כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
בגלל שראיתי בכמה תראדים שאמרו שהשירות של זיגזג הוא טוב אז החלטתי לקנות מהם למרות שיצא לי יקר ב60~שקל , השירות מעולה!!! התקשרו אליי כדי לשאול כרטיס אשראי מישהו בשם ארז הרמנו כמה דחקות והוא היה פשוט בנאדם נחמד! שאלתי כמה שאלות והוא ענה לי יפה מאד ובקיצר הכל טוב אצלם ואני אישית התרשמתי! :smoke:
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי כאשר אני חוזר הביתה משירותי הצבאי לא יוצא לי כ"כ לעקוב אחרי תוכניות בלו"ז הטלויזיה אז מה שנשאר לי לעשות הוא בעיקר לראות הרצות של תוכניות בביפ מדי פעם וקצת השלמות מהמחשב. כרגע אני עם לא מעט פערים בסדרות דרמה אבל... אני מרגיש צורך לראות קומדיה איכותית, אחרי שנים של צפייה בשידורים חוזרים של סיינפלד וחברים. אז זהו, שאני ממש בררן בצחוק וקשה להצחיק אותי. כשאני רואה את ה2 האלו אני ממש יכול לשבת חצי שעה עם חיוך על הפרצוף, אבל קומדיות פשוטות בכלל לא משעשעות אותי. יש את SCRUBS והמצויירים (פאמילי גיי, סאותפארק) וכאלו שהם ממש נחמדים, אבל עדיין חסר הטץ' הסופי לסדרה קורעת. יש המלצות רציניות? גם דברים שהם לא ה-כ-י חדשים, אבל לא סדרות כושלות סדרות מעפנות ("תהרוג אותי וזהו" סטייל)
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני חושב על לשדרג את המהירות אינטרנט שלי... רציתי לעשות בדיקה קטנה ולראות כמה אתם משלמים, על מה ולמי. אשמח לשיתוף פעולה תודה!
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1139824598/Naughty_Boys תראו אני לא חובב ערבים גדול אני לא מוצא בהם שום דבר טוב חוץ מהשוק ציפורים שלהם בכפר קאסם.. ואני גם לא שמאלני.. אבל מה שהחיילים האמריקאים האלה עשו לילדים זאת התעללות לשמה מילא זה היה לאויבים שמהווים איום.. אבל אלה סתם ילדים שזרקו אבנים נסחפו אחרי כמה מסיטים.. אין כואב הלב על מה שעשו להם איפשר גם ללמד על ידי כאפה אחת או שתים אבל אלה מכות שאף אחד לא היה רוצה לקבל. דעתכם?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשניי הטריילרים שראיתי יש את אותו השיר אפ מישהוא מכיר אותו בבקשה תציינו את שמו. הנה קישור לטריילר האחרון: http://movies.apple.com/movies/miramax/sin_city/sin_city-tlr_m480.mov היום ראיתי את הסרט בקולנוע זה פשוט אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי הכל בו מושלם!!! אתם מוזמנים גם לתת תגובות על הסרט (מי שראה)
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בוקר טוב. ברשותי בריכה ביתית על עמודים בגודל 3m על 2m .גובה 60 ס"מ. ראיתי שהמשקל שמומלץ זה 150 ק"ג למטר רבוע.אצלי מדובר בתוספת בניה של השכן מלמטה וכרגע אין ריצוף או קירות .כך שאין בכלל עומס. ולשאלה. האם ניתן להעמיס יותר מ 150 ק"ג .בגלל שאין שום עומס אחר. מי שיוכל לעשות סדר בנושא הזה אני אשמח מאוד. דבר נוסף איך ניתן לתחזק את המים בבריכה שיהיו בלי חיידקים .ושאר ירקות.
-
- 27 תגובות
- 8.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בכללי לא היה כלכך אכפת לי, אבל עכשיו אני חושב על זה בזמן האחרון ורוצה לשתף אותכם אם משהו שמטריד אותי. יש לי כמה חברים שאחד מהם אני מכיר כבר 6 שנים בערך והשני פחות. שניהם כל הזמן, כל יציאה שלי איתם תמיד יש איזהם סיפורים מונפצים, מוגזמים, דרמטיים שכבר בדיעבד אני יודע שלא היו. היו הרבה פעמים שחבר סיפר לי שנגיד הוא היה בתגלית, ואז שנתיים אחרי הוא מספר לי שלא הוציאו אותו לשום דבר בצבא אפילו לתגלית(כאילו מדגיש את זה). עכשיו הבעיה שלי היא שכשהו מספר לי את זה אני מרגיש שהוא עושה ממני אידיוט/צחוק/מטומטם כי הוא חושב שאני מאמין לכל החירטוטים שלו. בהתחלה עוד האמנתי לו, אבל כמו שאומרים, כל שקר סופו לצוף. וגם הסיפורים שלו הוא מספר ממש מונפצים, מוגזמים, ולא יכול להיות שכל יציאה יש …
-
- 27 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
הלכתי עם הכלבה שלי לטיול פתאום אני רואה מטאור !! כמו זה באיזור הקריות.. מישהו עוד ראה ?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4309786,00.html עם משוגע -אנחנו כמובן. מתי נלחץ על הכפתור האדום.
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום היום היה לי טסט, ורציתי שתעזורי לי ותביאו את דעתכם על האם הנכשל מוצדק או לא הגעתי לכיכר (מעגל תנועה) והייתי בקו הצומת באה מכונית משאית שעוד לא נכנס לצומת, המשאית הייתה רחוקה כ-2 מטרים מהצומת, ושהייתי בקו הצומת (הילוך 2) הבוחן דפק לי ברקס, עד לקטע הזה הלך לי מעולה (בלי שום דבר קשה), עכשיו האם הגיוני שהכשילו אותי על זה? אני יודע שהזכות קדימה שלו אם הוא נמצא במעגל תנועה- אבל הוא לא היה! אז האם אתם חושבים שאני צריך להגיש ערעור ?
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז, היכן אתם מעדיפים להרכיב מפרט? כמובן לציין נימוק: מחיר/נוחות/עיצוב/עדכניות וכו'. אולי שכחתי איזה חנות, תודיעו ואני אוסיף. מעניין שלא היה טופיק כזה לפני כן... (או שכן?) תודה. לשימושכם..: www.iqpc.co.il www.skypc.co.il www.zigzag2000.co.il www.noacomp.co.il www.pandas.co.il www.logicpc.co.il/heb www.ksp.co.il
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי אם כדאי לעשות קניות בדיוטי פרי של מוצרי אלקטרוניקה יקרים... מישהו פעם קנה שם ונתקל בבעיות כמו אחריות/בעיה במוצר/משהו?
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הזדמנות לתקן שגיאה היסטורית, הצביעו בפלות היום! http://www.baflot.co.il/index.php
-
- 27 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כרגע אני בכיתה יא' ומתכנן לגשת למבחן הפסיכומטרי. אני מחפש המלצות לקורס הכי טוב. כרגע ההתלבטות שלי נעה בין יואל גבע ובין Smart!. אשמח לעזרה, ואם למישהו יש חוויה אישית שיוכל לחלוק - אבקש לכלול גם את הציון שהוא קיבל.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל מי שאוהב אבודים בצורה מטורפת כמוני מוזמן פה לדבר איתי ועם אחרים. אבודים זאת אחת הסדרות היותר טובות שהועלו על מסך הטלוויזיה ואני מת כבר שתצא העונה השלישית את העונה הראשונה ושנייה התחלתי לראות שבארה"ב כבר הן נגמרו ותוך 8 ימים גמרתי את 2 העונות הכל בגלל שזאת סדרה מושכת ומרתקת.. אני מת על הסדרה הזאת. גם אתם אנשים יכולים לדבר פה על הסדרה ולהגיד את דעתכם ולדבר על פרקים
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מכשיר פלאפון הכי היתם רוצים בעולם??? ומה המכשיר פלאפון הכי טוב שיש בעולם ??? בבקשה תירשמו את החברה של הפלאפון את הדגם שלו ועם אפשר אז גם לינק
