עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by deso,

יומולדת שמח אתה בן 23!~ חחח

• 59 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. למדתי עשרים שנים בישיבה. תוך כדי עשיתי תואר ראשון בחינוך. עסקתי בעריכת ספרים ובטכנאות מחשבים באופן פרטי. הגיע הזמן, והייתי צריך לצאת לשוק העבודה. חבר משך אותי לעיריית ת"א - גוף מאפיונרי לכל דבר וכנראה הרומן הזה יסתיים כי העבירו את היחידה ליפו מה שגורם לי ליסוע שעתיים צד בשביל משכורת של 4300 ש"ח. כרגע אני מחפש עבודה ואפילו לא יודע באיזה כיוון. האיזור שאני גר בו חנוק מבחינת מוסדות החינוך. מהיטק אפשר לשכוח בלי נסיון ותואר רלוונטי. עבודה פיזית זה בעיה כי אני עם חוליה שבורה בגב. הכל נראה לי חסום. לא יודע לאיזה כיוון לפנות. אם יש למישהו רעיון לכיוון אשמח לשמוע.

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. חחח וואי דני רופ הזה אדיר, חבל שהיא לא הייתה באולפן http://www.youtube.com/watch?v=7wKLL1nP2V8 היה אפשר לעשות את זה יותר מצחיק אבל אחלה של אלתור מענין מה היא תגיד לו היום בדיאלוג

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by M.o.D,

חוץ מלנסוע בתחבורה ציבורית על אזרחי מה עוד היא נותנת לי?

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. הגיע הזמן לעוד ת'רד דפוק של אחרי חצות, והפעם- רעיונות לסטיקרים/כתובות מקוריות, ורעיונות איפה לשים אותם P: סטיקר שהכנתי לדלת המגמה בבי"ס שלי: (מגמת מחשבים) ZOMG מחשבים ולמי שלא מבין למה אני חותר- ZO= זו MG=מגמת מחשבים D: בדיחה שרק חברי המגמה יוכלו להבין P: (על הסטיקר יש פירוט בקטן) די דפוק, אבל זו התחלה. תורכם

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני מתפלא שלא שאלו את זה עד היום.... מי מתחפש לעושק קברים? :lol:

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. ביום הראשון שעבדתי בארומה, לא שמעתי על החוק שאסור לעשן והוצאתי מעפרות והם קיבלו קנס על זה חחחחח באותו המקום, אחרי כמה זמן זרקתי זבל, ולא שמתי את השקית בתוך הפח כי הוא היה מלאה אלה ליידו, וגם על זה הם קיבלו קנס :

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by NiTRo37,

מתוך YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3228716,00.html :-[ :-[ :'( :'(

• 93 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. סרטון שהגיע אליי... גועל נפש, זבל של דואר, הפיצו הלאה, אולי זה יגיע לגורמים המתאימים. http://www.youtube.com/watch?v=Ggeud51m2GE

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. הוא טוען שאני שולח ליותר מידי אנשים בקשות כאלה והוא חוסם אותי מלשלוח עוד ,זה נמשך כבר שבוע.

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by m83b4,

אני מתכוון במושגים של Bittorrent, איך אומרים את זה? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by J0HNiE,

חחחח עוד מעט מסתיים הסימסטר הראשון וכמעט לכל שיעור יש final exam... אז למשל יש לי כמה שיעורים, אחד מהם זה שתי שאלות אין! תשובה לא נכונה!!! והשני זה אתה כותב את הfinal exam אבל אתה עושה את מה שהמורה עשה בשבילך... עכשיו מי שבכיתה י"ב ויש לו B+ (שזה בערך 85+\-) ויש לו פחות משתי חיסורים ופחות משתי איחורים יכול לבחור אם הוא רוצה או לא רוצה לעשות את הfinal exam :o :o ואני יודע שבספורט צריך לעשות כפיפות בטן, ריצה של חצי מייל שזה כמעט ק"מ (0.8) ושכיבות שמיכה... ואני יודע שב2 או 3 שיעורים אני לא עושה את הfinal exam אני נהנה מחינוך חינם!!! שבאמת לא צריך לשלם על הלימודים שלך... ויש לי גם את המערת לסימסטר הבא שזה... US history weight training team and individual (משחקים …

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה היום דפדפתי בלוח שנה לשנה העברית החדשה- התשע"א וראיתי שהשנה הבאה תיהיה שנה מעוברת. כלומר יהיו 2 חודשים אדר. כמובן שזה לא משפיע על החיים בשום צורה, פרט לעובדה שיש הרבה יותן זמן ללמוד מחנוכה לפורים אבל זה העלה בי שאלה מסקרנת. בלוח השנה העברי יש 354 ימים ושליש. האם גם בשנה מעוברת יש 354 ושליש ימים? אם כן, איך זה יתכן? הרי מוסיפים עוד חודש, אדר א', ויש בו 30 יום, ומנגד מחסירים 2 ימים בחודש חשון וכסלו מה שנותן בסופו של דבר 28 ימים נוספים שלא היו בשנה רגילה. איך זה שבכל זאת יש אותם מספר ימים כל שנה? ולגבי הלוח הלועזי בו יש 365 ורבע ימים בשנה, ופעם ב-4 שנים מוסיפים עוד יום (29 לפברואר), איך זה שעדיין נשמר כל שנה 365 ימים? או שאני בכלל טועה וכל שנה יש מספר שו…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. אני מחפש נעלי ספורט בעיקר לריצה בתקציב של 400+- ש"ח יש לכם המלצות? תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by Kidney_stonE,

אני די בטוח שיש כאן המון חברה שמכירים את כבר הטיפ, ומכירים את הקישור שיש מתחת לחלק מהסרטונים לצפיה באיכות משופרת, אבל אפילו אני לפעמים שוכח שהקישור הקטן הזה נמצא שם לעתים, ומפספס את האופציה לצפות באיכות טיפה טובה יותר. אז לצורך העניין: נ.ב. מי שמגיב בתגובות כגון "זה ישן, אני מכיר את זה מלפני 96 שנים כבר" -יגורש מהפורום לצמיתות ודמו יימרח בכניסה לטריידזון כאזהרה לעוברים ושבים.

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by Iko89,

שלום, יום חמישי לפני יומיים הגעתי לנועה מחשבים במטרה לקנות GTX260 שבימצבע היתברר שאזל המלאי ולכן היתפשרתי ולקחתי 9800GTX+ עם קירור של AC, גרסאת OC, ושקר כלשהו נוסף בעיקרון, זה זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4605 הוא הראה לי במחשב שזה הדגם שאלתי על הנחת מזומן והוא ענה לי "5 אחוז למזומן" המחיר היה 900 ש"ח, פחות 5 אחוז, 855 ש"ח. הוא עשה במחשבון ומילמל 855.. ואז אמר 870 .. הייתי דיי לא בפוקוס באותו זמן אז הוצאתי מהארנק 870 שילמתי ולקחתי את החבילה (דפק לי 15 שקל!) פתחתי את הקופסא וגליתי להפתעתי מס' דברים אלון המידע היא קרוע קצת והופתעתי לגלות שבאופן מוזר, חסר מאוורר .. כלומר, זה לא Accelero Xtreme כמו שמתואר באתר הרישמי של Inno3D ובנועה, זה קירור Twin Tu…

• 58 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. יש לי מכשיר NOKIA N85, דרך חברת פלאפון, עם יתרת תשלומים של 64.90 כל חודש ל-18 חודשים נוספים. ההתחייבות למסלול הסתיימה לפני כשבוע, ואני מחפש מסלול זול וטוב יותר. ממוצע שימוש הוא 250 דקות וכ-200 SMS בחודש. לא משתמש באינטרנט או בשירותים נוספים. הכי זול שהצלחתי למצוא דרך פלאפון הוא מסלול סטודנטים: 149 ש"ח על 200 דקות+3000 SMS (על כל דקת חריגה 39 אגורות). בנוסף 13.90 שירות תיקונים ו-14.90 ש"ח על המכשיר כל חודש (אחרי זיכוי מה-64.90 ש"ח). סה"כ=178 ש"ח. המחיר זול? לפי הנציגה של פלאפון, אין מסלול זול יותר מהנוכחי, במיוחד כשצריך מינימום 149 ש"ח חשבונית כדי לשלם רק 14.90 בחודש על המכשיר במקום 64.90 סכום מלא. זה בעיקרון מה שתוקע אותי עם מחירים גבוהים, יתרת התשלומים על המכשיר . יש טעם…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. ראיתי רק קצת וכבר התלהבתי, מישהו עוד התלהב כמוני? ועוד שאלה יותר חשובה, מישהו מכם היה משתתף בתוכנית הזאת למרות שיש לו סודות ש"ייהרגו" אותו אם אתם תאומרו? :

• 56 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. אני מעוניין לשמוע אם למישהו יש נסיון עם חברת WellCom מחשבים בראשון לציון, אם יצא לו לעבוד איתם,זמני האספקה, איך היחס שלהם ואיך השירות שהם מספקים אחרי הקניה. אני מפחד שזו לא חברה חדשה שתיעלם אחרי תקופה ותשאיר אותי לרדוף אחרי יבואנים. www.wellcom.co.il בניתי אצלהם הצעה לדוגמא והם יצאו זולים בקצת יותר מ-200 ש"ח אפילו יותר מ SKYPC שנחשבים ממש זולים (למרות שחלק מהמוצרים היו מעט יותר יקרים, ההצעה בשורה התחתונה יצאה זולה יותר). מוצר\ים כמות כולל מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 4400+ Socket AM2, 2.3GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit, Box 1 ¤400 לוח אם Gigabyte GA-MA69VM-S2, AMD 690V, Socket AM2, Dual DDR2 800, SATA2, VGA, PCI-Express, MicroATX. 1 ¤299 דיסק קשיח Western D…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by lev-27,

היי, יש לי כלב בן 17. אני לא גר עם ההורים שנה והכלב נשאר אצל ההורים. הכלב מאוד חלש. הוא לא מסוגל ללכת (קם בקושי רק כדי לעשות צרכים) ולא מסוגל ללעוס מזון מוצק. הורי מסרבים בתוקף להרדים את הכלב בטענה שהכלב "מאושר". אני לא מצליח להסביר להם שהכלב סובל מכאבי תופת ומתייסר בלי הפסקה. הורים שלי כל היום מנקים את הצרכים שהוא עושה בבית ומבשלים מזון רך במיוחד בשבילו. לפני יומיים הורי טסו לחו"ל והשאירו בדירה שלי את הכלב. אני לא מסוגל לראות את הכלב במצב הזה. הוא בקושי הולך, מתקשה לאכול, עושה צרכים בלי פינה. הכלב מסריח משתן כי הוא שוכב בצרכים שלו. אני בלי הפסקה שוטף את הבית באקונומיקה. אם אודיע להורים שהחלטתי סופית להרדים את הכלב אני עלול להרוס להם את הטיול. אם ארדים את הכלב מאחורי הג…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. אני רוצה שאוכל להעלות תמונה, וגם למחוק אותה לאחר זמן מה שאבחר אפשרי או שזה רק פינוק לאדם שיש לו שרת אחסון משלו? או אם יש לכם אתר אחר, אשמח תודה רבה

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by poiiopipoippzzttw,

רק לבית ספר שלי יש מסך פלסמה או LCD בבניין שמציג מידע על השינויישם במערכת השעות לתלמידים? בכלל, כל שנה הם קונים עוד ועוד מחשבים עכשיו לכל צוות ההנהלה יש מסכי LCD במשרדים שלהם, יש לנו חדר מחשבים עם המחשבים הכי משוכללים שיש (בלי רמקולים)(אסור לשחק עליהם משחקי מחשב...) ויש עכשיו מחשבים (הרבה) כמעט בכל חדר לכן על חדר הוא עכשיו חדר מחשבים... נדמה לי יש לבית ספר שלי יותר מחשבים מתלמידים! זה לא ממש נוח ללמוד בחדר שיש בו מחשבים כי ישר רוצים להיות על המחשב... לעומת זאת יש לנו ספרייה ממש קטנה שהיא בושה לבית ספר כזה אתם יכולים לתאר את הבית ספר שלכם? או שבכולם יש כזאת כמות של ציוד משוכלל שאני מתלונן סתם?

• 63 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by cganir,

סתם מעניין לדעת איזה טווח גילאים מסתובב פה באתר.

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. תשמעו , לפני המון זמן קיבלנו חשבון ממס הכנסה העומד על 2400 ש"ח , בדיוק עברנו דירה ולכן את המכתב לא קיבלנו בזמן וכאשר כבר קיבלנו את המכתב , היה קנס העומד על 1000 ש"ח בנוסף ל2400 ש"ח , ההורים שלי נסעו למס הכנסה על מנת לפחות לבטל את הקנס , ולא רק שהם לא הורידו את הקנס , הם גילו שהיו צריכים לחייב את ההורים שלי בעוד 2000 ש"ח! , מה אפשר לעשות במקרה כזה? האם מכתב שמסביר קשיים מסוימים כרגע יוכל לעזור?

25. המחשב הישן משמש להורדות וגלישה לפני הפרמוט החלטתי להוריד ממנו את כל תוכנות האבטחה-אנטי וירוס/פיירוול למשך 4ימים למה? סתם ניסוי..... התוצאות: 180 רוגלות שונות 27 וירוסים שונים בסביבות ה 10אלף קבצים נגועים 830 בעיות ברג'סטרי התוכנות שמצאו ותיקנו מה שאפשר(אי אפשר את הכל) : registry mechanic / nod 32 / ad-aware / spybot-s&d ת'אמת לפני כן לא האמנתי שכל כך מסוכן לגלוש בלי...

• 76 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים