כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
כנראה אני לא שולח יותר מדי PM בשנים האחרונות אבל זה פשוט מוזר... מתי הוסיפו את זה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בכל אתר בארץ ובחול שבו נכתב על הניסוי של נאסא אתמול (הX51 Waverider), נכתב שהוא טס כל כך מהר שהוא נאלץ לטוס על הגלים של עצמו. עשיתי חיפוש בגוגל למה לעזאזל זה אומר אבל ההסברים היו בסיסיים למדי. למישהו יש מושג בצורה קצת יותר מפורטת ופיסיקאלית מה הולך שם?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מחפש חנות טובה ליקנות בה את המחשב הבא שלי לאחר סקר שוק נירחב צימצמתי את האפשריות לשתי חניות:FoxPc,זיגזג2000 אני יותר נוטה לכיוון של "זיגזג" עשיתי חיפוש בפורומים על החנות וכמו כן בכל האינטרנט כל חוות דעת שראיתי על חנות זו הייתה חיובית מאוד ולא ניתקלתי באף חוות דעת לא טובה על חנות זו הבעיה היא שכל החוות דעת על החנות ישנות מאוד לא כל כך מצאתי חוות דעת עדכנית מהזמן האחרון ולפי מה שראיתי הם עברו למקום חדש אז בקיצור אני רוצה לדעת האם החנות הזאת עדין טובה כמו שכולם אומרים או שקמו להן חנויות טובות יותר? אם יש לכם חוות דעת עדכניות על החנות אשמח לדעת עליהן ואם אתם חברי הפורום רכשתם בחנות זו מחשב בזמן האחרון ואיך הייתה חווית הקניה? מאוד חשוב לי לדעת ה…
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל הערכת מחיר למחשב יד שנייה עם המפרט הבא: מעבד- E8400 קירור - AC Alpine 7 לוח- ASUS P5K-SE זיכרונות - 4GB DDR2 Corsair HDD - Seagate 500GB 32MB כרטיס מסך - GTX260 192SP ZOTAC צורב LG X20 SATA ספק HEC 500W מארז - JSP-Tech H550-D-F25 שוקל למכור ולקנות מחשב חדש תודה!
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הזמנתי ביום העצמאות לוח אם ומעבד מTMS במשלוח עד הבית בגוביינא. אני מחכה כבר ארבעה ימים (שלושה ימי עבודה אם להיות קטנוניים) והם עדיין לא טרחו לבצע את ההזמנה!!! כמה זמן עוד יקח להם?? כשקניתי מפוקס פיסי ביום חמישי בשעה 17:00, כבר ב9 בבוקר למחרת קיבלתי אותו (לא מצפה למהירות כזאת, אבל בסדר, עבר הרבה זמן....) תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
לכל אלה שהיו בדיגיטל סיטי. אני אישית מאוד נהנתי! למרות שהמעבר בין ההרצאות היה מאוד צמוד והיו צרכים לתת 5~10 דקות הפסקה בין הרצאה להרצאה. סתם מאחרים להרצאה, אין זמן לנשום וזה חבל. בכל מקרה היה ממש יפה!! אני מאוד אהבתי את ההרצאה של "טכנולוגיות עתידיות - Minority Report" היה מדהים!! ובסוף הלכתי להרצאה של "גיימרים - ספורטאי הכורסא" שזה בכלל היה מגניב לאלה, במיוחד לחובבי האלקטרוניקה ואפילו מודינג! 2 בחורים בני 30 וקצת משוגעים על כל הראש! (שאחד מהם הרצאה והציג) שהלכנו וקנו שילדה של אוטו שעבר תאונה, ממש קנו את הפח של האוטו בלי גלגלים ובלי מנוע וכו'..חיברו מחשב למכונית, שמו מקרן מאחורה, שיפצו לחלוטין את האוטו והפכו את האוטו לסימולטר של מירוץ מכוניות! יושבים באוטו ונוהגים…
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני יודע שזה עוד קצת מוקדם יש עוד חודש לבגרות אבל המתכונות כבר מתקרבות למישהו יש סיכומים טובים של כל החומר לבגרות השנה? ואולי קצת טיפים איך הכי טוב ללמוד? קניתי מיקודית אבל אני פשוט נרדם אני לא מצליח לקרוא את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם K + S8 => אני יודע שהמטען של K זה +1 והמטען של S זה -2 רציתי לשאול האם המקדם צריך לשנות לי משהו ? זתומרת, אני צריך לכפול את המטען +1 של K גם במטען -2 של S וגם במקדם ? בנוסף, האם התשובה היא תרכובת כמו בשאלה הראשונה או שהפלוס וההפרדה נשארים ורק אני צריך לשנות מקדמים ? תודה לעוזרים. אגב אם מישהו יודע רק את התשובה שיכתוב ואני אנסה להסיק מסקנה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש מנגינה של תיבת נגינה, הכוונה של האלה שפותחים כמו הקופסאות תכשיטים, ואז מתנגנת מנגינה כזאתי.. כזאתי מנגינה, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, אני מתמיין לגאמ''א ובקרוב יש לי מבחנים ראשוניים. רשום בכל כך הרבה מקומות שהרמה שדרושה לגאמ''א היא מאוד גבוהה, אבל אף אחד לא נותן פירוט.. אני יודע מדעי המחשב ברמה שהיא קצת מעבר לידע התיכוני, אבל אין לי מושג אם זה מספיק: C++ אני יודע OOP (תורשה פולימורפיזם), פוינטרים והקצאות דינאמיות וכל שאר החומר שיש בבגרות של 5 יח' בC# (אין לי ידע בגרוש באבטחה/רשתות/מערכות הפעלה) בקיצור, יש לי זמן עד שאני אגיע לראיונות שבהם יבחנו את הידע שלי לעומק, ואני חושב שאני יכול