עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Judas Iscariot,

בכמה ימים האחרונים, אף וידיאו לא עובד לי בYouTube. ניסיתי למחוק את הActiveX Flash ולהתקין מחדש, לא עזר בכלום. אני מקבל את השגיאה : An Error Occured, Please try again later. דוגמאות: תמונה: *קובץ מצורף* [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by ExenTex,

כנסו ל-YouTube. ורשמו בחיפוש את זה : "total drama world tour trailer".

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

משהו נתקל בבעיות ביוטוב לאחרונה?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  4. Started by teddy85,

מאתמול ה- YOUTUBE לא עובד אני לא יודע אם זה רק אצלי , אבל כל שאר האתרים עובדים, והאתר של YT לא מצליח להתחבר לי, ומראה 404 זה רק אצלי?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  5. שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שישנם מקרים שכאשר אני מבטל את הפלאש, יוטיוב מסרב להציג ב-HTML5 סרטונים רבים שבדר"כ עבדו ללא בעיות עם HTML5, ומחייב שימוש בפלאש פלייר. כתוצאה מכך, אני נאלץ להשתמש בפלאש. מה הסיבה לבעייה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by motogt,

תפתחו כל קטע ב youtube (את הסרטון שבחתימה שלי) ותראו...

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by Pr0Xy,

רק להיכנס. כל מילה נוספת מיותרת...

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  8. נמאס לי שבכל סרטו אני צריך ללחוץ ידנית על האפשרות של HQ כדי שהוא ירוץ באיכות טובה יותר. יש אפשרות באתר שתעלה את האופציה הזאת באופן אוטומטי במידה והיא קיימת בסרטון?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by LermanIsUberCool,

בבקשה תמחק את הפוסטים שהועברו, אני לא רוצה ששיר תראה אותם.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מישהו מכיר את החנות Z תכנסו לאתר ותגידו המחירים שלהם זולים יחסית או לא? מי שמכיר שירשום גם איך התמיכה שלהם ואם הם מוכרים חלקים יד שניה או משהו www.zed.co.il

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  11. שלום לכולם, אני טס לניורק בעוד שבועיים-מתכנן לקנות רמקולים Z5500 של לוגיטק ברשת B&H במנהטן. מחיר בחנות הוא 338 דולר. איזה עלויות נוספות עלי לקחת בחשבון כשאני מביא אותם לארץ-בהנחה ואני מצהיר במכס עליהם.(או שהם פתורים ממכס?) תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני רק רוצה לציין שלא ממש עשיתי מחקר מקיף, ושאני מבסס את זה על השערות וניסיון אחרי מעקב אחרי מוצר בודד. כדי שזה לא יהיה באויר, אני הולך לציין את הפרטים הספציפיים. בזמן האחרון אני עוקב אחרי מחיר של מסך LCD ספציפי מתוצרת BENQ, דגם DV3250. מפרט מצויין, מחיר אטרקטיבי, יצרן מוכר ובעל ניסיון, שהפאנלים שלו נמכרים ממותגים תחת DELL בין היתר.. בדקתי אותו בעצמי אצל היבואן, ומאוד התרשמתי מאיכות התמונה. אבל, השמועות באויר שצפויה ירידת מחיר דרסטית נוספת, אז החלטתי שכמה שבועות עיכוב לא יהרגו אף אחד. מה עושים? משתמשים בזאפ למעקב. בוקר אחד (אהם.. אתמול) בעודי במחלקה ניגשתי לחדר רופאים ומתוך שעמום ניגשתי ובדקתי בזאפ איפה עומד המוצר. תה דה! המחיר ירד מ11,970 ל 11,545 (מתוכם 45 משלוח)! חתיכת…

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by adir12,

נכנסתי לתומי לאתר של זד מחשבים וראיתי באחד מהמחשבים שם עם E4300. נותנים שם קישור לביקורת לו - הביקורת של Hwzone לX6800 ! http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=949836

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by benor,

אני מכיר אדם אחד שמרוויח מזה (מאות שקלים בחודש). מה דעתכם, זה משהו שכדאי להשקיע בו? בתור אדם שהוא ספקן מטבעו אני קצת מפקפק בזה, אבל לאחר שראיתי בעיניים שלי שניתן להרוויח מזה שיניתי את הדעה שלי לגבי זה. מישהו מחברי הפורום מתעסק בזה בתור הכנסה צדדית? עריכה: http://www.themarker.com/wallstreet/1.1804082

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. שלום אני עושה כבר כעסף באינטרנט המון זמן ואני יכול להמליץ על תוכנית אחת קוראעים לה zeekrewards אני מרוויח איתה כבר 50 $ ביום היא חברה חוקית ומספר 1 בכסף באינטרנט בעולם בעבודה של סה''כ 3 דקות ביום לעעוד ברורים ושאלות אני בסקייפ ובאימייל אני ידריך אותכם צעד אחר צעד ויענה לכל שאלה שתשאלו : )

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  16. Started by Fkl0ster,

;D

17. Started by Domovoi,

הסרט,מסביר הכל.אין מילים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by giladr,

מישהו כבר הספיק לראות??? ראיתי את הראשון (Zeitgeist, The Movie), ולדעתי החדש אפילו יותר מעניין (מדכא)... לינק: http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 כמובן שניתן להוריד אותו מהרבה מקומות נוספים (תירגעו זה לא copyright אלא רישיון CC למי שמכיר ולכן לא WAREZ) אם מישהו ראה ורוצה לדון בנושא אני אשמח, אולי יהיה לי מה לתרום (סטודנט למשפטים וראיית חשבון) אני אישית ראיתי אתמול בלילה ונכנסתי מזה לדיכאון חבל"ז... לינק גם ל Zeitgeist, The Movie למי שרוצה להתעדכן: http://video.google.com/videoplay?docid=-594683847743189197 גלעד

19. Started by solidus,

http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 הסרט מציג בהתחלה הסבר על כיצד יוצרים כסף מתוך אויר ריק וכיצד המערכת הזו עובדת. אחרי זה ממשיכים להראות את ההשפעות של המערכת הזו וכיצד ניתן להוריד ארצות שלמות לברכיים בעזרת המערכת הזו. מעבר להכל - זה מראה שאנחנו, האנשים העובדים, לא יותר מעבדים מודרניים - עבדים של המערכת. אני לא רוצה להרחיב מעבר לזה כי באמת שאי אפשר לסכם את הסרט אלא פשוט צריך לצפות בו - ואני חושב שכל אדם שיש לו טיפת שכל יוכל להעריך את הסרט.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Boomer,

www.zenit.co.il הם אמינים? בכל מקרה, יש משהו מוזר שזכרונות שנקראים Spectek וזכרונות Micron עולים בדיוק אותו דבר (מחירים מאוד זולים)...

21. למי שלא מכיר, מדובר בשירות שמאפשר גישה לחשבונות בפרימיום בכמה עשרות אתרי שיתוף קבצים בקנייה של מנוי אחד. מישהו ניסה ויכול להמליץ?

• 37 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. Started by White Raven,

נכנסתי לזיגזג חיפשתי ערכה לחלון נכנבתי לפרטים שלזה ושיחקתי עם העכבר כמו שנראה לי הרבה מכם עושים פשוט סתם בוחרים הכל איתו (מסמנים את הכל בכחול) וראיתי את הדבר הבא: כשמה שנמצא בין שני בקווים היה כאילו בצבבע לבן ולא רואם את זה עד שמדגישים את זה איזה יופי!!! תבדקו בכתובת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861 הערה : הודעה זו לא באה לפירסום האתר בהחלט

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני קונה מחשב חדש. אני מעוניין ליקנות את המחשב מ ZIGZAG ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו קנה מהם פעם מחשב? 2) האם היא חנות אמינה? כלומר אפשר לסמוך על זה שהיא תחליף רכיבים כמו שצריך ולא תעשה בעיות. במידה ומיתקלקל לי רכיב מסוים, האם היא מחליפה אותו מהר? כמה זמן לוקח לה להחליף רכיב? האם נגיד היתקלקל לי ההארד דיסק אז אני צריך לישלוח אותו אליהם , נכון? ואז מה בשביל הארד דיסק היא תישלח שליח שיביא לי את ההארד דיסק החדש? 3)האם היא מייבאת מוצרים איכותיים , כמו שצריך? 4) אני אשמח לשמוע דעות ממישהו שקנה שם. ומוכן לחלוק איתי את התרשמותו מהחנות. תודה רבה. וחג שמח.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by --Adidas,

אז ככה,חברה שלי קנתה לי זיפו ליום הולדת (יש לי מחר 2.8 ) אז אני לא כל כך מבין,יש לי בערכה כמו אבנים כאלה. אז ממה שהבנתי זה להחלפה אבל לא כל כך הבנתי, איך מחליפים ? תוך כמה זמן בערך צריך להחליף ? וסתם מה אפשר לעשות עם זיפו אולי יש דברים שאני לא יודע ... תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים