עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לנו בעיה בביתנו הקט, מדי יום ישנם ילדים שמשחקים בגינה הציבורית השוכנת למרגלות הבניין ועושים לא מעט רעש, אנחנו נמצאים בקומה הראשונה וסובלים מכמות לא קטנה של צעקות מצד הילדים הקטנים הללו שמפריעים להורים לנוח ולי ולאחותי לעשות את שיעורי הבית. מה שרציתי לברר, האם יש משהו שאפשר לעשות, כי הגיונית ניסינו לדבר אל ההורים והם מסרבים לתת לילדים להתרחק מטווח הראייה שלהם.... הילדים הללו שוכנים בגן ברוב שעות היום, בעיקר לאחר בית הספר (לאחר שעה אחת או בשעה שתיים) ובשעות שבין הצהריים לערב: ארבע עד שבע. עוד שאלה שצצה בנדון, היא האם במידה של הגשת תלונה בגין הפרעת מנוחת השכנים בין שתיים לארבע יהיה מענה מצד המשטרה ? והאם יש מקום להגשת תביעה משפטית ומה טווח הטיפול בבעיות הללו ? תודה רב…

• 51 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. מה היא חושבת לעצמה :s05: [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. היי האם חשבתם פעם כמה כסף אתם באמת מוציאים פר חודש? האם שאלתם את עצמכם האם מה שאתם רוכשים זה באמת מה שאתם צריכים? תשובה : 500-1500 הולך על יציאות לרוב עם האישה וקניות.

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by danielM,

הי, אני מנסה לבנות שולחן מחשב ארגונומי, ולכן אני מתכנן לקנות משהו די פשוט: קרש גדול שיושב על 4 רגליים בגובה מתכוונן . מצאתי שולחן כזה שמתאים לי, אך אין לו מגש נשלף למקלדת. בשולחן רגיל, מגש מקלדת מאוד חשוב עבור הגובה המתאים. בשולחן מתכוונן, אני לא בטוח אם זה כל כך חשוב, כי אני יוכל להוריד את גובה השולחן כרצוני, ולמצוא דרך להגביה את מסך ה LCD לגובה העיניים. בכל זאת, הגמישות שמגש מאפשר, גם בגובה וגם בעומק (מרחק הגוף מהמסך), נראית לי משמעותית. חיפשתי וחיפשתי,ולא מצאתי מגש מקלדת כזה למכירה בארץ (google וזאפ לא הניבו אף תוצאה אינטיליגנית). מה דעתכם, מגש מקלדת חשוב לארגונומיה או לא? מישהו יודע איפה אפשר לקנות מגש טוב בארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי חנויות מהימנות ואדיבות לקניית מחשב חדש? אזור המרכז בעיקר (ת"א השרון והסביבה). תודה

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by naor-007,

תראו הזמנתי מאיביי משהו לפני קצת יותר משבוע, וקיבלתי מספר מעקב לחבילה. זה מה שכתוב באתר USPS: Class: First-Class Mail International Service(s): International Letter Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on June 29, 2009 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. הבעיה היא שאותו הסטטוס נשאר אותו דבר כבר 9 ימים!! מה הבעיה הבעיה פה? מה לעשות? וזה לא אמור להיות ככה כי הזמנתי באותו…

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by J0n1,

אחרי אמסטרדם בא לי ברלין הבנתי שיש חברות שמציעות טיסות זולות ביותר לכל מיני יעדים ברחבי אירופה, ומשם אפשר לקחת רכבת ליעד הרצוי. מישהו מכיר חברות כאלה? הסתכלתי בeasyjet ולא מצאתי משהו מתאים

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. עוד כשבוע לפי מה שקראתי בעיתון (אני זוכר שלפני כ-חצי שנה גם דיברו על זה), נוסף לכל מספר פלאפון ספרה חדשה P=. כל חברה חוזרת לקידומת המקורית שלה, מה שאומר שכל בעלי מכשיר מחברת פלאפון יהיו 050, אורנג' 054 וסלקום 052. אני חושב שעומד להיות בלאגן בארץ ביום שיסיפו את הספרה, זו תיהיה מהפכה של ממש! כל הכרטיסי ביקור, מודעות ברחובות ודברים כאלה יהיו חסרי חשיבות כמעט, כי רוב האנשים לא יזכרו בעל פה לכל קידומת ישנה איזה מספר נוסף. וגם למשל אני צריך לעבור על כמה עשרות מספרי טלפון ולהתחיל לשנות אחד אחד..זה סיוט! :-X אז הינה הרשימה : בעלי חברת פלאפון עם הקידומת : 050 אין שנוי בקידומת, ספרה נוספת 5. מה שתמקבל -> 050-5XX-XXXX. 051 הופך ל050, ספרה נוספת 7. מה שמתקבל -> 050…

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Track,

בניו יורק, אני יכול למכור כמעט כל דבר, ומהר. אני נכנס לeBay ותוך שעה יש לי הצעות. אני נכנס לCraigslist ותוך שעה מישהו מתקשר אליי מהדירה שליד ולוקח. אני יכול אפילו לערוך Garage Sale אם נמאס לי מכל מה שיש לי בבית.. בארץ, אני יכול לרשום מודעה ביד2, שאף אחד לא רואה ואף אחד לא לוקח ברצינות חוץ מאנשים שבאים "כדי להסתכל" ולא קונים. וגם כן לוח היד שנייה באתר פה לא מזיז כלום. לדוגמא, אני רוצה למכור רמקולים X-530 של Logitech שיש לי 3 שנים ואני כבר לא צריך. הם במצב טוב ואני חושב שאוכל להשיג לפחות 100 ש"ח עבורם, כשקניתי ב500 ש"ח - לא מפריע לי. בניו יורק, תוך 20 דקות אני מוכר אותם. כבר שבוע שהם מפורסמים כאן, ואפילו הודעה אחת לא קיבלתי. אז מה האופציה היחידה? אתר אגורה. זאת אומרת, לתת א…

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

עכשיו ברגעים אלה מתחיל הארוויזיון 2007, תתפללו שנקבל מקום מכובד. הלהקה שלנו היא "טיפקס" בשיר "Push The Button". ערוץ 11 בהצלחה! :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:

• 61 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. אתמול והיום פשוט לא הפסיקו להספים אותי בשיחות מהמספר הזה. לשעצמו זה לא מיוחד, אני נתקל בתופעה כמה פעמים בודדות בחודש ועד עכשיו זה לא ממש הפריע לי, אבל זה כבר מוגזם, במשך 24 שעות קיבלתי 42 שיחות ועוד החראות האלה משאירים הודעות בתא הקולי. כשאני מקבל את השיחה נאמר לי בקול של מגיש חדשות כזה שיש לי איזושהיא הודעה במאגר שלהם ואם אני רוצה לקבל אותה אני צריך להקיש 1 או אם אני רוצה למחוק אז 2. אני מכיר את העוקץ הזה על כל סוגיו המגוונים אז כמובן שאני לא נופל בפח. אבל זה כבר מעצבן, הם לוקחים הפסקה של כמה שעות ואז ב10 דקות פשוט מפציצים אותי בשיחות!! אני יודע שלהתלונן למשטרה או לגוף אחר זה חסר טעם. אבל אם למישהו יש הצעות איך לטפל בבעיה הזאת אני אשמח לשמוע.

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://pixla.px.cz/pentagon.swf תראו עד הסוף ותגיבו! :silly:

• 54 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by CaRTeR,

אני עומד עכשיו בפני השאלה הזו אני חושב בפעם האחרונה שאני יכול להשפיע, הבעיה שאם אני אשפיע ההשפעה תיהיה חד משמעית לפה או לפה. אנשים שבקרבי או שעושים י"ג מחשבים תנו חוות דעת כן או לא והסביר לא לזרוק באוויר. אנשים שלא בקרבי או לא עושים עתודה טכנולוגית דעתכם לא נחוצה פה, על אחת כמה וכמה מי שלא התגיס!!!

• 69 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. http://news.walla.co.il/?w=/2/1041801 אני מחר נשאר בבית

• 55 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. ישנו? או ישנם? אני בתקופת יובש אם אפשר לקרוא לזה ככה, ואני צריך להתעורר קצת. איך Bride.Wars מלחמת הכלות? עברתי עליו עכשיו ונראה לי יותר מדיי לבנות.. סרט נוסף שיש לי הוא המירוץ לזהב מוכר?

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. יש למישהו מושג על מה אני מדבר? סרט אקשן אומנויות לחימה ממש טוב, שעם הרבה מתמודדים שיש איזו סצנה שהם מנסים להגיע לאיזה פרס שיש על ערימה ענקית של ברזלים כמו שעושים פרקור וכו'...עם שחקן שדיי מזכיר את הסיני/יפני הזה מהסרט טקן. אם יש למישהו מושג יש לסרט הזה איזה 5-8 שנים. אה ולא זה לא מורטל קומבט או סטריט פייטר

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by Koss,

שיטטתי לי היום בויקיפדיה וקראתי את הדבר הכי הזוי ומדהים שקראתי בזמן האחרון. אז רציתי לשתף... ישנו דג שנקרא Angler-Fish (חכאי בעברית), דג נורא מכוער, בעל שיניים חדות וארוכות שחי במים עמוקים. לנקבה של הדג יש מחוש שבוקע ממנו אור ובעזרתו היא מושכת וצדה טרף. הזכר לעומת זאת, ופה מתחיל הקטע המעניין, חלש בהרבה מהנקבה, הרבה פחות מפותח ממנה, אין לו את המחוש עם האור, והוא קטן ממנה בכחמישה מונים. מה שכן יש לזכר זה חוש ריח מפותח. ברגע שהוא מגיע לבגרות ודורש כמויות גדולות יותר של אוכל ואנרגיה, שהוא לא יכול לספק לעצמו, הוא מתחיל לחפש נקבה. כשלבסוף הוא מצא אחת, הוא נושך אותה (ולא מרפה) ומפריש אנזים מיוחד שמתחיל לעכל את העור של הנקבה ואת חלל הפה של הזכר. עם הזמן, כלי הדם של השניים מת…

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. למחוק את כל האשכול. הכל יצא מהקשרו

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by composite,

רציתי לשאול אם פנדס (pandas.co.il) נחשבת לחנות טובה ואמינה? הזמנתי מהם פעמיים בעבר, אך הזמנות אלו היו חלקי מוצרים זניחים וזולים יחסית. אני עומד לבצע את ההזמנה הגדולה הראשונה (Dell 2209WA, בנוסף לעוד כמה דברים קטנים) ואני לא רוצה להתחרט אחר כך. באותו נושא: האחריות ניתנת גם בכל מרכזי השירות של Dell בארץ? תודה

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by imac,

מכירים את הדלתות ששוקלות 50 טון אלה של הממ"ד ?? נסגר לי על האצבע!! :'( הלכתי למרפאה עטפו לי את היד הטובה (אני ימיני) ועכשיו אני בקושי כותב במקלדת... [/נחמה]לפחות אני לא הולך לביצפר ;D[נחמה]

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. מפני ש-80 אחוז מהאוכלוסייה הם מנייאקים מדופלמים שחונכו מלידתם לדפוק אנשים אחרים ושזה בסדר לדרוך על גופות בדרך להגשמת האינטרסים שלהם. בארץ למרבה האבסורד ,המניאקים הללו נחשבים כגיבורים ,זוכים להערצה ומתהלכים ברחובות בגאווה חמושים ב-SMARTFHONE חדיש ובמרצדס קבריולה. במדינות אחרות המשוואה הפוכה- רק 20 אחוז מניאקים וכאשר הם נתפסים על עבירות נגד החוק\ התנהגות סוציומטית ואנטי סוציאלית בניגוד לנורמות האנושיות הבסיסיות הם מוקעים ומוחרמים חברתית ובמקרים חמורים מושלכים לכלא לשנים ארוכות ורכושם מחולט לטובת הציבור. האנטישמיות כיום לצערי הרב בחלק לא קטן ממנה ,מוצדקת בהחלט ולא חסרים דוגמאות לכך כמו : 1. האנטישמיות החדשה ביפן בעקבות התנהגות התיירים הישראליים . 2. התנהגות הישראלים בחו"ל …

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by TOMMYB1,

אני מתגייס בקרוב ויש לי כתם לידה על הקרקפת.. (כן כן) עכשיו רק עם שיער ארוך מקדימה לא רואים את אותו כתם. עכשיו יש לי אישור מרופא עור שרשם לי " מומלץ לא לחשוך לשמש (את הכתם)" השאלה היא אם יש עוד משהו שאני יכול לעשות לפני הגיוס (ללכת לרופא צבאי הוא או משהו אחר) כדי שלא יגלחו לי את הראש.. או לבוא בגיוס ושם כבר העניין מסתדר. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. אז זה מה שאכלנו... http://www.holesinthenet.co.il/archives/37265 יאמי נראה טעים.

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by mikko,

טוב אז ככה אם יש מישהו שמבין בנושא או היה לו מיקרה דומה שישתף אני גר בח"ול וכרגע אני בארץ בחופשה לשבועיים שירתתי בצה"ל חצי שנה ויש לי פיקדון של 3k על אותה תקופה אז הלכתי עם אמא שלי לבנק לתת לה יפוי כח לחשבון הבנק שלי שתוכל למשוך את הכסף ברגע שיתאפשר במקום שאני יצתרך להגיע שוב לארץ הפקידה אמרה שאמא שלי לא יכולה למשוך את הפקדון הצבאי אלה אני צריך באופן אישי למשוך ניתן למשוך את הפיקדון החל מ 2013 איזה מין דבר זה שיפוי כח לא נותן חופש פעולה מלא למיופה? יש אמת בדבר או שהפקידה סתם סתומה?

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by OR007,

עוד מעט אני זז לראות, צפו לביקורות ממני על הסרט עוד מישהו הולך לראות את זה היום ? או ראה ?

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.