כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות משקפת לטיולים עד 350 שקלים אם יש אפשרויות טובות מחו''ל גם תופס. בארץ מצאתי 3 אפשרויות - http://www.nikonbinoculars.co.il/pl_product~2~2~1.htm http://xn--5dbo0a.co.il/products/172762/%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A4%D7%AA-Bushnell-10x50 http://www.outside.co.il/catalog.php?id=1764 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הדיבור הנפוץ הוא ששינה צריכה להיות בת 6-8 שעות ורצופה, אך האם גם שעה-חצי שעה פה ושם מסייעות? אני חייל ומתחילת החטיבה אף פעם לא הלכתי לישון לפני 12-1 בלילה, ללא קשר לשעה בה אני צריך להתעורר. זה כמובן הביא לבקרים קשים מדי פעם אבל בסה"כ אני בסדר. נניח ואני ישן 4 שעות, קם לאוטובוס ב6:15 לבסיס ויורד ממנו ב7, האם 45 הדקות האלו עזרו לי, או סתם דחו את שלב הערנות שלי? ועד כמה כל העניין מזיק לאורך זמן? בימי הלימודים ישנתי יותר (לקום ב8 ולא ב5-6) ובשנה וחצי האחרונות בצבא השינה הממוצעת שלי היא 4-5 שעות במקרה הטוב והיציאות שלי 3/4 מהחודש הן יומיות. תמיד יש את האפשרות להמשיך לישון עוד שעה-שעתיים בבסיס ובאוטובוסים אך כאמור נשאלת השאלה - עד כמה זה טוב?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה? רציתי לדעת אם למישהו מוכר המספר 449085300099? איכשהו חייבו אותי בפאלפון על סך 2000 בחודש שעבר. עברתי כבר על הרבה אתרים בתקווה למצוא מה הקטע של המספר הזה, אבל לא הצלחתי. למישהו יש מושג מה זה? או המספר 1900?
-
- 25 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
משהו יכול לההסביר לי מה היא אומרת שם?<.... .. חחחח \
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, חבר שלי עצמאי ומעוניין לקנות PC בהזמנה מחנות אמינה באיזור המרכז ושרון. מספר חנויות שביררתי דורשות תשלומים בכרטיס אשראי ולא מוכנות לצ'קים, דרך התשלום המועדפת על ידי העסק הנדון. מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שמוכנה למכור בצורה כזאת.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שתי הבעיות הן: 1. אין ביכולתי לשנות את כיוון הכתיבה בתיבת הטקסט לחיפוש. גוגל משנה את כיוון הכתיבה באופן אוטומטי בהתאם לשפת האות הראשונה שאני מקליד, ואינו מאפשר לי להחליף את כיוון הכתיבה באופן ידני. האם יש דרך לעקוף את התכונה הזו של גוגל? 2. אם אני לוחץ בטעות על הלחצן "יותר מזל משכל", לוחץ על BACK בדפדפן (פיירפוקס), ומבצע חיפוש בגוגל, הוא מסרב לבצע את החיפוש, ובמקום זאת הוא מפעיל לי את הלחצן הנ"ל ומכניס אותי בלי רצוני לתוצאה הראשונה שהוא מוצא. הבעייה נפתרת רק ע"י ריענון האתר. למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הציעו לי את זה במוסך שלי, מעניין אותי אם מישהו ניסה ואיך התוצאות מבחינת מהירות צריכת דלק וכו.
-
- 6 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שאלה כזאת: האם אני, כשחקן ישראלי, יכול לשחק בפוקר טקסס הולדם על כסף אמיתי באמצעות PayPal? האם זה חוקי? מהם השיקולים שעלי לקחת בחשבון, במידה ואני בוחר לשחק אונליין? האם בימים אלו, בהם משתוללים ה"האקר הסעודי" ותומכיו, זה בטוח? תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 18.9k צפיות
-
-
אני אובד עצות. כל האתרים נהיו חמדנים ורוצים חשבון PRO בשביל היכולת להעלות תמונה בגודל המקורי שלה ולקשר אותה כDIRECT LINK. בבקשה תמליצו לי על אתר טוב שלא מתעסק באיכות ובגודל של התמונה ושנותן לינקים ישירים. ושיתמוך בבקשה בPNG. תודה לכם
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה פשוט מרתיח!!!! בלי קשר לכוננים הקשיחים.. לפני כמה חודשים i5 2500 עלה בחנויות האלה 850 ועכשיו הוא עולה 960.. i5 2400 עלה 800 ועכשיו לפחות 900.. היה ניתן למצוא gtx 570 ב1300 ועכשיו ב1500.. amd 6850 עלה 600 ועכשיו 650.. גם הבאנדלים של מארזים וספקים התייקרו.. הכל מתייקר!!!!! למה?!!?!?!?! מה אנחנו מתקדמים או הולכים אחורה?? אני שואל פה כי אולי יש משהו שאני לא יודע.. אולי הם לא סתם מתאמים מחירים כמו בני זונות..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בחייאת ! האייקונים האלה תת רמה :s05:
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
אני רוצה לכתוב לו הודעה פרטית כמה אני שונא את סגנון המגעיל, פלצני, מתנשא וביקורתי בחדשות שהוא כותב.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדובר בגורת פיטבול בת 10 חודשים, עד עכשיו היא קיבלה פרו פאק ואני רוצה להחליף למשהו יותר איכותי.... תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך לרכוש 8 גלגלים של סקייטבורד- איפה יש חנויות באיזור חיפה . תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות את המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/new-Cordless-Swivel-Sweeper-G2-VACUUM-BROOM-cleaner-/290534729970?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a53828f2 המוצר מגיע עם מטען שהיציאה שלו לשקע אמריקאי..הבנתי שניתן לקנות מתאם אמריקאי ישראלי בשביל לחבר אותו לשקע ישראלי.. עד כאן הכל טוב. המוכר אמר לי שהמטען עובד ב120V בארה"ב.. השאלה אם הוא לא ישרף בשקע ישראלי 220V ? מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, בתקופה הקרובה אני אהיה הרבה בת"א ורציתי לברר אם יש מקומות באזור המרכז (לא חובה ת"א) שבהם ניתן להעביר לילה או 2 פה ושם במחיר סביר. לשכור דירה זה לא בא בחשבון כי אני לא אגור שם, אלא פשוט אצטרך מקום לישון פעם-פעמיים בשבוע. המחיר שאני מחפש הוא באזור ה- 40 ש"ח ללילה. האם זה מחיר הגיוני לאכסניה או משהו דומה לאמצע שבוע ללילה? לחילופין, האם אתם מכירים מישהו פרטי שמארח במחירים כאלה? חשוב לציין שאין לי בעיה לחלוק חדר עם מישהו. כמו כן, אם מישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו, אני אשמח לשמוע. אני לא מפונק ואין לי יותר מדי דרישות, אבל שזה לא יגיע לאוהל בים. תודה רבה, MODY.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבגרות באנגלית . מישהו יודע האם מותר לשמוע רדיו בהבנת הנשמע מהפלאפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לפני הרבה זמן, משום מקום התקשרה אלי עמותה מסויימת לשאול אם אני יכול לתרום. הייתי בטוח שזה היה סתם חד פעמי אז תרמתי. מאז כל הזמן מתקשרים אלי, מהעמותה ומעמותות אחרות, משחקים לי על המצפון ואני כולה סטודנט שבקושי גם עובד, לא עמיד בכסף מתקשה הרבה פעמים לסרב. מה שמפריע לי בעיקר זה שבפעמים שאני מצליח להגיד להם לא אוכל אותי המצפון אחר כך. אין לי לב להגיד להם לא להתקשר אלי יותר. אני גם רוצה לציין שבכל מיני התרמות קטנות של מסרונים ודברים כאלה של כמה שקלים אין לי בעיה ואני תורם. מה הייתם עושים במקומי? האם אני באמת צריך לאכול את עצמי כל פעם?
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בוילר אופקי של אור הטבע בן 29. נשרף לו הגוף חימום, אבל הכול שם כבר כזה מתפרק שהמלצתי לו לשים בוילר חדש, ואנכי (וכך גם יהיה לו מאיץ חימום) הבחירה היא בין טל סחר ונימרוד "טל סחר" נשמע ג'נרי אבל : אצלי יש טל סחר כבר 8 שנים, עובד מעולה אם 0 תקלות ו 0 נזילות לחבר אחר שלי יש נימרוד שעושה בעיות מאז שהותקן, אבל כל פעם באים לתקן לו (עדיין באחריות) והבעיות ממשיכות השאלה שלי היא איזה מהם כדאי יותר במקרה הכללי ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה חיים, איזה קרקטר... חח מטורלל לגמרי אבל אני אוהב את הפתיחות שלו.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
השאלה היא לגבי יחידת אופק\ממד"ס\180 - כרגע אני בטירונות בבח"א 21 שמיועדת במיוחד למערך הטכני, סיימתי את הלימודים שלי בטכני במגמת אלקטרוניקה - כשחברים שלי כבר בחרו קורסים אני הייתי בדיוק בחו"ל, אבל לא ראיתי שם שום זכר ליחידת אופק אלא נטו מה שקשור לאלק' = דרג א'\ב'\ד' שזה תכלס להיות כוח עבודה זול שמוציאים ממנו את מירב המיץ ב-3 שנים עם אנשים לא איכותיים לרוב (כבר יצא לי לפגוש את הערסים של המערך הטכני, הם פשוט בזבוז של משאבים [אוכל ומים] שהיה עדיף לעשות להם המתת חסד). אני מאוד מתעניין ביחידת אופק, ורציתי לדעת איך אני יכול להגיע לשם? יש לי ידע רחב בתכנות, וזה מה שהבנתי שעושים שם, ואני מאמין שיש שם אנשים איכותיים לרוב,
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-