עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות שעון יד דיגיטלי אבל יש היום כ ז ה מבחר ענקי שאני ממש לא יודע מה לבחור, אז חשבתי שתוכלו להמליץ לי לקנות שעון שאפשר להשיג אותו פה בארץ, ושלא יהיה מהסדרה G-SHOCK של קסיו... ראיתי שעון של POLAR שהתצוגה שם היא על גבי רקע שחור ואהבתי את זה, אבל מה? זה שעון שמיועד למדידת דופק ואני לא צריך את זה תודה מראש

• 61 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. ב28 לחודש הזה, יום חמישי, stage 6 הולך להסגר סופית. הסיבה שdivx נתנו זה פשוט כי אין להם תקציב בשביל האתר. כולנו יודעים שזה לא נכון. divx קיבלו תלונות על הפרות זכויות יוצרים ואפילו ביקרו בבית המשפט פעם או פעמיים בגלל אותה הסיבה. אימו עליהם שיתבעו אותם על הפרות זכויות יוצרים אם הם לא יסגרו את השירות. מתברר שאנחנו הם אלה שאשמים בסגירת האתר. אנחנו העלנו סרטים שמוגנים בזכויות יוצרים ואנחנו עכשיו סובלים. לקראת סגירת האתר היתי רוצה לדעת כמה מהפורום השתמשו בו באופן קבוע או אפילו נכנסו פעם ב... לראות סרטון באיכות גבוהה. בשבילי סטייג' 6 היה תחליף ליוטיוב, ועכשיו אני צריך לחזור לאיכות הח** של יוטיוב :'( http://www.stage6.com/blog/107/

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by nice-1,

נוסטרדמוס יקירי, עוד חודשיים למנאייק.

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by nice-1,

hwzone owns me

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by TOMMYB1,

אני מתגייס בקרוב ויש לי כתם לידה על הקרקפת.. (כן כן) עכשיו רק עם שיער ארוך מקדימה לא רואים את אותו כתם. עכשיו יש לי אישור מרופא עור שרשם לי " מומלץ לא לחשוך לשמש (את הכתם)" השאלה היא אם יש עוד משהו שאני יכול לעשות לפני הגיוס (ללכת לרופא צבאי הוא או משהו אחר) כדי שלא יגלחו לי את הראש.. או לבוא בגיוס ושם כבר העניין מסתדר. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by DarkShnizel,

יש למישהו שיטות\עצות? יש לי כמות עצומה של חומר ללמוד ליום שני בעל פה (הרבה חומר, אבל בפסקאות קצרות שלא קשורות אחת לשניה), ואחרי שישבתי 3 וחצי שעות על זה לא זכרתי כמעט כלום

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by borg,

1. ברוב מדינות המזרח התיכון קיים חוק איסלאמי שאוסר על אכילת טלה אחרי בעילתו -- [טוב, זה חוק סביר. אתה הרי לא תאכל את אישתך אחרי שתשכב איתה]. 2. בלבנון, לגברים מותר באופן חוקי לקיים יחסי מין עם חיות ממין נקבה, אבל על יחסי מין עם חיה ממין זכר מוטל גזר דין מוות -- [מה שלא ברור זה האם מותר לקיים עם חיות ממין נקבה מין אנאלי]. 3. בבחריין, לרופאים ממין זכר מותר לבדוק את איבר המין של נשים רק באמצעות ההשתקפות שלהם במראה -- [אפשר לחשוב שבאמצעות מראה זה יותר צנוע]. 4. למוסלמים אסור להסתכל על איברי המין של גוויות. החוק הזה תקף גם לגבי קברנים. איברי המין של הנפטר חייבים להיות מכוסים עם לבנה או חתיכת עץ כל הזמן -- [הדבר נועד, ככל הנראה, למנוע מקרים של נקרופיליה]. :-X 5. באינדונז…

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by Avi Levin,

ולמי שלא הבין את המשפט- חברים לפני בחורות. אני רוצה לשאול אתכם כאן לגבי סיפור שקרה בין 2 חברים שלי, נקרא להם משה וחיים. משה הכיר בחורה, הם יצאו במשך כמה שבועות, עד שהבחורה לא הפסיקה את הקשר בגלל שהיא הפסיקה לחשוב עליו בתור בן זוג והחשיבה אותו כידיד, למשה היו רגשות כלשהן לאותה בחורה. חיים שם עין על אותה בחורה עוד מרגע שמשה התחיל לצאת איתה, ומספר ימים לאחר שמשה ואותה בחורה הפסיקו לצאת ודי שמרו על מרחק אחד מהשני, חיים שאל את משה אם זה יהיה בסדר שהוא יתחיל איתה. משה אמר שאין בעיה ופירגן לו, אבל הוא עדיין מרגיש אל אותה בחורה קרבה, והוא די קינא כשחיים ניסה להתחיל איתה. אני לא אוהב להתערב בסיפורים כאלה, אבל מה אתם הייתם אומרים על המקרה הזה?

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. למישהו יש מושג כמה עובד צריך לקבל ביום האצמעות? האם יש איזושהי תוספת ? שמעתי מחלק שמקבלים 200%, מאחרים 150% ,לא יודע למה להאמין...

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. http://www.tshirthell.com/hell.shtml?

• 48 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. שאבתי את המחשב מאבק בזמן שהיה דלוק+השפרצתי לחץ אוויר מבקבוק והשואב התפוצץ השפרצתי את הלחץ אוויר(קניתי את הלחץ אוויר מאוטו דיפו בקבוק בצבע כחול) על המאורר של המעבד +שמתי את השואב במרחק של כמה סנט' מהמאורר של המעבד השואב התפוצץ עלה באש וכמובן שהלך לפח השאלה שלי האם יש קשר בין מה שעשיתי עם הלחץ אוויר לזה שהשואב שלי התפוץ או שסתם בא לו להתפוצץ באותו רגע מקרי

• 51 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. אני פונה אליכם בפניייה נרגשת זו להצלת חיי אישה צעירה בת 29 אם ל- 2ילדים קטנים, אחד בן 7 והשניה בת שנתיים אשר עלולים להישאר יתומים ללא אמא. קופת חולים כללית אינה מוכנה לממן טיפול זה מכיוון שהוא יקר ולטענתם סיכוייה לחיות קלושים. אבל בנו נטועה האומנה שאישה זו תחייה ותגדל את ילדיה . הטיפול כרוך בהוצאה כספית גדולה בסכום של 250000 ש"ח ואין ביכולת המשפחה להשיג את הסכום. אנו פונים בפניה נרגשת זו לעזור כמיטב יכולתיכם. חשבון הבנק הוא: בנק הפועלים : 213270 סניף 618 רמלה בוריס רחמינוב ריין. זוהי לא שטות! הם שכנים שלי והם במצב דיי קשה! הם זקוקים לכל עזרה אפשרית כספית. מי שחושב שזה בלוף...בתאריך 20/09/2005 פורסמה כתבה בערוץ 2 על הנושא הזה שהקופה לא מוכנה לממן. יש כאן אנשים ששמים את יד…

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. סתם, לא 1 באפריל. חה חה חה חה. יש לכם רעיונות טובים למתיחות? בעולם האמיתי, בלי קשר לאתר..

• 43 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. היי חבריה איזה ציוד שימושי וחובה למעבדת סלולר ועלויות הערכה? תודה

15. אולי יש פה למישהו מושג... אני צריך שיבוצעו כמה עבודות ואני מעוניין שהכל יהיה חוקי ורשמי, שלא יגיעו אח"כ בטענות, כך שאני רוצה לשלם ביטוח לאומי, תנאים סוציאלים, מס הכנסה, ביטוח עבודה וכו'... אני רוצה גם שתהיה בידי חשבונית על כל הסכום שאני משלם. הבחורה שאותה אני רוצה לקחת עושה את זה סתם כחלטורה ולא מעוניינת בכאב ראש של ביורוקטיה. אני זוכר שלפני 7 שנים היה ניתן לפנות לחברת חשבוניות (חשבונית לשכיר) שאתה משלם לה כסף והיא מתפקדת בתור מעביד- הבעיה היא שעכשיו אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שבית המשפט קבע לפני שנתיים שהן לא חוקיות. מה אני יכול לעשות בנידון? האם אני חייב לעבוד בשחור? תודה.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. אם הצטברו לכם חוויות מתסכלות מאיזה סרט שראיתם הגעתם לת'רד הנכון. אם אהבתם איזשהו סרט במיוחד הגעתם לת'רד הנכון. אם אתם סתם אוהבים קולנוע ולראות סרטים טובים הגעתם לת'רד הנכון. ובכן נתחיל מהרשימה השחורה שלי: 1. מקום ראשון בכבוד מגיע ל"קווין ופרי קורעים את איביזה". במילה אחת- טראומה. 2. ירח דבש מטורף+אחי איפה האוטו- בהחלט היו חזק בתמונה על המקום הראשון אבל הצילה אותם העובדה שהם לא הגיעו ממש לקרוסליים של קווין ופרי בטמטום גסות ועוד שלל ירקות שבני נוער חרמנים אוהבים. 3. קנגורו ג'ק- דביליזם במלוא מובן המילה 4. אמריקן פאי 3 - הראשון הצחיק אותי. בשני בקושי צחקתי. השלישי היה פשוט מלא בחרא)תרתי משמע( 5. servin sara. אין הערות עכשיו לרשימת הסרטים המומלצים שלי ואלה שאהבתי במיוחד 1. …

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by stingeR-,

לאור כרמי, מנהל הפורומים הכללי יש היום יומולדת!!! אז מזל טוב אור! עד מאה ו20!!!! :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :coolman: :funn: :biggringift: :biggrimjackbox: :biggringift: :funn:

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by NuNaTaK,

טוב, לא בדיוק, אבל... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3701159,00.html :lol: :lol:

• 55 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. שיהיה לכולכם בוקר טוב אה, כן, משהו קטן, תשתדלו לא לזהם את הת'רד בחארטא, חבל שינעל, תודה.

• 60 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by דיוגנס,

נמלים הצליחו להשתחל לקופסת הקורנפלקס שרכשתי... אני רואה אותן צפות בקערה..ותוהה. האם להשליך את האוכל לאסלה, או להמשיך לאכול? מצד אחד מדובר בנמלים זעירות..לא משהו שיפריע לטעם..מצד שני, אולי הן יכולות להעביר מחלות? תשובה מהירה, לפני שהקורנפלקס יהפוך לעיסה ( גם ככה המקרר שלי ריק מאוכל, וזה הדבר היחיד שייחשב אצלי כארוחת ערב ).

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by artyom,

ישבנו באיזה מסעדה בחוף הקשתות והזמנו פיצה.... נתחיל בזה שהפיצה לא הייתה הכי רגילה שיש... http://xs217.xs.to/xs217/07290/DSCF2910.JPG http://xs217.xs.to/xs217/07290/DSCF2912.JPG ומצטער על הגודל

• 49 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. תנו המלצות בבקשה =]

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. www.education.gov.il אני יעשה השנה את הבגרויות הראשונות שלי בלשון ובאנגלית מה שכן מי שעושה השנה בגרות בהיסטוריה (כיתה י') אני שמח לספר לו שכל החומר על ביסמארק וגרמניה ירד בהצלחה לכולם :saint:

• 48 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. שלום לכולם, ב22.7 אני מתגייס לגולני בשעה טובה. בתור אחד עם מספר -2 אני די זקוק למשקפיים שלי באופן יומיומי, הבנתי שלקנות עדשות יהיה התאבדות (לנקות אותם ולא לאבד יהיה חתיכת סיפור) אז בעצם אני מחפש המלצה מהחברה פה בעלי הניסיון, רצועת גומי מיוחדת שלא תלחץ חזק מדי על הראש אבל גם שלא תתן למשקפיים ליפול? פטנטים אחרים? אם אפשר גם קישור לEbay למוצר מומלץ אשמח גם לרשימת דברים שאני צריך לקנות לגיוס והצבא לא מספק (או שהוא מספק וזה חרא) תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. כן, הכניסו, כן... חינם...כן..כן #!טוב אני קופץ לחברה, יש לי דיבור איתה

• 38 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים