כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כחודשיים התקלקל לי הספק (של אנטק). שלחתי אותו לחנות. עד היום לא קיבלתי אותו או אחד אחר בחזרה. כל פעם שאני מתקשר אליהם הם אומרים לי שעוד שבוע הוא יהיה מתוקן או שהם יחזרו אלי והם לא חזרו. האם עצם העובדה שהיבואן פשט את הרגל מהווה נסיבות מקילות? האם הם חייבים לספק לי ספק אחר? תודה
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
המשך מפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184415.0 אבל פה לא מדברים על ילדים מתחת לגיל 12 ולמען האמת גבר בן22 וילדה בת 12 נראה לי יותר ב"סדר" משתי נשים והרבה יותר ב"סדר" מ 2 גברים ועוד משהוא שלא קשור אבל לא בא לי לפתוח שירשור חדש http://www.nothingtodo.co.uk/view/1762/movies/humorous-movies/die_hard_12.html
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד היום, מישהו יכול להפנות אותי לאיזו חנות שפתוחה עכשיו? בברכה, זיקו
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני קור אינטרנט ונתקל ברשימהע הבאה של מכשירים להאזנה: ציוד לביצוע האזנות קיים במספר צורות: מיקרופונים קווים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים אלחוטיים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים בעלי ממשק סלולארי להקלטה מרחוק. מערכות הקלטה לטלפון קווי/ אלחוטי. מכשירי סריקה והקלטה לשידורי RF . מכשירי סריקה והקלטה לתקשורת סלולארית. מכשירי האזנה ישירות לכיוון (לייזר). מפענחי רעידות חלון מתוך האתר הזה: http://www.aviram-netz.co.il/heb_bugging_check.asp לדעתי יש שם כל מיני דברים עם ניסוח מסובח בשביל שישמעו מתוחכמים ה-2 הראשונים זה לטלפון? (אלחוטי/רגיל?) ה-3 = האזנה דרך מכשיר העובד בשיטה סלולרית? מה זה כל השאר? מה זה RF? נשמע לפי הרשימה הזאת (החלק המובן שבה) שאפשר להא…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו הולך?,קראתי על זה וזה נשמע סבבה לגמרי רק חבל שעולה 70 שקל...
-
- 56 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אתם מכירים את המורים למחשבים האלו שלא מבינים כלום חוץ מVB וPHOTOSHOP... אז בזמן השיעור שהמורה לימד אותנו כל מני דברים בVB (למרות שאני יודע הכל לא נורא לחזור קצת...) אז לכל אחד הייתה תיקיה בכונן הרשת שהמורה עשה נכון? אז פיתאום אני מזהה שמחקו לי את התקיה שלי וכל העבודות שם (שהיו הכי טובות שיש מאותה קבוצת הלימוד...) לא הצלחתי לגלות מי מחק לי! התלוננתי למורה... הוא אמר לי שלפעמים BACKUP עוזר... ושהייתי צריך לעשות אחד... (בלה בלה בסגנון) התעצבנתי!!! ישר גלשתי לאתר של נענע הורדתי את Folder Protector ונעלתי את התיקיה של כל התיקיות של התלמידים שהיו בביצפר ולמדו באותה הכיתה... שיניתי את הנתיב כאילו זה הקונטרול פנל... חחחחחחחחח התאפקתי מצחוק שכל התלמידים בכיתה אמרו "ממממה…
-
- 40 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 שאלות: אני עובד ברשת מקדונלדס כבר כשנה ו3 חודשים, רציתי לדעת באיזה מקרים אני זכאי לפיצויים ואיך מחשבים. והשאלה השניה היא: אתמול כשהייתי בעבודה בשעות הערב נגנבו לי 150 שקל מתוך התעודת זהות שהייתה בתוך התיק. כדי לגנוב היו צריכים לחפש ולהוציא את זה ככה שאין סיכוי שזה נפל או משהו כזה. לא הוצאתי את התעודת זהות כל המשמרת מהתיק. בנוסף היו שם עוד דברים כמו רישיון וכו' שהכל נמצא [ככה שהסבירות שזה נפל פסולה לגמרי]. רציתי לדעת, חוץ מלהעביר את זה למנהלים למעלה שיבדקו ויחקרו, מה אני יכול לעשות? האם תלונה במשטרה תעזור? אשמח לתשובות
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
היי, מתעניין איך העבודה בחברת הוט ובפרט איך העבודה במערך התמיכה טכנית אשמח לתגובות ענייניות
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יוו איזה גשם יורד בחוץ! איזה מפחיד,אני מיסתכל מהמרפסת אני רואה ניצוצות של אש בעמודי החשמל. מה שאני ממליץ (וזה מה שאני עושה הרגע) לכבות את המחשב ולנתק אותו מהחשמל. (או כל מכשיר חשמלי אחר) למה? כי יכולה ליהיות הפסקת חשמל רצינית,ואחד החלקים במחשב יכול ללכת פייפן. קניראה שהולך ליהיות חורף מלא מלא שיטפונות. כי אנחנו אפילו לא בחורף S:
-
- 60 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחמ"ן ( חיל מודיעין ) בנושא פרויקט גאמא. לפי האתר של חיל מודיעין :"פרוייקט "גאמא" הינו מסלולי מיון למגוון תפקידי מחשוב ותפקידים בתחום המדעים המדויקים בחיל המודיעין" לעוד מידע http://www1.idf.il/aman/site/spotting/spotting_docCourse_Popup.asp?fld_id=40010&docid=41764 עכשיו לשאלות: 1) יש משהו שכבר עבר את המבחנים ויכול לתת קצת מידע? ( איך זה, על מה נבחנים ושאר ירקות ) 2) משהו קיבל זימון ליום שני הקרוב? : תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. אני עולה במשקל במגמה לינארית רוב היום אני יושב בכסא גם בעבודה אחר כך בלימודים וגם שיש לי זמן פנוי שאני עוזר לילדים (חונך פרח 2 ילדים) אני יושב אין לי זמן לחדר כושר כי רוב היום אין לי זמן פנוי איך אני יכול לעצור את העליה במשקל העקב זה שאני לא בבית כימעט אף פעם אני אוכל ג'אנק או קפה ומאפה כאלה דברים
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מה המצב? אני לומד בטכניון, ובדיוק מתחילים מבחנים כרגע. זה הולך להיות עמוס, מסובך וכואב... בשביל לעבור את זה יותר בקלות הכנתי סרטון בשביל קצת לנוח מכל הרצינות הזאת מקווה שתאהבו!
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני תלמיד י"ב 5 יח"ל ובא לי להרוויח קצת כסף מהצד, יש לי ממוצע ציונים מעל 95 ואני מרגיש שהאנגלית של הבית ספר באה לי ביותר מידי קלות. הבעיה היא שאני עובד עם האינטואיציה ולא עם החוקים האלו של הPresent simple וכדומה (שאותם אני גם כמעט לא זוכר משום שמעולם לא טרחתי ללמוד אותם) השאלה שלי בעצם, זה עד איזה כיתות כדאי לי להתחיל ללמד? וכמה נחשב מחיר סביר לשיעור? חשבתי להתחיל מיסודי ואולי אחרי חודש אם ילך טוב אני "ירחיב" לחטיבת ביניים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
העדכון החדש של הדפדפן הנפוץ מכולם מוסיף כמובטח חסימה של הפרסומות המעיקות והמציקות ביותר ברשת ללא צורך בהתקנת תוספים כלשהם לכתבה
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
- 5 followers
-
-
בחדר כושר היה מין מתקן ששמים את שני המרפקים בכל צד ועולים ויורדים.. וזה עבד על שרירים בבטן תחתונה.. לעומת בטן עליונה שזה כפיפות רגילות.. בבית.. איך אפשר לעבוד על בטן תחתונה..? כי הרי אי אפשר אפילו לדמות את המתקן הזה.. יש שיטה אחרת? ואגב.. מתח והרמת משקולות רגיל.. שניהם עובדים על השריר ביד.. אותו שריר כאילו?
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כבר שעה שאני רודף אחרי החרא הקטן הזה שמתעופף לי בחדר כשכל פעם אני שומע "פאף" "פק" ושאר צלילי התנגשות בקיר של היצור העיוור הזה בהתחלה ניסתי עוד להיות טוב איתו ואפילו פתחתי לו את שתי החלונות לרווחה כדי שיצא אבל למפגר הזה אין שום קורדינציה בסיסית כדי להעיף את עצמו מהחדר שלי אפילו! גם שמתי אוזניות וניסתי להתעלם ממנו אבל מה ? החרא הזה לא מספיק שהוא נתקע בקירות כל רגע אלה הוא גם נתקל בי כל שתי דקות ... כאילו בכוונה עד שאמרתי דיי הגיעו מיים עד נפש ! אפילו סרט בשקט בלילה אי אפשר לראות. ומי שפולש לטריטוריה שלי ומפר את שלוותי הענווה יאלץ לשאת בתוצאות ולא מזיז לי שחוק דרומי לא אושר עדיין פה זה חוקי הג'ונגל ! ואפילו חיה מפגרת כזו צריכה להכיר אותם (וגם אם לא אז אי ידיעת החוק…
-
- 47 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן... פתחו עיתון מעריב...הסתיימה התחרות, ושוב, ארז (Simla) זכה מקום 2 :-) מזלט לעדי גרוסמן, לרון וארז, ולעודד ואור סביון על 3 המקומות הראשונים! רק משהו שלא ממש קלטתי, עשיתי כמה דברים יפים שלא ממש רואים אותם, חלקם בצד השני של המארז (מדבקת דיזל ענקית), אך הם רשמו שחתכתי את דלת המארז בצורה מקורית - -- --- אני לא נגעתי בדלת של המארז. :-\ בכל מקרה, מי יתן וירבו תחרויות המודינג!!!! צ'אווי :-)
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, מה המשמעות והצורך במספרים מ60 עד 400 בטבעת מסביב לשעון? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
היי. כרגע אני חייב שמשרת בבסיס סגור ואני כנראה אצא על 45 נפשי מהבסיס אני מש"ק שלישות באותו בסיס ואני מ-א-ו-ד רוצה להמשיך להישאר בתפקיד ו-ל-א ! ! ! להפוך לעובד כללי. ! ! ! מאחר והפרופיל שלי אמור להתעדכן ל 45 נפשי עוד כ 3 שבועות בערך אני חושב שזה ראוי שאני אנסה כבר עכשיו להשפיע על השיבוץ שלי אני לא ! רוצה להגיע לבסיס ולהיות עובד כללי ואז לעשות בלאגן ודברים כאלה בשביל לנסות להגיע לתפקיד. זה רע. אני רוצה כבר עכשיו לארגן את זה שאני אוכל להגיע לבסיס להיות משק שלישות לנסות לקבל חריג בסעיף נפשי שבו אני אוכל לצאת לקורס מש"קי שלישות וככה אני אצא לבסיס החדש אהיה משק שלישות ואז אצא לקורס במקום לקבל עובד כללי ואז די לאבד את הסיכוי לחזור להיות משק שלישות. קורס משק"י שלישות הוא קורס של…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני בטוח שחלקם מכירים כמה "דודות" שלמשל קונות דברים חדשים אבל לא משתמשות בהם. או שיש להם סלון יפה ומעוצב שאסור לאף אחד לשבת עליו, ודירי הבית יושבים על איזה ספה מסריחה מפיפי. מישהו מכיר את התופעה הזו? למה אנשים עושים את זה לעצמם?
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=2 נתחיל ממחלף חולון, המצלמה פונה צפונה, ברגע שאתם מאתרים רכב כלשהו הנוסע צפונה ועולה על נתיבי איילון, תתחילו להחליף מצלמות בסדר עולה (חולון היא מס' 2, המחלף הבא בתור שהוא מחלף קיבוץ גלויות, משתמש במצלמה מס' 3 וכן הלאה... זה גם מסודר באתר, אז לא צריך לשבור ת'ראש). זה נחמד, הצלחתי לרדוף אחרי GMC Vandura לבנה, עד מחלף קק"ל ושם איבדתי אותה.
-
- 32 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
1. ברוב מדינות המזרח התיכון קיים חוק איסלאמי שאוסר על אכילת טלה אחרי בעילתו -- [טוב, זה חוק סביר. אתה הרי לא תאכל את אישתך אחרי שתשכב איתה]. 2. בלבנון, לגברים מותר באופן חוקי לקיים יחסי מין עם חיות ממין נקבה, אבל על יחסי מין עם חיה ממין זכר מוטל גזר דין מוות -- [מה שלא ברור זה האם מותר לקיים עם חיות ממין נקבה מין אנאלי]. 3. בבחריין, לרופאים ממין זכר מותר לבדוק את איבר המין של נשים רק באמצעות ההשתקפות שלהם במראה -- [אפשר לחשוב שבאמצעות מראה זה יותר צנוע]. 4. למוסלמים אסור להסתכל על איברי המין של גוויות. החוק הזה תקף גם לגבי קברנים. איברי המין של הנפטר חייבים להיות מכוסים עם לבנה או חתיכת עץ כל הזמן -- [הדבר נועד, ככל הנראה, למנוע מקרים של נקרופיליה]. :-X 5. באינדונז…
-
- 33 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, טוב נמאס לי מWINDOWS MOVIE MAKER, הבסיסי שמכיל אפקטים בשקל תשעים, ותהיתי האם יש לאנשים המלצות לעורכי וידאו קצת יותר מקצועיים ונורמאליים? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-