כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כאשר אני חוזר הביתה משירותי הצבאי לא יוצא לי כ"כ לעקוב אחרי תוכניות בלו"ז הטלויזיה אז מה שנשאר לי לעשות הוא בעיקר לראות הרצות של תוכניות בביפ מדי פעם וקצת השלמות מהמחשב. כרגע אני עם לא מעט פערים בסדרות דרמה אבל... אני מרגיש צורך לראות קומדיה איכותית, אחרי שנים של צפייה בשידורים חוזרים של סיינפלד וחברים. אז זהו, שאני ממש בררן בצחוק וקשה להצחיק אותי. כשאני רואה את ה2 האלו אני ממש יכול לשבת חצי שעה עם חיוך על הפרצוף, אבל קומדיות פשוטות בכלל לא משעשעות אותי. יש את SCRUBS והמצויירים (פאמילי גיי, סאותפארק) וכאלו שהם ממש נחמדים, אבל עדיין חסר הטץ' הסופי לסדרה קורעת. יש המלצות רציניות? גם דברים שהם לא ה-כ-י חדשים, אבל לא סדרות כושלות סדרות מעפנות ("תהרוג אותי וזהו" סטייל)
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובר דירה לראשל"צ (מערב- נווה חוף) או בת ים (לאורך החוף) בסוף החודש/תחילת חודש הבא (בתקווה שאמצא דירה עד אז), ורציתי לדעת אם מישהו יכול להעביר ביקורת על האזורים האלה? אני מכיר טיפה את אזור נווה חוף, ולפי מה שראיתי המקום נראה מאוד נחמד, אבל מה לגביי בת ים והאזור של הטיילת? מפוצץ ערסים, עבריינים וכו', או מקום איכותי לגור בו? ואני יודע שהרוב פה גרים עם ההורים, אבל לאלה ששוכרים דירה לבד, איך אתם מסתדרים? כמה הוצאות וכו'? יש לי משכורת של 6000+-, אני מקווה שישאר לי גם מספיק לחסוך.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך לעשות הרבה כסף?? :o איך להתחיל ממשהו קטן למשהו גדול ???
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלכתי עם חבר שלי ואחיו הקטן בקניון בת"א כשלפתע ראינו את רונאלדיניו. הוא הסכים לתת לנו תמונה זריזה וביקש שלא ניידע אף אחד שהוא בארץ, אבל לא יכולתי להתאפק. חבר שלי זה האמצעי, אחיו הקטן זה הימני, ורונאלדיניו.. נו, אפשר לא לזהות?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://wampoon.com/the_best_laugh_in_the_world הייתי חייב לפרסם את זה
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לנסות..ואתם?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה ממכם גרים בת"א? ובכמה העלו לכם את שכר הדירה בשנה האחרונה? עזבתי עכשיו דירה לאחר שבעלת הבית חשבה שאני יהיה מוכן לספוג עליה מ 700$ ל 900$ לדירת שני חדרים. דירה גדולה עם המון בעיות ובעלת בית גרועה ... מצאתי דירת שני חדרים מצויינת ומדוגמת ב 670$ ... לסיכום רק יצאתי מורווח מהסיפור ...
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי שיקלל אני יכול לפוצץ אותו!!! יעעעעעעעע!!! הגי'מע!!! כל כמה זמן מחליפים לי צבע? שחור זה הכי חזק נכון?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה לעשות שאנחנו בני אדם עצובים ושמחים לפעמים באותו הזמן,החיים עוברים כלכך מהר שפתאום בום! אתה זקן. קיץ חורף וסתיו הכול אותו הדבר בכל עונה אתה מרגיש דומה כאילו שדבר לא משתנה,עם הזמן שמגיע והיום שאתה חולם ברקיע אתה מנסה לפתח חלומות שמחים ומיוחדים שאין עוד לאף אחד. אל תברח ואל תנסה ללכת למקום בו הכול סגור וכל הזמן בו שלכת,תחפש את האור ואולי תמצא משהו טוב. לפעמים אתה מחפש את החברים הטובים שלך אבל בעצם חלק מהם דופקים אותך,אתה רץ ממקום למקום בתקווה ששמרו לך שם מקום ואולי מישהו ירצה לחלוק איתך סוד. תמיד אתה נרגש מנסה להראות ביטחון שבעצם אתה בלב שבור לרסיסים כמו חלון שנפלו עליו טילים. לעולם אל תסתכל על העבר כי בטח שם תמצא רק חרא שאף אחד לא ירצה לראות עוד הפעם שוב ובטח שלא את המיל…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולכם מישהו כאן צופה במכסכי המיתוסים? תוכנית ממש מעולה של שני אנשים(ג'ימי ואדם) שמכסכים מיתוסים שונים שאנשים המציאו או כאלו שבאמת קרו. לדוגמא היה את המיתוס שבמשפחה אמריקאית, בבית שלהם היו המון ג'וקים אז הם לקחו 10 פצצות נגד ג'וקים(מין פצצות כאלה שמרססות -הן לא באמת מתפוצצות אלא יוצא מהן ריסוס) כאשר המינון המומלץ הוא פצצה אחת לבית.וזרקו לבית וששכו את התנור או המיקרו דלוק אחרי שהם חזרו הביתה הוא כבר לא היה שם בית... כולו התפוצץ ורוסק... אז הם ניסו לעשות את אותו הדבר, בהתחלה רק החלון נפתח בעוצמה ואז הם זרקו לבית איזה 60 ואז היה ** פיצוץ**... תוכנית מדע ממש מעולה. זה הולך כל יום ב 20:00 בערב בערוץ DISCOVERY-ממש מומלץ!
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך מוצאים נק פיתול וקעירות וקמירות של פונקצייה? הסתבכתי עם כל זה תודה
-
- 27 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני הכי אוהב שוקולד נוגט ווניל עוגיות יאמיי
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בדיוק היום סיימנו אני ו2חברים להכין סינגל נחמד אני עכשיו מחפש רק מילים (באנגלית דרך אגב יש לי זמרת עם קול מדהים) כדיי לסיים אותו רציתי שתתנו דעתכם..והמלצות למילים ללא זכויות יוצרים... http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=1700E8B778048F56
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאוד מתענין במה שאתם חושבים על ילדים קטנים (בני 0 עד 6), ולכן אני עושה סקר, האפשרויות מוצגות למעלה (ואם אפשר תשתפו אותנו בהחלטה). אני הצבעתי "שונא אותם בדם!", כי פשוט אי אפשר לחיות לידם, הם כל הזמן מעצבנים, כל הזמן רועשים, נמאס! נ.ב מי שרוצה לראות תוצאות, שיצביע.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי! מהן הסדרות החדשות המועדפות עליכם? בקשר למספר האפשרויות האחרונות: הן לא סדרות חדשות במיוחד, אך הייתי חייב להוסיף גם אותן... הבחירות שלי: Heroes Jericho Shark Justice התלבטתי בין נמלטים עונה שניה, הישרדות עונה 13 וTill' Death... בסוף בחרתי Till' Death!
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי תגידו יש פה מישהו שלומד או למד בגמה הזאת? אם כן מה עושים שם האם המגמה קשה? עשיתם שם עבודות מסויימות?
-
- 27 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
תגובה הבאה, ישנם שינויים. מצטער
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://world.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=tg20070516_05&layer=headlines&layer2=&layer3=world על פי הכתבה, השוקולדים לא יגיעו לארץ! צריך לעשות משהו
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נגיד שאני נכשל או מקבל ציון נמוך במתכונת ו\או בבגרות, מה עושים? יש מועד ב' (או נגיד מועד חורף וקיץ)? תודה!
-
- 27 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
אני רוצה להירשם לקרוס הקרוב של הפסיכומטרי אני מתלבט איזה קורסים לקחת. בסופו של דבר אני מעדיף לקחת את הקורס שיהיה הכי איכותי בשבילי. אם המחיר הוא קצת גבוה יותר זה לא קריטי מי שיכול לתרום מנסיונו (אבל בלי להיות מורעלים. תהיו אובייקטיביים) אני אודה לו מאוד
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע איך קוראים לו אבל משמעים אותו הרבה ברדיו...
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה שמן לטיגון הכי בריא, חמניות, תירס, אחר?
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז, היכן אתם מעדיפים להרכיב מפרט? כמובן לציין נימוק: מחיר/נוחות/עיצוב/עדכניות וכו'. אולי שכחתי איזה חנות, תודיעו ואני אוסיף. מעניין שלא היה טופיק כזה לפני כן... (או שכן?) תודה. לשימושכם..: www.iqpc.co.il www.skypc.co.il www.zigzag2000.co.il www.noacomp.co.il www.pandas.co.il www.logicpc.co.il/heb www.ksp.co.il
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני הולך לאיזשהו ערוץ עם השלט במקשים למעלה\למטה, ורואה איזושהי תוכנית. לוחץ עליה I ורואה מידע. עכשיו כשאני רוצה לחזור ואני לוחץ או על I שוב או על ESC זה יוצא לגמרי ואז אני שוב צריך לדפדף אל הערוץ שרציתי. כלומר, אני לא יכול לעשות I לתוכנית מסויימת ואז לעשות I לתוכנית אחרת. כדי לעשות את זה אני צריך שוב ללכת לערוץ המבוקש. יש למישהו רעיון למה זה? יש לי ממיר חדש של HOT הדק והרחב של ה VOD.
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-