עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gshhar,

שיפתח ישר בתור מצגת.

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  2. Started by MilkMan,

עקפנו את השיא הקודם, 966 ;D

3. Started by someone,

אני לא יודע בדיוק מה המידה של חוזק מגנטים, ומה נחשב חזק ומה פחות, או מה המחיר בכלל... אז אם אפשר קצת מידע על זה, ומאיפה אפשר לקנות , זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. טוב אני לא יודע אם זה חוקי לפרסם פה או לא אני רק צריך תיעוץ שלכם http://img416.imageshack.us/my.php?image=wtf2jj.jpg אוקי חבר שלי השתמש בתוכנה הזאת באופן....ממ...... אז הוא קיבל את זה.. הוא חושש מתביעה..מה אתם אומרים יכולים לעשות לו משהו? לי נראה שלא..צריך עוד דעות

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Ameralis Zaiir,

לא אני לא טועה, לא Computex, אני מדבר על המקבילה הישראלית (או שלא) לתערוכת Computex... מישהו הולך לשמה?? אתם יכולים להצטרף ב www.stier.co.il בחינם (אם אתם באים ללא הרשמה זה עולה 30 ש"ח, ככה זה חינם). בקיצור אני הולך, ומקווה לגלות תגליות חדשות בנושאי המחשבים (אולי nVidia תכריז על הNV36??)

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן יאללה! תרשמו! http://my.ynet.co.il/queen2005/

• 57 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. אני מדבר על אתרים מקצועים קצת יותר מ"ואללה".... תודה מראש.... ;D

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by alex.turovsky,

הייתי עכשיו אצל חבר וכשעלינו אליו ראינו בתיבה איזו פרסומת צהובה קטנה שנראית כמו כרטיס ביקור. היה עליה פרסום "טכנאי מחשבים...מחירים הכי זולים... בלה בלה" נכנסנו לאתר שהיה רשום על הפרסומת וגילינו מחירים זולים ברמה שאין בתחום: מחירון לטכנאי עד הבית בדיקה בבית הלקוח ₪50 פירמוט המחשב (מחיקת מערכת ההפעלה)+התקנת מערכת הפעלה מיקרוסופט חלונות₪99 התקנת תוכנת אנטי וירוס₪30 הרכבת זיכרון₪60 הרכבת כרטיס קול/כרטיס גרפי+התקנה₪60 הרכבת דיסק קשיח₪70 הרכבת צורב./כונן דיסקטים (1.44)₪40 הרכבת מודם/כרטיס רשת+התקנה₪40 הרכבת ספק כוח₪60 הרכבת לוח אם₪100 הרכבת מאורר למעבד₪40 חבר שלי התקשר לדעת אולי מדובר בילד קטן שעושה כסף מהצד אבל ענה לו גבר בוגר (שמעתי את כל השיחה בספיקר) שכששא…

• 75 תגובות
    • 7.8k צפיות
  9. Started by gal663,

שלום חברים אני מחפש את ה-sound track של אמריקן פאי 5 (the naked mile) אם תוכלו לעזור לי את צריך את כל השירים שהיו שם. תודה רבה לכם!

10. Started by יניב51,

שלום לכולם. אפשר להגיד שאני זקוק לעזרה דיי דחופה \: התחלתי טירונות בנ"מ באוג 09 ( לפני משהו כמו 4 חודשים ). בשבוע השלישי נגרמה לי פגיעה בעצב ברגל ( שעד היום לא השתקם ) שגרם לכמה סיבוכים ובעיות עם ההליכה. אחרי 3 חודשים ( יותר מחודשיים שאני עם הפגיעה שלי ) החליטו לספח אותי לר"מ 2. במשך יותר מחודש הייתי בר"מ 2 עד שמצאו את הבעיה, ברגע שמצאו ישר וועדה רפואית ונקבע לי פרופיל 45. כרגע אני כבר שבוע "ממתין", מחכה לריאיון בקירייה ( ממה שאני הבנתי ) ואת כל הפרטים עליי שלחו למטה חייל האוויר ( לפי מה שנאמר לי ). בכל אופן, הציעו לי תפקיד שאומר להישאר בבסיס שלי ( ביסנ"מ ). עכשיו הבעיה היא שהתפקיד לא מעניין במיוחד, הבסיס לטעמי לא להיט בכלל, אבל אפשר לצמוא שם אחלה אנשים ( משום מה אני מאמי…

• 57 תגובות
    • 9.8k צפיות
  11. Started by raiman1,

כנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

האם זה לגיטימי שאני מחכה עד שהמוצר יגיע על מנת לראות שהוא באמת במצב טוב ורק אז משאיר פידבק? פשוט המוכרים משאירים לי פידבק ולא נעים לי שהם מחכים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by מכבי חיפה,

מישהו יכול לתת לי שם של כל החנויות ספרים בת''א ? ואם אפשר גם עם מספרי טלפון .. תודה. מישהו ??

