כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני נכנס הרבה לעמוד הראשי עכשיו נכנסתי לפורומים נרשמתי מקווה לעזור לכולם בן 18 וחצי מהדרום עוסק באבטחת מידע , חומרה ,תיכנות , תוכנה רשתות ועוד. מקווה להשתלב פה
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
סדרה שלא תהיה ארוכה מדי עם הרבה עונות, אך מצד שני גם לא קצרה מדי עם כמה פרקים בלבד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל רשימה או קישור או משהו עם שמות של המטוסים שהאמריקאים השתמשו בהם בזמן הלחימה במלחמת העולם ה 2 . תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
זה כואב, זה מדמם וזה נפוח - מה זה? ואו זה נראה גרוע ביותר במציאות .
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סלאם עליכום, אני כבר כמעט שנתיים עובד בחברת הייטק גדולה בתור טכנאי מחשב ורשתות. עוד מעט אהיה סטודנט במכללת ת"א-יפו, ובגלל זה אני מחפש משהו במשרה חלקית. שגרתי את הקורות חיים להרבה מאוד מנועים דוגמת runner וציינתי שלא מדובר במשרה מלאה, בינתיים אף אחד לא חזר אלי. (לשם השוואה - לפני 3 חודשים עשיתי את אותו הדבר אבל לא ציינתי שמדובר במשרה חלקית, וחזרו אלי בהמונים, רובם לא רלוונטים) וכאן אני פונה אליכם, אולי יש כאן מישהו שעובד בתחום ויודע שצריכים בחברה שלו עובד ל3 ימים בשבוע? לא ממש רלוונטי על איזה תחום ספציפי מדובר, כל עוד אני לא אנקה אסלות, העיקר שיהיה קשור למחשבים. כמובן לא Help Desk, לא קשה למצוא כאלה ;D אם מישהו מכיר מנוע הפצה שידוע במאגר משרות חלקיות (לא נשמע הגיוני אני יו…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי חברים, אני זקוק לעזרתכם. בתקופה האחרונה אני משקיע את כל כולי ע"מ לקבוע מסלול לימודים לשיפור ציוני הבגרות. הבעייה היא שהעבודה מרובה ביותר ומחזוריות ההרשמה למכינה/מסלול אקדמי היא אחת לשנה שההרשמה נעשית עד חצי שנה לפני תחילת הלימודים. בשיחת טלפון שערכתי עם יועצת אוני' ת"א (שאיתה גם תאמתי פגישה) נאמר לי שהמכינה הבאה תפתח רק בספט' 2007 ובכל אופן מכינה מתמקדת רק במתמטיקה, אנגלית ומקצוע ברמת 5 יח"ל כך שבכל אופן חלק מהמקצועות אני צריך לשפר עצמאית. המקצועות שאני צריך לשפר הינם: אזרחות ספרות היסטוריה (חלק שני) גיאוג' ואם ידרשו ממני יותר מ3 יח"ל אזי גם מתמטיקה. המצב דיי עגום :-\ אני משלים עם העובדה שכנראה ואוכל להרשם רק למכללה אך בכל מקרה אני פונה אליכם. לאן ללכת ? א…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לפני חודש הלכתי למשרד הרישוי לעשות מבחן תאוריה וכנראה שבדרך חזרה הביתה נפלה לי הת.ז. אתמול היתי צריך להתייצב בלשכת גיוס ולא מצאתי את הת.ז. ולקחתי דרכון במקום. בקרוב אני אמור לגשת לטסט ואני חייב לקחת איתי ת.ז. ולעוד כמה דברים. בכל מקרה - היום חרשתי על כל הבית חיפשתי ובדקתי בכל חור ואין... אני חייב להוציא תעודת זהות כמה שיותר מהר. חשבתי פשוט ללכת למשרד הפנים מחר בבוקר - אבל מה אני אמור להגיד להם? שאיבדתי את התעודה? שהיא נשרפה? ומה המחיר של הקנס\ תשלום על ת.ז. וכו'? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות אובר קלוק oc למעבד שלי.. אינלי מושג איך עושים את זה אשמח לקבל עזרה.. ושמעתי שברגע שאני אעושה אובר קלוק אז המעבד מתחמם יותר..אז בכמה מעלות המעבד יתחמם? יש לי מעבד core2duo e7400
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 techtv!
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
זה סופרמן? לא! זה ספיידרמן? לא! זה אוגרמן! האוגר הזה מנסה שוב ושוב עד שהוא מאבד שליטה: http://www.vch.co.il/video-407.html
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אוגר קטן שרץ בתוך הגלגל הקטן שלו ולא מוותר, עד שהוא מאבד שליטה: http://www.vch.co.il/video-407.html תהנו.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אוגר זה חיה צמחונית מה יקרה לה אם היא תאכל בשר? אם היא הייתה רעבה הרעב יעבור לה? הוא שפשוט יצא והיא רק תתנפח?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמידי פעם בפורום "מפרטים" מציעים מערכות מחשב מהחנות CobraPC ומאחר ואני ממוקם בחולון וזוהי החנות היחידה שראיתי שבנו איתה מפרט בפורום והיא ממוקמת בחולון - הייתי רוצה לדעת מאנשים כאן שקנו או שמעו מנשים אחרים על קנייה בחנות הזו התרשמויות וחוות דעת. ד"א אני מעוניין לבצע קנייה "גדולה ולקנות מערכת מחשב מלאה כולל מסך. תודה לכל העוזר.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם, אם תוכל להקדיש מס' דקות למילוי השאלון: https://docs.google.com/forms/d/19aWh_3BQOimXkXCw9jM2y8305kmzqhoml0eUv1ofT1M/viewform?usp=send_form השאלון אנונימי לחלוטין ונועד למטרות אקדמיות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אודה אם תוכלו להקדיש מס' דקות למילוי השאלון. https://docs.google.com/forms/d/1cB7durDC6hh0JioofbxiaSLhtMfJRdvw21cTOgfNwZw/viewform?usp=send_form השאלון אנונימי ומטרותיו אקדמיות. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני יודע שאם אני אתחיל לכתוב את הכל עליי בפרטי פרטים, הדיון הזה יהפוך למגילה ענקית ויגרום לייאוש לקריאה אז אקצר כמה שאפשר: אני בן 24, אוהב מחשבים בגדול, כל חיי אני מתעסק באהבה לטכנולוגיה שמתפתחת, גאדג'טים, וכל נושא המחשבים. אין לי שום ניסיון מקצועי ולא למדתי שום דבר באופן מקצועי. כל הדברים שאני יודע הם מניסיון אישי ואפשר להגיד שאני יודע קצת מעל הממוצע. תמיד חלמתי לעשות תואר במדעי המחשב אבל העניין ירד בשנים האחרונות לאחר שהבנתי שזה לא בשבילי - אני ממש לא טוב במתמטיקה ולכן זה יורד מהפרק. עם הזמן הבנתי שהתואר היחידי שאפשר לעשות במחשבים הוא מדעי המחשב, ולכן אני נמצא בדילמה קשה - אני כן רוצה להתעסק במחשבים אבל כיום תואר זה חובה. מצד שני, כמו שציינתי, אין סיכוי שאני א…
-
- 76 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
אני בתור חצי אמריקאי חצי ישראלי אני מת על ספורט אמריקאי (הוקי, בייסבול, פוטבול) ובמיוחד בייסבול, פשוט משחק מצויין מכל הבחינות.. יצא לי גם להיות במשחק בייסבול אחד של הChicago White Sox Vs. Toronto Blue Jays וכל מי שחושב שהמשחק הזה משעמם טועה, במגרשים בארה"ב תמיד יש מה לעשות אם משעמם והמשחק פשוט עובר בלי שאתה שם לב אפילו זה פשוט תענוג לראות... *אני אישית אוהד את הYankees אז סתם רציתי לדעת אם יש עוד שאוהבים בייסבול??
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתם מכירים את המשחק Hattrick? שבו אתה מאמן קבוצת כדורגל? אז כאן, אתם יכולים לאמן שחקן טניס! יש כאן מגוון אפשרויות ואתה יכול להשיג כל מיני דברים... אז כל מי שאוהב טניס - שירשם ויהנה מקהילה בת 5000 (בערך) משתמשים מהעולם! נ.ב האתר הוא במקורו גרמני, אבל ישנם כמה שפות לאתר. www.onlinetennis.de תהנו!
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-