עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מחפש חנות שמוכרת נשקים קרים, מהקלסיים דוגמאת קאטאנה ועד מודרניים דומאת משטי. חשוב לי שתשלח לארץ, מישהוא מכיר?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום, אני עכשיו בי"ב ואני לומד רק מקצועות הומניים בהגברה ולא ריאליים. עכשיו, אני חייב לעשות עד סוף השנה בגרות ב-5 יחידות במקצוע אחד ריאלי כלשהו מבין המקצועות הבאים- פיזיקה, מחשבים, כימיה, ביולוגיה או אלקטרוניקה. הבנתי שביולוגיה לא כדי לעשות כי צריך להשלים המון פרוייקטים וביו-טופיים וזה בלתי -אפשרי ושפיזיקה ואלקטרוניקה זה יחסית קשה. אז אני מתלבט בין כימיה לבין מחשבים. מה כדי לי ללמוד? יש לי חצי שנה ללמוד מאפס את כל החומר ולעשות בגרות ב-5 יחידות בציון 75 לפחות, באיזה מקצוע יהיה לי (יחסית) הכי קל לעשות את זה? תודה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אורח ztos--

# מי שלא שם לב - אני בכיתה. # אני את שלי אלמד, גם אם זה יהיה על חשבון ההפסקה. # ממך אני כבר לא מצפה. # מי שאני מתכוונת אליו - יודע. # אני כל כך קטנה שלא רואים אותי? # אתם לא מכירים אותי, אני יודעת גם לכעוס. # עכשיו אתה צוחק, כשתקבל את המבחן שלך תבכה. # אם אני יכולה להגיע בזמן, גם אתם יכולים. # אני מסתכלת עלייך כבר הרבה זמן ואתה לא מפסיק לדבר. עכשיו זה לא יעזור - צא להירשם. # גם אם אני לא אומרת, אני יודעת בדיוק מי העתיק. # מי שלא רוצה - שלא יהיה פה. # מסתובב כמו סטודנט חופשי. # אתה מחכה להזמנה מיוחדת? # אני מדברת בשקט. מי שיקשיב - ישמע. # צאו החוצה שניכם. אתה והמסטיק. # הצלצול הוא בשביל המורה. # חברה שלכם מדברת. # אני את הבגרות כבר עשיתי. # אני את החומר …

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by DOGMA,

כרגע קיבלתי את משלוח הSkittles שלי מארה"ב, Ebay Rulez וSkittles OWNZ מי שלא טעם לא יבין את השגעון, זאת הסיבה שהאמריקאים שוקלים טונה וחצי, זאת הסיבה למה האנושות צריכה להמשיך להתקיים!!! פשוט טעם גן עדן הגיעו תוך 3 ימים, זה מה שאני קורא לה לוגיסטיקה מתקדמת לא הצואה של צה"ל שמכתב ממשרד בקריה צריך לעבור דרך בנקוק כדי להגיע למשרד השכן לו

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by nim901,

אתמול הגיע אלי מכתב מהפנימיה הבאית. רציתי לשאול אם מישהו היה שם ? איך הרמה ? שווה ללכת או ללמוד בתיכון רגיל? בקיצור, ספרו לי כמה שאתם יכולים, תודה ד"א זה האתר של הפנימיה - www.panmaz.co.il

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

זהו זה עוד חודש וקצת אני קונה רכב כבר סגרתי אם חבר שלי הוא כרגע לא עובד וקשה לא להחזיק את הרכב אני קונה מיצובישי לנסר GLX שנת 89 במצב מעולה!! עבר טיפול רק חסר לעשטות צביעה מחדש לגג כי הוא מתקלף ויש שם קצת חלודה קונה ב-8 אלף ש"ח כמובן יש שם מערכת סטריאו נחמדה רדיו דיסק של סוני 45X4 רמקולים של BOSS שיוחלפו בשני JBL ושני פיונר ומקדימה אולי אני ישים את הבוס וכמובן מגבר 800 וואט :jump:

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Dark Respect,

איזה סיבות הצבא יקבל בשביל לדחות גיוס בכמה חודשים ? קבלתי צו גיוס לחודשיים אחרי סיום הלימודים שלי והייתי רוצה קצת יותר זמן איכות

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by DimaX,

הי! היום קנינו מכונית! WOLKSWAGEN BORA תוצרת גרמניה(ולא הדרעאק הזה -ספרד..) מנוע 2.0 ממש יפה וממש נוחה רק קצת חבל שזה מנוע 2.0 למה כי הוא דיי זולל דלק קנינו ב65 אלף... שנת 2000 85000 KM עברה.... היה לנו לפני זה פיג'ו 405 מנוע 1.9 שנת 92...

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי... כחלק מתהליך יצירת אוספי ה-"MP3 לרכב" שלי, באתי להכין דיסק שיכלול מוסיקת chill out (אני מניח שזאת ההגדרה המתאימה)... מה שיש לי כרגע זה Voyageur של אניגמה, ו-Play של מובי (אלבום כפול). יש המלצות לדיסקים איכותיים בסיגנון דומה ? נ.ב. Now Playing: Moby - Flying foxes ענק!

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Merrymoon,

מה זה אומר? זה אומר שסוף סוף יש לי עבודה שוב, ולא סתם, עכשיו אני טכנאית וטרינר רשמית ועובדת במקצוע הזה. טוב, אז תעודה עוד לא קיבלתי אבל לעבוד אני מתחילה מחר במרפאה במרכז הוד-השרון. פיפיקקי, לא אכפת לי. טוב להיות שוב עובדת. מה זה אומר? זה אומר שאני אזניח טיפה את הפורום ואדבר יותר שטויות כשכבר אדבר, אבל למי אכפת, זה אומר שאני יכולה לשלם את חשבון האינטרנט שלי ו... חברס', במרפאה שלי המחירים נמוכים מהמחיר המומלץ לצרכן ויש לנו המון מבצעים. המרפאה חדשה דנדשה ומאד משוכללת ומאובזרת והפתיחה הראשמית, ב-1 באפריל (נדמה לי), לא אהיה שם כי אני אלמד ואח"כ אסתלק לירושלים אבל... אתם מוזמנים לבקר (אם אתם גרים קרוב). אני שם מ-4 עד 8, 5 ימים בשבוע, בשבילכם ובשביל היצורים שאתם מחזיקים בבית. …

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הרגישו חופשיים לחלוק עימנו.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shloosh,

אם יש פה מישהו שמבין ב-PSP ובגרסאות למיניהן אשמח לקבל ממנו עזרה באייסיקיו... אני מחפש חנות לקנות מכשיר בגרסא 2.0 או 1.5

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
    • 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by masterb,

מכירים את זה שאתם אוכלים ארוחה עם כל המשפחה וכשאתם באים למזוג שתיה לכוס שלכם....? כל המשפחה מצטרפת ומביאה לכם את הכוסות שלהם כדי שתמזגו להם גם.... ?מכירים את זה שכל פעם שאתם מגיעים למכונת משקאות ואתם לבד אתם מתפללים או מקווים שמישהו השאיר שם עודף...? תמיד אתם מתים שיהיה שם איזה שקל אחד ,?זה מה שיעשה לכם את היום.... ?מכירים את זה שתוך כדי אכילה אתם קוראים את המרכיבים של השתייה? ?ואז אתם מתחילים כזה.. "?גליצרול GF3, C2, ?פרוטלקעקיו CVSD23" (?משו כזה) ?ולמרות שאתם לא מבינים כלום אתם ממשיכים לקרוא הכל? ?ויש את הקטע שאתם לא שמים לב שאתם נסחפים ואז אתם כזה.. "?בתוקף עד ה.." מכירים את זה שאתם קמים מהמיטה באמצע הלילה, נגיד לשירותים, הכל חשוך ולא רואים כלום, ואז אתם דופקים את…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by musari,

חבר שתה ונירדם אצלי אז מהשיעמום יצרתי עליו יצירת אומנות....יש מקום לשיפור הצעות יתקבלו בברכה!!!! [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Deddy,

לא יאמן... מטר לא רואים... וככל שעובר הזמן רואים םחות ופחות... חבל שאני לא מוצא עכשיו את המצלמה שלי...

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by J.allmighty,

http://www.mivzakon.co.il/DayMailFiles/woman.wmv

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. 17.7- קורס טיס, סטי"לים, מודיעין 24.7 (יום א')- אין גיוס, צום י"ז בתמוז 25.7 (יום ב')- גולני 26.7 (יום ג')- חי"ר יעודי 27.7 (יום ד')- גבעתי 28.7 (יום ה')- צנחנים, נח"ל 31.7 (יום א')- שריון 1.8 (יום ב')- הנדסה, ש' 13 2.8 (יום ג')- מוד"ש, מג"ב 3.8 (יום ד')- השלמות 4.8 (יום ה')- נ"מ 7.8 (יום א')- תותחנים, קשר"גים 9.8 (יום ג')- חילוץ והצלה פיקוד העורף 10.8 (יום ד')- משטרה צבאית 11.8 (יום ה')- מדריכות ספורט 15.8- קרקל 19.9- קורס חובלים 27.9- סטי"לים נלקח בפורום פר'ש אני יעדכן אם יהיו עוד תאריכים בכל זאת מי הולך לאן?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by HeaT-SinK,

אה ועברתי טסט רביעי :-*

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Check_Point,

באיזה שעה מתחיל 06 ? תודה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by x-dude,

http://www.liorfilm.com/my_movies/shenkin/page_design_heb.html

21. יש לי מכשיר פלאפון SONYERICSSON T630 .... אף פעם לא הייתי בעד דיבוריות ואוזניות ושאר השטיקים , אבל בזמן האחרון אני משתמש בפלאפון המון בשיחות של חצי שעה, אני כבר מרגיש את האוזן שלי מתפחמת.... זה לא נוח, לא נעים , אבל הכי מדאיג אותי- כנראה גם מזיק.... אז החלטתי לקנות אוזניה, אבל אם כבר אוזניה ואם כבר למכשיר יש יכולות BLUETOOTH אז למה להסתפק בחוטים? במיוחד שהרבה גרסאות טוענות שהחוט הזה בעצם מוליך את הקרינה היישר לאוזן (אני לא יודע עד כמה זה נכון או לא , אבל לא ניקח סיכון) בכל אופן , החלטתי לקנות אוזניית BLUETOOTH , חיפשתי בזאפ- בהתחלה חשבתי לקנות את הכי זול שאוכל למצוא (של מוטורולה) - אבל אחרי שראיתי את הזמנים המעפנים של הסוללה החלטתי שאין טעם ואם כבר קונים אז אפשר לשלם טיפה…

• 26 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. לאחרונה שמתי לב שיש לי המון "קנאקים" משורש כף היד...אז אני מנסה לעשות תרגילים שעובדים על השריר של החלק הזה - משקולת 1.5 קילו שאני מרים ומוריד כאשר היד מונחת ב90 מעלות על מיטה או מזרון התרגיל עצמו עושה לי די הרבה "קנאקים", אז יש אולי עוד אפשרויות?

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. כמה תוספת\קנס צריך לשלם במקרה חריגה של 25-30 קילו בטיסה מארה"ב לארץ ? (ד"א אמרו לי שאפשר להודיע מראש על זה וכך זה יעלה פחות...) תודה

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים