כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבר די הרבה זמן אחר הנעליים הללו Nike Air Force Mid ועדיין לא מצאתי שום זכר אליהם בשום חנות בארץ מה שכן אני יודע שיש את הנעליים הנמוכות כלומר Nike Air Force Low ואלה הAF היחידות שראיתי כאן אם מישהו יוכל להאיר את עיני אני אשמח מאוד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז ככה, יש כמה סדרות שאני הייתי רוצה להוריד. מישהו יכול לתת לי הדרכה קטנה על מי, מה, איך, מאיפה. אני מאוד אשמח. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
לפני שעה חזרתי בערך מהפסטיבל ואני חייב לומר לכם שנהנתי מאוד מצאתי לנכון לפרסם את זה פה כי זה הכי מתאים מקווה שאתם לא בקטע של זלזול ולהגיד לי היפי מטומטם כי סהכ זאת בחירה שלי ואני חושב שהיא די חיובית בקיצור ספרו חוויות שאתם עברתם אני נהנתי מהמון דברים צורת הלינה שלנו השכנים שלנו האבטחה המוזרה האנשים שהיו שם וכמובן ההופעה שאקסימו נתן שם 3 ימים של שבירת שגרה שעושים רק טוב יש לי הרגשה שחבל שחזרתי חח
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בגיל 30 להתחיל ללמוד לנגן על סקסופון בסגנון חסידי. 1. האם לא מאוחר בגילי?.. 2. האם מישהו מכיר מורה טוב באזור ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=1oexqYS4eaU&mode=related&search=
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
הבוקר נתקלתי בטור הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4485438,00.html בynet אני עם הכותב לא מסכים, מהסיבה הפשוטה שאני חושב שטיפים, לא צריך לתת בכלל. אף לא אגורה שחוקה. כעניין עקרוני, וכמלחמה בתרבות הקלוקלת הזאת. אני אפילו לא נכנס לעניין של "לאן הולך הכסף". אותי זה ממש לא מעניין. כשאני נכנס למסעדה ומשלם את המחיר הנקוב בתפריט, אני משלם גם למלצר. אם על התפריט יהיה כתוב "לא כולל שירות" וזה לא יתבטא במחיר המנה, אני לא אוכל שם. התגובות לכתבה שהכי הרתיחו אותי, היו בסגנון "מלצרים הם סטודנטים שחיים מהיד לפה...וכו וכו" תגובות מפגרות כאלה הרבה זמן לא ראיתי,וככה נראות 50% מהן. מעניין לי ת*** מה מצבו הכלכלי של הסטודנט שמשרת אותי, כמו שמעניין אותו מצבו הכלכלי של המאבטח שע…
-
- 172 תגובות
- 32.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס ויסטה מ 2006 ולאחר כל שנתיים מתחיל להידפק מתקין מחדש ועובד טוב .
-
- 104 תגובות
- 18.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע כרטיס אשראי מקומי. עוד מהתקופה שהייתי חייל , ואני רוצה כרטיס בין לאומי שאפשר לקנות איתו ב ebay. איזה אפשרויות יש לי ? מאסטרקארד או ויזה ? האם זה עולה כסף להחזיק כרטיס כזה ? דמי חבר או משהו כזה? נראה לי משהו כמו איזה 200 שקל בשנה ועוד 21 שקל על ביטוח ? איזה כרטיס הכי מומלץ? אם אני רוצה אותו רק בשביל קניות ברשת , בלי להגדיל את תקרת האשראי ובלי כלום ? או שאולי כדאי להשאר עם הכרטיס של החיילים בגלל ההטבות ? עד עכשיו שהזמנתי דברים מחו"ל היייתי צריך לעשות את זה עם web card , מין שירות כזה של ישראכרט.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום וברכה, אשמח להתייעץ איתכם על נושא מסויים. אני מאמין שחלקכם שמביוחד מחפש עבודה שומע שבערך 90% מהצעות העבודה הן למעשה שירות לקוחות/מכירות. ופה זה מציק לי העניין. אני לא סובל שירות לקוחות/מכירות כי אני יודע שאין לי כושר ביטוי והתנסחות נכונה. מה גם שאני לא מתחבר לעבודה הזאת... ניסיתי מס' פעמים וכו'. מסתמן שאלו מסוג העבודות שיש בהם כסף טוב (אומנם אתה לא מקבל שכר מטורף אבל נחמד מאוד). ובעבודות האחרות שהשכר לא מיודע מה והם הביקוש נמוך... ושאלה לי אליכם, האם ללכת לכיוון של שירות לקוחות/מכירות על אף שאתם לא מתחברים לעבודה הזאת כי יש בזה כסף טוב וביקוש? או פשוט להמשיך לחפש עבודות בתחומים אחרים למרות שהביקוש נמוך...?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך את דעתכם על הרכב הזה מדובר בסיטרואן ZX וולקן 2 ליטר 150 כ"ס טוב אחרי שנסעתי קצת ברכב של חבר יש לו ZX רגיל 1.4 ליטר פשוט וראיתי שהוא די נחמד אבל בכל זאת אני רוצה לשאול את דעתכם... בגדול חשבתי או לקנות את הוולקן הזה או לקנות אלפא 146 או לאסוף כסף כאילו להמשיך לא לבזבז יותר מדי אחת הסיבות שלא קניתי מחשב עד עכשיו... ויש לי משוכרת די טובה למישהו שנמצא בקבע בצבא אין לי מה להתלונן בכלל...כדי לקנות וולו S80 שנת 2001 ...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, הגיע הזמן להחליף את ה- G-Shock הישן במשהו קצת יותר אלגנטי, במיוחד אחרי שאתמול הים לקח לי אותו. ראיתי שב- Ebay אפשר למצוא שעונים מעניינים, אבל אני קצת חושש מזה שבלי לראות אותם בעיניים או על היד שלי אני לא יכול להיות בטוח שזו קניה טובה, וגם עניין האחריות מדאיג אותי. משום מה התדמית של חנויות השעונים בארץ בעיני היא של חנויות יקרות מדי, שאת אותם שעונים שהם מוכרים אפשר לקנות באינטרנט במחיר הרבה יותר זול. אני מחפש חנות שעונים טובה באזור המרכז (בעדיפות לתל-אביב/רמת-גן וכו..) שלא יקרה יותר מדי. ואם למישהו יש המלצות לשעונים אלגנטיים וסולידים, אני אשמח!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בגרות מלאה אבל 55 בהיסטוריה א' כי תפסו אותי מעתיק ועוד כמה דברים בהיסטוריה ב' יש לי סופי 85. עכשיו אני רוצה לגשת לבגרות , ללמוד מאיזה ספר ולהקיא אותו בבגרות ולקבל איזה 80+ בשביל הממוצע.. עכשיו השאלה היא מאיזה ספר הכי כדאי ללמוד ?מיקודית זה פשוט מדי נראה לי.. אני בן 19 עוד מעט ומתגייס עוד כחודשיים,אני נחשב אקסטרני ? תודה רבה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
(גם אני לא) לא משנה כמה שמן היא שמה ואם היא שוטפת או לא את התפו"א, הצ'יפס תמיד יוצא רך ולא קריספי. מה הסוד לצ'יפס איכותי?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, לידיעתכם , ישנם שני ייצוגיות נגד HOT , אחת בתוקף ואחת עתידה להיכנס עכשיו לתוקף , זאת שבתוקף כבר: http://cafe.themarker.com/topic/2189173/ פשוט לפנות ולקבל את זה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689915 עוד לא בתוקף , מהירות אינטרנט כפולה חינם למשך שלושה חודשים . דיברתי איתם היום והם טוענים שיתקשרו לאחר החג להודיע ללקוחות על המבצע. - אולי צדיק בסדום. תהנו.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לא, זה באמת מעניין אותי כי בשבילי זה חוג ציור (האותיות) רק עם רס"ר משמעת :-\... יש פה מישהו שלמד ערבית ויודע לדבר לכתוב ולקרוא? :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן ירד פה חצי פורום על מישה המסכן שלנו, הלא הוא ידוע בכינויו האימתני ומעורר פחד **The Hunter** . כנראה שמישה נעלב, וכבר יומיים שאנו לא רואים חדשות איכותיות פרי עטו. אתם לא מתביישים, אנשים? אין לכם כבוד לרוסי העצבני שלנו? מה הוא לא בן אדם? מה הוא איזה admin עצבני שצועק כל היום על האנשים בפורום? הוא בן אדם חי, אולי לא כמוני וכמוכם, אבל בכל זאת ייצור אנושי שבוך תוכו מסתתרת נפש עדינה להפליא(!!Not) אז בבקשה, מישה אני מתצל כאן בשם <הכנס כאן את השם> ועל משפגע בך ותחזור כבר לספק חדשות, Damn it!!
-
-
מה אתם אומרים אפשר לטבוע בשלולית?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://seret.msn.co.il/news.asp?id=3316 :jump1: http://pdl.warnerbros.com/wbol/us/whv/med/matrix/collection/ultimate_matrix_collection_sizzle_tlr_qt_300.mov
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שכר של 19.5 לשעה....אני סטודנט[טוב לא ממש סטודנט,אלא מכפר על טעויות העבר ].
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=3099970337492312880 מאיפה אפשר להשיג ת'לא מצונזר (אין באימיל הורדתי מלא וכולם מצונזרים)
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תודה רבה לכל המשתתפים ההרשמה הסתיימה, המכירה נגמרה! ------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ המשחק יגיע היום לחנות !!! :jump1: ניתן יהיה להגיע היום (04/3) לחנות ולקחת עידכונים מתי לבוא בהמשך ------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ בהמשך להצלחה חסרת התקדים של הההזמנה הקבוצתית הזולה בעולם מגיע משחק ה FPS המצופה של השנה ואיתו גם כן הזמנה מוקדמת על פי שימי, בעל החנות המשחק יגיע לקראת יום שני 8/3 העיקוב נובע עקב בירוקרטיה של המכס ( לא עובדים שישי-שבת) ----------------------------------…
-
- 642 תגובות
- 82k צפיות
-