עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by VoLcAnO11,

שלום רציתי לדעת איזה מסגרת יותר כדאית לטלוויזיה - גבס או עץ? אני מדבר על משהו כזה:

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. תקציר בצעתי עסקה העסקה בוטלה החיוב לא בוטל ובדרך גיליתי דברים מדאיגים הנה הפרטים הטכנים אם בא לכם 1. ב 02.12.07 רכשתי בחנות מסויימת נקרא לה G (כי אני עדיין לא מרשיעה אותה בגניבה) מכונת כביסה סימננס ב 4350 ש"ח ב 12 תשלומים (הערה, רכישות באינטרנט יש לבצע במרחק המקסימלי מהחיוב החודשי, היה לי מזל) ב 10.12.07 הופיעה בכרטיס האשראי שלי חיוב מאת ישפאר-גמא. באותו רגע לא הבנתי את החשיבות. 2. לאחר עיכובים חוזרים ונשנים (תאריך האספקה שהובטח לי בטלפון היה 07.12.07) בזמן האספקה ולאחר שב 17 לחודש התברר שהמוצר לא במלאי ביטלתי - בפקס את הרכישה. (אין טעם לחזור על יתר השקרי םששמעתי ממנו) 3. ב 26 לחודש ראיתי שהחיוב לא בוטל והתקשרתי שוב, ביקשתי לקבל לידי אסמכתא של הביטול. ובערב …

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. אני מת לראות את האח הגדול של רוסיה..

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by daniel0089,

היי, מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא שומע תלונות על החנות KSP וחלק אפילו אומרים שהם השתפרו וכדי לקנות מהם... אז מה אתם אומרים? אני שואל כי הם פתחו סניף חדש (חח יש להם כבר סניף כל 10 מטר...) ממש קרוב לבית שלי... דניאל.

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. כבר שעה שאני רודף אחרי החרא הקטן הזה שמתעופף לי בחדר כשכל פעם אני שומע "פאף" "פק" ושאר צלילי התנגשות בקיר של היצור העיוור הזה בהתחלה ניסתי עוד להיות טוב איתו ואפילו פתחתי לו את שתי החלונות לרווחה כדי שיצא אבל למפגר הזה אין שום קורדינציה בסיסית כדי להעיף את עצמו מהחדר שלי אפילו! גם שמתי אוזניות וניסתי להתעלם ממנו אבל מה ? החרא הזה לא מספיק שהוא נתקע בקירות כל רגע אלה הוא גם נתקל בי כל שתי דקות ... כאילו בכוונה עד שאמרתי דיי הגיעו מיים עד נפש ! אפילו סרט בשקט בלילה אי אפשר לראות. ומי שפולש לטריטוריה שלי ומפר את שלוותי הענווה יאלץ לשאת בתוצאות ולא מזיז לי שחוק דרומי לא אושר עדיין פה זה חוקי הג'ונגל ! ואפילו חיה מפגרת כזו צריכה להכיר אותם (וגם אם לא אז אי ידיעת החוק…

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. שלום לכולם !! כמה שאלות בנושא סנוקר , לגבי מספר מצבים שקרו לי במהלך משחק. אם מישהו יודע , אני אשמח לקבל תשובות , תודה ! ;D 1. מצב השולחן - כדור שחור וכדור לבן. שחקן מכה מכניס את הכדור השחור וגם את הלבן. מה קורה במצב כזה? מחזירים את הכדור השחור לשולחן? או שהמשחק נגמר (בתלות בנקודות)? ??? 2. מצב השולחן - כדורים אדומים וצבעוניים על השולחן. שחקן מכה , מכניס כדור אדום ואחריו באותה מכה גם כדור צבעוני. האם זאת עבירה ויורדות לשחקן המָכֶּה נק' לפי ערך הכדור הצבעוני או שהשחקן המָכֶּה מקבל את הנקודות לפי שווי הכדור הצבעוני? ??? 3. מצב השולחן - כדורים צבעוניים. שחקן מָכֶּה, מכניס כדור צבעוני ואחריו נכנס הכדור הבא בתור. דוגמא: מכניס כדור כחול (5) …

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. עוד כשבוע לפי מה שקראתי בעיתון (אני זוכר שלפני כ-חצי שנה גם דיברו על זה), נוסף לכל מספר פלאפון ספרה חדשה P=. כל חברה חוזרת לקידומת המקורית שלה, מה שאומר שכל בעלי מכשיר מחברת פלאפון יהיו 050, אורנג' 054 וסלקום 052. אני חושב שעומד להיות בלאגן בארץ ביום שיסיפו את הספרה, זו תיהיה מהפכה של ממש! כל הכרטיסי ביקור, מודעות ברחובות ודברים כאלה יהיו חסרי חשיבות כמעט, כי רוב האנשים לא יזכרו בעל פה לכל קידומת ישנה איזה מספר נוסף. וגם למשל אני צריך לעבור על כמה עשרות מספרי טלפון ולהתחיל לשנות אחד אחד..זה סיוט! :-X אז הינה הרשימה : בעלי חברת פלאפון עם הקידומת : 050 אין שנוי בקידומת, ספרה נוספת 5. מה שתמקבל -> 050-5XX-XXXX. 051 הופך ל050, ספרה נוספת 7. מה שמתקבל -> 050…

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. אנשים תעזרו לי!!! אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות. אני רוצה לעשות משהו אחרי התיכון ( ואני עוד לפני צבא, אני מסיים השנה יב' ואז נשאר לי עוד איזה שנה עד לגיוס ) שיתרום לי לעתיד בצורה הטובה ביותר ושיבטיח אותו בתחום המחשבים אבל אני לא יודע לאן ללכת. במקום אחד אומרים לי ללכת ליג' ולהמשיך אולי ליד' אבל במקום אחר אומרים לי ללכת לעתודה ( האמת אני לא חושב על זה כל כך, כי שמעתי שממש קשה להתקבל לשם ואתה צריך להיות מצטיין בלימודים וכל זה, ובוא נגיד שאני לא אחד מאותם מצטיינים, אני יותר בין הבינוניים למצטיינים באמצע). מישהו יכול אולי לספר לי על עוד אופציות שיש לי ללכת אליהן? ו/או תספרו מה אתם עשיתם ואולי כך אני אוכל להחליט? בבקשה אני ממש צריך את זה?< תודה לעוזרים.

• 43 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Los,

היות ואנחנו בני אדם בעלי מצבי רגש משתנים עצובים/שמחים ולפעמים באמצע איך אתם מצליחים לרומם את המצב רוח שלכם במצב של "Down" שלי אישית זה קורה הרבה בשעות הצהורים המאוחרות. אני אישית אוהב ללכת לים ולצלם לפעמים להיות לבד מרגיש לי הכי טוב בעולם, או סתם לשמוע tracy chapman או עמיר בניון. אשמח אם תשתפו פה אולי זה יהיה לעזר . נקודה חשובה מענין אם האופן שבו בן אדם מתעודד מעידה על האישיות שלו ?!.

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by אלימלך אגוז,

1. למה לעזאזל כל הפורנו היפני שאני מוריד מצונזר?! 2. היפניות הקטנות האלו עם החזה הגדול, הם מייצאים אותן לחו"ל? 3. וכדי שזה לא יהיה ספאם: אני לא מתמצא בזה, איך אני יכול לעבור את שלב האימות בסרטים עם DRM וסיסמא? תודה ;D

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by Melike Pk,

יש למישהו שירים פשוטים לנגינה שיכול להמליץ לי עליהם? עדיף באנגלית- רוק פאנק וכל המשפחה

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. המשך מפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184415.0 אבל פה לא מדברים על ילדים מתחת לגיל 12 ולמען האמת גבר בן22 וילדה בת 12 נראה לי יותר ב"סדר" משתי נשים והרבה יותר ב"סדר" מ 2 גברים ועוד משהוא שלא קשור אבל לא בא לי לפתוח שירשור חדש http://www.nothingtodo.co.uk/view/1762/movies/humorous-movies/die_hard_12.html

• 36 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by shai11,

המשך לת'ראד הזקן הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237478.0 טוב יאללה אני יפתח באחד... אני וחבר קיבלנו דודה לשבור דברים ומ 2 בצהרים עד 6 שברנו 2 מסכי crt ששכן הביא לי בזריקת אבנים.. ועוד איזה 15 מנורות פלורסנט שכבר שברנו בכל דרך אפשרית. יאללה תמשיכו

• 58 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by ThePorscher,

סתם רציתי לדעת, לידע כללי... מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. הפיזיקאי הבריטי, סטיבן הוקינג, הנתמך כולו ככללו במכונות ובטכנולוגיה בכדי להתקיים, מזהיר מהאיום האפוקליפטי שטמון בבינה המלאכותית. זאת לאחר שהיזם האמריקאי אלון מאסק הציף את הנושא למודעות האנושית בתחילת השנה."פיתוח הבינה המלאכותית מהווה איום על המין האנושי ועלול להוביל אותו אל סופו", אמר פרופ' הוקינג לרשת החדשות BBC. "הם ימריאו בכוחות עצמם ויעצבו עצמם מחדש בקצב הולך וגובר" הוא אמר. "בני אדם, המוגבלים על ידי האבולוציה הביולוגית האיטית, לא יוכלו להתחרות בקצב ולכן יוחלפו". התרחיש בו המחשבים מפתחים מודעות עצמית ומתחילים להתפתח במהירות על-אנושית מכונה "סינגולריות", מונח אשר פרופ' הוקינג משתמש בו גם בעבודתו על המפץ הגדול והחור השחור. רק בקיץ האחרון הזהיר מוסק כי בינה מלאכותית היא …

16. היי, אני שכיר ואין לי קה"ש כיום. כרגע אני לא מעוניין לבקש הטבה בתנאים, אבל אני כן מעוניין להתחיל להפריש לקה"ש (בסופו של דבר, כנראה שכלי החסכון עם ה"תשואה" הטובה ביותר). האם אפשרי לבקש מהמעסיק להפריש את החלק שלי לקה"ש, ללא הפרשה שלו? בכל מקום מצויין המקסימום שמעסיק יכול להפריש, אך לא המינימום. האם אני אמור להסיק מזה שהמינימום הוא אפס בעצם? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by izir,

שלום. אני עולה במשקל במגמה לינארית רוב היום אני יושב בכסא גם בעבודה אחר כך בלימודים וגם שיש לי זמן פנוי שאני עוזר לילדים (חונך פרח 2 ילדים) אני יושב אין לי זמן לחדר כושר כי רוב היום אין לי זמן פנוי איך אני יכול לעצור את העליה במשקל העקב זה שאני לא בבית כימעט אף פעם אני אוכל ג'אנק או קפה ומאפה כאלה דברים

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. שלום לכולם. אני וחברים שלי נוסעים שבוע הבא לכנרת ואני מחפש חוף שיתאים לנו. אז ככה, אנחנו נישן באוהלים (בערך 6-7 חבר'ה), נעשה על האש נעשן נרגילות וכנראה גם נבשל ביום שאחרי. אז צריך חוף שאפשר לעשות בו את כל הדברים האלה, בנוסף אם תהיה תאורה וגישה לחשמל זה יהיה מצויין, העדפה לחוף עם דשא. הציעו לי את חוף לבנון, אבל הבנתי שאי אפשר להדליק שם מנגל...אשמח להמלצות. תודה רבה, דוד.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. אני מתגייס במרץ, וחשבתי לעשות איזהשהו טיולון בארה"ב, כי אף פעם לא הייתי שם ואני מניח שיש לארץ הזו מה להראות . מחשבות ראשוניות העלו לי את ניו יורק ואזור שיקאגו, שם יש לי אפשרות לשהות אצל דוד\ידידה לשבוע +-. חוץ מזה, אין לי כל כך מושג מה אני יכול לעשות ולראות, שם ובכלל בכל ארה"ב, במשך חודש. יש מקומות must visit מבחינת נוף(מין דברים כאלו שעד עכשיו יצא לי לראות רק בדסקטופ), אטרקציות מטורפות שאפשר לעשות רק שם וכו'? לחלופין, אם למישהו יש הצעה למקום אחר- איפהשהו באירופה, לדוגמא(אמא בחיים לא תשלח אותי למזרח או לדרום אמריקה ), אני אשמח לשמוע.

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. היי, אשמח אם תנסו את האפליקציה, יש ממשק וקריינות בעברית, והיא מכילה את התרגילים הכי אפקטיביים על מנת להשיג ריבועים והדגמנות וידאו חלקות ללא צורך בחיבור אינטרנט. לא היה קל ליצור אותך, כל הורדה מבורכת ;-) אנדרואיד: http://goo.gl/FcXcVG אייפון/אייפד: http://goo.gl/9wfJzH תודה, ושיהיה אחלה אימון ;-)

21. ישנו? או ישנם? אני בתקופת יובש אם אפשר לקרוא לזה ככה, ואני צריך להתעורר קצת. איך Bride.Wars מלחמת הכלות? עברתי עליו עכשיו ונראה לי יותר מדיי לבנות.. סרט נוסף שיש לי הוא המירוץ לזהב מוכר?

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by WHITE_ZOMBIE4,

אני רוצה להצביע למפלגה שהיא בעד איכות הסביבה וזכויות האדם אבל מצד שני אני לא רוצה להצביע למפלגה שמאלנית ו/או מפלגה אנטי דתית,רציתי להצביע לירוקים אבל הם שמאלנים מדיי ועלה ירוק הם דיי אנטי דתיים...אז מי נשאר שהוא גם ימני גם בעד הדת וגם,חשוב מאוד! שידאגו לאיכות הסביבה וזכויות האדם??

• 91 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by imac,

מכירים את הדלתות ששוקלות 50 טון אלה של הממ"ד ?? נסגר לי על האצבע!! :'( הלכתי למרפאה עטפו לי את היד הטובה (אני ימיני) ועכשיו אני בקושי כותב במקלדת... [/נחמה]לפחות אני לא הולך לביצפר ;D[נחמה]

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. אני צריך ליצור כמה קבצים שיראו כאילו הם קיים והם עם נפח כמה קבצי word ו spss אבל אני רוצה שלא יצליחו לפתוח אותם שזה יראה שגיאה כאילו הבעיה במחשב של חבר שלי ולא בקבצים עצמם. יש למישהו רעיון?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים