עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מממ....אני חושבת שסיכמתי הכל בכותרת...לא? סתם...אני לא ממש טובה בהתמודדות עם פרידות...(too much touchiness 4 me)...אז אני אנסה לקצר... היה נחמד להכיר אותך, אתה באמת אחלה...(קצת מציק, מעצבן ומרביץ...אבל שטויות...עברנו כבר דרך זה... ;D) אני מקווה שיהיה לך טיול מדהים בדרום אמריקה...שתספיק כל מה שתכננת וגם מה שלא...שלא תתפוס חס וחלילה שום מלריה ואל תשכח לשים את הכובע, הצעיף, הסוודר, הגרביים העבות והמעיל...שמעת??? (בקול של סבתא פולניה מעצבנת)... אבל הכי חשוב: Have the time of your life... חוץ מזה אני מבינה שמיותר להזכיר לך לשמור על קשר, לשלוח גלויות ותמונות, להביא מתנות וכל המרבה הרי זה משובח.... (אחרת אפילו אל תחשוב לחזור לארץ....I know where & how 2 find u... :d…

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. היי האם חשבתם פעם כמה כסף אתם באמת מוציאים פר חודש? האם שאלתם את עצמכם האם מה שאתם רוכשים זה באמת מה שאתם צריכים? תשובה : 500-1500 הולך על יציאות לרוב עם האישה וקניות.

• 44 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. שלום לכולם !! כמה שאלות בנושא סנוקר , לגבי מספר מצבים שקרו לי במהלך משחק. אם מישהו יודע , אני אשמח לקבל תשובות , תודה ! ;D 1. מצב השולחן - כדור שחור וכדור לבן. שחקן מכה מכניס את הכדור השחור וגם את הלבן. מה קורה במצב כזה? מחזירים את הכדור השחור לשולחן? או שהמשחק נגמר (בתלות בנקודות)? ??? 2. מצב השולחן - כדורים אדומים וצבעוניים על השולחן. שחקן מכה , מכניס כדור אדום ואחריו באותה מכה גם כדור צבעוני. האם זאת עבירה ויורדות לשחקן המָכֶּה נק' לפי ערך הכדור הצבעוני או שהשחקן המָכֶּה מקבל את הנקודות לפי שווי הכדור הצבעוני? ??? 3. מצב השולחן - כדורים צבעוניים. שחקן מָכֶּה, מכניס כדור צבעוני ואחריו נכנס הכדור הבא בתור. דוגמא: מכניס כדור כחול (5) …

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by Wormy,

קניתי שבוע שעבר מחשב חדש וקיבלתי אותו לפני יומיים החורף קרב ובא, ובתקופה הזאת יש הרבה עליות ונפילות מתח למישהו יש המלצה למגן ברקים טוב ואמין שיגן על המחשב?

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by Ping,

אני בטוחה שלא מפריע לצוות HWZone שאני מרשה לעצמי לפרסם פה... נפתח אתר חומרה חדש בכתובת www.techno.co.il כולכם מוזמנים להציץ. :smoke:

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי 2 שאלות: אני עובד ברשת מקדונלדס כבר כשנה ו3 חודשים, רציתי לדעת באיזה מקרים אני זכאי לפיצויים ואיך מחשבים. והשאלה השניה היא: אתמול כשהייתי בעבודה בשעות הערב נגנבו לי 150 שקל מתוך התעודת זהות שהייתה בתוך התיק. כדי לגנוב היו צריכים לחפש ולהוציא את זה ככה שאין סיכוי שזה נפל או משהו כזה. לא הוצאתי את התעודת זהות כל המשמרת מהתיק. בנוסף היו שם עוד דברים כמו רישיון וכו' שהכל נמצא [ככה שהסבירות שזה נפל פסולה לגמרי]. רציתי לדעת, חוץ מלהעביר את זה למנהלים למעלה שיבדקו ויחקרו, מה אני יכול לעשות? האם תלונה במשטרה תעזור? אשמח לתשובות

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. שלום! לצערי אני חיי בשכנות עם חבורה של ערסים, חלאות אדם, שהחליטו לעצמם להתחיל להעביר את כל המסיבות שלהם על הפנטאוז שלהם. הבעייה היא שהם מדליקים את המוסיקה על מקסימום ווליום עם ציוד הגברה מקצועי ומפנים את הרמקולים לכיוון השכונה בלילות שלפני תחילת שבוע עבודה. כשבאים לדבר איתם הם לא פותחים את הדלת או שמתחילים ללעוג ולרדת על הקורבן. גם על המשטרה הם לא ממש שמים, באה ניידת (שעה אחרי שאמרו שהיא יוצאת) המוסיקה נכבת (אחרי קרב צעקות עם השוטרים) ואחרי שהשוטרים נוסעים החגיגה ממשיכה... דרך ההידברות לא עובדת איתם. איך אפשר להלחם נגד התופעה? תלונה במשטרה לא עזרה

