עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CrossFire,

מתי בדר"כ ייתקיים ואיפה המפגש הזה יהיה השנה? (אם אני לא טועה שנה שעברה זה היה בעזריאלי)

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by MilkMan,

התערבתי עם חבר שיש לרכב הזה מעל 100 כוח סוס, הוא אומר יש לה 90, מי צודק? אני מדבר על הבורה TDI שנת 2000.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by --Adidas,

אז ככה,חברה שלי קנתה לי זיפו ליום הולדת (יש לי מחר 2.8 ) אז אני לא כל כך מבין,יש לי בערכה כמו אבנים כאלה. אז ממה שהבנתי זה להחלפה אבל לא כל כך הבנתי, איך מחליפים ? תוך כמה זמן בערך צריך להחליף ? וסתם מה אפשר לעשות עם זיפו אולי יש דברים שאני לא יודע ... תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

וודקה, וויסקי וכו' מאוכסנים במקפיא בד"כ. האם גם ייגר (או חיקוי, ליקר מריר רגיל) שמים במקפיא?

• 26 תגובות
    • 12.2k צפיות
  5. שלום, לא מזמן קניתי ארנק טוב - עלה לי גם לא רע, וגם קיבלתי ת"ז לא מזמן. שאלה: האם אפשר לשים את התעודת זהות בארנק כאילו בלי הקטע הכחול הזה. יש לי שני חלונות בארנק בדיוק מתאימים לתפקיד של ת"ז והספח שבא איתו אבל כולם לא מפסיקים להגיד לי שאם יתפסו אותי - יכנסו אותי. אני ראיתי כבר הרבה מאוד אנשים שהת"ז שלהם מחוץ לכחול הזה ואני מניח שאם זה עדיין ככה, ז"א שעוד(אם בכלל) לא קיבלו כנס.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. עכשיו אני מבולבל, שלום לכולם, , כרגע עברתי שיחת איכות עם אבי, והוא אמר לי שכדאי לחכות ולא לקנות עכשיו את המחשב (למרות שחיכיתי כבר חצי שנה בשבילו) והוא טוען, שכדאי לך לקנות מחשב כשקרייסיס יצא (מדובר על חודש אוגוסט) עם הX38 וה9800GTS, זאת אומרת עוד חודשיים, ועד אז, לשחק במשחקים פחות טובים כמו SAN ANDREAS, מייפל סטורי וכ'ו, גם קומפני אוף הירוס, הוא אמר, שקרייסיס יהיה משחק הDX10. עכשיו אני רוצה לשאול אותכם, האם באמת כדאי לחכות עם המחשב ה#$%^!@#$ שלי עוד חודשיים לקרייסיס, ואז לקנות רכיבים חדשים למחשב החדש שלי? או שכדאי כבר מחר-מחרותיים לקנות מחשב חדש שיחזיק לי את קרייסיס? האם זאת תקופה טובה כיום לקנות מחשב? והאם אני אוכל להשאר עם המחשב ה$^@#$%^ עוד חודשיים (מפרט משמאל)? …

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by WarSoul,

שלום , אפשר להמליץ לי על אתרי הכריות טובים שיש ברשת ( גם בתשלום ) . תודה מראש .

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1203858 גירסא מעולה ממליץ

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Yehudaa,

זוהר שמות וארא : פתח רבי אבא ואמר כי אז אהפוך אל העמים שפה ברורה לקרוא כולם בשם ה' לעבדו שכם אחד.וכתיב והיה ה' למלך..ביום ההוא יהיה ה' אחד ושמו אחד. רבי יוסי ורבי חיא היו הולכים בדרך.אמר רבי יוסי לרבי חיא מדוע אתה שותק ?,הרי הדרך לא נתקן אלא בדברי התורה. התעלף רבי חיא ובכה ,פתח ואמר "ותהי שרי עקרה אין לה ולד" אוי על זה אוי על אותו זמן שהולידה הגר את ישמעאל (אבי אומות ערב) אמר לו רבי יוסי מדוע ? והרי הולידה אחר כך והיה לה בן גזע קדוש. אמר לו אתה רואה ואני ראיתי, וכך שמעתי מפיו של רבי שמעון דבר ובכיתי. אמר לו מה הוא? אמר לו אוי על אותו זמן, שמפני ששרה היתעכבה כתוב "ותאמר שרי אל אברם...בוא נא אל שפחתי .." ועל כן עמדה השעה להגר לרשת את שרה גבירתה ,והיה לה בן מאברהם . ואברהם…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by compman112,

שאתם מסיימים לראות סדרה שיש לכם במחשב, אתם צורבים את כל העונה על דיסקים, או מוחקים? כנ''ל סרטים.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349643,00.html חח איזה חזק היה!! פתאום הרכז ב מהר ואומר" יש שריפה לצאת מהכיתות" והמורה הרוסיה שלנו נלחצה ודיברה איתנו בטעות ברוסית חחח ח אבל בוויאנט הגזימו דיברו על זה בחדשות וברדיו ח אבל הגזימו

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אחת הפעולות הכי "פופולריות" בתיקונים פשוטים זה פירמוט. שמתי לב שהמחירים נעים בטווח דיי גדול, אז הייתי שמח לשמוע מה לדעתכם הטווח מחירים הנורמלי וההגון לפירמוט, שמצד אחד לא יהיה מחיר זנות שמבייש את הטכנאי ומצד שני לא יקר מידי שיעשוק את הלקוח ויהיה גנבה יחסית לשאר הטכנאים. חשוב להתיחס לעבודה שמדובר בדר"כ (פה בפורום) בטכנאים פרטיים שלא חלק מחברה, ובחלק גדול מהמקרים לא מביאים חשבונית.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by arik89,

התאריך לידה שלי זה 7.8.90 מתי אני צריך לקבל צו ראשון בערך? ועושים שם בדיקות סמים באיזו צורה? דם ? שתן?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

מי שנותן תשובה שיתן הסבר

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by kobi_af,

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג את זה?(ולאו דווקא בקנייה ישירה )

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום לכולם, בימים האחרונים אני במגעים עם בחור מחו"ל שפרסם באיביי טפלון סלולרי של NOKIA מדגם N93 (אחד הדגמים החדשים ביותר כיום) במחיר מצחיק של 200 אירו (כולל הוצאות משלוח ומשלוח מהיר עד 48 שעות!!) המחיר היה ועדיין נראה לי חשוד למדי מפני שהמכשיר עולה בארץ באזור ה 4000K שקל.. אחרי שליחת מיילים לבחור לבירור העניין הבחור ענה לי שהוא קונה בסיטונאות ישירות מהיצרן ומוכר לכל דורש כאשר הוא הציע לתת גם הנחה על רכישה כמותית.. ביררתי איתו איך אני יכול להבטיח לי שעניין הוא לא תרמית והוא השיב לי היום שהוא מקבל תשלום רק באמצעות העברת כסף דרך WESTERN UNION כשלאחר מכן אני אשלח לו את הקבלה שאכן העברתי את הכסף אך לא אתן לו את הססמא למשוך אותו ורק אז הוא יישלח לי את המכשיר וכאשר אקבל אותו והי…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Asaf.Y,

הגיע הרגע,שבוא אני הולך לתרום את חלקי למדינה. הייתם ותמיד תהיו אנשים טובים שעוזרים מתי שצריך ושכיף להיות פה מקווה לחזור לפה כשאני אצא לשישי-שבת,וגם אחרי הצבא בעזרת השם,שHWZONE יחיה עד אז. ולכמה אנשים אני חייב התנצלות ענקית על כל הבעיות שגרמתי,והצקתי משעמום(במירק).. אז הזה התנצלות ל: טובי,טעל,גבע,מורן,מיני,יונתן,נועם,שגיא,צים,רועי,ג'וני וכל השאר..סליחה על כל השטויות שעשיתי ;D.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by com,

דומה למקור ואיכותי, או שסתם דרעק לא מומלץ..

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אז ככה יום בהיר אחד החלטתי להגשים לי תחלום וליבנות מערכת סאונד באופניים שלי. הרכבתי שני רמקולים ושני טווטרים והכל תוצרת בית הרכבה עצמית וכל הרמקולים(4 סך הכל) יושבים על ההגה. בקיצור הכל מיתחבר לנגן IAUDIO U3 החזק והאמת שומעים מצויין וכיאלו זה משהו מיוחד ליראות שיש לך על האופניים מערכת זה פשוט תענוג! עכשיו יש קול בינוני לא חזק חזק עכשיו אני רוצה לישמוע בווליום גבוהה ובשביל זה צריך לחזק תרמקולים בכך שניתן לו כח ממקור חשמלי כל שהוא אבל הבעיה אין משהו שעולה בדעתי איך להגביר. אז מה שרציתי לעשות זה להכין מין מגבר כזה שיוכל להעלות תעוצמה למקסימום. בבקשה מימכם עם אתם מבינים בנושא הזה איך להכין דבר כזה נידמה לי אפשר להכין דבר כזה מחוטים וסלילים וכל מיני דברים שקשורים לאלקטר…

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by UltraWaveMUSA,

אבא שלי נתן לי תקציב של 100 אלף לקניית מכונית. הסוג של המכוניות שקורצות לי הן יותר כאלה בסגנון של הגולף והיונדאי גטז עם מנוע של לפחות 1.8 [אל תציעו לי את היונדאי גטז וגולף לא ממש בא לי...] תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by First Squad,

אני לפני צבא (מתגייס בדצמבר) אני עובד עכשיו ועד לגיוס יהיה לי סכום של כ 15K שאין לי ממש מה לעשות איתו , כאילו יש מה לעשות איתו אבל אני רוצה לנצל אותו ולבזבז אותו על פלזמה וכל הבולשיט הזה. חשבתי להשקיע את הכסף וככה אחרי 3 שנים (כשאני מישתחחר) יהיה לי סכום נכבד. השאלה היא אם זה ריאלי? אני לא ממש מתמצא בכל הקטע של הבורסה אבל אני יודע שיש עליות ונפילות ואפשר להפסיד הרבה כסף על זה , אני לא ממש בקטע של הימורים.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. סוף סוף אפשר להבין את ההודעות שגיאה צפו להודעות הללו במערכת הפעלה הבאה... [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by B.D.B,

מזל טוב לשגיא. יום הולדת 23 שמח לך. תמשיך לצלם כמו שרק אתה יודע. ותפסיק לבלוס מק'זבל ותגיע לקניבר. ועד הפעם הבאה, בשבילך...

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. דבר ראשון: זהירות ספויילרים. דבר שני: מישהו פה רואה סמולוויל? לפני כמה ימים יצא פרק סיום העונה, ואני רוצה להגיד משהו אחד: המוזריות של הסדרה גדלה בכל עונה בצורה אקספוננטיאלית.. אם בהתחלה קלארק היה צריך רק להלחם בפריקים שהזדהמו עם המטאורים, עכשיו הוא צריך להתמודד גם עם כל המוזרים, גם עם לקס, גם עם ליונל(שכל יומיים מחליף צד), עם יצורים מוזרים מאיזור הפאנטום, ובאמצע גם לקלואי יש כוחות ולאנה מתפוצצת. מה דעתכם על מה שהולך פה? איך קלארק אמור לנצח את הדבר הזה? מה יהיה בעונה הבאה? והאם לאנה באמת התפוצצה?(אני חושב שהיא ביימה את מותה בגלל שגם רואים את המשאית עוברת לפני שהיא מתפוצצת) מה שכן, פרק הסיום היה מעולה לדעתי, הרבה יותר טוב מהרבה פרקים אחרים העונה.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Necessary_Evil,

הסרט מעולה מומלץ ביותר חייבים לראות את הקודמים גם וואו ראיתי אתמול בסינמה סיטי והיה מדהים כמה קטעים מיותרים אבל.. ג'ק ספארו זו דמות גאונית בדרך חזרה הביתה על הקטנוע שמעתי את הרוח וראיתי רק ים וסערה וגשם, וכל המכוניות בתור ספינות שיוצאות למלחמה, וואו! מומלץ

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים