כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
עד היום למרות כל השנים אני מוצא את עצמי מריץ צחוקים עם חברים דודים וקרובים על התוכנית מ.ק 22 שהיתה פעם חשבתי לפתוח אתר אינטרנט ועמוד בפייסבוק שקורא ליוצרי התוכנית לעשות עונה שניה שלפחות 90% מהארץ (לפי דעתי) רוצים אבל אז הבנתי שאני לא יהיה יכול לנהל את האתר כפי שצריך ואולי גם זה לא יהיה רלוונטי כי יוצרי התוכנית כבר לא עוסקים יותר בתחום אז אני שואל אותכם: מה אתם אומרים: 1) כדי בכל זאת לנסות לפתוח את האתר? (כי בכל זאת לבנות אתר עולה כסף על חשבון האכסון בשרת כל שהוא + דומין) 2) האם שאני יעשה זאת תצתרפו? 3) לאיפה הכי רחוק נראה לכם שזה יגיע? 4) נראה לכם שאחרי כך כך הרבה זמן זה יהיה אפשרי בכלל לעשות עונה שניה? 5) והאם נראה לכם שבסופו של כל התהליך הארוך.. אכן נקבל עונה שנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי לגור בדירה שכורה בת"א, יחד עם שותפה. כרגע יש בדירה כבלים (HOT). לשותפה שיש בדירה יש חיבור לאינטרנט דרך חיבור קווי למודם של הוט. המודם נמצא בחדרה. אני מעוניין ליצור חיבור אינטרנט גם בשביל עצמי. מהו הפתרון הכי טוב (כאשר הפרמטר העיקרי הוא המחיר) לדעתכם ולידיעתכם? נק ההנחה כרגע היא "הפרדת רשויות". אני מעוניין בקו אינטרנט נפרד מהשותפה. האם אפשר בכלל לעשות משהו כזה על אותו "קו" של HOT? תודה
-
- 12 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם בטח יודעים חצי גמר צלסי ברצלונה נפל על יום השואה, מה שמנע את השידור שלו ואילץ אותי לראות את המשחק באתר שמצאתי בגוגל וכל כמה דקות היתה תקיעה ובדקה 80 הוא הפסיק לפעול. חיפשתי ב10 הדקות הנותרות משהו בגוגל אבל לא מצאתי משהו בלי פירסומת שקופצות כל שניה ותקיעות הרבה יותר גרועות מהאתר הקודם. עכשיו חצי גמר מינכן ריאל נופל על יום הזיכרון, ואני רוצה להגיע מוכן... אם מישהו מכיר מקום חינמי באיכות טובה שלא ניתקע כל רגע ובלי פירסומות שכל שניה עולות אני אשח לקבל עזרה. (שמעתי גם שיש תוכנות לזה אבל אני לא מכיר) (יש לי מהירות 10 מגה) תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
היי לכולם! טוב אני אישית מתעסק הרבה בתחום ואני גם דיי משועמם אז אני מחפש הרבה שטויות בתחום בגוגל ותמיד מוצא תפורום הזה .. אז אמרתי שאני חייב להרשם מתישהוא. אז .. הי! D:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע מעולה חברים! עקב כל מיני מחשבות ותהיות, היום בדרכי חזרה הביתה חשבתי: אחד היתרונות הגדולים של שכירות זה שאם מסיבה כלשהיא לא תוכל להמשיך לשלם שכר דירה תמיד אפשר או 1. למצוא דירה זולה יותר או 2. לחזור לגור אצל ההורים (נעזוב רגע בצד את העובדה שרוב חוזי השכירות נחתמים לתקופה של שנה לפחות, מצד שני מטומטם לחתום על חוזה שכירות שהשכירות בו יכולה להשתנות במהלך תקופת השכירות ללא הודעה מוקדמת ובלי אפשרות לביטול החוזה במקרה זה). מבחינתי גם בשכירות וגם ברכישת דירה (בלי שיש לכם ביד את מלוא הסכום - כלומר צריך לקחת משכנתא) הדירה לא שלך. מה שכן בקניית דירה לאחר תקופה מסויימת (גמר התשלומים לבנק) הדירה עוברת לבעלותכם. עכשיו ניקח מצב היפוטטי שבו אני מחליט לרכוש דירה לשימ…
