עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מאחר והחדר שלי עבר רענון קטן, החלטתי להוריד את התמונות הישנות ולהחליפן בפוסטרים מגניבים. השאלה שלי היא איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך עם מתיחה על עץ או משהו בסגנון?

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by pixilated,

כל מי שאוהב אבודים בצורה מטורפת כמוני מוזמן פה לדבר איתי ועם אחרים. אבודים זאת אחת הסדרות היותר טובות שהועלו על מסך הטלוויזיה ואני מת כבר שתצא העונה השלישית את העונה הראשונה ושנייה התחלתי לראות שבארה"ב כבר הן נגמרו ותוך 8 ימים גמרתי את 2 העונות הכל בגלל שזאת סדרה מושכת ומרתקת.. אני מת על הסדרה הזאת. גם אתם אנשים יכולים לדבר פה על הסדרה ולהגיד את דעתכם ולדבר על פרקים

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Salwaby,

זה מעין משחק כזה חכם , המשחקים המעצבנים האלה שלוקח הרבה זמן לסיים אותם (חלק בכלל לא מסיימים ) אבל אתה לא יכול לעזוב אותו, ממכר רצח. ההוראות פשוטות נמצאות בתוך הקובץ המצורף - תהנו. ותגיבו על הצלחות בהצלחה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by HiperPsY,

החלתנו עם החבר'ה אחרי הבית ספר לטוס לחו"ל לפני הצבא..לאן אתם ממליצים? חשבו ביינתים על איי נפה , מה אתם אומרים?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by eladbu,

מה בתמונה הבאה מישהו מזהה? [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אוקיי הפרופיל שלי הוא 64, לאחר וועדה רפואית שהייתה לי והיום שלחו לי תאריך שאני ממש לא מרוצה ממנו 6 דצמבר, מישהו יכול להגיד לי לאן אני מיועד והרבה יותר חשוב איך אני יכול להקדים את זה למוקדם ככלל האפשר? באיזה נימוקים וכו'.. תודה רבה רבה !

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=957937

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by fish123,

חשבתי לעצמי אם כדאי לעשות קניות בדיוטי פרי של מוצרי אלקטרוניקה יקרים... מישהו פעם קנה שם ונתקל בבעיות כמו אחריות/בעיה במוצר/משהו?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by DarkMoh,

Mystery מישהו שמע עליו? הוא אחד האנשים הכי ענקיים שיש. הבנאדם פשוט פיענח את המין הנשי - כרגע יש לי סדרה בשם "The Pick-Up Artist" - ריאליטי. הוא לוקח 8 אנשים שפשוט - אין להם חיי חברה והם "חנונים" והופך אותם לאנשים שהם פשוט ההפך מהם - אנשים שיודעים איך להתחיל עם בנות. הוא הוציא כמה ספרים ופיתח שיטה - שהיא פשוט ענקית, הגיונית - וגם, מדעית. אם אתם מעוניינים לצפות בסידרה, אפשר לראות כל פרק בערך יומיים-שלושה אחרי שהוא משודר באתר הסדרה הרשמי יהיה גם חלק שנקרא EXTRAS - אבל הפרק הוא בעצם מה שנקרא ה-HIGHLIGHTS - שמתי לב שהם שמים את הפרק המלא שם. אני ממליץ בחום לכל אחד לצפות בסדרה ולהשיג עותק מהספר שלו. ולא, זה לא שקר- אם זה היה שקר, לא היו נותנים לו סדרה. יש המון הו…

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by marlboro,

כולם. כנראה זה לא היה ריווחי, ראיתי מה טורק רשם שם יש איזה משהו חדש נורמלי? ברמה של sabs וטורק ? עוד מעט מתחילה עונה רביעית של אבודים, איך אנשים אמורים להסתדר

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Yehudaa,

http://www.youtube.com/watch?v=S1WKYmx4i1Q

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. עזבו את כל מה שאומרים על אפקט החממה והתחממות כדור הארץ... בתכלס זה רק אני או שהקיץ השנה עוד יותר חם משנה שעברה ? הלחות פשוט מטורפת ! הייתי באיילת לפני שבוע וגם שם חם בטרוף ומזיעים כמו חמורים,לאורך כל שעות היום הייתה שם רוח חמה וחזקה. כבר אין לי כוח לצאת בימי שישי לבלות בגלל כל החום כשאני יודע שאני הולך להזיע שתי דקות אחרי שאני יוצא מהבית... מה מהבית ? מהמקלחת יוצאים וכבר מזיעים ! אני מתגעגע כבר לחורף, תמיד אהבתי יותר את החורף .... מה גם שהחורף אצלנו זה קיץ בלי לחות וכמה ימי גשם נחמדים. הרבה יותר קשה לברוח מהחום מאשר קור שפשוט נעטפים בעוד שכבת בגד. מי בא איתי לאיזה חופשת סקי ?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

כולי מבואס חחח... נפלתי על הפרש שערים... 41 רומא - דינמו קייב 1 42 סה"כ שערים רומא - דינמו קייב X 44 ספורטינג ליסבון (1+) - מנצ'סטר יונייטד 2 נגמר 1:0 מנצ'סטר 48 סה"כ שערים פנרבחצ'ה/ אינטר 1 52 ארסנל - סביליה (1+) X נגמר 3:0 ארסנל יחס זכיה כולל: 65.58 סכום זכייה צפוי: 655.80 ¤ למישהו כן היה מזל בווינר ביומיים האלו של ליגת האלופות?

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אני בטוח שרובכם מכירים את התופעה, הטלפון בבית מצלצל, אתם עוזבים הכל ורצים לענות ובצד השני יש איזו ג' יפית מוקלטת שממליצה על ריבת אוכמניות בפיתה, רק היום בזיל הזול במחסני חשמל. אין אפילו את הכיף של לנתק בפנים למישהו בעצבים, זה הרי מוקלט, ומגיע ממספר לא מזוהה / חסום. זה קורה אצלי בבית לפחות 4-5 פעמים ביום בזמן האחרון (תקופת החגים) וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי חיפשתי קצת ברשת לגבי הנושא, אבל לא מצאתי עדיין איזו תשובה שמסבירה מה עושים ולמי פונים בשביל להפטר מזה. אני עובד בחברה שכל מה שהיא עושה זה לטפל בספאם וווירוסים לארגונים (ע"ע mail relay לשרתי דואר) אבל לספאם טלפוני עדיין אין לנו פתרון האם למישהו מכם יש במקרה מידע או רעיון מה לעשות בשביל לפתור את זה ?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by MasterOr,

הם אומרים שהם שולחים לכל מקום בארץ. מישהו ניסה אותם פעם?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  16. מאיפה אני יכול לקנות? אני צריך משהו כמו 20-30 אם יש במחיר טוב. תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אחרי סופ"ש מהנה בצפון תהינו אני וחברי לגבי זרימת הנחל (אנחנו היינו באזור בית הלל) במיוחד כשממספר אנשים חזרה הטענה לגבי שיבר שהוקם על ידי החברות של הקיאקים , מישהו יודע דבר בנושא?

18. טוב אז ככה בבקשה על תאפכו תדיון עלי ותכניסו עצות דביליות כמו שקורה כימאת תמיד בדייונים כאלה -ואני מבקש גם מהמנהלים בבקשה תפקחו שזה לא יאפוך לעוד דיון עלי בכל מיקרה אח שלי מחפש דירה לשכור באזור השרון אז אחת מהדירות שהוא הלך ליראות ואני ראיתי איתו היה כתוב (משהו בסגנון) הם ביקשו על הדירה 3000 שקל אז בדרך חשבתי -דירה כזאת זה בטח משהו סביר בקיצור אנחנו נכנסים לבנין מתחילים לרדת אחרי הבחור במדרגות וזה לא קרקע אלה קומה תחתית נכנסים לבית המזגן פועל-בטח בגלל שיש חלונות קטנים קרוב לתיקרה וצמודים לחניה של הבינין הסלון קטן יותר מהחדר שלי שגם הוא קטן וחדר השינה עוד יותר קטן המטבח מחובר לסלון וכולל בעיקר ארון כיור ומקרר הריהוט מנימלסטי (מעניין למה...) וחד…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. מה זה לכל הרוחות?

20. Started by 1nstall,

היי שלחו לי עכשיו בערך 10 אנשים את הלינק הזה: http://ek.tuijdnerionksadewin*.com*/images/fghj/ahxx*/34532.jpg בהתחלה שרק חבר אחד שלח לי את זה, חשבתי שזה קובץ תמונה רגיל. ניכנסתי, והקספרסקי התחיל לצרוח (אני מאמין שכל בעלי הקספרסקי יודעים עם מה אני מדבר.) אז תיזהרו גם מהלינק הזה.. (אני לא מבין, זה טרנד עכשיו להתחיל להפיץ ווירוסים דרך הICQ? )

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. קניתי עוד נייד שיהיה בתיכנון לקנות עוד 2 אחד לייד המיטה ואחד בעמדה של הדיג'יי תהנו ...איך ניראה סבבה לא? הרבה מסכים.. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Bose,

קראתי את זה הרגע מפורום אחר, דיי משעשע. בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמו - שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. לפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר !! "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר: "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, א…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by manganga7,

עכשיו אני יודע שתמיד אפשר לשאוף למחשב יותר טוב אבל הקטע כאן הוא האם המחשב שלכם מספק אתכם אפילו אם לא הכי חדש בשוק. אז התשובה שלי היא "מספק דיי טוב" (אתם יכולים לראות את המרט בצד) למרות שהוא טיפונת טיפונת מקרטע במשחקים.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שמעתי על זה שבודקים לפי השתן ההורים שלי חושבים שאני משתמש בסמים אז אני רוצה להראות להם את התוצאות אז איך בדיוק אני עושה את הבדיקה הזאת? קופחת חולים? בית חולים? וד"א זה לא מראה שאני מעשן סיגריות ונרגילה נכון?

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by com,

תרביצו תגובות מפרגנות ותדרגו. בין המדרגים יוגרלו 20 גימלים! אגב, בימים אלו אני וחברים שלי עובדים על הרכב ששר רוק, ובלדות רוק.. (שמין הסתם לא ישיר את כל השירי כוכב נולד האלו..) קיצר פרגנו לי בצפיה.. 8) http://www.flix.co.il/myclip/showVideo.asp?m=1132853

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים