עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Armageddon26,

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Economics/ComputersScienceTechnology/Article,28733.aspx מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by AmitDanan,

בזמן האחרון התחלתי לעבוד קצת על השריר כרגע אני עושה 4 סטים של 5 ומנוחה של דקה בין סט ל סט, אני עושה ראשון שלישי וחמישי כלומר יום כן ויום לא אני עושה נכון אני לא רוצה סתם לדפוק את השריר וכמובן שאני פתוח להצעות הערות וכדומה.

3. אז שמתי לב שיש כאן כמה חובבי ספרים מושבעים כמוני, אז למה שלא נתחיל ת'רד על ספרים שאנחנו אוהבים? בואו נחלק את זה ל3 חלקים: 1. ספרים שקראתם ואתם ממליצים בחום 2. ספר שאתם קוראים כרגע וחוות דעת עד כה 3. ספרים שמחכים לכם על המדף נא להמנע מספויילרים _____________________________________________________________________________________ 1.מתוך מאות הספרים שקראתי בחיים הכי התחברתי לסגנון הכתיבה של דן בראון,אז ברשימה הספרים שאני אוהב וממליץ נמצאים רוב הספרים של הסופר דן בראון ("צופן דה וינצ'י" , "מלאכים ושדים") אני נורא אוהב את סגנון הכתיבה של דן, העלילה תמיד זורמת בקצב מסחרר ובאותו הזמן גם לומדים המון דברים חדשים בלי לפגוע בקצב העלילה. 2.אז אני כרגע קורא ספר עיוני בשם "בלי לוגו" …

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by DarkShnizel,

יש למישהו שיטות\עצות? יש לי כמות עצומה של חומר ללמוד ליום שני בעל פה (הרבה חומר, אבל בפסקאות קצרות שלא קשורות אחת לשניה), ואחרי שישבתי 3 וחצי שעות על זה לא זכרתי כמעט כלום

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by pure perfection,

יש דבר כזה מצלמה נסתרת בתוך משקפיים ?? ראיתי דברים כאלה אבל זה מתחבר עם כאבל למכשיר בכיס .. אני מתכוון למשהו שאפשר לראות ב LIVE למשל .. אני מסתכל על משהו וחבר יכול לראות את זה מהבית .. יש דבר כזה??

6. Started by asafgolan,

קניתי מיקרוגל של פיילוט באחד מסניפי שופרסל אתמול. בתוך המיקרוגל יש מעין לוחית מחומר שלא זיהיתי (יש תמונה) ואין לי מושג אם היא צריכה להיות שם או שאני אמור להוריד אותה. בחוברת הפעלה רק כתוב שצריך להוציא מהמיקרוגל את חלקי האריזה ולא כתוב משהו על זה במפורש. בסניף ממנו קניתי את המוצר לא ידעו להגיד לי מה עושים עם זה. כמו כן, במספר של שירות הלקוחות שמופיע בחוברת המוצר עונה הודעה מוקלטת שאומרת שיש לפנות לסניף ממנו נרכש המוצר... אני מאמין שהלוחית צריכה לרדת, אבל רק כדי להיות בטוח הייתי שמח אם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות.

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by redti,

חייל משוחרר עוסק מאז ומתמיד במכירות אוהב את זה מתעניין בזה , רוצה לקחת צעד קדימה ולרכוש השכלה אקדמאית. מאחר והפורום הזה מפוצץ במוחות טובים אני אשמח לשמוע את עצתכם ? האפשרויות המוכרות לי : אוניברסיטה העברית (צריך פסיכומטרי 670) מכון לנדר המכללה למנהל (שלוחת ירושלים) מכללת הדסה מכללת אורט המכללה להנדסה אוניברסיטה העברית דורש ממני פסיכומטרי עצבני..אבל מהקצת שאני יודע זה המוסד הכי נחשב בירושלים למנהל עסקים ובכל זאת אני מבולבל

• 41 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by redti,

צהריים טובים אנשים ! ברשותי 2 יחידות היסטוריה בציון של 83. בכוונתי לעשות 3 נוספות בציון 90 מינימום בשביל האוניברסיטה . לצערי אני לא מכיר מורים או אנשים שניגשו לזה בכלל ואין לי מושג מה רמת הקושי ואיזה ספרים מומלצים ללמידה עצמית , גם לא הצלחתי למצוא תשובות עדכניות ברשת . אם מישהו יוכל לתת לי מעט ייעוץ אשמח , תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Moty_p,

איך השירות של פאיפל עושה כסף? ולמה איאפשר לעשות העברה בנקאית לחשבון שלי דרך בנק שלי הישראלי?

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by raiman1,

שלום לכולם! לאחורונה ראיתי את סדרת הסרטים "behind enemy lines" וממש אהבתי אותם(חוץ מאת השני.) יש לכם המלצות לסרטים באותו סגנון? תודה מראש

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by CrossFire,

קיבלתי פרופיל 72, מה זה אומר והאם זה מגביל אותי במשהו?

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. למישהו יש מושג כמה עובד צריך לקבל ביום האצמעות? האם יש איזושהי תוספת ? שמעתי מחלק שמקבלים 200%, מאחרים 150% ,לא יודע למה להאמין...

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by yuraxp,

אהלן חברה,שאלה לי אליכם אולי אתם יודעים, הבנק שלי נותן לי אפשרות של מסגרת אשראי של 2500 שקל בקניה בלי ריבית ועם ריבית עד 1000 שקל,למשל ניסית להזמין קונסולה ב12 תשלומים ולוקחים על זה ריבית כיוון שלי מותר עד 1000 ופה הסכום הוא 2400לא התאפשרה העיסקה,לכן אני צריך לבקש מסגרת גבוהה יותר ,השאלה שלי היא האם הבנק צריך איזה תנאים ממני בשביל לאפשר כזה דבר? שפוט הבנק עובד רק מיום שני,וזה בעצם מה שיקבע עם אני אוכל לרכוש את הקונסולה או לא,לכן אני ממש במתח

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by approx,

google שחור ?

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני מתפלא שלא שאלו את זה עד היום.... מי מתחפש לעושק קברים? :lol:

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. שלום לכולם. אני וחברים שלי נוסעים שבוע הבא לכנרת ואני מחפש חוף שיתאים לנו. אז ככה, אנחנו נישן באוהלים (בערך 6-7 חבר'ה), נעשה על האש נעשן נרגילות וכנראה גם נבשל ביום שאחרי. אז צריך חוף שאפשר לעשות בו את כל הדברים האלה, בנוסף אם תהיה תאורה וגישה לחשמל זה יהיה מצויין, העדפה לחוף עם דשא. הציעו לי את חוף לבנון, אבל הבנתי שאי אפשר להדליק שם מנגל...אשמח להמלצות. תודה רבה, דוד.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by shishos,

מקווה שלכל מי שניגש היום הלך טוב, ולמי שניגש מחר שיהיה לכם בהצלחה! רציתי לשמוע ממכם (אלו שניגשו היום) חוות דעת על המבחן (קשה\קל ?)... וגם אם עוד מישו שם לב שבפרק 8 (אנגלית ) תשובות 2 לא היו נכונות עד לשאלה 17?

• 78 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by deso,

מה אתם חושבים? יש כאלה שאומרים שעד גיל 18 זה עושה בעיות כי התאים בגוף עדיין צומחים.. ויש כאלה שאומרים שלא כדאי ללכת לחדר כושר... מה דעתכם?

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by play2,

עוד אחד מהסירטונים ההזויים... תיאור הסרט: " כנסו ותצפו באמת הכואבת על ה"כוכב" תום אבני - חתיכת אפס שהרס לאחותי את החיים." http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1479167 עצומה ואתר שעשו : http://tomavni.275mb.com "תום אבני בן ****, תום אבני בן ****" מוזר מאוד, מה דעתכם?

• 41 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

שלום. הייתי רוצה שמישהו יעזור לי לקבל קצת מושג על סינטיסייזר איך הוא עובד ומה הוא עושה הוא יכול להוציא כל צליל? כי הבנתי שרק צלילים אלקטרונים אפשר לחבר גם כלים חיצוניים? זה משנה איזה צליל נכנס בתור האינפות או שכל עוד הוא מוציא צליל זה סבבה?

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by IG,

OK, סקר פתוח... עתודאים unite! תכתבו מה אתם לומדים, איפה ואיזה שנה. אני לומד הנדסת חומרים באונ' בן גוריון, שנה ב'.

• 65 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by TeaTime,

יש דרך להזמין אחד כזה באינטרנט, או שרק דרך סוכני נסיעות?

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  23. omry אמר שהמערכת שמופיעה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387566.10 פה תריץ BR על 50'' באותו איכות על 24''האים זה נכון ?

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by guuner,

היי. מחפש רעיונות לעיצוב החדר,אני עם אותו חדר כל הזמן,ובא לי לעשות שינוי,לקנות ארון 4 דלתות,שולחן מחשב,צריך גם מעמד לטלויזית 32. לא פוסל עבודות גבס,כל עוד זה נראה יפה לעיין,ואני אפילו מעדיף גבס. החדר לא כזה גדול בסך הכל,משהו כמו 4 מטרים על 2.5 מטרים. וחשבתי כבר ללכת לכל החנויות של ההום-סנטר וכו',אבל אולי פה יביאו לי רעיון יותר טוב מאשר שאני אקנה ארון+ספריית מחשב. חיפשתי ברשת אבל ללא הצלחה למשהו מעניין.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים