כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
^^ אם משהו מכיר שישתף (חוץ מ-יין) פסח שמח וכשר
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חשבתי למכור את הפנטיום 4 שלי ב 550 ש"ח CPU P4 3GHZ 775 HSF ASUS 775 ABIT 775 AGP SIS MEMORY 512MBX2 = 1GB 400MHZ SONY DVDRW SATA 160GB מה אתם אומרים ? יקר ? עם התקנה מערכת הפעלה מקורית + 150 ש"ח . 550 , 700 ש"ח .
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
דיון מוזיקה,דברו על מוזיקה כמה שאתם רוצים,איזה להקות/שירים אתם שומעים. משום מה הדיון הקודם נעלם. להקות/אמנים שאני שומע.. Black eyes peas Lil John,Chingy,DMX,Dr.Dre,Nelly,Luda,Snoop dog,2Pac,Eminem ושאר הראפרים למיניהם,מכל אמן יש לי כמה שירים ויש לי עוד כמה אמנים ששכחתי,אני מתקדם כרגע לראפ האיכותי. Oasis Sean Paul Will smith (יש לו כמה שירים שבהחלט אהבתי.) Skazi(לא שומע הרבה,אבל יש מעט שאני אוהב) Greenday(אולי שתי שירים,בכל זאת נחמדים) קצת ללהיטים משנות ה70' 80 ו90': Abba Forginer Queen Hair יש שם בהחלט כמה שירים שכיף לשמוע. אני שומע כל שיר שטוב לי לאוזן,במילים אחרות שאני אוהב אותו אבל אני מחבב בעיקר את הז'אנר הראפ,רוק,פופ.(הרוק לא ממש,אבל עדיין …
-
- 75 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
איזו אפליקציה יותר טובה? צבע אדום או פיקוד העורף שמדורגת נמוך? מה ההבדל בניהן? תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
רק ליודעי דבר 1. האם הראיה יכולה להמשיך להפגע גם אחרי ניתוח הלייזר ? כלומר אחרי הניתוח נגיד יש לך 6/6, אם נגיד תיהיו הרבה על המחשב , הראיה תתחיל להפגע שוב? 2. האם ניתן לעשות ניתוח כזה פעמיים? 3. האם ניתוח לייזר מחייב הרכבת משקפי קריאה לאחריו?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תנו קודם כל להעתיק את האימייל שקיבלתי: > > בזק מודיעה לתשומת ליבכם, מאוד חשוב לא להתפתות??: > > > > אם אתם מקבלים שיחת טלפון שבה מענה אלקטרוני נשי מודיע לכם שזוהי שיחה > מטעם > > חברת ביטוח או משהו דומה ומודיע לכם שבמידה ואינכם מעוניינים בשרות??, > עליכם > > ללחוץ על מקש מספר "תשע" (או כל מקש אחר) בכדי להוציא אתכם מרשימת התפוצה > שלהם??. > > > > יש לנתק מייד את השיחה ולא ללחוץ על המקש כפי שהתבקשתם??!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > לחיצה על מקש מספר "תשע" או כל מקש אחר תגרום לכם לאפשר לנוכל להשתמש > > בטלפון שלכם ככל העולה על רוחו?? !!!!!!!! > > זהו טריק נוכלות רב היקף שהצליח להונות הרבה מאו…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
היי אנשים! אני רוצה לקנות עדשות מגע אך אני לא מבין בזה כל כך. הייתי שמח שתכניסו אותי קצת לעניינים מי שמבין. שמעתי שהעדשות מתחלקות לשני סוגים קשים ורכים מה ההבדל? שמעתי שיש חודשיות/יומיות/שבועיות מה הדרישות להרכבת העדשות? ומאיזה חברות מומלץ לקנות ומאיזה להתרחק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש פה עוד אנשים שאוהבים וירטואוזים של גיטרה חשמלית ? כדוגמאת: Michael Angelo Batio Yngwie Malmsteen Jason Becker - האגדי ! הוא המלך של כל הזמנים !! Marty Friedman Andy Timmons ועוד רבים וטובים אחרים. יש להם גם כינויים אחרים, Shreders. חלקם כמו מיכאל אנג'לו ומלמסטיין וכמובן איך אפשר בלי Joe Stump ו Rusty Cooly וגם כמובן Bucket Head ההזוי !
-
- 70 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חחח וואי דני רופ הזה אדיר, חבל שהיא לא הייתה באולפן http://www.youtube.com/watch?v=7wKLL1nP2V8 היה אפשר לעשות את זה יותר מצחיק אבל אחלה של אלתור מענין מה היא תגיד לו היום בדיאלוג
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני נוסע לשם בקרוב (סוף דצמבר) ורציתי לקבל המלצות על מסלולים\אתרים\אוכל(כשר)\לינה\אטרקציות מיוחדות וכו וכו וכו... אני יודע שחצי מהישראלים נוסעים לשם אז בטוח יש כאן בפורום מי שהיה שם.
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
סתם מעניין לדעת איזה טווח גילאים מסתובב פה באתר.
-
- 37 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מול הבית שלנו יש עץ פיקוס גדול שמושך לשם עטלפים. בלילה, העטלפים אוכלים מפירות העץ uעפים ליד הבית שלנו ומצניפים על הקירות של הבית. (הם ממש מלכלכים את הקירות של הבית) ניסינו להאיר על הבית אך ללא הצלחה. ניסינו למצוא פתרונות אפשריים ברחבי הרשת אך לא מצאנו פתרון הולם במחיר סביר. מישהו מכיר דרך להרחיק עטלפים? מישהו סבל בעצמו מהתופעה והצליח לפתור אותה? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה העונש למי שמציג עצמו כנהג מונית ונוהג כאשר אין לו רישיון כזה?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הי אני רוצה לחסום כניסה לאתרים מסוימים שיש לי נטייה שוב ושוב לחזור אליהם איך אפשר ? האם דרך הספקית? הבעיה שהיום אפשר להכנס לכל אתר ע"י הרשמות קצרה דרך פייסבוק
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
גנדלף שואל את ברלוג על גשר מוריה: " יש לך אולי אש ?" ===================== רבים בוודאי תועים לאן נעלם סאורון לאחר התבוסה שלו....... מה יש כבר לדעת- עובד הוא כמתכנת במיקרוסופט, כותב מערכות הפעלה............ ================== יושב סרומן במגדל שלו באמצע שלולית בוץ ענקית ובוכה עובר לידיו גנדלף ושואל:"מה עוד פעם עברו כאן האונטים?" " לא, האינסטלטורים הגיעו..............." טוב זה בינתיים אני יודע שלא הכי מצחיק אבל זה מה יש תהנו ;D ;D ;D
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני קניתי מחנות KSp סניף ב"ש מחשב לסלון........ שקניתי מקלדת אלחוטית לא שמתי לב שלמקלדת אין אופציה של הנמכת וולים ... דבר אשר משמעותי מאוד כלפיי.... חזרתי יום לאחר הקניה לחנות בשאיפה להוסיף סכום עבור השלמה למקלדת אחרת ויותר יקרה במקצת....(המקלדת הייתה באריזתה המקורית.ללא שימוש) היחס היה מזלזל ומגעיל.... כל הזמן טענו שזה לא כולל באחריות ..... אין לי שום דבר נגד רוסים אפילו 2 חבריי לעבודה הינם רוסים ויש לו יחסי אנוש מעולים.... אבל האופי של ההתנהגותשל המוכרים הרוסים בחנות ממש הגעיל אותי... פיתחתי שנאה עצבנית כלפי אותם מוכרים..... לסיכום לא החליפו.... ההנהלה בחיפה אומרת ש"טטפל" בנושא אך ללא מענה... לפעמים עדיף לשים קצת יותר כסף ולקבל שירות של בני אדם.... כי שם זה לא היה…
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים ! ברשותי 2 יחידות היסטוריה בציון של 83. בכוונתי לעשות 3 נוספות בציון 90 מינימום בשביל האוניברסיטה . לצערי אני לא מכיר מורים או אנשים שניגשו לזה בכלל ואין לי מושג מה רמת הקושי ואיזה ספרים מומלצים ללמידה עצמית , גם לא הצלחתי למצוא תשובות עדכניות ברשת . אם מישהו יוכל לתת לי מעט ייעוץ אשמח , תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קיבלתי שיעורי בית ולא למדנו מה זה. האם מישהו מוכן לרשום כאן מה פונ הצפיפות שלה(ואם היא מסובכת אז מה ה- F שלה, ופונ יוצרת מומנטים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש איזה טבלה שתראה את הסדרות שמדורגות הכי גבוה מבחינת רייטינג צופים בארה"ב וגם בארץ. יש לי חידה שאני חייב לפתור איזה סדרה הכי מוצלחת מבין השלושה: אבודים, נמלטים או 24. (אישית אני הכי אוהב את אבודים ) מצאתי את הטבלה הזאת שמראה את הסדרות הכי מדורגות, אני לא בטוח מה זה אומר... http://www.imdb.com/sections/tv/ מצד שמאל- Top Rankings יש מתחתיה גם טבלת רייטינג אבל היא מעודכנת לספטמבר ואני צריך תקופה שכללה גם שידור של אבודים שכרגע לא רצה... בכל מקרה למי שיש פיסת מידע שתוכל לעזור לי אני אודה לו!
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-