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התחלתי לבדוק מנורה מחליפה צבעים עם שלט לחד שלי... ניראה נחמד אבל החשש שלי שזה לא יספק אור מספיק חזק לחדר שלם, כתוב על המנורה 10W שזה ניראה לי קצת חלש אבל אולי אני טועה בגלל חוסר ידע... כמה אפשורויות שבדקתי: http://www.ebay.com/itm/10W-E27-RGB-LED-Light-Lamp-Bulb-Spotlight-85-265V-Remote-Control-/280779456722?pt=AU_Lighting_Fans&hash=item415fc280d2 http://www.ebay.com/itm/Bright-Remote-Control-Color-Temperature-Adjustable-9W-E27-LED-Light-Bulb-Lamp-/270848263363?pt=UK_Light_Bulbs&hash=item3f0fd084c3 http://www.ebay.com/itm/2-Million-Color-RGB-E27-LED-Flash-Light-Bulb-Remote-Control-/290699642807?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43af0c87b7 מה יותר מומלץ ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז, בא לי להכין מעגל מודפס. ראיתי שאפשר להכין בבית - צריך איזה משהו שאפשר להדפיס עליו ואז להעביר אותו למשטח נחושת ופלסטיק. צריך כמובן את המשטח נחושת ופלסטיק, וצריך סודה קאוסטית. עכשיו השאלה - מאיפה לעזאזל אני משיג את אלה? דבר נוסף - הידע שלי בחשמל לא משהו, ולכן לא הצלחתי להבין משהו - משום מה נכנס לי לראש שאפשר ליצור מקור זרם בעזרת נגדים NPN Bipolar Junction Transistor אחד. חיפשתי בתמונות בגוגל, ונראה לי שרוב השרטוטים דרשו Zener diode או לפחות 2 BJT-ים... אז, אפשר עם BJT אחד ובלי Zener Diode? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי כפפות אגרוף בEBAY ולאחר כשבועיים שמתי לב ששכחתי לציין את מספר הבית ואת מספר הדירה, ציינתי מיקוד, שם, עיר, רחוב, מדינה, יש לי את מספר המעקב אבל הוא לא בפורמט שהאתר של דואר ישראל תומך בו, המוצר נשלח דרך USPS, מה עלי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ערב טוב ברשותי אייפון 4 ברשת סלקום נכון לכרגע , ניידתי את המספר שלי לאורנג ונאמר לי שאני צריך לקבל מסלקום איזשהו קוד או משהו כדי לפתוח את המכשיר לסים של אורנג', מישהו יכול לשפוך לי קצת יותר אור על כל העניין הזה - אפשר לעשות את זה לבד ? להתקשר לסלקום? תודה
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני צריך למלא טופס העדפה, אבל אין לי מושג איזה מהתפקידים נחשב ליותר טוב. אולי מישהו ששירת במסלול או מכיר את המסלול יוכל לעזור. http://www.tikshuv.idf.il/SIP_STORAGE/files/7/69677.pdf תודה.
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/hix-science/lab/Article-fb057f686c90531018.htm&Partner=facebook_comments?fb_comment_id=fbc_10150684860514124_22707808_10150776762614124#f30997f79e51448
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בשנת הלימודים הקרובה באוניברסיטה העברית. כבר נרשמתי לאוניברסיטה. כרגע יש בעייה אחת, אני נמצא במצב "המתנה" במרחק של 10 נקודות בפסיכומטרי (בשקלול עם הבגרות) מקבלה ישירה. אני נורא מבולבל וחייב את עצתכם בנושא. האם לגשת שוב לפסיכומטרי? האם לחכות ל"רגע האחרון" דבר שאני אעדיף שלא לעשות-ולגשת לוועדת ערעורים? אני מעוניין להתחיל ללמוד השנה. מה אתם מציעים? חג שמח!
