עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by miki20008,

מישהו רוצה לעשות איתי הזמנה מיחול ין לי כרטיס אשראי ואני לא יודע מאיפה ואיך להזמין עים מישהו יודע ורוצה להזמין איתי שיגיד לי כי ראיתי 2 קתודות ב 7 דולר = 32 שקל 2 קתודות ומישלוח משהו כמו 150 שקל אבל עים קונים הרבה אז זה מישתלם מאד

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by DXT,

אני צריך מידע לגבי יבואן iriver בישראל. איך לתקשר עימו, היכן הוא ממוקם וכו'. הסיבה - יש לי H10 עם מסך שבור ואני פשוט לא מצליח למצוא מסך חלופי או אפילו אחד שבור לקנייה בתוך חלקים לתיקון (באיביי לא הייתה לי הצלחה בשני מכירות פומביות, גנבו לי אותו מתחת לאף 10 שניות לסיום). תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, אני יודע שדיון על חנויות לא חוקי כאן בגלל זה זה לא בדיוק דיון על החנות אלא בקשה על הסבר, אני מעוניין לקנות מהם, ולשלוח לאמריקה (מישהו מביא לי את הקניה) האם הם נותנים בתשלומים? כמה זמן לוקח משלוח בתוך US? משלמים בזויה בינלאומית? תודה מראש, מקווה שלא עברתי על החוק...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. לא ידעתי איפה להוסיף את הנושא הזה, לכן כתבתי אותו כאן =] . אני מחפש לקנות מצלמת וידיאו, שתהיה איכותית, עדיף על DVD או כרטיס זיכרון, ושיהיה נוח להחזיק אותו! מחפש משהו בסביבות ה900+ - . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  5. שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול הקודם שפתחתי בו היו לי בעיות עם שולחן חדש, גדול יותר, שקניתי לפינת עבודה שלי. חלקכם גם ביקשתם תמונה לתוצר הסופי - אז צירפתי להודעה הזו שתי תמונות. המטרה הבאה שלי, וכנראה גם האחרונה בנושא הנ"ל, היא פתרון נוח למיקום המחשב הנייד כשאני עובד בבית. כשאני בבית אני משתמש במסך 22", מקלדת ועכבר רגילים והמחשב הנייד מונח בצד. עד כה, באופן לא פרקטי במיוחד, הוא היה מונח על כסא. אני מעוניין לוותר על המקום המבוזבז ולהקצות למחשב מקום יעודי. מאחת התמונות ניתן לראות שהפינה השמאלית צמוד לקיר, היא האידיאלית עבורי מאחר וגם יש שם שקע חשמל (ממש מבעד למסגרת התמונה). קדיחת זוויות לקיר לשם העמדת מדף לא נראה כפתרון הפרקטי ביותר, ולא הנוח ביותר להוצאת\הכנסת המחשב …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by tamar,

שלום חברייה. שהייתי "צעירה" היה לי את האוסף הזה בתקליט ויניל, אך לצערי הרב התקליט נהרס. יש סיכוי שמישהו במקרה מכיר את האוסף הזה, או אפילו מישהו שמחזיק אותו ממש?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by kfirlion,

רק רציתי להגיד חג שמח, ושהמזל יופיע בדרכנו... :nutty: עריכה: Core 2 Duo למתנת חג, זה נשמע טוב... הלוואי וזה יהיה ככה (זה פשוט בר מזל אם ילד בישראל יקבל דבר כזה בימים אלו)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by waizman,

לא הכי מדוייק אבל הפואנטה ברורה. אני אישית אהבתי

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  9. אז ככה, ביום שבת חברים הזמינו אותנו לשוט איתם ביאכטה (סירה עם מנוע ומפרשים לא גבוהה). יבקצה יש ירידה כזאת עם מדרגות למים ואפשר לשבת שם ולשים את הרגלים במים. ואכן ירדתי למים, ואחרי כמה דקות של ישיבה קמתי והפלאפון שהיה לי בכיס עף למים זה היה ברוחק איזה 200-300 מטר מהחוף איפה שהעומק זה 40 מטר... בקיצור הוצאתי את החליפת סופרמן שלי וקפצתי אחריו למים (טוב נו, בלי החליפה...), לקח לי כמה שניות לפתוס אותו לפני שהוא כבר היה עמוק מדי (הייתי צריך לצלול איזה מטר). ישר הוצאתי אותו, פירקתי את הסוללה ושחיתי ליאכטה... בערך שעה-שעתיים אחי השיט (שלאורכו הפלאפון היה בשמש) החזרתי את הסוללה, וזה לא עבד... והייתה לי הרגשה שזהו, הפלאפון היפה והטוב שליווה אותי לאורך כמה שנים הלך לעולמו :'( אבל…

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. הדיווח הפיננסי של מפתחת השבבים עדיין לא מאפשר הכרזה על מהפך ממשי במצבה, אך כן כולל מספר סיבות לאופטימיות חשובה לכתבה

11. (גם הוא מחפש תמונה, וה"ערב זח" הזכיר לי שגם אני מחפש תמונה, ועוד מהקומדי סטור, יש ?) טוב, הפכתי את האינטרנט, איימתי עליו, טילטלתי אותו, והוא לא נכנע לי לא נתן לי את מה שאני רוצה... אני מחפש תמונה של אסף אשתר, כשהוא בדמות של "מ.כוערת" ועושה את הסימן עם האצבעות ("ואוו") אני מאוד אשמח לכל עזרה שאתם יכולים להציע.

• 31 תגובות
    • 17.1k צפיות
  12. בהמשך לדיונים שנעשו כאן בתחום סכיני הגילוח, נתקלתי בשחקן חדש שלא שמעתי עליו. נראה מבטיח מאוד: http://www.xblade.co.il/

• 49 תגובות
    • 14.2k צפיות
  13. שלום, אבקש את דעתם של בעלי נסיון שכבר יצא להם להזמין פריטים כלשהם מחו"ל. היות ואתר המכס בארץ קצת דל בפרטים בענין (לפחות לפי מה שמצאתי) אני מעונין להבין על מה ולמה מחייבים ביבוא אישי. על חבילה שערכה כ 150$ מארה"ב שנשלחה ב UPS ותוכנה פרטי לבוש יש את החיובים הבאים: - מכס - כ 12% - מע"מ. עד כאן מרגיז (כי חשבתי שיש פטור על סכומים כאלה) אבל נסבל - זאת המדינה. ובנוסף חיובים ע"י UPS ישראל: - עמלת תשלום מיסים - השתתפות באגרות רשומון - החזר הוצאות יבוא סה"כ כ 150 ש"ח נוספים. מישהו יכול להסביר או להוסיף פרטים ולאשר שככה זה ואין דרך אחרת.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by QQQ,

היום קניתי משהו באיביי. באתי לשלם עם פאייפאל, התחברתי, עשיתי confirm payment ואז הגעתי לעמוד הבא (קובץ מצורף). למה פתאום אי אפשר להשתמש בכרטיס אשראי לתשלום? השתמשתי בו עד עכשיו ולא היו בעיות למה פתאום זה רוצה שאני אכניס שוב את הפרטים? הוא מבקש כרטיס אשראי אחר בעצם? אה והשדות של הfirst name. last name והbilling adress כבר רשומות פשוט מחקתי את זה תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by Yossarian22,

היום עולה בערוץ 2 הסדרה החדשה בה"ד 1 http://reshet.ynet.co.il/11040.aspx שמלווה את תהליך הכשרת הקצינים הקרביים שימו לב לתגובות שם, בכל הנוגע לבטחון מידע ומוטיבציה לגיוס מה דעתכם, תוכנית כזאת תפגע בנו מבחינת בטחון מידע[האויב יקבל מידע על אופן הכשרה-ואולי אפילו ישתמש במידע הזה בשביל להכשיר את לוחמיו] או שתעלה את המוטיבציה לקרבי?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by omri_ro,

לאחרונה הם עידכנו את שרות הניווט שלהם שיפעל בארץ ואת המפות לא, יש למי להודיע או שפשוט לא סופרים אותנו? התמונה השנייה היא מה שצריך להיות ואני מאמין שיש עוד מקומות כאלה בארץ. האם יש EMAIL שאפשר להתלונן?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. IQPC 2. SKYPC 3. ZIGZAG 4. TMS תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by Electric Boom,

שלומות, שלחו לי מביתן חיל הים דרקישה לפקסס להם בדיקת אק"ג חוזרת לקראת הגיבוש(עשו לנו ביום מיונים) לא ידוע לי על בעיית לב או משהו[...] אבל הרופא משפחה שלי הזהיר אותי שיציקו לי הרבה בחיים על אבחוש, כי אין לי שומן שיבודד את ה"רעש" (לדבריו) מצד שני לא הוצמד לי סטטוסקופ שם ככה ש... אולי התרגשתי או משהו, בכל אופן הם אמרו שהבדיקה לא תקינה ואני צריך לחזור עליה אצל רופא משפחה(עשיתי אצלו לפני כמה חודשים, הכל היה יופי טופי) רציתי לדעת האם למישהו היה בעיות עם העסק? עם המזל שלי עוד יעיפו אותי מהגיבוש על חובש כסיל או משהו כזה... לבקש מהרופא שלי לתרגם לי ת'בדיקה, ככה ש"תעבור על בטוח" אצלהם? אין לי כוח לבלאגנים עכשיו...

19. ASUS P4S533-E INTEL 2.0A GHZ Codegen 300W Samsung PC2700/333MHZ 256MB Micron PC2700/333MHZ 256MB Geforce 2MX 400 64MB/64bit WD 30GB 7200RPM 2MB CACHE

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  20. עבור משרת סטודנט לחשמל ועבור משרה בתחום ורפיקציה/ולידציה. גם שמועות מחברים יעזרו. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by askme,

קצת היסטוריה גיקית היום לפני עשרים שנה הציג סטיב ג'ובס ז"ל את ה איי מאק הראשון. בעיני, היה לו אחלה עיצוב. http://m.ynet.co.il/Articles/5253629

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by moonjib,

פתחתי את הת'רד כדי שכולם ישתפו אחד עם השני את הסולואי הגיטרה הטובים שהם מצאו ב-youtube ושאר אתרי הוידיאו (למרות ש-youtube היא לרוב הפלטפורמה העיקרית). אז שנתחיל, המועדפים שלי (חלקם, לא גיליתי יותר מידי, וגם את אלה שאני מגלה והם טובים אני מתעצל לשמור כמועדף :-X): * המספור הוא לפי העדפה, סתם כדי שיהיה נוח. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Cannon Rock - funtwo7. 8. 9. 10. זהו לבינתיים. תשתפו ותהנו.

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by EasyPooper,

shalom hevre! ani meztaer she ani kotev be anglit ki esh li mispar beayot im ha safa ba windowz... az ani mitahnen liknot kama mishakey mahshev ve raziti ladaat eize hanut tova atem mekirim be tel aviv? lo hnut internet kagon steam ki ha horim sheli lo maaminim li ve hosvim she ifrezu lanu le heshbon bank ahar kah az ma taziu li? (razui drom tel aviv...)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kabirsh,

מה זה הביטוי ת'ירד, נתקלתי בו כשקארתי את תקנון האתר

• 7 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים