כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש שלט של לוג'יטק באמזון שאני רוצה לרכוש. HARMONY ONE . מחירו באמזון רשום כ 219 דולר. רכשתי ובפירוט רשום שזה 249 דולר. מישהו יכול להסביר? בעיה שנייה , את ההזמנה עשיתי אתמול (ה23 באפריל ) לביתה של מישהי שאני מכיר בארה"ב. עשיתי משלוח STANDARD , שלפי האתר רשום שלוקח בין 3 ימים ל5 ימים. קיבלתי מייל שרשום בו : Shipping estimate:April 24, 2008 - April 25, 2008 Delivery estimate:April 29, 2008 - May 2, 2008 בין ה29 לאפריל לבין ה2 למאי? זה יותר מ3-5 ימים. מה קורה פה? מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
זה משגעעעעע אותי! אני לוקח טיפות אף אוטריוין וזה לא שווה הרבה,מישהו מכיר תרופות סבא? (: ותוך כמה זמן נזלת צפויה לעבור? תודה
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני חושב שזה הת'ארד הכי קשה והכי מרגש שכתבתי בחיים שלי: למרות שפה זה פורום של מחשבים והכל (למרות שכאן זה פורום כללי) החלטתי (אני לא יודע למה) שאני חייב, אולי אפילו בלי שליטה לכתוב את מה שאני מרגיש וחושב, מן דחף כזה- ואני רוצה לכתוב את זה כאן: היום בבוקר (שני) התאבדה ילדה מהשיכבה שלי שלמרות שלא היינו חברים קרובים- הכרתי אותה טוב במשך למעלה מ-3 שנים. רציתי להגיד לך אורלי אם את איכשהוא קוראת את זה- שיהיה לך הכי טוב למעלה, שתחייכי תשמחי תהי כמו שאת גם אצל הבורא אבל אני עדיין לא מבין למה עשית את המעשה הנורא מכל?! למה היית צריכה לקפוץ 13 קומות?! את היית הילדה האחרונה שהייתי חושב שתוכל לחשוב על התאבדות אני פשוט קיבלתי את זה בהלם טוטאלי! אני מסתכל עכשיו על התמונה שלך ורק חושב על …
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מהו הציון המקסימלי בבחינה? מה הציון המקסימלי לכל פרק? האם הבדלי הרמה בינה לבין פסיכומטרי גבוהים?
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
הירשמו דרך הלינק ותקבלו קוד קופון ל 10$ הנחה וודאית על כל המוצרים ! http://goo.gl/E44C9F
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה שבה שואלים אותי מהו האיבר הראשון אם יש 4n איברים וה-d(הפרש) שווה ל-4 ואומרים לי שסכום האיברים האחרונים של הסדרה גדול פי 7 מסכום האיברים הראשונים בסדרה מצא את האיבר הראשון . וזוהי סדרה חשבונית בבקשה תעזרו לי להגיע לפתרוןןן
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שלום, כותרות עיתוני העולם מופצצות בידיעה הבאה: וויל סמית'- הכוכב האהוב על כולנו, "פלט" (זוהי ההגדרה שלי) את הפסקה הבאה: "Even Hitler didn't wake up going, 'let me do the most evil thing I can do today'," said Will. "I think he woke up in the morning and using a twisted, backwards logic, he set out to do what he thought was 'good'. Stuff like that just needs reprogramming. לוויל סמית', מסתבר, יש תפיסה כלשהי (דבילית משהו, לדעתי) כי כל אדם הוא טוב בבסיסו. הראיון המלא יותר הוא פה:http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/celebrity-interviews/2007/12/22/will-smith-my-work-ethic-will-make-me-a-legend-86908-20262460/ אני לא יודע אם זוהי הגרסה שגם הודפסה בעיתון. רוב העיתונים,…
-
- 31 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
אני בשנה הבאה אני צריך להיות הכתה י', ועדיין אני לא יודע איזה מגמה לבחור. אז תוכלו להגיד לי איזה מגמה הייתם אומרים הכי שווה (רק בביה"ס מקצועי)!!!
-
- 64 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש למישהו מושג? אני אישית ניגש לF ולG.
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עזרה: איך קוראים לסרט שהוא מתעורר כל יום לאותו יום בדיוק ב 6 בבוקר ?
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אהלן, נגמרה לי הקופסה ( ) שקניתי בזמנו עם חברים דרך ויטהקוסט. אני מחפש לקנות "עפקת ניפוח" חדשה אבל כשנכנסתי לויטה ועשיתי חישוב לדיימטייז\אופטימום יצא שהמחיר הסופי סביבות ה76-78 דולר לאחר קופון 10$ הנחה ותוספת משלוח לישראל. משמע יש לשלם מע"מ מה שייקר את העסק. שאלתי היא, מאיפה אתם מזמינים? אולי יש דרך לייעל תהליכים..
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
במהלך שיטוטיי ביד 2, אני לא רק רואה מוצרים מצ'וקמקים במחירים מופקעים, אלא גם מודעות הזויות וכשלים מוזרים בתיאור המוצר, ואפילו סתם מודעות מצחיקות. למשל: מחיר- 150 ש"ח מחיר- 150 ש"ח ללא ספק מועמד חזק לפרס המודעה המפגרת: מחיר- 450 ש"ח פרס החומרה המתקדמת: מחיר- 300 ש"ח. שווה כל אגורה. וראיתי עוד מודעות מוזרות הרבה יותר, גם ברכב. מישהו אחר מכיר את התופעה? אתם מוזמנים לשתף. אתם מכירים אולי מקום נורמאלי יותר ליד שנייה? winwin לא בא בחשבון- האתר פשוט לא בנוי טוב ממשקית, וגם שם המודעות והמחירים הזויים (אבל פחות). אם אתם מכירים מקום כזה- שתפו אותי. בינתיים אני תקוע עם יד 2.
-
- 33 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
Hello everybody in from Turkey mu name is Muhammed Çağlar. I'm a peaceful person, i never want war, fight and other bad things in World, i think we can live in World peaceful with nature, like other living things. I just want to to talk with you about World, middle east countries and Europe. I know you have a target for your ideology. It aims to conquer middle east countries like Syria, Palastine, Iran, Irak and so on. I respect to your targets, your secred book says you to do it or your presidents. I don't know much about it. I just want to know what do you think about these events on World. We can discuss this topic as well as good. Please ve respectfull,…
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=2 נתחיל ממחלף חולון, המצלמה פונה צפונה, ברגע שאתם מאתרים רכב כלשהו הנוסע צפונה ועולה על נתיבי איילון, תתחילו להחליף מצלמות בסדר עולה (חולון היא מס' 2, המחלף הבא בתור שהוא מחלף קיבוץ גלויות, משתמש במצלמה מס' 3 וכן הלאה... זה גם מסודר באתר, אז לא צריך לשבור ת'ראש). זה נחמד, הצלחתי לרדוף אחרי GMC Vandura לבנה, עד מחלף קק"ל ושם איבדתי אותה.
-
- 32 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חברת COPY.COM יצאה עם שירות אחסון בענן חדש. בניגוד למתחרתה הגדולה DROPBOX מקבלים 5 ג"ב של אחסון בחינם ואם מפנים או נרשמים דרך הפניה מקבלים עוד 5 ג"ב. בנוסף, אם מצייצים על השירות החדש מקבלים אקסטרה 2 ג"ב. מי שמעוניין באלטרנטיבה\מקבילה לDROPBOX מוזמן לפתוח חשבון. בקישור הזה ניתן להרשם עם הפניה ממני וכך גם לקבל עוד 5 ג"ב וגם להוסיף קצת לחשבון שלי
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אתם יודעים,לתת לחנות את המחשב,ולקנות נניח מחשב יותר טוב ולהוסיף כסף, לדוגמא!
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
היי אני שוקל ללכת לשם לאביר האפל, רציתי לשמוע חווד אם מישהו כבר הספיק להיות לא הצלחתי גם לגלות האם המסך ב VIP הוא גם IMAX ובלתי ניתן לתפוס מישהו מהקולנוע בטלפון
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-