כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
הגעתי למסקנה, חברות ומחשבים לא הולכים ביחד... זה פשוט לא בריא... בוא נגיד את זה ככה, באה אלי פעם ילדה למוד למתמתיקה ואחרי כמה זמן הראתי לה מארזים בvirtual hide-out... :-\ (Gay) אני באמת... האם אתם, עמוד הטווח של ארצנו, המודרים ואנשי המחשבים, האם לכם יש חברות???? ואיך אתם עושים את זה!!!!!!!!!! אל תקראו לי ספאמר כי אני לא omerk!!!
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני אישית מאוד שמח מיזה כי היא החברה הכי דפוקה מי 3 הזכיניות ואפרת ריטן מיצתלמת הרבה יותר טוב מירדנה הרזי (בתוכניות בוקר) אני מקווה שניראה תוכניות יותר טובות בערוץ 2 הכשיו שהיא ניזרקת
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! זה קצת ארוך, אבל אני ממש רוצה שתקראו את זה... שגם אתם לא תדפקו. הסיפור הוא כזה - לפני חודשיים בערך הזמנתי את האוזניות המהוללות CX300 מהאתר הבא : http://www.mnd.co.il/ מהסיבה הפשוטה שהם היו הכי זולים והביקורות עליהם בזאפ היו סבבה... המוצר הגיע תוך שבוע מההזמנה הכל היה טוב ויפה... היגעתי מהצבא פתחתי את האוזניות וגיליתי שיש בעיה בסאונד באוזנייה השמאלית ... אבל בגלל שהבנתי שיש איזושהי תקופת הרצה שאחריה הבעיה יכולה להפתר מעצמה לא עשיתי כלום. אחרי עוד שבוע בצבא האוזנייה התפגרה לגמרי והפסיקה לעבוד ... התקשרתי לחנות לשאול איך אני ממש את האחריות (סה"כ האוזנייה היתה אצלי שבועיים) וכי זה לא הגיוני שאוזניה ברמה הזאת מתפגרת כל כך מהר (לא היה נזק פיזי)... הפקיד הסכים…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני וחברים שלי לא עשינו מדורה פשוט מרוב עצלנות אבל לפחות עשינו על האש, היה הרבה אוכל והיה כיף התחיל ב 10 הסתיים ב 2 אחרי זה היו כאילו שנשארו רעבים (איך?!) אז נסענו "לבית הפינקיק המקורי" בערך מ 2 עד 3 אחרי זה במשך 2 שעות עשינו סיבובים עם האוטו לא נסענו מהר אלה פשוט נסענו איכותי כדי להירגע היה כיף מאוד. מקווה שגם אתם נהנתם
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גדול. אין גדול מזה. מאוסף ההזויים שעוד לא הגיעו לטיפול: http://haarchionsheldoreendotan.blogspot.com/2009/07/blog-post_03.html רק החייזרים חסרים כאן.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נשלחתי לבצע בדיקות דם משום שהייתי חולה ופניתי לרופא שלי. בתוצאות של בדיקות הדם התגלה כי התפקוד של הכבד לקוי, הסברתי לרופא שלי שב2006 לקחתי תרופה שנקראת רואקוטן (נגד חצ'קונים ופצעי בגרות), אמרתי לו שבאותה תקופה הייתי לוקח 100 מ"ל ליום במשך 3 חודשים כי זה מה שהרופאה אמרה לי לקחת ונתנה לי מרשם לזה. הרופא לא "האמין" לי, הוא יותר היה בהלם ובמצב של שוק שאני בעצם עוד חי (פחות או יותר), ואמר שזה לא הגיוני. אמרתי לו שזה מה שנתנו לי וגם הסברתי לו שלא הסבירו לי שאני צריך לבצע מעקב על זה, לבצע בדיקות דם כל איזה חודש או כמה שבועות. אז כל התקופה גם לא עשיתי מעקב (כי לא הוסבר לי). לאחר 3 חודשים שבהם נטלתי 100 מ"ל ליום, הייתי אמור להתגייס, ביום הגיוס שלי בבקום דיברתי עם רופ…
-
- 27 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אני מאוד רוצה לקנות מחשב שבוע הבא, אבל יש בערך מיליון חנויות מחשבים במרכז, קטנות כגדולות. איזה חנויות באזור ת"א, גבעתיים ובשרון אתם ממליצים לקניית מפרט?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה כרטיס שיצא ממחשב PII 350 לפני מספר שעות, זה כרטיס Avance logic ALS120 "איכותי" ביותר מסיבה לא ברורה הוא התקצר ונשרף המחשב אגב עדיין עובד יחד עם כרטיס קול חדש אני מתנצל על איכות התמונות, זו מצלמת אינטרנט של 15$ /עריכה/ למי שלא הבין זה לא שלי אלא מחשב שתיקנתי כשאני כותב "איכותי" במרכאות אני מתכוון בציניות (משמע זה חתיכת ח*א) אף אחד פה לא בכה עליו, זה פשוט יוצא דופן למדי הצורה שהוא נשרף בה
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
של מה התג יחידה הזה (יחידה מדויקת בבקשה...): של מה הסיכה הזאת: וזאת: תודה לעוזרים...