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by R0ck,

http://moomoo.co.il/films/eggs.html

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by TheHungryOne,

הנה החידה: http://shingakunet.com/school/9000226898/9000283703/special/ עודכן: אם הצלחתם לפתור את זה ולהגיע לשני הסופים האפשריים, הנה עוד אחד שאהבתי: http://jayisgames.com/games/grow-island/ גם לזה יש שני סופים שונים. עודכן: הרשימה המלאה של המשחקים: http://jayisgames.com/tag/grow

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. אוייי, פשוט גאוני, פשוט גאוני. אני נחשפתי לדבר המטורף הזה רק השבוע ואני מבטיח לאלו מכם שאינם מכירים את הדבר המטמטם הזה, תתמכרו במיידית! מדובר בוופלים תמימים למראה - מאחסנים אותם בקירור, מכינים לכם ככה קפה נמס, פותחים ת'אריזה, שולפים מטמטם קטן אחד ונוגסים שתי נגיסות קטנות בכל אחד מצידי הוואפל, כשכל אחת מהנגיסות נגדית לשניה. טובלים קצה אחד בקפה שלכם ושואפים קלות את הקפה, דרך הוואפל, באמצעות הקצה השני, במהרה תרגישו שהוואפל נמס לכם ביד, בדיוק ברגע הזה, השליכו אותו לפה שלכם ותהנו מטעם פשוט מטמטם. יש לדבר הזה הרבה מאוד חיקויים, אבל זה פשוט עובד, עובד כמו גדול והטעם... משוווווווווווווווווווווווווווווווו. יעשה לכם ת'בוקר. מומלץ בחום!!!

• 47 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by Chymes,

לזיקים הגיע קצין מיון של ח"א וכמה קווקזים גנבו ממנו מסמכים. באותם מסמכים היה כתוב את הקב"א, פרופיל ודפר של כל האנשים שהולכים לח"א. גיליתי שיש לי קב"א 49. זה מוכיח שצה"ל חושב שאני אידיוט גמור, וזו הסיבה שלא אקבל שום תפקיד סביר בשלוש שנות שירות. סביר להניח שגייסו אותי בשביל לאכול חרא ולעשות עבודות שחורות בצבא. יש לי חשק עז לקחת את ה-M16 שקיבלתי בטירונות ולסיים את ההשפלה.

• 47 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by בויקה,

תגידו לא היה פעם בערוץ ההיסטוריה שיש שם סרטים שמכינים לבגרות? אני פשוט לא מסוגל עם המיקוד הזה, אי אפשר לקרוא את זה זה כל כך משעמם

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. אוזניות שמיועדות למוזיקה, יחוברו לפלאפון ובעלות הצליל הכי טוב שאפשר להשיג בטווח המחירים הזה, עם דגש על באסים.

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by Athlon-WINGS,

אהלן .. אין לי שמץ אם זה שייך לפורום אלקטרוניקה או לפורום כללי. נראה לי שזה שייך לפה, כי פורום אלקטרוניקה זה תחת קטגורית מחשבים. אתמול קיבלתי את הקטודה הירוקה, שאותה אני מתכוון לחבר לתוך המצת של האוטו (שגם כן מספק 12V). אבל מה הקטע...שגיליתי שהמצת בכלל לא מקבל שום מתח. אפילו את הזה שמדליק סיגריות זה לא מתחמם בכלל.........היום בערב אני אפתח את כל הבוכטא מאחורה אני אבדוק את החיבורים למצת. ממילא אני צריך לחזק את החיבורים של הרדיו דיסק לרמקולים כי אחד מהם השתחרר.. השאלות שלי הן ככה: 1. בחיבור למצת, דרך חוט שהולך מהכניסה למצת שחיברתי, יש לי כבל בצבע [glow=red,2,300]אדום[/glow] וכבל בצבע [glow=green,2,300]ירוק[/glow]. איזה מהם המינוס ואיזה מהם הפלוס?!?? 2. האם אתם בטוחים ב200% …

• 70 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by Merrymoon,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2890473,00.html מי מכם שמשרת או כבר סיים שרות צבאי יכול להעיד שהשמן הגדול שאחראי על תוכן כיבתנו (או יותר נכון, חוסר התוכן) של הצבא פשוט מזיין בשכל. בשבועיים הראשונים אחרי ההצבה שלי, הקאתי לפחות 3-4 פעמים ביום. יצא לי להכיר דרך חברים מהנדס מזון שסיפר שצה"ל בא אליו וביקש להנדס לו נקנקיות שלא מכילות בשר (תחליף לבשר) ושיהיו זולות. הוא ניסה וניסה ומה שיצא לו זה שאריות מעיים, עצמות וטלפיים וציפורניים טחונות (לעיטים עם נוצות ושאר ירקות), כל מה שאי אפשר שלאכול וה"מעדן" עלה משהו כמו שקל הקילוגרם. ...והצבא ביטל את העיסקה בטענה שזה יקר מדי. אז אם זה יקר מדי - מה לכל הרוחות אנחנו אוכלים??? ???

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by nice-1,

hwzone owns me

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by Check_Point,

אני מחפש המלצות לשירים שאם אתה קם באמצע הלילה ושומע אותם אתה נרדם בחזרה אני אתן דוגמאות : behind blue eyes של לימפ ו- She will be loved של מארון . אה כן יש גם את השיר my girl של nirvana .

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by Cilay,

ערב טוב .. אני יספר את הסיפור שלי בקצרה , ביום הגיוס שלחו אותי לבסיס תובלה בחיפה בתור נהג משאית , הצלחתי לצצאת משם אחרי שהפכתי עולמות , היום הגעתי לבקום , שלחו אותי לחיל הים בתור מאחזק תחמושת ... אני עם פרופיל 45 רפואי , אני בניתי על זה שאני יהיה ג'ובניק שעושה יומיות ומעביר תשירות בסבבה , הבנתי שמאחזקר תחמושת נשאר כל השבוע בבסיס .. אני שוקל ללכת לקב"ן ולצאת על נפשי .. במה זה פוגע בחיים ? אני אוכל לעבוד באינטל וכל חברות ההי טק ? איפה דורשים צבא היום ? ומישהו בכלל יודע מה זה מאחזק תחמושתב למען השם?!@! כבר נשבר לי מהצבא ואני שם רק חודש ...

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. אני מת להשיג אחת מוכרים כאלה פה בכלל?

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. אז ככה. מכיוון שזהו בגדול, פורום מחשבים אז.. לדעתי השאלה הזאת הכי מתאימה לפה. אני מתכנן ללמוד מחשבים ו... אין לי ממש ניסיון מבחינת מקומות למידה כמו מכללות וכו' וחשבתי לשאול פה מה דעתם על גו'ן ברייס מבחינת קורסים? הם נחשבים לאמינים? כי.. אני יודע שהם מוכרים. אבל השאלה אם למישהון יש ניסיון איתם? או בכלל, להציע מקום אחר ללמוד? אין אין ממש תחום ספציפי במחשבים אבל בכלליות אני יודע שאני רוצה ללמוד מחשבים. אני יודע שזה לא עוזר. אבל קצת ידע כללי על מקומות לימוד יעזרו לי (בנתיים אוניברסיטה לא בסדר העדיפויות שלי) תודה מראש

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. איפה מוצאים סדר גודל של מחיר התקנת רשת הזזה נגד יתושים לחלון של חדר ילדים סטנדרט ללא הכנה (מסילה לא מותקנת) לרשת.

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. מה המצב? אני לומד בטכניון, ובדיוק מתחילים מבחנים כרגע. זה הולך להיות עמוס, מסובך וכואב... בשביל לעבור את זה יותר בקלות הכנתי סרטון בשביל קצת לנוח מכל הרצינות הזאת מקווה שתאהבו!

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. Started by תינוק22,

שלום , קניתי יונדאי אלנטרה 05 משומשת לא מזמן ושמתי לב שהמצית עובד אבל רק אם לוחצים אותו למשך כמה שניות ולא קופץ החוצה בלי שצריך ללחוץ אותו,וזה גם מסוכן . עכשיו זה לא שאני מעשן אבל רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה ברכב הזה. Thank you come agian

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by maxwell10,

מכירים את השקים שסגורים עם קשירה מיוחדת? יש איזו שיטה לפתוח את הקשר, למשוך את השרוך ואז השק נפתח, מישהו יכול להסביר איך עושים את זה? לא מצאתי סרטון ב YouTube שמסביר

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  25. טוב... אז ככה... משני סיבות: הראשונה היא הגיע הזמן להתחדשות והשנייה היא שואוטוטו אני יוצא לקורסים של חיל האוויר ואני צריך מכונה למשך השהייה שלי בקורסים. ובכלל אני צריך מכונת גילוח לעצמי ולא להשתמש בזו של אחי, ולכן אני צריך מכונת גילוח. נכון לרגע זה אני משתמש בפיליפס הקלאסית מסדרת הcoolshave הכחולה (נראה לי דגם 6707) מכונה סבבה לחלוטין. אבל כפי שאמרתי קודם אני צריך המלצה למכונת גילוח בתקציב שציינתי. אני מתגורר בדימונה, ואין לי בעיה להגיע לב"ש. ככה ש"על הדרך" אם אפשר לראות המלצה לחנות או רשת כלשהי (אלמ/מחסני חשמל/אחר-אני לא יודע איזה רשתות וחנויות יש) בדימונה/ב"ש זה יהיה מצויין.

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים