עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כן, הכניסו, כן... חינם...כן..כן #!טוב אני קופץ לחברה, יש לי דיבור איתה

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by naor-007,

תראו הזמנתי מאיביי משהו לפני קצת יותר משבוע, וקיבלתי מספר מעקב לחבילה. זה מה שכתוב באתר USPS: Class: First-Class Mail International Service(s): International Letter Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on June 29, 2009 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. הבעיה היא שאותו הסטטוס נשאר אותו דבר כבר 9 ימים!! מה הבעיה הבעיה פה? מה לעשות? וזה לא אמור להיות ככה כי הזמנתי באותו…

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by timac,

לאחרונה נכנסתי חזק מאוד לקטע של קריאה ורציתי המלצות לספרים שהשפיעו עליכם בצורה כזו או אחרת.. תודה וחג שמח

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by tmpusr,

מעניינת אותי התפלגות הגילאים פה באתר... מצד אחד יש פה רבים שמפגינים ידע רב ומתנסחים כמו אנשי מקצוע מנוסים ומצד שני לא חסרות פה הודעות עם 20 שגיאות כתב ב-10 מילים... אז... בני כמה אתם?

• 78 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by raiman1,

לפני כמה דקות קיבלתי ס.מ.ס מהמספר הבא:+447976807894 כתוב שהמספר פלאפון שלי זכה ב-550,000 פאונד -משהו שקשור לנוקיה (לא כ"כ הבנתי..). ושאני צריך להתקשר לאיזה מספר מוזר שדומה מאוד למספר ממנו קיבלתי את ההודאה.. זה נראה לא כמו סוג של הונאה?? (מה זה המספר המוזר הזה?) או שבאמת זכיתי??

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by X-_PLOSIVE,

לא יודע אם זה מעניין אבל שמעתם? רובי שפירא התאבד

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by izir,

שלום. אני עולה במשקל במגמה לינארית רוב היום אני יושב בכסא גם בעבודה אחר כך בלימודים וגם שיש לי זמן פנוי שאני עוזר לילדים (חונך פרח 2 ילדים) אני יושב אין לי זמן לחדר כושר כי רוב היום אין לי זמן פנוי איך אני יכול לעצור את העליה במשקל העקב זה שאני לא בבית כימעט אף פעם אני אוכל ג'אנק או קפה ומאפה כאלה דברים

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by motogt,

אהלן, מה המשמעות והצורך במספרים מ60 עד 400 בטבעת מסביב לשעון? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]

9. Started by AciDBreeZe,

אוקי, הסיפור שלי מתחיל כבערך חמישה חודשים אחורה לאחר שיחה קצרה עם חבר שלי , אני מחליט שנמאס מהמחשב הישן והמעאפן שלי ואני רוצה חדש בחדווה ובססון אני יוצא לי לחניות לבדוק בקשר למספר חלקים שהוצגו באתר הזה כחלקים משתלמים\טובים מסתבר לי שאין שם חלקים כאלה או אחרים ולכן אני צריך להזמין באינטרנט, וחבר שלי מביא לי אתר ששם אוכל לקנות את מחשב החלומות שלי לאחר מספר שיחות השתכנעתי שאמנם הדבר אמין, שכנעתי את אבי וככה התחיל, אממ גיהנום. אני הזמנתי את המחשב שלי בתמימות ללא ידיעה למה שהולך לקרות הזמנתי את המחשב וציינתי שם שיגיע תוך עשרה ימים. במהלך הזמן הזה אני מקבל שיחה שכנראה אחד מהחלקים שאני הזמנתי לא קיים, ה Corsair לאחר שיחה עם הטכנאי הוא שיכנע אותי ללכת על ה Kingston Hyperx שגם הוא…

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by Koss,

שיטטתי לי היום בויקיפדיה וקראתי את הדבר הכי הזוי ומדהים שקראתי בזמן האחרון. אז רציתי לשתף... ישנו דג שנקרא Angler-Fish (חכאי בעברית), דג נורא מכוער, בעל שיניים חדות וארוכות שחי במים עמוקים. לנקבה של הדג יש מחוש שבוקע ממנו אור ובעזרתו היא מושכת וצדה טרף. הזכר לעומת זאת, ופה מתחיל הקטע המעניין, חלש בהרבה מהנקבה, הרבה פחות מפותח ממנה, אין לו את המחוש עם האור, והוא קטן ממנה בכחמישה מונים. מה שכן יש לזכר זה חוש ריח מפותח. ברגע שהוא מגיע לבגרות ודורש כמויות גדולות יותר של אוכל ואנרגיה, שהוא לא יכול לספק לעצמו, הוא מתחיל לחפש נקבה. כשלבסוף הוא מצא אחת, הוא נושך אותה (ולא מרפה) ומפריש אנזים מיוחד שמתחיל לעכל את העור של הנקבה ואת חלל הפה של הזכר. עם הזמן, כלי הדם של השניים מת…

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. אפל השיקה מחשב נייד ב-599 דולרים המשנה את מאזן הכוחות בשוק המחשוב הבסיסי, ומותיר את הבחירה במחשבי PC מקבילים כהחלטה המבוססת על עקרונות אידיאולוגיים בלבד ולא על היגיון צרכני עבור המשתמש הממוצעלכתבה

12. שלום לכולם כל הזמן אני חושב על זה שאני ב 15.5 ואני בתול חלק אומרים לי מה איך אתה בתול אתה כבר בן 15 וכו' חלק אומרים כל החיים לפניך וכו' החלטתי וקיבלתי אומץ בשביל לשאל דבר כזה פה!! באיזה גיל עשיתם את זה?? וכמה טיפים !! (בבקשה לא להרוס את הדיון זה חשוב לי...!)

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by J0n1,

אחרי אמסטרדם בא לי ברלין הבנתי שיש חברות שמציעות טיסות זולות ביותר לכל מיני יעדים ברחבי אירופה, ומשם אפשר לקחת רכבת ליעד הרצוי. מישהו מכיר חברות כאלה? הסתכלתי בeasyjet ולא מצאתי משהו מתאים

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by danielM,

הי, אני מנסה לבנות שולחן מחשב ארגונומי, ולכן אני מתכנן לקנות משהו די פשוט: קרש גדול שיושב על 4 רגליים בגובה מתכוונן . מצאתי שולחן כזה שמתאים לי, אך אין לו מגש נשלף למקלדת. בשולחן רגיל, מגש מקלדת מאוד חשוב עבור הגובה המתאים. בשולחן מתכוונן, אני לא בטוח אם זה כל כך חשוב, כי אני יוכל להוריד את גובה השולחן כרצוני, ולמצוא דרך להגביה את מסך ה LCD לגובה העיניים. בכל זאת, הגמישות שמגש מאפשר, גם בגובה וגם בעומק (מרחק הגוף מהמסך), נראית לי משמעותית. חיפשתי וחיפשתי,ולא מצאתי מגש מקלדת כזה למכירה בארץ (google וזאפ לא הניבו אף תוצאה אינטיליגנית). מה דעתכם, מגש מקלדת חשוב לארגונומיה או לא? מישהו יודע איפה אפשר לקנות מגש טוב בארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. כרגיל משעמם ואין מה לעשות..אז סתם משחק the witcher ושותה אקסלים כמו מטורף יש לי הרגשה כאילו שאני מסוגל כל היום D: נ.ב

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by daniel0089,

היי, מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא שומע תלונות על החנות KSP וחלק אפילו אומרים שהם השתפרו וכדי לקנות מהם... אז מה אתם אומרים? אני שואל כי הם פתחו סניף חדש (חח יש להם כבר סניף כל 10 מטר...) ממש קרוב לבית שלי... דניאל.

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by KoM,

פעם שנייה פעם שלישית גלידה...

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי חנויות מהימנות ואדיבות לקניית מחשב חדש? אזור המרכז בעיקר (ת"א השרון והסביבה). תודה

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by MasterGal,

יש חנות בשם G-TECH שהמחירים שלה לפחות בתחום של מחשב קומפלט נורא אבל נורא זולים... מכירים את החנות? יודעים למה זה זול כל כך?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by Stanly,

קראתי באיזה שהוא מקום את המשפט הבא ומישום מה אני לא בטוח בצידקתו... וקראתי שם גם את המשפט: שמעתי גם שרואים שם שעון יוקרתי (שמישום מה לא היה קיים באותו זמן... למישהו יש תמונה של הפאדיחה?

• 42 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. שלום, עקב זמני נסיעה שהולכים ומתארכים בתחבורה ציבורית, החלטתי להוסיף אופניים חשמליות לארסנל (חוסך המון זמן בהגעה לרכבת וממנה). עכשיו השאלה האמיתית היא מה לקנות, ופה אני צריך לא מעט עזרה. כבר הבנתי שצריך לחפש משהו עם סוללה של 36V שמחזיקה יותר, וזה נראה כמו משהו שיש בהרבה מאוד דגמים אז זו לא מגבלה אמיתית. 1 - האם זה משהו שאפשר לשקול קנייה ביד2, או שכדאי להתרחק עקב אורך החיים הקצר יחסית של הסוללות? אני רואה לא מעט זוגות למכירה ב-1000-1200 שקלים פחות ממחיר זוג חדש, כאשר מרבית המודעות למכירה הן של אופניים בנות חודשים ספורים בלבד. אני חייב לציין שהמחיר הוא בהחלט פקטור עבורי. 2 - איזה דגם לקנות? יש לא מעט, ראיתי Kalofun, Deore וכו' (שני אלה ראיתי גם בחנות ליד הבית ולכן ציינתי ספ…

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. בוקר טוב לחברי הפורום. יש לי בעיה חמורה, אני תכננתי לטוס לחול קניתי כרטיסים אבל חברתי שעדין משרתת בצבא לא מחזירים אישור לגבי חתימת הדח"ש שלה. היא שנה בצבא ונאלצה לחתום דח"ש, הבאנו את הכרטיסים ואת כל האישורים הנדרשים אך עדין אין תשובה , כל מי שניסיתי להשיג בענין לא עזר ולא ענה. המש"קית ת"ש שלה חולמת חלומות והטיסה מתקרבת בצעדי ענק יום שבת הקרוב. אם מישהו מכיר דרך בא ניתן לזרז את התהליך לדבר אם מישהו אני מאוד אשמח.

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by Zaks Sharon,

היי, אני לומד במגמת מחשבים, ותהיתי האם לעשות את הפרוייקט או לא... תראו, אם אני אעשה את הפרוייקט יהיה לי המון עומס שעות השנה (ובגלל יש לי מגמה אחרת שחופפת על חלק מהשעות, כך שאצטרך להשלים...), ואם לא - אסיים 5 יח"ל בראש שקט. אני רוצה בבקשה לדעת מה ה-5 יח"ל פרוייקט נוספות נותנות לך, והאם מעריכים אותך בצבא טוב גם עם 5. תודה! עריכה - עוד משהו קטן... אם המגמה השנייה שלי היא לא ריאלית, זה לא יפגע בהערכה בצבא, נכון (ז"א לא יאמרו לי שאני לא יכול להתקבל לממר"מ למשל, סתם דוגמא, אם יש לי טכ"מ בלי פיזיקה או משהו כזה...)?

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by תינוק22,

שלום , קניתי יונדאי אלנטרה 05 משומשת לא מזמן ושמתי לב שהמצית עובד אבל רק אם לוחצים אותו למשך כמה שניות ולא קופץ החוצה בלי שצריך ללחוץ אותו,וזה גם מסוכן . עכשיו זה לא שאני מעשן אבל רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה ברכב הזה. Thank you come agian

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by AC/DC,

• 51 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים