כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
יש עוד מישהו שקיבל הזמנה לגיבוש צנחנים? יש פה מישהו שהיה בגיבוש ויודע מה עושים שם? אני התחלתי ללכת לחדר כושר השבוע כי הרגשתי את זה מתקרב, אבל אני אשמח לדעת על מה לשים דגש באימון.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי סדר פסח ופתאום ראיתי את הכיסויים למחשב שקיבלתי לפני 4 שנים, ונזכרתי איך פעם (לפני 6 שנים בערך) הייתי מכסה את המחשב, ואיך כולם היו מכסים, והיום אי אפשר למצוא בן אחד שמכסה את המחשב עם הכיסויים האופציונליים (מסך, מקלדת, מארז, מדפסת), אך בכל זאת רציתי לוודא זאת, ואולי להיווכח שאני טועה?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולמצוא כמה תמונות אני אודה לו מאוד חיפשתי בגוגל ב-MSN בכל מקום ואני לא מוצא... תודה לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשניי הטריילרים שראיתי יש את אותו השיר אפ מישהוא מכיר אותו בבקשה תציינו את שמו. הנה קישור לטריילר האחרון: http://movies.apple.com/movies/miramax/sin_city/sin_city-tlr_m480.mov היום ראיתי את הסרט בקולנוע זה פשוט אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי הכל בו מושלם!!! אתם מוזמנים גם לתת תגובות על הסרט (מי שראה)
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם .. אני טכנאי מוסמך+ נסיון אך אין לי קשרים , ואני לא רואה מודעות בעיתון . מה אני עושה? מישהוא יש רעיון המלצה ... דרך אגב אני מתל-אביב אם מישהוא מעוניין שיפנה אליי במסנג'ר או באימייל . תודה
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתחררתי מצה"ל ואני בקרוב מתחיל שירות לאומי. חשבתי לחזור לצבא בעוד שנה בעיקר בגלל שחשוב לי לעבוד בתחום המחשבים/ההנדסה בעתיד. השאלות- א) למישהו פה היה ניסיון בעירעור על פרופיל 21? אם אני מערער יש לי סיכוי לחזור מכו כל חייל נורמאלי ולהגיע למשהו טוב? ב) עד כמה זה משנה למעסיק אם עשיתי צבא או שירות לאומי?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי . . . מישהו פה מכיר אולי אתר/ספר שיכול ללמד בחור עם משמעת עצמית גבוהה איך לנגן על פסנתר מ-0 (הבסיס של הבסיס) ? ובאותו נושא, לא מתאים לי (וגם לא כ"כ ראלי) להתנחל על הפסנתר של דודה שלי, אז חיפשתי פיתרון זול לבעיה. כמובן שאני לא הולך לקנות פסנתר כנף ב-50K$, אני מחפש תחליף זול ככל שאפשר. מישהו פה יכול להמליץ על מקלדת שמתחברת למחשב ב-USB אוחי (אם קיים כזה בכלל) ? או לתת את הדעת על המוצר הזה: http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=1750&v=13 שנראה לי מפוקפק לגמריי, אבל זה הפיתרון היחיד שמצאתי (אבל אני לא ממהר לקנות), אז מה אתם חושבים ? /* שמעתי שיש הרבה אנשים שאומרים ש"מוזיקה לומדים רק עם מורה", אבל אין לי כסף , אם אני יתקל בקשיים רצינים, אז אני יעזר טיפה בדודה שלי…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני מזמין שעון יד מאייבי ב400$ בערך, יעשו איתו בעיות במכס? יכולים לפתוח את החבילה גם אם השולח ירשום ערך נמוך מאוד בטופס?
-
- 27 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
כרגע אני בכיתה יא' ומתכנן לגשת למבחן הפסיכומטרי. אני מחפש המלצות לקורס הכי טוב. כרגע ההתלבטות שלי נעה בין יואל גבע ובין Smart!. אשמח לעזרה, ואם למישהו יש חוויה אישית שיוכל לחלוק - אבקש לכלול גם את הציון שהוא קיבל.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי ללמוד סינית, אבל אין לי זמן, וירדתי מזה. אני מחפש שפה שאוכל ללמוד לבד באמצעות קלטות לדוגמא, חשבתי על צרפתית, אבל אני לא יודע איך זה יעזור לי תכלס.. אני רוצה גרמנית, אבל הבנתי שזאת שפה קשה. אני לא רוצה ללמוד ערבית ורוסית... רעיונות?
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
הקליפ הוא של AVRIL והוא ממש קליפ לפאקצות כולם מכירים אותו בטוח http://www.youtube.com/watch?v=cQ25-glGRzI
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שלא מכיר או לא זוכר או מתבלבל, נוסחת הכפל המקוצר היא - (a+b)^2=a^2+2ab+b^2 תודה לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש למישהי, שאני לא יודע איך להגדיר את הקשר בינינו, יומולדת ואני רוצה לקנות לה איזה מתנה מקורית, העניין הוא שאין לי מושג מה, היא רצתה איזה שעון ואמא שלה כבר קנתה לה למרות שאני בניתי לעשות את זה, היא רצתה עגיל רוטט ללשון, הבאתי לה בלי קשר ליומולדת. אין לי מושג מה עוד אפשר לקנות לה... ד"א היא בת 18 ביומולדת... אפשר גם דברים מהאינטרנט, הכי חשוב - מקוריות.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן שאלה ומשהו שאני רוצה לשתף חברה שלי, חיילת, עברה היום בתחנה מרכזית תל אביב, לפתע ניגש אליה בחור מחנות דיסקים והציע לה לעשות מנוי למעין ספריית דיסקים ובתמורה היא תקבל מכשיר mp4. התמימה הזאת הסכימה ובלי שהיא תשים לב הוא חייב אותה על 40 שקל כפול 25 תשלומים.(אני מפחד שבסוף יתברר שזה יותר מזה). אני מבין שהנושא הזה הוא דיי מוכר. עכשיו היא את הטעות שלה כבר עשתה השאלה שלי אם מישהו מכם מכיר את הנושא ויכול לעזור לי להוציא אותה מזה. תודה!
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מכיוון שזו שאלה שנשאלת הרבה פה, ולחלק מהאנשים קשה להשתמש בחיפוש, ריכזתי את כל החנויות המומלצות ע"י גולשים פה בפורום לפי איזורים, כולל האתרים שלהן. ההודעה נערכה ע"י אינטגרל.
-
- 27 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
אז פורים בפתח.... למישו יש רעיון לתחפושת טובה ואל תביאו לי פה קאובוי או פיראט אני רוצה משו שיהיה מקורי...
-
- 27 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
טוב חשבתי על זה די הרבה על לעשות הסרת שיער בישבן.. כי... נימאס לי חיפשתי באינטרנט מחירים משהו... ולא מצאתי שום דבר רק מקומות של להביא מספר פלאפון שלי ויחזרו אלי... ולא מתאים לי רציתי לדעת כמה זה יעלה לי לעשות שם את הניתוח הזה ולאיזה חברה מבין עשרות החברות שקיימות כדאי לי לפנות... אגב אני תושב צפון ככה שעדיף לי חברה שיש בצפון... סביבת קריות/נהריה ואם אפשר בלי תגובות מתחכמות או מפגרות למיניהן
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הדולר כל הזמן בירידה והשקל בסימן התחזקות, אבל עדיין כל מחירי החומרה והאלקטרוניקה נשארו אותו הדבר, איך זה יכול להיות? זו צריכה להיות *ה*תקופה בשביל צריכת אקלטרוניקה אבל בעצם אין שום שינוי בשוק הישראלי, איך זה יכול להיות? למישהו יש תשובה?
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! זה קצת ארוך, אבל אני ממש רוצה שתקראו את זה... שגם אתם לא תדפקו. הסיפור הוא כזה - לפני חודשיים בערך הזמנתי את האוזניות המהוללות CX300 מהאתר הבא : http://www.mnd.co.il/ מהסיבה הפשוטה שהם היו הכי זולים והביקורות עליהם בזאפ היו סבבה... המוצר הגיע תוך שבוע מההזמנה הכל היה טוב ויפה... היגעתי מהצבא פתחתי את האוזניות וגיליתי שיש בעיה בסאונד באוזנייה השמאלית ... אבל בגלל שהבנתי שיש איזושהי תקופת הרצה שאחריה הבעיה יכולה להפתר מעצמה לא עשיתי כלום. אחרי עוד שבוע בצבא האוזנייה התפגרה לגמרי והפסיקה לעבוד ... התקשרתי לחנות לשאול איך אני ממש את האחריות (סה"כ האוזנייה היתה אצלי שבועיים) וכי זה לא הגיוני שאוזניה ברמה הזאת מתפגרת כל כך מהר (לא היה נזק פיזי)... הפקיד הסכים…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלכתי עם הכלבה שלי לטיול פתאום אני רואה מטאור !! כמו זה באיזור הקריות.. מישהו עוד ראה ?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוניברסיטת בן גוריון שבבאר שבע או אוניברסיטת תל אביב שאלה נוספת שמאוד חשובה לי, זמן לא מבוטל אני מתחבט בשאלה, מה כדאי לי ללמוד? הנדסת מכונות vs. הנדסת אלקטרוניקה. הבעיה היא שהחומר הנלמד בשני החוגים מאוד מעניין אותי, והייתי רוצה לדעת קצת על מצב שוק העבודה אולי זה יעזור לי לבחור, אז אם למישהו יש פרטים זה מאוד יעזור. תודה לכולם
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, ורק בחנויות הנ"ל יש את המארז שאני רוצה (CM 690). בגלל שאין לי זמן להרכיב אותו בעצמי אני צריך לקנות אותו מורכב מאחת החנויות האלה. לא קניתי אף פעם באף אחת מהן, אם מישהו יכול להמליץ או לחוות דיעה על מחיר/שירות/מהירות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-