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by Guy King,

כנראה הנבחרת הכי לוזרית בכל הזמנים. הטמבלים האלו, בזכותנו, יכלו להיות ביורו. בזכותנו, הם היו צריכים רק תיקו בזכות הניצחון שלנו על רוסיה (אם היינו מסיימים בתיקו הם היו חייבים לנצח את קרואטיה). לקרואטיה אין על מה לשחק, המשחק בוומבלי ו-2-9 במחצית לקרואטיה. אם הייתי אנגלי הייתי רץ לחדר וממרר בבכי. יש להם עוד מחצית, אבל הם בלי ווין רוני ומייקל אואן, ההגנה שלהם הוכיחה את חולשתה וקרואטיה זאת נבחרת חזקה מאוד, דרג שני מעל 10הנבחרות הגדולות בעולם ויהיה להם מאוד קשה גם אם הם ירצו. הימור שלי - 15% שאנגליה עולה. ייגמר 3-1 לקרואטיה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by J.allmighty,

אני מחפש לעבור קורס CCNA של Cisco משהוא יודע איפה באזור רמת גן ? רצינית אם מדריכים טובים , בית טוב בקיצור.... וכן אם משהוא עבר את הקורס שישתף קצת...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by yoav9,

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  17. יש כתובת מסויימת שאני מעוניין לתבוע בעלות בתשלום עלייה או אם זה אפשרי אפילו בחינם השאלה איך עושים את זה?, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Inglorious,

לא יודע אם זה המקום הנכון ואם לא אז מתנצל מראש. אני מעוניין לבצע עסקה באתר לא מפוקפק אבל גם לא מהימן באופן מאומת, כמובן שאשלם דרך פייפאל כדי לא לתת פרטי כרטיס אשראי אבל האם ישנה דרך לוודא שלא אפול קורבן להונאה? האם יש דרך לוודא שלינק התשלום של פייפאל יהיה מקורי ולא פישינג או משהו כזה? כמובן שאם לא אז לא אבצע את העסקה כי אני רוצה להיות בטוח שלא אפול קורבן אבל אם יש דרך לוודא את זה אז אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=mitchell%20webb&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&uploaded=&page=2 ממליץ על German SS officers הרג אותי "they'v got skulls on them" hans,are we the buddies?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by The-Fox,

לכל המורעלים שביננו (וגם לאלה שלא) אז אני שמח להודיע לכם כי התקבלתי לצנחנים !!! אני מאושר כל כך... אם יש פה עוד מישהו שמתגייס לצנחנים שיגיד, אולי נראה אותו, בעיקרון תאריך גיוס שלי הוא בנובמבר 25, אבל רשמו לי שאני צריך לקבל תאריך גיוס חדש אז כנראה שזה ישתנה..

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by KKK,

שלום לכולם אני צריך עזרה בשאלה 2 כאן: http://elecomp.cet.ac.il/elecomp/docs/75000504.pdf בסעיף א' איך אני בונה את המשוואות עם הXm? תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

ערב טוב. השכירים שביניכם יודעים שלפעמים אין גבול לשטויות של קהל הלקוחות הישראלי, ומכיוון שאני מדבר ועוזר ללקוחות כל יום במשך 12 שעות (!!!) יוצא לי להגיע במגע (לא פיזי) עם עם מספר דיי גדול של האוכלוסיה בישראל ולכן אני יודע ורואה כמות גדולה של מעשים/מבטים דפוקים/אי הבנות ETC ETC... בכל אופן,הדיאלוג בין הלקוח/לקוח וואנאבי ולביני ילכו ככה: בתוך סוגריים מתאר את המצב. בתוך גרשיים מה שאומר הלקוח ומה שניראה -ככה אני מדבר (או אתם) נתחיל בדוגמא להמחשה אבל לפנ י אני רוצה להגיד למי שלא יודע שאני עובד בחנות צילום בשירות לקוחות: (מישהו כבן 30 נכנס לחנות בפליאה מטורפת עם מבט סתום) "סליחה, אתה מוכר פה פילים???" -כמובן (תגיד, מה כל כך קשה ליראות את הפרסומות של מכירת פילמים ומבצעים…

• 67 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by yuvalfr,

יש לי אפשרות כרגע להביא מארה"ב את כל הרכיבים הבסיסיים של המחשב החדש שיהיה לי. אני מדבר על מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך, והארד דיסק. צורב גבולי, יתכן שגם אותו אני יכול להביא, מארז אני אצטרך לקנות בארץ. השאלה שלי - האם אתם מסכימים איתי שעדיף להביא את החומרה הזו מחו"ל מאשר לקנות במחירים המטורפים של הארץ? יש האומרים לי "אתה תצטער על, כי אין לך אחריות", אבל ההשקפה שלי היא שהיות והמחיר הוא כ"כ הרבה יותר נמוך, שאםו וכאשר תהיה לי בעיה עם רכיב מסויים, יהיה לי די והותר מההפרש בין המחירים כדי להוציא על רכיב חדש. הנה מה שהרכבתי בינתיים, זה לא מפרט סופי, אלא רק הערכה למה שהייתי קונה כאן בארץ: Western Digital 160GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD1600JD, OEM Drive Only 2 X A-DATA …

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  24. אני יודע שיש אשכול לבקשת שירים, אבל אני לא צריך רק את שם השיר אלא גם את קישור לקליפ לכן פתחתי אשכול חדש. למישהו יש קישור ואת שם השיר לקליפ שמוצג בערוצי ספורט 5 ושם מראים כל מיני קטעים יפים עם משחקים שיהיו בחודש דצמבר ( חלק מהשיר זה im calling... in call... summer) ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by udicol,

או בעצם השיר הכי אידיוטי, דלוח, ו....... כאן שיר הק'טשופ.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים