כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
http://wampoon.com/the_best_laugh_in_the_world הייתי חייב לפרסם את זה
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שווה ?! אנחנו מארגנים כמה חברים לחופש הגדול. חוות דעת על המקום יתקבלו בברכה.. כמו כן חוויות והמלצות ! תודה, ניאו.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם התאורייה של מכונית תקפה על תאורייה של אופנוע , או ההפך , או בכלל לא .. איך זה הולך בדיוק , ואיפה בדיוק בדקתם את זה ? תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגהנום > לילה טוב לכול הכופרים! לרגל יום ללא דוסים מעצבנים (אהממ רוני אהממ) שחופרים למוות בכול דיון, החלטתי לפתוח שרשור שירכז את רשימת החטאים שלהם שבזכותם נגיע לגהנום. *בלי תגובות מטומטמות (אם יש ספק- אין ספק!) ** ברצינות התכוונתי לקודם- ערסים צעצוע נא לא להגיב... אני אתחיל: לא צם (כמובן), שומע הבי מטאל (דיו... הרבה מוטיבים של שדים ודברים אחרים שנחשבים ככפירה ) ועוד משהו שהחלטתי לצנזר :-X :
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למישהי, שאני לא יודע איך להגדיר את הקשר בינינו, יומולדת ואני רוצה לקנות לה איזה מתנה מקורית, העניין הוא שאין לי מושג מה, היא רצתה איזה שעון ואמא שלה כבר קנתה לה למרות שאני בניתי לעשות את זה, היא רצתה עגיל רוטט ללשון, הבאתי לה בלי קשר ליומולדת. אין לי מושג מה עוד אפשר לקנות לה... ד"א היא בת 18 ביומולדת... אפשר גם דברים מהאינטרנט, הכי חשוב - מקוריות.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התווכחנו על משהו שקשור לניהול עסקים יש לו חברת אכוסן אתרים קטנה(ריסלר...) ואני ספק של לדים ממפעל מסויים בחו"ל(לא לשלוח הודעות לא מוכר ליחידים...) עכשיו הויכוח הוא כזה,האם מישהו שמרויח את המשכורת הממוצעת בשוק כאשר הוא יושב כמעט כול היום מול המחשב עם קולה ומזגן דלוק.(אני...) או מישהו שמרויח 200 שקל בחודש אולי קצת יותר אנערף...(הוא...) אני יודע שהתשובה ברורה מאילו אבל הוא מתעקש לשאול...
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם .. אני טכנאי מוסמך+ נסיון אך אין לי קשרים , ואני לא רואה מודעות בעיתון . מה אני עושה? מישהוא יש רעיון המלצה ... דרך אגב אני מתל-אביב אם מישהוא מעוניין שיפנה אליי במסנג'ר או באימייל . תודה
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שוקל את האפשרויות אליהם אלך בצבא, היה לי כבר צו ראשון והנתונים שלי מספיק טובים בשביל זה, מה שרציתי לשאול זה אם יש כאן מישהו שהוא בחובלים/היה בחובלים, אם הוא יכול לספר על זה ולהבליט חסרונות ויתרונות זה יהיה מצוין. עוד דבר שראיתי אחרי קריאה קצת באינטרנט זה שכמעט אין מעונינים, למה זה? הבנתי שהקורס הוא מאוד יוקרתי, תואר ראשון, קצונה וכל זה בגיל 20. בעקרון לשמוע ממישהו ששם יהיה הכי טוב, האתר של חיל הים לא כל כך אוביקטיבי ורציתי לדעת גם את החסרונות. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי המון ריבים אושר התקציב שלי ! המקום הראשון שחשבתי לקנות ממנו זה מסימפלטק הידועים (מני..) בשירות המצויין והאדיב שלהם ! (לכל הדעות) אבל כאשר ראיתי שכל חלק בחנות יקר בכ-30 שקל מחנויות אחרות (שאתה קונה 8 דברים זה הופך להיות עסק יקר יותר) חשבתי על מקום אחר... שהוא PCH ! מה אתם אומרים עליהם ? איך השירות שלהם ? האמינות ? בקשר לסימפלטק אין לי ספק באמינות שלהם, רק דברים טובים שמעתי עליהם...כל פעם שהם מאחרים באספקת מוצר הם מפצים על זה במשהו אחר וכו'...
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידידה שלי גרה בבניין ישן בנחלאות בירושלים. היא לא רוצה את הוט למרות שיש לה נקודה בבית. בזק אומרים לה שהם לא יכולים/רוצים להתקין נקודה בבית שלה כי זה הרבה עבודה. האמת היא, זה לא הרבה עבודה, הם רק צריכים להעביר כבל מהנקודה המרכזית לא רחוק מהבית שלה (עניין של 10 מטר) ולהתקין נקודה. ידידה שלי בחורה עדינה ולא יודעת לנהל וויכוח. השאלה שלי האם אני אשב על בזק אני אוציא מהם את הנקודה או שיש גבול למה שבזק יעשו בתחומי "חבילת התקנה"?
-
- 27 תגובות
- 9k צפיות
-
-
האשמות מאוד חמורות: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1090149
-
- 27 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מה בתמונה הבאה מישהו מזהה? [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי מספר בדיקות מעמיקות ,תרתי משמע נראה לי שמצאתי פיתרון פשוט,זול וקל ליישום ,לבעיה שתוארה בשרשור הקודם שדן בעניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458402.msg3922542 כאמור , קונדומים מבוססי גומי ,הינם יותר מדי פגיעים לחומרים(כדוגמת וזלין)שמאכלים אותם במהירות וגורמים לפקיעתם תוך כדי המשגל. עובדה זאת מנוצלת לרעה על ידי בחורות בגילאי ה- 30+ שרוצות ילד בכול מחיר, וגם על ידי חלק מהמתרוממים והנשים (בעיקר זונות נרקומניות) שחטפו איידס ובתור נקמה חולנית, אינפנטילית ומרושעת , מקיימים\מקיימות יחסי מין בצורה סיטונאית עם בני\בנות זוג במטרה מכוונת לפגוע ב-"אויב", בבחינת "תמות נפשי עם פלישתים ". למי שלא הבין : הכוונה להחדרת וזלין לנרתיק או לרקטום ,לפני האק…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נכנסתם כבר להגרלה שלנו? http://hwzone.co.il/contest/msi_military מפנקים כי אנחנו יודעים שאתם רוצים מחשב סנדי ברידג'....
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב ככה כמו שכולם יודעים היום היה בגרות בהיסטוריה ולפני שבועיים היה המתכונת (זהוווווו נגמררר) כמו שרובכם יודעים או שלא ישנם שני ספרים עיקריים בשוק שהתלמידים לומדים מהם למתכונת ולבגרות רכס ואנקורי עכשיו במקרה המורה שמלמד אותי כתב את הספר של רכס (אורי צמח) , אני מכל מיני סיבות בחרתי בספר של אנקורי. עכשיו למדתי טוב טוב למתכונת מהספר אנקורי ולפיו פתרתי את המבחן עכשיו אחרי שקיבלתי את המבחן חזרה ראיתי שעניתי על התשובות נכון אבל בכל זאת ירד לי נקודות אז פניתי למורה שלי והוא אמר שהתשובות באנקורי לא נכונות והוא לא מקבל אותם. הוא בדק לי את המבחן לפי ספר רכס (שהוא לגמרי במקרה הספר שלו.) בדעה שאנקורי טועים הוא אמר לי ככה: "המקסימום שילד יכול לקבל אם הוא לומד מאנקורי זה 75" עכשי…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי! מהן הסדרות החדשות המועדפות עליכם? בקשר למספר האפשרויות האחרונות: הן לא סדרות חדשות במיוחד, אך הייתי חייב להוסיף גם אותן... הבחירות שלי: Heroes Jericho Shark Justice התלבטתי בין נמלטים עונה שניה, הישרדות עונה 13 וTill' Death... בסוף בחרתי Till' Death!
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הייתי בבחינות לממר"ם, רציתי להתקבל להיות תוכניתן אבל התקבלתי להיות מפעיל מחשב. מישהו יכול לספר לי קצת על התפקיד מניסיון אישי או מהיכרות עם מישהו ששירת משרת בתפקיד הזה? תודה
-
- 27 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
יצא לי לראות אתר-חנות חדש www.goldtop.co.il אחרי שראיתי את הכתובת שלהם הבנתי שזה אקסלנט מי שרוצה להשוות כתובות לא ראיתי שום הזכרה לאקסלנט שם ... מה אתם אומרים ניסיון למכור עוד או מוניטין גרוע ?
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נשלח ב-22/11 דרך USPS Priority, באתר של USPS העידכון האחרון זה שהוא עזב את מרכז המיון בטיסה וכרגע בדרך. באתר של דואר ישראל, רשום רק שהוא נשלח מארה"ב. עברו כמעט 3 שבועות, זה הגיוני? אין לי הרבה ניסיון בהזמנות מחו"ל אבל USPS אומרים שזה משלוח של 7-10 ימים
-
- 27 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
מחפש לקנות ג'ינסים של דיזל אני ועוד כמה חברים וידידות מחפשים לעשות קניה משותפת של ג'ינסים של דיזל עם יש פה מישהו שיכול להשיג בזול שישאיר פה תמונות של מה שיש לו ואני יצור איתו קשר. בנוסף על כך עם מישהו מוכר נעלי נייק שוקס בזול אוו שעוני דיזל גם מוזמן להשאיר תמונה ומחיר ואני יצור איתו קשר. תודה רבה לכולם. מנהלים לא לכעוס עלי כי אין בטראד זון מקום של בגדים.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה חנויות מומלצות באזור הקריות וחיפה? לפי מה שידוע לי, פעולות פה KSP,IVORY,פנדה,TMS,נועה מחשבים.
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני עובר דירה לראשל"צ (מערב- נווה חוף) או בת ים (לאורך החוף) בסוף החודש/תחילת חודש הבא (בתקווה שאמצא דירה עד אז), ורציתי לדעת אם מישהו יכול להעביר ביקורת על האזורים האלה? אני מכיר טיפה את אזור נווה חוף, ולפי מה שראיתי המקום נראה מאוד נחמד, אבל מה לגביי בת ים והאזור של הטיילת? מפוצץ ערסים, עבריינים וכו', או מקום איכותי לגור בו? ואני יודע שהרוב פה גרים עם ההורים, אבל לאלה ששוכרים דירה לבד, איך אתם מסתדרים? כמה הוצאות וכו'? יש לי משכורת של 6000+-, אני מקווה שישאר לי גם מספיק לחסוך.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נו מה רציתם לעשות ומה עשיתם בחופש הגדול
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל דבר אלקטרוני שווה שיש שם ואין פה, או ששם עולה גרושים... יחסית לארץ וחיפשתי ברשת ולא מצאתי, כמה עולה כרטיסי מסך מבוססי 6800GT שמיוצרים בגרמניה, מה המחיר הזול ביותר לכרטיס שם? ואם אפשר גם לינק.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-