עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

היום קיבלתי דואר זבל(מאוד נדיר אבל קורה) בכל זאת שלחו את זה מ HOTMAIL והנה התוכן מאוד התעצבנתי למה שקיבלתי את זה פעמים (שמו לב למה שכתוב בסוף (באנגלית)) אז חשבתי לעצמי למה שרק אני יסבול אני יתקשר לבן אדם הזה מאוחר בלילה ויעיר אותו אז לפני כמה דקות אני מתקשר זה מחייג מחייג אחרי בערך 10 צילצולים אני שומע ניתוק עשיתי את שלי :D :D אם גם לכם יש דרכים אשמח לשמוע!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dvvon,

אם בא (נגיד ובא לי) ואני רוצה לאפס את המונה הודעות שלי (נגיד ובא לי) יש לכם אפשרות כזאת ("""""") ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by raiman1,

מישהו מכיר מקום מענין בירושלים .??? איזה שיעמום

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by redti,

הבנתי שחייל שמשתחרר עם סעיף נפשי לא רק 21 גם 45 (בתום ה3 השנים) לא יכול להוציא רישיון לנשק , זה חד וחותך לגבי כל סעיף וכל מקרה ?

• 26 תגובות
    • 10.2k צפיות
  5. Started by J S Bach,

יש לי 3500 ש"ח לאחר עבודה קצרה בקיץ ואני מתלבט מה לקנות איתו..האפשרויות שלי הן: -האייפון החדש -אוזניות UE-11 מה עדיף???

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by itayze,

שהגבתי בדיון של סצינת הפעולה הטובה ביותר , נזכרתי בשורה האהובה עליי ממטריקס לאחר שניאו מתחמק מהכדורים , באה ( אני לא מאמין שלאחר ראיתי את הסרט 7 פעמים שכחתי אותו ) החברה שלו ואומרת לשומר ואומרת : dodge this , זה היה משפט מחץ "קלאסי" . כמובן יש עוד מלא , רציתי לדעת מהי השורת המחץ האהובה עליכם ?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. הזמנתי כבר בעבר מEBAY והכול היה זבל אחד גדול שלא נדבר טוב הזמנתי מאיזה קופון אחד שבארץ וגם כן זבל גדול אין לי רצון לבזבז 50 שקל על מדבקה מסריחה מאיפה כן כדאי לקנות ?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. התחלתי לעבוד באחת החברות [לא משנה השם] היום קרה לי מקרה ממש לא נעים שהיה כזה: לקוח הזמין ארוחה... נתתי לו. והוא טען שהצ'יפס שהוא קיבל לא מספיק לו ולא מלאתי לו את זה עד הסוף... אז הוא שאל זה הצ'יפס? [בקול גבוה ועם מלא עצבים] [לקוח שמהתחלה לא היה נחמד וכל דבר אמר בעצבים] אמרתי לו כן אדוני זה הצ'יפס הוא ענה לי סליחה?? אתה מתחצף אלי? הוא אמר לי תקרא למנהל עכשיו... המנהל מגיע. הוא התחיל לצעוק על המנהל ואמר למנהל שירשום לו את כל הפרטים שלי ושל המנהל כי הוא רוצה להתלונן ותוך כדי זה איים עלי ואמר אתה לא תעבוד פה יותר תזכור את זה וכו' וכו'... המנהל לא הסכים לתת לו את הפרטים ונתן לו מספר של הרשת או משהו כזה. זה היה נורא לא נעים, הוא ממש צעק וצרח והשתגע ואיים. השאלה היא כזאת: האם הת…

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אם אתם רשומים לאתר, לא תוכלו להתנתק מהאתר וכל המידע שלכם, חברים, תמונות, הודעות והכל ישמרו באתר ולא תוכלו למחוק את זה. אפשר רק להשאות את הפרופיל אבל זה לא עושה כלום חוץ מזה שלא תוכלו לעדכן כלום. אתם יכולים למחוק את כל המידע שלכם אחד אחד תמונה תמונה וזה יקח לכם שעות וימים אבל זאת הדרך היחידה וגם היא לא בטוחה ב100 אחוז הנה כתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1214124

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. מחפש גור של חתולה סימאית או חתול סיאמי, בגיל של חודשיים עד חמישה חודשים למסירה, למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא? או אולי אתם מכירים מישהו שמוסר חתולים סיאמים גורים? דרך אגב אפשר מאזור הצפון והמרכז.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. היי חברים! אז כמו שרשום בכותרת, ביום שבת יש לי יום הולדת 24 ואני רוצה לחגוג עם חברים במקום מיוחד, מעניין ולא רגיל למשל חשבתי ללכת עם כמה חברים ומשפחה למסלול קארטינג -זה יכול להיות נחמד לא? אני מחפשת עוד הצעות כאלה, כמובן שיהיו מתאימים לגיל שלי. תודה למי שיעזור מורן

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. כפי שנכתב למעלה, ללא קשר למה שחיפשתי בגוגל, מתחת לכל תוצאות החיפוש מופיע הכיתוב: "This site may harm your computer" וגוגל לא נותן להיכנס לשם בלי דף באמצע של גוגל שטוען שהדף הזה עלול להיות מסוכן למחשב שלי ניסיתי את זה על הדפדפן הנוכחי (FF 3.0.5), על IE7 וכן בעוד מחשב עם FF וגם שם זה קורה. כאמור, הבעיה התחילה מתישהו בשעות האחרונות, שכן חיפשתי היום דברים בגוגל וזה לא קרה קודם לכן עוד מישהו נתקל בבעיה? יודע על פתרון אפשרי? משהו?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Red-AnGel,

תמונה אמיתית שצולמה במסיבה ותפסה בת במצב מביך אנשים לקחו את התמונה ושידרגו אותה בשילוב עם תמונות אחרות תוצאות אפשר למצוא כאן: http://www.labusas.org/phpBB2/viewtopic.php?t=62756

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. דבר ראשון: זהירות ספויילרים. דבר שני: מישהו פה רואה סמולוויל? לפני כמה ימים יצא פרק סיום העונה, ואני רוצה להגיד משהו אחד: המוזריות של הסדרה גדלה בכל עונה בצורה אקספוננטיאלית.. אם בהתחלה קלארק היה צריך רק להלחם בפריקים שהזדהמו עם המטאורים, עכשיו הוא צריך להתמודד גם עם כל המוזרים, גם עם לקס, גם עם ליונל(שכל יומיים מחליף צד), עם יצורים מוזרים מאיזור הפאנטום, ובאמצע גם לקלואי יש כוחות ולאנה מתפוצצת. מה דעתכם על מה שהולך פה? איך קלארק אמור לנצח את הדבר הזה? מה יהיה בעונה הבאה? והאם לאנה באמת התפוצצה?(אני חושב שהיא ביימה את מותה בגלל שגם רואים את המשאית עוברת לפני שהיא מתפוצצת) מה שכן, פרק הסיום היה מעולה לדעתי, הרבה יותר טוב מהרבה פרקים אחרים העונה.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by overload,

הסיבה היחידה שאני לא אוהב את פורש זה הקטע שלהם עם הדגמים שהם מחליפים פעם ב300 שנים וגם אז אין להם את האומץ לשנות את העיצוב כל מה שמשתנה זה המנוע והשם. אז השבוע סוף סוף הם הציגו רכב חדש וסוף סוף שינו בקצת את העיצוב... באמת הגיע הזמן ! כל הכבוד, לדעתי זאת הפורש השניה הכי יפה אחרי ה קררה GT http://www.rsportscars.com/eng/cars/porsche_cayman_s.asp http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089319,00.html

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by dr computer,

רציתי לדעת מה יותר טוב כי כל אחד אומר אחרת

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by 1nstall,

היי שלחו לי עכשיו בערך 10 אנשים את הלינק הזה: http://ek.tuijdnerionksadewin*.com*/images/fghj/ahxx*/34532.jpg בהתחלה שרק חבר אחד שלח לי את זה, חשבתי שזה קובץ תמונה רגיל. ניכנסתי, והקספרסקי התחיל לצרוח (אני מאמין שכל בעלי הקספרסקי יודעים עם מה אני מדבר.) אז תיזהרו גם מהלינק הזה.. (אני לא מבין, זה טרנד עכשיו להתחיל להפיץ ווירוסים דרך הICQ? )

