כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
במהלך שיטוטיי ביד 2, אני לא רק רואה מוצרים מצ'וקמקים במחירים מופקעים, אלא גם מודעות הזויות וכשלים מוזרים בתיאור המוצר, ואפילו סתם מודעות מצחיקות. למשל: מחיר- 150 ש"ח מחיר- 150 ש"ח ללא ספק מועמד חזק לפרס המודעה המפגרת: מחיר- 450 ש"ח פרס החומרה המתקדמת: מחיר- 300 ש"ח. שווה כל אגורה. וראיתי עוד מודעות מוזרות הרבה יותר, גם ברכב. מישהו אחר מכיר את התופעה? אתם מוזמנים לשתף. אתם מכירים אולי מקום נורמאלי יותר ליד שנייה? winwin לא בא בחשבון- האתר פשוט לא בנוי טוב ממשקית, וגם שם המודעות והמחירים הזויים (אבל פחות). אם אתם מכירים מקום כזה- שתפו אותי. בינתיים אני תקוע עם יד 2.
-
- 33 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בהמשך לדיון "דיון בעד ונגד ליגליזציה ו או שימוש בסמים "קלים"" (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=416644.0) אני מביא לכם פה עבודת גמר של בן אדם שכינויו הוא "smoking dragon" מפורום "המחירון" (joint.co.il) אשמח אם תקראו את המאמר או חלקו ותתנו דעה. באמת חשוב לי ולכמה אנשים פה להראות לכם כמה מיתוסים סובבים סביב הקנאביס , כמה שקרים - כמה עבודה בעיניים שהממשל האכיל אותנו כנ"ל האגודה למלחמה בסמים. אז כמו שאמרתי , תקראו ותגיבו. כל הזכויות שמורות לsmoking dragon. מי שבאמת רציני גם יקרא את המאמר כולו ויתן דעה אמיתית. אני מניח שאמיר ואלכס במוו יתעצלו לקרוא את זה מפאת בעיות כאלה ואחרות שקיימות אצלהם (בין היתר הכחשה סביבתית ואטימות לסביבה).
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
יש למישהו שירים פשוטים לנגינה שיכול להמליץ לי עליהם? עדיף באנגלית- רוק פאנק וכל המשפחה
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
מה קורה ?? תגידו יש תוכנה שמשנה את הקול בסלולרי ?? כאילו משנה את הקול תוך כדי שיחה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
באתר שלהם רק מצוין שהיא עזבה את ארה"ב, האם ניתן לדעת מה הסטטוס שלה בארץ? עוד שאלה, אם אצטרך לשלם מכס עליה, איך אדע על כך? איפה אפשר לברר האם צריך להגיע לשלם? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לשירים שאם אתה קם באמצע הלילה ושומע אותם אתה נרדם בחזרה אני אתן דוגמאות : behind blue eyes של לימפ ו- She will be loved של מארון . אה כן יש גם את השיר my girl של nirvana .
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מחר ב8:40 בבוקר הח"מ (אני) הולך לטסט (שני) כולם חייבים (!!) לאחל לי בהצלחה ולחכות לי ברחובות אשדוד עם שלטי עידוד.
-
שלום , מישהו יכול לומר לי מה זה בדיוק המערך הטכנולוגי של החייל האוויר? איזה תפקידים ומה התנאיים. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
איפה מוצאים סדר גודל של מחיר התקנת רשת הזזה נגד יתושים לחלון של חדר ילדים סטנדרט ללא הכנה (מסילה לא מותקנת) לרשת.
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ברח לי רציתי למלא דווקא אבל שכחתי ועכשיו צפיתי בטלויזיה עשו משהו שונה הפעם שהחליטו שיחלקו את הכסף בכל מקרה אפילו במידה שאין זוכה שניחש שישה מספרים בגלל שלא היה זוכה 6-7 הגרלות רצופות זתומרת אפילו ניחוש של שלושה מספרים דבר די שכיח יזכה בחתך מהפרס הכולל 28 מיליון עכשיו רציתי לעשות כמה חישובים כמה היה ניתן להרוויח פה מה הסכום הסטנדרטי על ניחוש שלושה מספרים כמה אנשים בדרך כלל זוכים בכל הגרלה למישהו יש נתונים נגיד סתם נשער שיש 100 אלף זוכים כל הגרלה זה אומר 28 מיליון לחלק ל 100 אלף זוכים אומר שכל זכיה תקבל 280 שח לפי הזכרון שלי שלושה ניחושים ברגיל זה פרס של איזה 10 20 שקלים זאת אומרת פה הפרס הוא כפול 28 מהרגיל? אבל אין לי מושג מה המספר האמיתי של הזוכים בדרך כלל נגיד זה רק …
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קיבלתי אישור להירשם בינתיים מהעתודה ללמוד הנדסת מערכות מידע אז השאלה שלי היא מה דעתכם על הנושא: קשה, מה לומדים במסגרת הלימודים, אם אני אוכל למצוא לזה עבודה באזרחות ואם מישהו מכם לומד את זה אז אני אשמח לתגובות ד"א גם נרשמתי ללמוד יג' יד' באורט לימודי תוכנה אז אם מישהו יכול לעשות לי בערך השוואה ומה שווה יותר
-
- 43 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני משער שהרבה מכירים את זה. אבל הקטע בסוף פשוט מזעזע אותי -התמונה כל פעם קופצת לי לראש... לא לבעלי לב חלש http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition.html לגבי המקרה בסוף- פשוט בא לי לקחת את הסיני הזה ולשים אותו מול כמה אריות רעבים ...... וניתן לכם לדמיין....
-
- 53 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-כותרת- לנסיעות בית-בצפר וכד' .. אני מחפש אוטו אמין עם צריכת דלק נמוכה שלא יבלה לי במוסך .. אוטומט או ידני ? מה ההמלצה שלכם ?
-
- 27 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שבארץ המארז Antec P190 עולה באזור ה2,000 ש"ח, ובחו"ל (חנות performance-pcs) הוא עולה 390$ (שהם באזור ה1,300 ש"ח) ולכן שקלתי להזמין אותו מחו"ל, השאלה היחידה שנותרה פתוחה היא : איך אני מברר כמה עולה מכס על המוצר הזה? האם יש מס נוסף כלשהו? וכמה עולה משלוח UPS לארץ? (ניסיתי באינטרנט לחפש ונכנסתי לאתרים והכל.. ולא מצאתי דרך לברר לפחות על המכס אפילו.)
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שאני מנסה להכנס לחשבון הטלפון שלי זה ההודעה שאני מקבל משתמש ב - IE8 זה ההודעה שמוצגת גם שאתם מנסים להכנס לאתר?
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הפעם האחרונה שהיה לי ג'וק בחדר הייתה לפני כמה שנים טובות...ואני תמיד הייתי בטוח שאצלי הם לא יכנסו למה החדר שלי סגור טוב ואין לי חלונות פתוחים וכאלה ואמא שלי כול הזמן מנקה את הבית...אבל אתמול כשחזרתי מיציאה פתאום אני מוצא מקק ע-נ-ק-י בחדר שלי וה**** הקטן איך שהדלקתי את האור רץ לו לאיזה מקום מסתור....בסוף התחלתי לתפוס אותו להרוג אותו כשכיביתי את האור לכמה זמן והוא יצא החוצה ואז הדלקתי מהר והסתערתי על הממזר חחח.....המניאקים האלה פעילים רק בחושך וכשמישהו מתקרב\או כשמדליקים אור הם ישר רצים למקום מחבוא...קיצר מה כדאי לעשות חוץ מלהתחיל להדביר כדי שלא יקרה כזה דבר שוב? למה מה זה לא בא לי לקום באמצע הלילה ולגלות שאיזה מקק ענק עולה לי על הגוף\פנים וכו'....ואם לא מטפלים בזה הם מטילי…
-
- 41 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עשיתי היום צניחה חופשית, ואני לא הולך לספר על זה הרבה כי אי אפשר לתאר את זה במילים. היה שווה את הכסף וכנראה שאני אעשה קורס אחרי הצבא. אני צולל, נוסע באופניים, עשיתי סקי, מצנח רחיפה, אופנוע ים, רולר בלייד, קיאקים וראפטינג (אמיתי, לא בארץ) אופנוע שלג, ושום דבר לא מתקרב לזה. אז ככה, יש לי בערך אלף שקל, ואני רוצה לנסות עוד דברים כאלה. אני מתגייס עוד חודש ועד אז אני מתכוון להנות. בגלל שכשמחפשים בגוגל "אקסטרים" מגיעים לפרסומות לסוכריות מנטה אני שואל אותכם אם מישהו יכול להמליץ על חוויה אחרת. חשבתי על קורס קייטסרף אבל אני מתגייס ואשכח כנראה איך לגלוש בזמן הצבא. רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן... פתחו עיתון מעריב...הסתיימה התחרות, ושוב, ארז (Simla) זכה מקום 2 :-) מזלט לעדי גרוסמן, לרון וארז, ולעודד ואור סביון על 3 המקומות הראשונים! רק משהו שלא ממש קלטתי, עשיתי כמה דברים יפים שלא ממש רואים אותם, חלקם בצד השני של המארז (מדבקת דיזל ענקית), אך הם רשמו שחתכתי את דלת המארז בצורה מקורית - -- --- אני לא נגעתי בדלת של המארז. :-\ בכל מקרה, מי יתן וירבו תחרויות המודינג!!!! צ'אווי :-)
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחמ"ן ( חיל מודיעין ) בנושא פרויקט גאמא. לפי האתר של חיל מודיעין :"פרוייקט "גאמא" הינו מסלולי מיון למגוון תפקידי מחשוב ותפקידים בתחום המדעים המדויקים בחיל המודיעין" לעוד מידע http://www1.idf.il/aman/site/spotting/spotting_docCourse_Popup.asp?fld_id=40010&docid=41764 עכשיו לשאלות: 1) יש משהו שכבר עבר את המבחנים ויכול לתת קצת מידע? ( איך זה, על מה נבחנים ושאר ירקות ) 2) משהו קיבל זימון ליום שני הקרוב? : תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אתם מכירים את המורים למחשבים האלו שלא מבינים כלום חוץ מVB וPHOTOSHOP... אז בזמן השיעור שהמורה לימד אותנו כל מני דברים בVB (למרות שאני יודע הכל לא נורא לחזור קצת...) אז לכל אחד הייתה תיקיה בכונן הרשת שהמורה עשה נכון? אז פיתאום אני מזהה שמחקו לי את התקיה שלי וכל העבודות שם (שהיו הכי טובות שיש מאותה קבוצת הלימוד...) לא הצלחתי לגלות מי מחק לי! התלוננתי למורה... הוא אמר לי שלפעמים BACKUP עוזר... ושהייתי צריך לעשות אחד... (בלה בלה בסגנון) התעצבנתי!!! ישר גלשתי לאתר של נענע הורדתי את Folder Protector ונעלתי את התיקיה של כל התיקיות של התלמידים שהיו בביצפר ולמדו באותה הכיתה... שיניתי את הנתיב כאילו זה הקונטרול פנל... חחחחחחחחח התאפקתי מצחוק שכל התלמידים בכיתה אמרו "ממממה…
-
- 40 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני פשוט השתנתי מצחוק, חובה לשמוע:
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אוזניות שמיועדות למוזיקה, יחוברו לפלאפון ובעלות הצליל הכי טוב שאפשר להשיג בטווח המחירים הזה, עם דגש על באסים.
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-