כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו כאן מבין בתחום ויכול לתת המלצה על חנות טובה ואמינה(אשמח אם היא גם תהיה זולה..). ובמקרה אם מישהו יותר מבין..איזה אופניים חשמליים כדאי לקחת עד 5K עם חריגה קלה?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש אופניים לספינינג(אופני כושר) עד 1000 ש"ח משהו טוב לא יותר מדיי משוכלל ולא יותר מדיי יקר ושיהיה עמיד רציתי להתייעץ עם חברים פה בפורום שרכשו אופניים לאותה מטרה ויכולים להמליץ על חברה טובה ושאלה נוספת אליכם : האם יש הבדל בין אופני ספינינג לאופני כושר ולאופני משענת? כי באתרים שאני מחפש יש את שלושת הסוגים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! אני מעוניין לרכוש אופניים חדשות בסך 800 עד 1000 וצריך המלצה לאופניים המחיר הנ"ל מעזור הדרום . תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ודי פשוטה, יש דרך להגיע עם אופניים מתל אביב לירושלים? כי כביש 1 לא בדיוק בנוי להולכי רגל/אופניים ולכן אני תוהה על כך.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אופניים ללא בולם זעזועים אחורי (אני חושב שקוראים לזה זנב קשיח או משהו), באיזור הגליל התחתון. המחיר לא כל כך גמיש תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש כאן לא מעט אנשים שחולים בג'וק הזה. חשבתי ללכת על ספשליזד הרד רוק. זנב קשיח. מה דעתכם? תקציב כ 2500 שקל. http://www.pbike.co.il/product_info.php?cPath=66_125&products_id=267 נ.ב יד שניה לא בא בחשבון. ולא יודע את אופי הרכיבה, מחפש משהו להתחלה.
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אחרי חסכון רב של כסף , אני בא לקנות מחשב חדש ופתאום , (יוסי בניון מגיע לשער ...) הדולר עולה ועולה ..... הלך המחשב . איך אני אקנה מחשב בדולר המטורף הזה ??? ומה לאמר על אנשים שקונים דירה ? , שוכרים דירה ??? עצוב . :'(
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
המספרים הראשוניים התגלו כשמרניים מעט יותר מדי, ועכשיו מתברר כי הכוח מתעורר הוא שיאן ההכנסות הגדול ביותר בסוף השבוע הראשון באולמות קולנוע, מאז ומעולם בדיסני כנראה יאהבו את השגיאה הזאת: המספרים הראשונייםאודות ההכנסות של 'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' בסוף השבוע הראשון בבתי הקולנוע שהופצו בהוליווד היו בדיעבד צנועים מדי, ועתה לאחר שעודכנו במספרים המלאים והרשמיים מסתבר – הסרט הצליח לשבור את השיא של 'עולם היורה' גם להכנסות הבינלאומיות לסוף השבוע הראשון, אפילו ללא עזרתו של השוק הסיני. פרק 7 במותג העל שיצר ג'ורג' לוקאס הכניס בסופו של דבר כ-248 מיליון דולר בארה"ב בשלושת ימי ההקרנה הראשונים, במקום כ-238 מיליון דולר לפי ההערכות המקדימות, ובכך שבר את השיא הקודם ב-40 מיליון – …
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
יש לי פטור על קרוהן [רפואי.. עזבו..] אבל אני רוצה להתנדב בעיקר בגלל החוויה והכבוד - לדוגמה בבית של החברה ההורים שואלים אם התגייסתי ואני אומר שהתנדבתי לשנה אז זה נותן כבוד ... לא ?! שמעתי שרצים שם צחוקים וזיונים חופשי ושכיף שם אנערף.. הקטע אבא שלי ואחי וכל המשפחה שלי מפצירים בי לא להתנדב בטענה שלא ייתנו לי שם שום תפקיד חשוב להתגאות בו ושאין כבוד בלהתנדב והכבוד הוא ללכת ללמוד באוניברסיטה בגיל צעיר ולגמור תואר שני בגיל צעיר... אבא שלי עוד היה בצבא בתפקיד חשוב וקרבי [היה מפקד של המפקדים אנערף לא יודע שמות] ואפילו היה היחיד שנותר חי מהגדוד שלו אבל עזבו.. קיצר אדם כזה אמר לי לא להתגייס, שלא שווה לי. אחי גם הלך לקרבי ויצא משם אחרי חודש להיות דובר צהל וגם הוא אמר לי שזו תהיה טעות…
-
- 148 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לשמוע את המלומדים בפורום ואולי איך יצא להם להכיר את בת הזוג אני לא בן 22 אחרי צבא אלא קרוב ל30 כמה אופציות להכיר ללכת לפאב/ מועדון- לרוב בפאבים יושבים זוגות, חשוך ולא יצא לי להכיר שם מהאלה שביקרתי. מועדונים של ריקודים זה לא בשבילי יתכן שאני לא מכיר פאבים שבאים שם להכיר אתרי הכרויות בחינם- לא יצא לי מזה כלום ובחורות הרבה פעמים לא עונות אפילו למרות שזו הדרך האידאלית לטעמי להכיר להתחיל בעבודה/ ברחוב- בעבודה לא באות כמעט בחורות וברחוב לא יוצא לרוב וגם אין כח וזמן להסתובב בשביל להכיר לשאול חבר/ עמית בעבודה- עד עכשיו לא שאלתי אם הם מכירים ואולי זו אופציה טובה?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאפליקציה של המפות באייפוד שלי (google maps) יש שם כפתור המאפשר לי לזהות את המיקום שלי. כאשר אני לוחץ עליו הוא ממקם אותי על המפה בצורה ממש מדויקת, ולאייפוד אין GPS כך שזה עובד על רשתות WIFI בצורה כלשהיא (זה עובד גם כשאני לא מחובר לשום רשת, רק ה WIFI עצמו צריך לפעול). השאלה שלי היא על פי מה הוא מזהה את המיקום בצורה כזו מדויקת?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
http://he.wikipedia.org/w/index.php?title=%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94_%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%99&direction=next&oldid=626501
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק בכיכובו של ניית'ן דרייק בעלות של 9,000 דולר, Dead Space שעולה 750 דולר ומשחק טטריס שנמכר במיליון דולר: בואו לגלות מה הם פריטי האספנים המפתיעים ביותר בכל דור של קונסולות משחק משנות השמונים ועד היום הם לא בהכרח המשחקים הטובים ביותר בכל הזמנים, סביר אפילו שעל חלקם רובכם לא שמעתם, אבל אם יש לכם אחד מהם בבית – יושב לכם בארון אוצר בלום. הפעם אנחנו הולכים לדבר על המשחקים היקרים והנדירים ביותר של מרבית הקונסולות הפופולאריות, שרק ברי מזל או אספנים משוגעים במיוחד זוכים להחזיק בידיים. PlayStation 3 לפלייסטישן 3 יש לנו את Uncharted 2: Fortune Hunter Edition, גרסת האספנים של משחק ההרפתקאות בכיכובו של ניית'ן דרייק נמכרת כיום במחיר שיכול להגיע ל-11,000 דולר לקו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי התחלתי קורס פסיכומטרי והבעיה הרצינית שלי היא בעברית..כדי לא ליפול מאחורה רציתי לשאול פה בינתיים לפני השיעור הבא איך אתם למדתם את האוצר מילים לפסיכומטרי ? בקורס של לחמן יש כ-2300 מילים באנגלית ועברית, אנגלית שטויות- 90 אחוז מהמילים אני יודע הבעיה שלי היא בעברית איך אני אמור לזכור כל כך הרבה מילים חדשות ?(אני יודע שבסופו של דבר אני לא אמור לזכור 100 אחוז מהמילים אבל בכל זאת..) יש המון המון מילים בעברית שבכלל לא שמעתי או ראיתי..
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר במקרה אתר/תוכנה (גם בתשלום) שמלמד ומתרגל רק אוצר מילים בספרדית ולא את כל הדיקדוק ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש. מפרט לא מטורף אבל זה בהתאם לתקציב ולדרישה. doual core duo e4300 msi 1g אם אני לא טועה. geforce 7100gs lg 19' wide screen flarton 160g. אז ככה. איך אני יודע שאני מוציא מהמחשב את המירב? ואיך אני שומר על הרכיבים ועל הביצויים. ואיך שאני מודד ת'ביצויים. ביצויי המעבד וכו'... אייל.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://www.sharks.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1294 עכשיו אני יודע שזו מכונית קונספט, אני יודע שזה רק אבטיפוס וכן אני יודע שנכון לעכשיו זה דגם למרוצים בלבד אבל אני מוכן להתערב שתוך שנה מקס' מהיום נראה את דגם הספורט הזה אוליי בכמה שינויים קלים ע"מ לעמוד בתקנות שונות ימכר כמו לחמניות! איזה רכב !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.dosidate.co.il/ תחליטו בעצמכם אותי זה הצחיק...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל אני לא מוכר אני צריך לקנות ודחוף אני בונה מערכת יחודית מסוגה ... דבר שני לא חוסמים שי .... שי אדם חשוב so it with my leader "sheep" no else shell b asked or to burn in hell with the white rabbit so bring it back bring it back dont leave it away .....cause .....
-
-
נכנסתי במקרה לYNET ובמקרה נתקלתי בכתבה "איזה מעבד לקנות" חשבתי שכרגיל ידברו שם שטויות אופיניות אבל די הופתעתי לטובה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999074,00.html
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש כאן בעייה שמשתמשי FXP מגיעים בהמוניהם לאתר ומספימים את הכתבות בטוקבקים חסרי משמעות. תראו למשל הכתבה הזאת: אני הגבתי בה, ולאחרי ים של אורחים מספימים בתגובות, ומונעים מהמשתמשים להגיב אחד לשני. אני חושב שיש למנוע את האפשרות לאורחים להגיב באתר כדי למנוע את ירידת הרמה שלו (כל זאת העובדה שהכתבה איננה קשורה נושא האתר).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-