כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
וכן יש לי תוסף נגד פרסומות וגם חוסם חלונות קופצים. נראה לי שבחודש האחרון הם עשו שינוי באתר כי זה לא היה כך בעבר. גם אצלכם זה ככה?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ה-JRE התריע לי שקיימת גרסה חדשה שלו להתקנה: 6.0.29. לאחר ההתקנה, נכנסתי לפיירפוקס, לתוספות שלו, ולתדהמתי הרבה גיליתי כי למרות שהגרסה היא חדשה ויצאה לאחרונה, ה-Java Console של הגרסה החדשה של ה-,Java שהיא 6.0.29, לא תואם עם פירפוקס 7.0.1, ומנוטרל!!!! למה זה קורה???
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חומר הדברה בשביל להרחיק חתולים וכלבים מלחרבן לי בחצר נשבר לי כבר מהמתנות שהם משאירים שם. עכשיו השאלות שלי הם כאלה. 1. אני יודע שיש חומר כזה, אני רק לא סגור על השם. השאלה עד כמו הוא אפקטיבי, מישהו פה ניסה פעם יצא לו לשמוע על זה ? 2. זה לא מסריח מדי או מזיק לבני אדם ? כי השימוש יהיה בחצר איפה שיש אנשים, ילדים קטנים וכו... 3. כמה זמן זה מחזיק וכל כמה זמן צריך לפזר שוב את החומר ? בתודה ,
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: המשחק דיי ישן, והיה הזוי בצורה אפילו מפחידה. אם אני לא טועה מדובר במשחק שמורכב מיומן חלומות של איזהשהו בנאדם. המשחק עצמו הוא גוף ראשון, ללא שליטה מעבר להליכה ואולי לקפוץ. מה שהיה בעיקר הזוי שם זה ששום דבר לא היה נראה מתוכנן או קבוע מראש. הרבה שימוש בצבעים וטקסטורות הזויות, בלי יותר מדי הגיון... אם מישהו מזהה - אשמח לשם. תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
איזה אתר לועזי הכי מומחה לסקירות/reviwes על מחשבים ניידים ? אשמח אפילו ליותר מאחד
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני מתלבט בין אלו: AURORA HSM אני צריך לשימוש ביתי שמגרס גם כרטיסי אשראי ודיסקים שגם עדיף. האם מישהו יכול להמליץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע היום לעשות טסט לאוטו שלי, אבא שלי רשום כבעלים. יש לי ביטוח על האוטו והכל, השאלה אם אני יכול לנסוע לבד ולעבור טסט בלי אבא שלי. תודה לעונים, עניין הדחיפות הוא שהטסט היום..
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאשכרה תחזיק כל הלילה... אני לא מחפש את המנורות המטופשות האלה שהם גם סוללה מסריחה וגם לד מעפן שלא נותן אור כמעט... אני רוצה לבנות מערכת סולרית שלמה. עברתי על Dealextreme וראיתי כל מיני אופציות.. המטרה היא לקנות פאנל סולארי , סוללה\מצבר ומנורות לד.. ושיפעל כמובן רק בחושך.. הקטע הוא שאני לא כל כך מבין אם זה אפשרי להטעין סוללות ישירות ע"י הפאנל... נגיד הפאנל הזה: http://www.dealextreme.com/p/solor-power-panel-auto-car-battery-charger-71635 והסוללה הזאת: http://www.dealextreme.com/p/12v-9800mah-rechargeable-portable-emergency-power-li-ion-battery-90998 יהיה אפשרי להטעין את הסוללה הזאת עם הפאנל הזה? אם כן אז איך - צריך איזה וסת או משהו? הפאנל הזה אמור להטעין מצבר באוטו - אולי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, אני שוקל לעבור לאיזור הזה, רחובות כמו צה"ל, הפועל הצעיר, ח"ן וברל כצנלסון הם בהחלט ברשימה שלי. רציתי לשאול האם יש פה מישהו שגר ברחובות האלה ובאיזור הזה ויכול לתת לי חוות דעת על איך לגור שם. בעיקר מבחינת אוכלוסייה ורמת הפשיעה (פריצות לקומות נמוכות וכאלה). אז אם יש מישהו מהאיזור, לשעבר מהאיזור או מכיר טוב את פתח תקווה, אשמח לחוות דעת(כמה שיותר, יותר טוב).
-
- 26 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
הסתכלו על התמונה הבאה - האם היא עירומה? הסתכלו שוב...
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שיטטתי לי היום בויקיפדיה וקראתי את הדבר הכי הזוי ומדהים שקראתי בזמן האחרון. אז רציתי לשתף... ישנו דג שנקרא Angler-Fish (חכאי בעברית), דג נורא מכוער, בעל שיניים חדות וארוכות שחי במים עמוקים. לנקבה של הדג יש מחוש שבוקע ממנו אור ובעזרתו היא מושכת וצדה טרף. הזכר לעומת זאת, ופה מתחיל הקטע המעניין, חלש בהרבה מהנקבה, הרבה פחות מפותח ממנה, אין לו את המחוש עם האור, והוא קטן ממנה בכחמישה מונים. מה שכן יש לזכר זה חוש ריח מפותח. ברגע שהוא מגיע לבגרות ודורש כמויות גדולות יותר של אוכל ואנרגיה, שהוא לא יכול לספק לעצמו, הוא מתחיל לחפש נקבה. כשלבסוף הוא מצא אחת, הוא נושך אותה (ולא מרפה) ומפריש אנזים מיוחד שמתחיל לעכל את העור של הנקבה ואת חלל הפה של הזכר. עם הזמן, כלי הדם של השניים מת…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין למכור לי מסך Samsung 2333T. המסך חדש (היה בשימוש יום), אבל בעת פתיחת החבילה (הוא השתמש בסכין ארוכה) הוא חדר את הקלקר בפנים ועשה על המסך שריטה של 2-3 ס"מ. רואים אותה דיי טוב, במיוחד כאשר הרקע לבן. האם יש דרך "להחליק" או לפחות לגרום לשריטה להיות פחות מורגשת? מצאתי בגוגל שיטות שונות שכוללות שימוש במחק, או אלכוהול, אבל אני מעדיף להתייעץ פה לפני שאני עושה משהו למסך.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם משהו לא מכיר את האתר, הוא נפלא כאתר עזר(ואצלי כתחליף למורה) ללימודים מכל התחומים, בין אם תאוריה לנהיגה, פיזיקה, מתמטיקה, פסיכומטרי ויש עוד לא מעט... הקונספט הוא מצליח מאוד, מדובר במצגות אינטרקטיביות, הסברים מונחי דיבוב ומבחנים לתרגול, שאצלי מאוד חשובים בעיקר ללימודי פיזיקה כי המורה מאוד לא מובנת ובעלת מבטא כבד.... הייתי שמח להבין איך להוריד את הסרטונים הנ"ל למחשב שלי, ניסיתי תפסני אתרים ומנהלי הורדות, אך אין בהם מן התחכום הדרוש... אגב האתר תומך באקספלורר בלבד. תודה על כל עזרה שהיא.
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אחרי שחשבתי על כך רבות, הבנתי שיותר משתלם לרכוש מחשב נייד איכותי בחול. אני לא מדבר על הזמנה שלו, אלא על רכישה שם. אני טס לארה"ב בקרוב ואני יודע מה אני רוצה לקנות. שאלתי היא, האם לפני שאני טס לחו"ל, עליי להצהיר שאני טס עם לפטופ? או שאין צורך בהצהרה שכזו ולא בודקים? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היו אינספור דיונים על שיטות גילוח ודרכי גילוח. אני לא חושב שהיה דיון על גילוח קלאסי של פעם. למישהו יצא לנסות? http://en.wikipedia.org/wiki/Safety_razor דיון בנושא: http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=117671 העלות הנמוכה של הסכינים מושכת מאוד. http://www.westcoastshaving.com/Merkur-Double-Edge-Razor-Blades-50-Blades_p_25.html לדוג': 50 סכינים בעלות של 1 - 3 עבור סכין אחד. במקום 9-11 ש"ח ל- Gilette/Schick.
-
- 20 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הוטל עליי במסגרת מגמת תקשורות להגיש רעיון לסרט דוקומנטרי בתקשורת. הסרט צריך לעסוק בדמות מסוימת ובתהליך מסוים שהיא עוברת (הסרט יכול להיות גם יום בחיי הדמות אבל פחות מומלץ). אשמח לרעיונות, ואם יש פה מישהו שרוצה שיעשו עליו סרט מוזמן ליצור קשר
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן להתחיל לבנות סליל טסלה. השאיפה היא - להתחיל בקרוב. הצלחתי למצוא באינטרנט כלמיני הוראות פחות או יותר אך לבצע את זה ספציפית... אבל אני אשמח לשמוע אם יש פה מישהו שמכיר ויכול לסייע. כמוכן, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת סלילי נחושת ודברים כאלה, אני אשמח לשמוע... באזור רעננה. ובפן אחר של העניין - לי לא ידוע שיש משהו חוקי נגד לבנות את זה בבית... למישהו פה ידוע?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה לא מזמן עשיתי חשבון ב - paypal עלמנת לשלם על משחקים שאני מזמין בsteam . משהו אולי יודע איך לשלם דרך paypal כאשר מזמינים משחק ? ומה זה Billing address ? מה אני ממלה שם? (בטוח משהו שקשור לחשבון ב -paypal )
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירסמתי 2 מסכי דל 2407 למכירה לפני שבועיים. ומשום מה מחקו לי הודעה אחת. זה לא היה פרסום כפול, בהערות הודגשו פרטים שונים על כול מסך והמחיר שלהם היה שונה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
-
מישהו מכיר איזה מעיין/נחל נחמד שאפשר לנסוע אליו לחצי יום או יום? אני יוצא מאזור המרכז ככה שעדיף שלא יהיה רחוק מדי.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
נגיד אני נתלה על מוט מתח - אני מפעיל על המוט "כמות" כוח מסויימת. נגיד עכשיו טיפסטי מעליו ואני עומד על המוט עם רגליי עם כל כובד משקלי (70), אז אני מפעיל עליו יותר כוח? כי טכנית גם כשאני רק נתלה, כל משקל הגוף פועל על המוט (תקנו אותי אם לא...)
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש כזאת אפליקצייה לפיסבוק שרושמת בפרופיל איזה שיר מתנגן בWMP . אני יודעת שבמסנג'ר יש דבר כזה . אם אין - יש לזה איזה סיבה ,נניח שזה לא אפשרי ? או שפשוט אף אחד לא חשב על זה? ואם מישהו מכיר אתרים (גם באנגלית זה טוב) שמסבירים יותר בפירוט על בניית אפליקציות לפייסבוק , אפילו את הדברים הכי בסיסיים כי אין לי רקע בתחום, זהיעזור מאוד! תודה רבה =]
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-