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, ורק בחנויות הנ"ל יש את המארז שאני רוצה (CM 690). בגלל שאין לי זמן להרכיב אותו בעצמי אני צריך לקנות אותו מורכב מאחת החנויות האלה. לא קניתי אף פעם באף אחת מהן, אם מישהו יכול להמליץ או לחוות דיעה על מחיר/שירות/מהירות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב שיקולים כלכליים - כלומר חיסכון של כ100 ש"ח בחודש החלטתי לעבור בבית לחבילת הטריפל מגה לתשתית ה12 מגה UFI בהוט. עד היום היה לי כבלים,טלפון ואינטרנט של הוט ללא התחייבות - כלומר שלמעט החלפת המודם ועדכון הגדרות בהוט אין אצלי צורך ל"עבודות מיוחדות" של טכנאים. לאחר שיחה עם נציגת שירות התברר לי שאין שום בעיה לעבור לחבילה הזאת רק שייקח בין שבוע לחודש עד המעבר לחבילה החדשה כאשר הדגש העיקרי מבחינתי הוא גלישה ב12 מגה לעומת ה3 מגה היום. מישהו יכול להסביר לי למה לוקח מינימום שבוע ועד חודש עד השדרוג ? אני מזכיר, למעט החלפת מודם אין צורך לבצע שום עבודות אצלי. ועוד משהו קטן, ברור לי שיש כאלה שיקפצו וירשמו ש"הוט חרא" ויש להם חרא של שירות וכו' וכו' - אנא הימנעו מתגובות כאלה …
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היומן שלה: בשבת בערב הוא היה מוזר. קבענו להיפגש בבר לשתות משהו. כל אחה"צ הייתי בקניות עם חברות, וחשבתי שזה באשמתי, כי איחרתי קצת, אבל הוא לא אמר כלום. השיחה בינינו הייתה דלה, אז הצעתי שנלך למקום שקט יותר, כדי שנוכל לדבר יותר בנחת. הלכנו למסעדה והוא המשיך להתנהג מוזר. הוא כאילו לא היה, ניסיתי לעודד אותו, והתחלתי לתהות אם זה באשמתי או שיש סיבה אחרת להתנהגותו. שאלתי אותו והוא אמר שזה לא קשור אליי. אבל לא השתכנעתי. בדרך הביתה, באוטו, אמרתי לו שאני אוהבת אותו מאוד והוא רק חיבק אותי ושתק. אני לא יודעת להסביר את ההתנהגות שלו, כי הוא לא אמר לי בחזרה שהוא אוהב אותי, בעצם הוא לא אמר כלום, ואני דאגתי יותר ויותר. הגענו הביתה וחשבתי שהוא רוצה לעזוב אותי, לכן ניסיתי לדובב אותו, אבל הוא…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הקלאצ' הזה עוד יהרוג אותייי.כזה מעצבן עוד שאלה: בהילוך ראשון אם אני אעוריד רגליים מהדוושות האוטו יסע לאט ואם אני על ניוטרל והרגליים לא על שום דוושה ?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בדיוק היום סיימנו אני ו2חברים להכין סינגל נחמד אני עכשיו מחפש רק מילים (באנגלית דרך אגב יש לי זמרת עם קול מדהים) כדיי לסיים אותו רציתי שתתנו דעתכם..והמלצות למילים ללא זכויות יוצרים... http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=1700E8B778048F56
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חברים יקרים, אני שמח לשתף אתכם בסינגל החדש שלנו (שחלק מהחברים הטובים כבר מכירים) היום הוא משוחרר לכל החברים ולפייסבוק ויוטיוב ושבוע הבא ישוחרר לרדיו. למי שיש חשבון יוטיוב נשמח אם תגיבו בסירטון יש לנו גם עמוד פייסבוק עם פלייליסט מובנה נ.ב. הקליפ זמני עד שנצלם חודש הבא מילים ולחן: simonsix
-
- 27 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מי אתם חושבים אשם במצב של מכבי חיפה כיום ומה הפיתרון שהייתם יכולים להציע ? אשמח לקבל תגובות ודעות תודה מראש!
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לאלבומים שקטים ללא מילים\סולן וכו'. אין סגנון מוגדר שאני מעוניין בו (מלבד מוזיקה אלקטרונית שבה אני לא מעוניין). דוגמאות לאלבומים בסגנון שאני אוהב - THE SNOW GOOSE של CAMEL וred queen to gryphon three של gryphon אשמח להמלצות
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-