עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mrdjmo,

שלום רב אני מורה למחשבים בבית ספר בדרום , כל הזמן היה מופיע אצלי בגוגל בצד "חיפוש מתקדם" כרגע נעלם , עברתי לגוגל כרום גם איננו ! אני לא יודע אם גוגל בכלל הורידה את ההטבה הזאת מהאתר שלה! איך אפשר להחזיר אופציה זו ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by yaloner,

יש איזה מספר שמטריד אותי עם קידומת 052 וממש בא לי לגלות מי זה. מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שאלה פתוחה.... תתפרעו. (אבל רק על דברים אמיתיים שבאמת מוכרים שם כמובן, ועדיפות לדברים שנשלחים לישראל..)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי. יש איזה בחורה כמה בניינים לידי שהחליטה לפזר קופסאות שימורי טונה ונקנקיות בחצר הבניין שלי כדי להאכיל את כל החתולים בשכונה. הבעיה מתחילה בכך שיש לי כלב, ובכל פעם שאני מסובב את הראש הוא חוטף איזה נקנקיה ואח"כ הוא מקיא. מה גם שאני אלרגי לחתולים ולא סובל אותם באופן כללי. האם הגברת הנכבדת עוברת על החוק באיזשהי דרך? או שמספיק ללכת לתחנת משטרה ולדאוג שיגידו לה "נו נו נו"?

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by gahnoon,

לכל המוכשרים בפורום נראה מה תוכלו לעשות עם התמונה הבאה:

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by 00000,

זה כבר רגיל וידוע שמשינה גנבו הרבה, אבל שמעתי לא מזמן את "אל למה לי פוליטיקה עכשיו?" ונזכרתי שיש שיר עם אותה מנגינה בלעז. משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו לכו ל2:45 מאיפה המנגינה הזאת לקוחה?

7. הרצתי חיפוש בגוגל והדבר היחיד שגילתי זה שהשוק פרוץ לחלוטין. משהו מכיר מקום מומלץ שעובד עם קופת חולים מכבי באזור המרכז? המדרסים של הקופה עולים 60 שקל אחרי הנחה (במקור כ430~) ויש מדרסים שלא במסגרת הקופה שיכולים לעלות 700-1500.... :s05:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מאוד מאוד מבולבל לגבי השירות הצבאי שיהיה לי,אין לי מושג מה לעשות,אולי פה יעזרו לי. פרסמתי פה בעבר לא מעט ט'ארדים,החל מזה שנכנסתי לכלא בבקו'ם,על זה שרציתי להיות עובר רס'ר,לעשות יומיות,לעבוד בין לבין לעזור להורים,וכל מיני דברים כאלה ואחרים. יש לי ת'ש 3,קצת בעיות בבית,אני מאמין שאני יכול לעלות את הת'ש שלי לת'ש 5 ולצאת בכלל מחייל המשטרה הצבאית,אבל אני יספר קודם את מה שהולך פחות או יותר. שיבצו אותי להיות מד'כ,בהתחלה הייתי מאוד עצבני לגבי השיבוץ הזה,לא שרציתי בכלל משהו אחר,העדפתי את האמת להיות בשיטור לעשות 11-3 עם המון אפטרים שיש לי ת'ש 3,אבל ניחא נתנו לי מד'כ שלטענת המפקדים זה תפקיד הרבה יותר ''איכותי'',האירוניה פה היא שבטירונות הייתי ממש ממש גרוע!,היינו במחלקה 52 חיילי…

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. Started by klayton,

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by J0n1,

אני מתחיל ללמוד ספרדית ואני מחפש איזו סדרה טובה בספרדית שאני אוכל למצוא לה גם תרגום (משמע פופלארית גם בחול) מחיפוש נרחב בIMDB מצאתי רק זבל. הספרדים לא יודעים לעשות טלוויזיה או שלא חיפשתי טוב?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  11. Started by גמני,

מדובר בטלפון קווי עם צג שמראה את פרטי השיחה הנכנסת. מה ההבדל בין שיחה נכנסת שמזוהה כמספר חסוי, לבין שיחה נכנסת שגורמת לתצוגה על הצג "שם לא מזוהה מספר לא מזוהה"?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

מישהו התנסה? מכיר חברות? מצאתי רק את easyjet וארקיע כיוצאות מהארץ וניתן לבדוק עלויות רק חצי שנה קדימה ולא שנה+ - למרות שהבנתי שככל שמזמינים מוקדם יותר, כך המחירים נמוכים יותר... בקיצור, אשמח לעזרה בנושא.

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. אני מחפש חנות מחשבים שתיהיה פתוחה היום בערב, ובעדיפות שיהיה קל להגיע אליה בתחבורה ציבורית... תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Symbore,

אני רוצה להתנצר ולהתחתן בטקס נוצרי בחו"ל, האם ההתנצרות שלי תשלול ממני אזרחות ישראלית? ההורים והסבים שלי יהודים תודה!

• 24 תגובות
    • 7.8k צפיות
  15. Started by klayton,

http://www.zie.nl/video/opmerkelijk/Twee-uitslovers-slopen-hun-Corvettes/m1fz1fcf5p33

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by hellfire03,

מישהו יודע ממה נובע ההבדל במראה של GMAIL יש לי שתי תיבות באחת יש את המראה החדש (לא רשום ליד הסמל BY GOOGLE, ויש איקונים במקום מלל) ובשני את המראה הישן איך אפשר לשנות למראה החדש יותר? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  17. היי, פתחתי ת'רד לפני מס שבועות שאני צריך מידע ממנו ואני לא מוצא אותו? תודה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by tamos,

הי, שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום, אני לפני גיוס ואני בדילמה מה לעשות. אז...אני פרופיל 64, הציעו לנו לעשות לימודים קדם-צבאיים י"ג-י"ד בתחום המחשבים במכללה. אחרי לימודי י"ג אני יוצא עם טכנאי ובסיום לימודי י"ד כהנדסאי. במהלך לימודי יג אני יכול לנסות להתקבל לממרם או למשהו ב8200-אם אני מתקבל לאחד מאלה אז זה מעולה. כמובן שנדרשת חתימת קבע לשנתיים(שנה אם אני יוצא רק טכנאי) ואפשר לצאת לקצונה. לפי מה שנאמר לי, אם אני יוצא לימודי יד, הנדסאי, ככל הנראה ייקחו אותי ליחדיה בתחום המחשבים, לא ידוע איפה. הדילמה שלי היא כזו: האם לעשות את זה ולהרוויח כביכול את הניסיון ביחידה של מחשבים+הלימודים יג ו יד. או לעשות איזה תפקיד מבוזבז בצבא(נהג או משהו דפוק אחר) לצאת בגיל 21 ולעשות תואר רא…

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. אשמח לדעת אם אוכל לפרסם איזשהו סקר בפייסבוק שאני מועמד לזכות בו בשביל לקבל עזרה מחברי הפורום... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by Oztriker,

שלום חברים, יש לי אפשרות לקנות סמארטפון בארה"ב. בעקרון, אני מתכנן לקנות סמסונג גאלקסי 2. כשבארץ הוא עולה החל ב2400 ש"ח ובארה"ב 2000. האם לדעתכם זה משתלם בהתחשב שיהיה בעייתי לממש את האחריות? והאם בכלל הוא יפעל בארץ?(המכשיר UNLOCKED) ואם יש איזה סמארטפון אחר בטווח המחירים הנ"ל שהיייתם ממליצים עליו?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Aviko,

חברי קהילת HWzone היקרים שלום. לפני כ-3-4 שנים, כשעוד הייתי פעיל מאוד בקהילה עצמה ובמערכת הפורומים, הדיבור היה מפגשים מפגשים מפגשים. רציתי לדעת מכם - היכן זה עומד היום? למה אף אחד לא יוזם? בתקופתי - זה היה הדבר היחיד שעניין אותנו! לשבת במרפסת של עזריאלי ולהחליף חומרה, לשחק כדורגל עם הארדיסק ישן ובעיקר לראות את האנשים שנמצאים מאחורי המקלדות והסמיילים. כמו כן, אשמח להיות שותף לדעתכם בנושא - אם האתר יארגן בשבילכם מפגש פורום - תגיעו או לא? אנא הצביע והשפיעו! תודה רבה, המשך גלישה מהנה. עריכה: מסתבר שגם יהיו בנות:

• 57 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by Kurt,

קיבלתי מכתב שאני חייב לעבור את הקורס כדי לחדש את הרישיון (5 שנים) אני סטודנט וה-12 שעות האלה שאני יפסיד בלימודים יחרבנו לי את כל הסמסטר, כל מה שכתוב במכתב זה שאם יש לי סיבה מוצדקת , צריך לשלוח להם מכתב לתא דואר (מה אנחנו ב1960?) אין דרך אחרת?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by omri_ro,

שלום קניתי רכב חדש (I20 לצורך העיניין)ובו מותקנות מראות מתכווננות ומתקפלות חשמלית בעת נעילת הרכב. תהיתי לגבי אפשרות של פתיחה ידנית של המראה במקרה של תקלה במנוע החשמלי ולא מצאתי כזה בספר הרכב, רשום שם שבמקרה שהמראה לא מתקפלת (שזה המקרה הטוב) לא לקפל ידנית אבל מה במקרה שהיא תקועה במצב מקופל(ולמתחכמים: נניח שזה קורה לי בשאני חוזר בערב מהעבודה)? אשמח אם מישהו יוכל להרחיב בנושא.

• 6 תגובות
    • 13.7k צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

ראיתם כבר? http://hwzone.co.il/articles/firstime1 אם מישהו לא הבין - המטרה היא להגיב שם בטוקבקים. כולם מוזמנים

דיונים חדשים בפורומים