחות תעזרו לי ותסבירו לי או שתיתנו לי אתר שמתמחה בנושא. תודה רבה . =)
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצבא מתקרב ואיפה אתם/ן תרצו להיות בו כשיגיע זמנכם? חלק פה עברו את זה כבר אבל רובנו עדיין לא אז תתחילו להצביע ולהגיב!
-
-
http://www.thisislondon.com/londoncuts/articles/16674309?source=Daily%20Mail מצאתי את המחקר הזה די משעשע.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-