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בחשבונית הסלקום האחרונה סלקום הודיעה לי שהיא מתכוונת להעלות את תעריפי השיחות שלי. איזה יופי. עכשיו, אני נמצא כרגע בתוכנית חיילים, בהתחייבות. עד כמה שאני יודע, לחברות אסור לשחק עם תעריפים כל עוד הלקוחות נמצאים בהתחייבות (חוץ מהוט, שלה יש סעיף מיוחד בחוזה בשביל זה). בחוזה של סלקום מצויין כי "בתום תקופת ההתחייבות תהיה רשאית החברה לשנות ו\או....", ולא רשום כלום על לשנות דברים באמצע תקופת ההתחייבות. מישהו יודע אם הם יכולים לעשות את זה? יש מקום כלשהו שזה כתוב שאני יכול לראות את זה בבירור?
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הצטברו אצלי 2 מסכי CRT בגודל 17'' במצב טוב. לוחצים עליי להעיף אותם מהבית כבר חודש אז בהתחלה הייתי שאפתני - שמתי מודעה ב-Yad2 / WinWin / ושות', ותיכננתי למכור כל מסך ב-50 ש"ח. אחרי מאות שיחות שלא קיבלתי, החלטתי לפרסם בפרויקט אגורה, אויל מישהו ירצה חינם. מסתבר שלא אז אם יש פה מישהו מבאר שבע, שיש לו מה לעשות עם איזה מסך CRT מיושן, שיצור איתי קשר. כי כואב לי לזרוק את זה :-X [בדקתי במעגל החברתי /משפחתי - אף אחד לא צריך מסך ]. מסך אחד - בצבע שחור של IBM מסך שני - בצבע לבן של LG כל הקודם זוכה. לא כל יום יש מסך חינם. --------- לחילופין: אם יש משהו מעניין לעשות עם 2 מסכי CRT (חוץ מלשבור עם מחבט) אני אשמח לשמוע הצעות : *לא מעוניין בחיבור מסך נוסף למחשב. ערב טוב . . .
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הים עלה ערוץ חדש ב YES בשם G1 שהוא מחליפו של TECHTV הנוראי שירד - רציתי לשמוע את דעתכם בדבר הערוץ למי שראה ערוץ 26 YES בלבד
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תגידו יש פה אנשים,מעשנים כבדים שגם כמו במצב שלי? סביבת העבודה שלהם היא בצהוב? אני לא מסוגל להפסיק לעשן,והחדר שלי....עזבו את החדר המסך צהוב :-\ (אל תגידו לי להפסיק לעשן),האם יש למישהו פיתרון? איזה סופג ניקוטין שעושה עבודה טובה?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כתבו שאהוד יערי הסלב הערבי הכי אהוב... הוא ערבי או לא, מה נסגר?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה...מעניין אותי בעקבות הפעילות המבצעית שנערכת בשטחים..הרבה חיילים משתלטים על משרדים שמלאים בכל טוב מבחינת מחשבים אני מתכוון אם כן...חבר שלי סיפר לי שמישהו שהוא מכיר נמצא שם...והוא יודע שהוא מחפש אוזניות מקצועיות וגם כרטיס מסך ...אם כן הוא עבר במקרה באיזה אולפן הקלטות והצליח להשאיל משם אוזניות וגם הצליח להביא לו כרטיס מסך..לא ידוע אם יצליח להשיג גם לוח אם ומעבד? מה אתם חושבים על זה?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה יום בהיר אחד החלטתי להגשים לי תחלום וליבנות מערכת סאונד באופניים שלי. הרכבתי שני רמקולים ושני טווטרים והכל תוצרת בית הרכבה עצמית וכל הרמקולים(4 סך הכל) יושבים על ההגה. בקיצור הכל מיתחבר לנגן IAUDIO U3 החזק והאמת שומעים מצויין וכיאלו זה משהו מיוחד ליראות שיש לך על האופניים מערכת זה פשוט תענוג! עכשיו יש קול בינוני לא חזק חזק עכשיו אני רוצה לישמוע בווליום גבוהה ובשביל זה צריך לחזק תרמקולים בכך שניתן לו כח ממקור חשמלי כל שהוא אבל הבעיה אין משהו שעולה בדעתי איך להגביר. אז מה שרציתי לעשות זה להכין מין מגבר כזה שיוכל להעלות תעוצמה למקסימום. בבקשה מימכם עם אתם מבינים בנושא הזה איך להכין דבר כזה נידמה לי אפשר להכין דבר כזה מחוטים וסלילים וכל מיני דברים שקשורים לאלקטר…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אתמול הגיע אלי מכתב מהפנימיה הבאית. רציתי לשאול אם מישהו היה שם ? איך הרמה ? שווה ללכת או ללמוד בתיכון רגיל? בקיצור, ספרו לי כמה שאתם יכולים, תודה ד"א זה האתר של הפנימיה - www.panmaz.co.il
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחלה פורום יש לכם. מישהו מוכן לעזור לי עם חתימה?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע אם פתחו את זה הפעם אבל: אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=00009sGrd-F1KTr6KmPNuL72J2i:12bbi68k5?id=no_tax באג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7020&perur=
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ברכות. אני מחפש כיסא חדש לישיבה מול המחשב וכבר חיפשתי ברוב החנויות הידועות (Office Depot, Ace וכו') ולא מצאתי כלום. התקציב הוא בערך 600 ש"ח, אבל אם יש איזה hidden gem איפשהו בארץ לא אכפת לי להשקיע אפילו 1K, העיקר שלא יהיה flimsy ושיהיה נוח. הצעות?
-
- 26 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הרגישו חופשיים לחלוק עימנו.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-