להספיק ללמוד דברים חדשים עד אז ולהגדיל את הסיכויים שלי. הבעיה היא שאני לא יודע לאן להמשיך, חלק אומרים לי להתקדם בC# וללמוד דברים חדשים, חלק אומרים לי להתחיל ללמוד רשתות, חלק אומרים לי ללמוד לתכנת בצורה יעילה, לפתח…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חזרתי מהעבודה עם שפשפת ממש ממש כואבת, היו לי כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא ברמה כזו אני מחפש מה לשים יש מצב שויטה מרפן או פניסטיל ג'ל עוזרים קצת אפילו אם הם לא מיועדים ישירות לזה ? לפחות לשים משו עד מחר שאני יקנה משו נורמלי לזה כי צריך לצאת עכשיו עם החברים וזה.. תודה מראש וסליחה על הדיון ההזוי
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
כדי לפתור את (- x^2)-(x^2+4x) אני מתייחס ל מינוס כאילו זה * -1 ?? כמו שמתואר פה http://www.algebrahelp.com/calculators/expression/oops/calc.do?expression=(-x^2)-(x^2%2B4x)
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם של gigabyte בתקופת האחריות. מסרתי את המחשב לתיקון ולאחר חודש עדיין לא קבלתי אותו חזרה(הלוח כבבר לא מיוצר ) מה עליי לעשות כדי לפתור את המצב ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בזה אז אולי תוכלו לעזור לי לתקגם את זה: all times are Eastern-check your listings for times in your area December 16th - 9:00 pm איזה שעה זה אצלנו בארץ?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מבטל בפייסבוק את השאלה אלו מילים מופיעות שאני שולח הודעה פרטית?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו מוכן להזכיר לי בבקשה כיצד יש לכתוב מכתב רשמי ומכתב לחבר? מה צריך להיות הניסוח המדיוק? ומה ההבדל בינהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
היי אנשים: לא, זה לא קשור ל-Need for Speed החדש אלא לקהילה גדולה שמארגנת את מסיבת הרשת העצמאית הראשונה בארץ. אם אתם גיימרים עצבניים שחורשים על משחקי רשת זוהי המסיבה שלכם. אם לא- תוכלו למצוא שוק של מוצרי יד שניה,הרצאות מעניינות על כל דבר שעולה לכם לראש (שקשור למחשבים כמובן...), בקיצור כל מילה מיותרת-פשוט כנסו לאתר והרשמו. תודה לכולם!!!! http://www.designersshoes.com/tops/tops.asp חברה זאת רק הרשמה ראשונית.... אנחנו מעוניינים לראות כמה אנשים מעוניינים ונחליט בהתאם.. המטרה היא לנסות ללכד כמה שיותר אנשים לעניין כי אולי יהיה אפשר באמת להפוך את זה למשהו גדול....
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים, ואני רוצה להשתמש בשבילם באותו מסך, אותה מקלדת אותו עכבר ואותם רמקולים. שמעתי ממישהוא שיש סוויץ שיכול לעשות את המעבר בין המחשבים, השאלה אם מישהוא מכיר דבר כזה ואם כן איפה קונים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש למישהו עוד כמה אתרים שאפשר לראות בהם פרוייקטים מעניינים??
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני צריך פלאייבאקים לשירים הבאים: איגי וקסמן - אין לי מה לומר לך גלי עטרי - חזקה מהרוח יהודה פוליקר - שם בעפר ותכלת חייב דחוף! בכל דרך אפשרית! (ICQ, מסנג'ר, אתר, אידונקי, קאזה)! ואם אין פלאייבאקים אז אפשר בבקשה תווים לפסנתר של השירים הנ"ל! תודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני חייל שמשרת בתור מנהל רשת בפלחי"ק (פלוגת חיל קשר), והפלוגה שלנו נמצאת במצב חברתי ירוד ביותר, בעיקר עקב אנשים שהתשחררו והרוב חדשים. המ"פ שלנו אמר לנו שמי שיש לו רעיון ל"ערב גיבוש" (בבסיס כמובן), אבל משהו ברמה גבוהה, מוזמן להגיד לו ויקבל את כל מה שהוא צריך בשבילו. כמה דוגמאות למה שהוא נתן: 1) סרט. עכשיו לא סתם לשבת ולראות סרט, אלא לארגן כמויות של פופקורן, מזרונים במגרש, מקרן, גיטרה, והכל בשנטי עד אור הבוקר. הכנה של בריסטולים עם פרסום הסרט וכדומה. השקעה רצינית. 2) ערב תירס חם. קונים 20 קילו תירס ורוטב צ'ילי, ועושים ערב תירס חם כמו בקום המדינה. אני מחפש רעיון למשהו רציני ממש. משהו שיצרוך עבודה של יומיים לפחות, אבל שיגרום לפלוגה להיות בשוק. יש עצות?
-
- 15 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי עבודה, לעבוד ביפאורה או לחילופין קוקה קולה אחד מהשניים (ביפאורה מקבלים קצת יותר) כעוזר נהג. זאת אומרת שאני עוזר לנהג להוריד את הארגזים מהמשאית ולהוביל אותם לחנות, כל פעם עוברים חנות חנות ומורידים ארגזים. המשכורת הוא 6000 ש"ח נטו לא כולל תשלום על נסיעות. כנראה על נסיעות יישלמו לי בנפרד או בייחד. אני בגיל 18, עוד רבעון אחד 19. מה אתם אומרים?
-
- 37 תגובות
- 7.9k צפיות
-