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by R L,

לא אני לא מנסה להתחיל ת'ראד טולקינאי (למרות שאתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים) אז ככה : אח שלי קנה חרב אבירית כזאת ליופי אז אמרתי לו שיעשה ממנה חרב רונות (rune) / פסוקים אז הוא הציע שנחרוט את מה שכתוב על הטבעת משר הטבעות השאלות: איפה אני משיג את הכיתוב המלא שיש על הטבעת בצורה ישרה (יש לי בעיגול אבל אני לא יודע מה ההתחלה)? יש הצעות לכיתובים אחרים? אני מבטיח לשלוח תמונות ברגע שנחרוט (או יותר נכון נשלח לחריטה)

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אחרי סופ"ש מהנה בצפון תהינו אני וחברי לגבי זרימת הנחל (אנחנו היינו באזור בית הלל) במיוחד כשממספר אנשים חזרה הטענה לגבי שיבר שהוקם על ידי החברות של הקיאקים , מישהו יודע דבר בנושא?

20. אני וחברה שלי חצי שנה ב10.7..רציתי לשמוע מכם מה אתם עשיתם לחברה שלכם כשהיתם חצי שנה... יש לכם רעיונות? את האמת אני מעדיף דברים יצירתיים (אבל אפשריים לילד בגילי 17) מאשר לקנות דברים יקרים וכו'... הצעות יתקבלו בברכה..

• 26 תגובות
    • 32.7k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349643,00.html חח איזה חזק היה!! פתאום הרכז ב מהר ואומר" יש שריפה לצאת מהכיתות" והמורה הרוסיה שלנו נלחצה ודיברה איתנו בטעות ברוסית חחח ח אבל בוויאנט הגזימו דיברו על זה בחדשות וברדיו ח אבל הגזימו

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by matan_18,

שלום לכם, הצבא כמו שכולנו יודעים מורכב מאנשים אשר באזרחות הם אפסים גמורים. ארגון שאין בו היגיון ,מושחת וכ"ו. אני משרת בצריפין כל יום בביית וסוחב איכשהו.אבל לתת רמה כמו שקרה השבוע לא האמנתי שאני יגיע. הייתה ביקורת אכ"א בבסיס למי שמבין היא נחשבת לביקרות קשה. קמתי באותו יום שחכתי להתגלח ויצאתי לבסיס כהשגעתי נזכרתי שלא התגלחתי ומצחו לי 2 וחצי שערות (אני מגלח רק את הפיאות כי רק שם גודל שיער) רצתי לספר אך הוא היה בגור הלכתי לשק"ם אבל נגמרו הסכיני גילוח . היגיע נגד משמעת של פעם עם שפם ורשם שאני לא מגולח ( 2 וחצי שערות אני מזכיר לכם) כעבור 2 דקות חזרתי אליו מגולח והוא מחק אותי חשבתי שזהו והתכוננתי נפשית לטיול לאית בסוף השבוע אותו תיכננתי הרבה לפניי. ביום רביעי שכולי קם בבוקר ביד…

• 26 תגובות
    • 9.5k צפיות
  23. Started by none,

נתון: BF||AD AE||BC צ"ל MP x MC = MD x MR

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אצלי כשבוע ורואים שהיא בנויה טוב בצורה מפתיעה למחירה [ממש טוב ] דרך אגב היא נטענת . http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32724 לא יכול לצלם הטלפון שלי התקלקל אם יש לכם ניסיון טוב עם איזה מוצר שם תגידו

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by H.I.V,

אני לא מבין כל כך בזה אז אולי תוכלו לעזור לי לתקגם את זה: all times are Eastern-check your listings for times in your area December 16th - 9:00 pm איזה שעה זה אצלנו בארץ?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.