עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Judas Iscariot,

יש לי מחר ב11 וחצי תור לרופא תעסוקתי בירפ"א 112, אני לא כ"כ בטוח איך להגיע לשם. זה מה שמצאתי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3040613 אם אני חונה ב"חניית אורחים"(ליד הרחבת מתגייסים), זה קרוב, או שזה בכלל לא באזור?

• 3 תגובות
    • 6.6k צפיות
  2. אהלן מחר יש לי מיונים למשלחת לארה"ב מהארגון זרעים של שלום. עכשיו לשאלות: 1) מישהו השתתף במשלחת הזאת פעם? 2) אם כן מה היה במיונים? תודה לעונים

3. Started by Ghosthunter,

אנא תענו מהר!!!! מה קרה לעומרי? 1)משועמם. 2)לחוץ כי לא חירבן. 3)אחר_________.

4. Started by rangex,

- נערך - עזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by רמיאב,

נכון יש באתר האינטרנט שלכם את החידון ? אז אני פירסמתי את זה גם באתר האינטרנט הזה http://www.chatit.co.il/showthread.php?t=349618 זה בסדר מבחינתכם,נכון ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by J0n1,

כבר נגמר חצי חופש ואני לא מוצא עבודה. אני בן 16, ואין שום דבר בשבילי :\ הסתכלתי בכל אתר קיים, שלחתי קורות חיים, ושום דבר! התקשרתי לMC, הם רוצים רק מגיל 17 טלסקר אמרו לי להתקשר באמצע אוגוסט איפה עוד אפשר לעבוד? אני חייב עבודה.. אני משתגע בבית

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. רכב נוסע במהירות של 120 קמ"ש. הנהג מחליט לעצור בפתאומיות ולוחץ על הבלמים, התאוטה היא 4 מטר/שנייה בריבוע. תוך כמה זמן יעצור הרכב ואיזה מרחק יעבור עד לעצירה מוחלטת? מה יצא לכם? X = ? T = ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני זוכר שקראתי כתבה שביטלו את זה ואני לא מוצא את זה עכשיו.. מישהו יודע ?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by מר שאלה 2007,

ב"תפוז" נפתח בלוג חדש שכל מטרתו לאסוף כסף למען בע"ח בסיכון. לא צריך להירשם, פשוט להקליק. כל לחיצה על הקישור תתרום מספר אגורות למען בע"ח. יותר כניסות = יותר כסף. וכמובן, להקליק, כמה שיותר יותר טוב. ואם אתם גם יכולים תפרסמו את הקישור !!!! http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tapuz4life ותלחצו 10 פעמים ביום!!!!(כי תפוז מעלה את הכסף רק כול 10 פעמים מי אותו IP ביום) נ.ב יש באתר סיפורים על כולמיני בעלי חיים גיבורים לאימוץ ועוד.... והכסף מתעדכן פעם ביום ב 12 בלילה.....

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by the king2006,

היי ... מה קורה אני רוצה לקחת תחברה שלי למקום יפה רומנטי משהו טוב ... אני רוצה שתמליצו על מסעדות מקומות יפים לבילוי מה שיוצא לכם בראש תודהה :jump:

• 87 תגובות
    • 10k צפיות
  11. Started by tom123,

הא?? ???

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by liav12,

אהלן, אני רוצה לקנות נעליים מהאיביי, אבל הזהירו אותי לגבי הגבלה של מחירים בדולרים, עד 50 או עד 75 בביגוד? איך זה הולך? תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by BeNzZy-BoY,

הכוונה היא ברכב ידני.. ובבקשה רק מי שיודע שיגיב שלא יהיו פה תגובות כמו "נראה לי ש.." ו"אני חושב שזה.."

• 7 תגובות
    • 10k צפיות
  14. מחפש מיקרוסקופ לתיקון טלפונים ניידים, חשוב שיהיה שטח עבודה גדול (מקום לבלאוור ולמלחם), תאורה טובה (למרות שיש אפשרות לחבר תאורה בנפרד אז זה לא כל כך חשוב), לא מחיר בשמיים! (גג! 2000 ש"ח), והאם שווה להשקיע עוד שיהיה עם מסך או שזה לא משנה, השימוש זה להחלפת שקעי טעינה, ריבולינג, ג'מפורים, וכל מה שסובב דרג ד' תודה רבה! (אשמח אם תעבירו את הדיון למקום מתאים אם ויש כזה)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by The_overclocker,

מישהו מכיר מקומות שאפשר לקנות שם אקדח אוויר, יש לחבר שלי אחד כזה אבל הוא הביא את זה מחו"ל.. מישהו יודע אם מוכרים את זה אולי בארץ באיזה מקום ?

• 98 תגובות
    • 12.6k צפיות
  16. תיווך? אני רוצה לקנות משהו שאף חברה לא שולחת לישראל, איך אפשר שהמוצר יגיע לישראל בלי שאני יטוס לארצות הברית/קנדה או שמישהו שאני מכיר יהיה באזור?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by SciFi7,

שלום רציתי לדעת איזה סידרות אתם רוצים, על איזה אתם ממליצים וכאן בכללי יהיה מקום לדבר אליהם... אני רואה : אבודים , נמלטים, גיבורי על, שואה גרעינית.... את כולם אני אוהב (את אבודים וגיבורי על, אני ממש אוהב ). נמלטים ידרדרה השנה מאוד ושואה גרעינית גם סידרה נחמדה מאוד על איזה סידרות אתם ממליצים?

• 54 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

אמא אחת גדולה מבנה ב-21 שנה. בעוד 6 שנים יהיה גיל האמא פי 5 מגיל בנה. השאלה היא: איפה האבא?

• 48 תגובות
    • 6.2k צפיות
  19. Started by bigblue,

http://www.youtube.com/watch?v=MI2hxpLr_Xk בכיף

20. לא שנוסטלגיה זה רע, פשוט אחרי השדרוג של הפורום היקר שלנו לפני שבועיים כל ההודעות שמופיעות לי שם הן מהמאה הקודמת. אני מאמין שזה קרה לכולם. יש דרך לעשות "נקרא" על הכל? או לפחות שהעמוד יציג את כל ההודעות שאסמן לבד כי לעבוד על 50 עמודים זה לא סימפתי.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. אני ילד בן עוד מעט 19, ויהיה נחמד לקבל טיפים או הארות מזקנים ממני, בנושא שהוא לא בדיוק הצד החזק שלי (בלשון המעטה). אני משרת בבסיס שקרכלשהו בארץ, ואיתי משרתת חיילת מסויימת. אנחנו מכירים כבר חמישה חודשים ועובדים יחד על בסיס יומיומי. יש לנו כימיה לא רעה, והייתי אומר שאנחנו בערך כמו קולגות. מעולם לא התראינו מעבר לשעות העבודה ו 90% מהנושאים עליהם אנחנו מדברים קשורים לצבא. מה שמוזר זה, שהשיחות בינינו נשמעות בדיוק כמו השיחות בין ההורים שלי. תרדו עלי, אבל אני לא מתבייש להודות בזה - היא כמו אמא שלי, ואני צריך מישהי כזאת (מבחינת האופי בלבד ). מישהי שלא תתבייש לאכול במסעדה ולומר שהאוכל לא טעים לה ושהיא רוצה משהו אחר, בניגוד אלי. בעקרון, תעשה בשבילי את ה'עבודות השחורות' הקטנות שלי-א…

22. Started by Mesatla,

לאחר הטיזר הועלה הטריילר.. http://hitmanmovie.com/ אתם מוזמנים להגיב בנושא ולא לגרור את זה למקומות אחרים

23. היום הוא אמר משהו כזה בהיום שאחרי מחר בערוץ 10 אבל אבא שלי כמו תמיד :" בלב הלבה לבהל מה מה ? בלה בלהב" אקיצר לא ממש שמעתי תקריין. למשהו יש מושג אם מחליפים היום לשעון סתיו?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, סיימתי כיתה י"א, ואני מתחיל לחשוב ברצינות על עתודה. לכן אני צריך לעשות פסיכומטרי בקרוב, אני מתכנן על מועד אוקטובר. השאלה היא מה עדיף: קורס של "קידום" באחד מבתי הספר בב"ש (אני גר בערד), שלושה מפגשים בשבוע במהלך החופש ומפגש אחד בשבוע במהלך הלימודים (כל מפגש איזה 4 שעות), 1500 שקל, או לקנות ספר ולתרגל לבד? אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. תודה

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. הי למשהו יש המלצה לסלולארי קטן וקל ככל האפשר? (באתר של אורנג', שלא עובד לי בFF ד"א, יש מבחר די קטן...)

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים