כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
הדוד שמש לא מחמם את המים בחורף במידה מספקת למקלחת, והדוד חשמל צריך לעבוד הרבה זמן (יותר משעה) כדי שיהיו מים למקלחת לאדם אחד. שמעתי שמחמם מים "אטמור" מספק מים חמים באופן מיידי עם פתיחת המים החמים. למישהו יש מחמם מים כזה במקלחת? מישהו יודע איך זה עובד? האם האטמור צורך חשמל באופן קבוע, או רק בזמן שימוש במים חמים? איך הוא מחמם את המים לטמפרטורה ראייה למקלחת (אני אוהב להתקלח בחורף במים רותחים) באופן מיידי? כמה חשמל אטמור צורך? האם הוא צורך יותר חשמל מדוד חשמל (150 ליטר) או פחות, ובכמה? האם הוא בטיחותי (מים וחשמל לא ממש מסתדרים טוב ביחד)? אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על דגם טוב ולא יקר (אני צריך דגם מודולארי שפשוט להרכבה והסרה)?
-
- 79 תגובות
- 29.5k צפיות
-
-
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין להרזות איזה 5 קילו בערך, אבל אין לי כסף להשקיע באוכל בשרי איכותי ולחם מחיטה מלאה. אז אם אני אסתפק בפירות וירקות במשך שבועיים זה יהיה בסדר לגוף? סה"כ המטרה שלי היא להתמקד בצריכת קלוריות מופחתת משמעותית מאשר פעילות גופנית (אין לי ממש זמן לפעילות גופנית).
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי במתנה פלאסק בסגנון של: http://makais.com/product_images/m/969/66105_h1_f__17049_zoom.jpg ורציתי לדעת איזה סוגי אלכוהול יכולים לשרוד שם הרבה זמן מבלי שיקרה להם משהו (עדיפות לדברים שלא צריכים ערבוב עם משהו אחר). תודה מראש, Zinger777.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך להגיע לצריפין, שער ירושלים, בה"ד 20. אמרו לי יש אוטובוס מתחנה מרכזית שמגיע ממש קרוב לזה, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אין דברים כאלה! מזמן לא צחקתי כך!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי משימה בעבודה, הביאו לי כ600 שמות ושמות משפחה, עכשיו אני אמור לכתוב אותם באוטלוק לחכות שזה ימצא את השם ואז ולהעתיק לקובץ EXCEL, הבעיה שזה מעתיק ללא כתובת המייל, חיפשתי בגוגל אבל שום דבר לא עזר לי.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון במכוני הקעקועים בדיזינגוף סנטר והסביבה ויכול להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה סירטון קצר- פארודיה על סרטי פעולה (לא מהארץ) 2 חבר'ה מתגנבים למקום מסוים, ואז אחד מנסה לסמן לשני מה לעשות והוא לא מבין את הסימנים שלו. אני כמעט בטוח שראיתי את זה כאן, אבל עברתי אחורה עד לעמוד 30 בערך ולא מצאתי תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני עומד בפני הרשמה לאוניברסיטה, ראיתי מקצוע בשם הנדסת ביו רפואה, מישהו מכיר? יודע אם המקצוע נפוץ בארץ? מה עושים? מה המשכורות? כל מידע יתקבל בברכה, האינטרנט לא ממש מנדב מידע.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בעתיד מתוכנן השידרוג ל IVY BRIGDE למקביל של I5 2500K. יש את לוח הזה כרגע במחיר מעולה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8913 לאור תחזית של עליית מחירים בלוחות האם, בנוסף לצמצום יצוא מתכות מסין. האם הלוח יתמוך בIVY? כדאי לי לקפוץ על המציאה עכשיו או לחכות שמעבדים החדשים יקנסו לשוק והלוחות Z77 H77 יעלו פחות? כמו כן האם הלוחות החדשים הנ"ל עם הצ'יפסט החדש יהיו יותר טובים מאשר זה שבקישור? ושאלה לגבי הזכרונות. נכון לעכשיו יש לי G.SKILL 8GB 1600 CL7. ECO אני חיפשתי עוד סטיק או שתיים של 4 בדיוק לפי הפרמטר של 1600 ו CL7 והכי קרוב היו את אלה CL8. עד כמה משמעותי העניין עם התיזמונים? מנהלים למה הדיון הועבר לכללי? פתחתי אותו במפרטים...
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב שאלה שעלתה במוחי... אם אני יודע בוודאות שמקום מוכר אלכוהול מזוייף ללקוחות שלו מן הסתם ללא ידיעתם. מזוייף זה לא אומר אבסולוט \ פינלנדיה לא מקורית, אלא המקום מכין מראש כוסות (כמעט 100-120 כוסות) ממולאות במנה וחצי של וודקה ויקטורי ישראלית, ומוסיף את התופסת לפי בון שיוצא מהקופה, ופשוט מוסיף לוודקה חמוציות\תפוזים\ כל תוספת אחרת שעולה בדעתכם (אנשים מזמינים וודקה פינלנדיה\אבסולוט עם התוספת לבקשתם פשוט במקום הוודקה שהם ביקשו דוחפים להם ויקטורי והם לא שמים לב לזה, בודדים מרגישים את ההבדל ומתלוננים). לציין כי אני לא "מנחש" שזה מה שהם עושים...אני יודע שזה מה שהם עושים. אפשר לפנות למישהו עם זה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, כשירדתי אתמול מהרכבת בארלוזורוב ראיתי דוכן של חברה שמשכירה אופניים חשמליות. שאלתי את אחד העובדים אם הם גם מוכרים אופניים, ולא רק משכירים, והוא אמר לי שהם מוכרים אופניים חדשות החל מ 4000 ש"ח, ויד שניה החל מ 2500 ש"ח. הוא אמר שיד שניה משמע אופניים שהם השכירו בהמשך כשלושה-ארבעה חודשים, ולאחר כל החזרה נערכה להם בדיקה כדי לדעת שהם משכירים ללקוח הבא אופניים תקינות. לטענת המוכר האופניים עמידות לגשם, יש באפשרותי לפרק את הסוללה על מנת להטעין אותה בבית מבלי להעלות את האופניים במדרגות, והאופניים סוחבות בעליות של חיפה (מרבית הנסיעות שלי יהיו מהטכניון לשכונת רמת אלון). כרגע אני בכיוון של לקנות אופניים חשמליות יד שניה. אם למישהו יש חוויות טובות/רעות מאופניים חשמליות, או סתם רו…
-
- 23 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תהיתי לעצמי אם מדחס כמו הנ"ל יהיה שימושי לניקוי המחשב והמאווררים שבו.. אם האוויר שהוא מוציא חזק מספיק ע"מ להוציא את כל האבק והלכלוך, אשמח אם תשתפו מנסיונכם ומדעתכם תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו רוצים לעבור לרחובות לקרית המדע. שמעתי דברים טובים על העיר, אבל גם הרבה רעים. כגון: עיר מתחרדת, פשיעה גואה, וחינוך חילוני כושל(כמה אמרו לי אפילו שהם העדיפו להעביר את ילדהם לחינוך הדתי כי הממלכתי גרוע). אשמח לחוות דעת ממקור ראשון שלכם על הנקודות שהעלתי. תודה רבה ושבוע טוב !
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איך השירות של פאיפל עושה כסף? ולמה איאפשר לעשות העברה בנקאית לחשבון שלי דרך בנק שלי הישראלי?
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מקרה מוזר מאוד קרא לי בבוקר ,מגוון תוכנות שיתוף רצות לי על המחשב ללא ידיעתי או במכוון . אין לי את התוכנות האלה על המחשב ואף פעם לא הורדתי אותם .יש מצב שמשתמשים לי במחשב להוריד תכנים לא חוקיים? אין אפשרות לצאת מאף תוכנה והמעבד נחנק . http://www.fastup.co.il/images/32345949.jpg
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שעון בסגנון הזה: SEIKO SEIKO SIEKO יש שעונים כאלה, שהם בעלי תאורה פנימית, ולא רק חצים זוהרים ל5 דקות?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן, אני צריל להגיע מפינת יצחק שדה משה דיין בת"א לקריית אריה בפ"ת ובחזרה. מישהו יודע איזה אוטובוסים כדאי לי לקחת? תודה רבה! ובהזדמנות זו, מישהו מכיר אתר כלשהו שמקבל 2 כתובות והוא מתאים לך את הדרך לפי האוטובוסים הקרובים ביותר לנקודות שהבאת לו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מצאתי אתר שמאפשר להכין סרטון פלאש על מסלול של טיול שביצעתי. www.netgallery.co.uk הבעיה היא שאני לא מצליח להרשם אליו. ניסיתי מס' פעמים והוא פשוט נתקע במהלך הניסיון. למייל אני מקבל "אישור הרשמה" בגיבריש ולכן לא מצליח לסיים את תהליך ההרשמה מישהו יכול לייעץ מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי בשעה טובה נרשמתי לחדר כושר - צריך המלצה לנעלי ספורט טובות . תודה
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 17 , וחשבתי לפתוח לי חשבון בנק לקניות ברשת (איביי DX וכו'...). עכשיו השאלה שלי האם אני יכול בגיל כזה לקבל אשראי בין לאומי? ואם לא, אז דרך הכרטיס הרגיל (כרטיס צעיר אם אני לא טועה) אפשר לבצע רכישות דרך PAYPAL? תודה מראש...
-
- 22 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מוצר מאיביי שעלותו 70$ + משלוח 42$. סה"כ 112$ שאלתי את המוכר אם הוא יכול למכור לי את הכל בעלות כוללת של 85$ והוא ענה, Okay just purchase it I will send you an invoice לא הבנתי איך כל התהליך הזה מתבצע? איזה חשבונית הוא צריך לשלוח לי,יש זיכוי כלשהו או מה ? עד היום פשוט קניתי רגיל (פייפאל) מבלי שעשו לי הנחה כלשהי לכן אני שואל.. תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-