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה זמן זה לוקח לivory לשלוח משלוח בups בגלל שאני הזמנתי את הדברים ביום שלישי ה10 ועד עכשיו לא קיבלתי את הדברים שהזמנתי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נמאס לי מהספר שלי, אני רוצה איזה ספר סטייליסט, שידע להתאים לי תספרות מחמיאה וידע לספר , העלות פחות חשובה ואם לא בירושלים אז בכל הארץ, נראה לי משתלם להשקיע זמן/כסף/נסיעות בשביל למצוא תספורת אולטימטיבית ואם לא בארץ אז בחו"ל, נראה לי משתלם... אופס ;| תודה!
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה? רציתי לדעת אם למישהו מוכר המספר 449085300099? איכשהו חייבו אותי בפאלפון על סך 2000 בחודש שעבר. עברתי כבר על הרבה אתרים בתקווה למצוא מה הקטע של המספר הזה, אבל לא הצלחתי. למישהו יש מושג מה זה? או המספר 1900?
-
- 25 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון (אם לא אנא כוונו אותי): נתקלתי בבעיה בחשבון הפייסבוק שלי: אני רוצה שהוא יציג מידע מסויים מתחת לשם שלי (כאשר מריצים עליי חיפוש) והוא כל פעם מציג לי מידע אחר. לדוגמא, אני רוצה שהאוניברסיטה בה למדתי תופיע מתחת לשמי, אבל בעצם מה שמופיע זו עיר מגוריי. למישהו יש רעיון מה עושים? תודה רבה מראש, אורן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תרמוס טוב? מה החברות שנחשבות טובות? שמעתי על חברת THERMOS, היא טובה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלטתי לא להוסיף בכלל אנשים שאני מכיר, כי יש לי אותם כבר בפייסבוק. (ועוד שאלה קטנה על הדרך: זה לא מעלה תמונות אוטומטית נכון? אם לא אז איך אני מעלה תמונות?)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את ההצעה הזו: http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/mg_best_of.xml שרת ייעודי עם מעבד עוצמתי, 24GB זיכרון RAM, נפח אחסון של 6TB ומהירות חיבור של 10Gb ב- 900 שקל לחודש. משתלם ? שימושים: אני מתכוון לפתוח אתר הורדות חדש לסרטים באיכות HD. ולאחסן את כל הסרטים בשרת ולהציע את הסרטים להורדה דרך הטורנט במהירות גבוהה בלי צורך בהעלאה מצד אנשים אחרים. כדאי כל הרעיון הזה ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
לא משנה כמה פעמים כבר לחצתי "אל תציג שנית" אני כל הזמן מוטרד ממנו, מחדש, בחודשים האחרונים. נא לתקן.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני סטודנט למדעי מחשב, אני וחברי מבשלים כבר רעיון לאפליקצייה וובית די הרבה זמן.. הבעיה היא שאין לנו כל ידע בנוגע להקמת עסק,פרסום ושיווק, הקמת תוכנית עסקית וכו'.. אתמול קיבלתי ברשימת תפוצה הזמנה לסדנה בנושא יזמות טכנולוגית. הנה קצת פרטים: http://www.jcya.org.il/?cmd=occupation.333 אשמח לשמוע מה אתם חושבים.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מעוניין ללמוד בצורה מעמיקה את נושא הרשתות ואני רוצה לקחת קורס באחת המכללות שיש בחיפה. אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קודם כל: אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים! העבירו את הנושא לפורום המתאים במידת הצורך. טוב, אז למרות שאני עוד מעט בן 20 - אמא שלי עדיין אחראית על כל העניין הכספי (אני חייל). מה לקנות, מה לא, כמה איפה ומתי. שאני אומר לה שהמחשב איטי \ לא מריץ משחקים היא לא מבינה על מה אני מדבר. שאני מבקש לקנות מחשב חדש היא בדרך כלל מסרבת. אז הפעם החלטתי לעשות משהו יצירתי יותר. http://www.youtube.com/watch?v=1Pu7UEiI_BU...eature=youtu.be הסרטון מדמה את כל המשחקים שאני רוצה לשחק ולא יכול (את היכולות של המחשב החדש, בעזרת השם חח). מקווה שתהנו! ואשמח לשמוע ביקורת!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמובן שחסמתי. זה קורה גם לכם? הניקים שלהם באנגלית אבל אז כשעושים 'פרטי פרופיל' רואים מילים בערבית
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-