עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, ראיתי שיצאו חברות חדשות כגון רמי לוי והום סנטר משהו כזה, מחירים זולים ודמי מנוי זולים, אני בן אדם שמשתמש בסלולרי כ 800 דק' +-. עד עכשיו שחטו אותי בסלקום ב 350 ש"ח ל 2700דק'+2700 הודעות ואינטרנט חופשי. עברתי לאורנג' אותה תוכנית כמעט (2600+2600 ואינטרנט 2 GB) ב 200 ש"ח! הבדל של פא***ג 150 שח בחודש ועל מה?? חבל שלא ידעתי את זה. בכל מקרה, אני יכול לרדת יותר במסלול ולקחת 850 דק' ב 150 ש"ח בחודש. כמובן שאין לי התחייבות על מכשיר סלולרי. התכוונתי לקנות סלולרי חדש כמו ה HTC X, או לקחת NOTE מאורנג' אבל הוא ממש יקר שם (130 בחודש). מה ממליצים?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  2. או טכנאי שמתעסק ויכול לקחת על עצמו אחריות. באזור קריות כמובן.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by ross,

אני נועל נעלי ריצה באופן קבוע (לפחות 5 שנים) אני אוהב שגוף הנעל עשוי מרשת והנעל נושמת. יש לי בעיה עם כל סוגי הנעליים אחרי כמה חודשים הרשת בצד החיצוני של הנעלים ליד האצבע הקטנה נקרעת, ניסיתי את כל החברות אדידס, אסיקס, נייקי, סאקוני, ניו באלנס, אחרי 3-4 חודשים הרשת נקרעת. קניתי ניו באלנס 2002 שחשבתי שיחזיקו יותר בגלל המחיר (250 דולר) הנעליים מדהימות אבל אחרי 4 חודשים הרשת נקרעה. מישהו אמר לי שזה בגלל שהנעליים גדולות עלי ולכן כשאני רץ או יושב על הבהונות שאז יש לחץ אדיר על הרשת היא נקרעת. אני נועל נעליים במידה אמריקאית 9.5 4E שזה בישראל 43 רחב, והנעליים ממש נוחות, נעל במידה 42 תתאים לי אבל ממש צמוד ומוכרים בחנויות אמרו לי שעדיף 43. יכול להיות שאני צריך אורך או רוחב יותר קטנים…

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by benor,

אני כנראה אתחיל ללמוד בשנה הבאה, עדיין לא עשיתי פסיכומטרי אבל בפרקי הסימולציות באנגלית אני מקבל ציון בסביבות 100 - 120 (מספיק בשביל להתקבל לאונ' אבל לא מספיק בשביל לקבל פטור מקורסים באנגלית). השאלה שלי היא כזו: מישהו יכול לתאר לי פחות או יותר מה בדיוק לומדים בקורסים האלה? רוב האנשים אומרים שצריך וכדאי להמנע מהקורסים האלה כמה שיותר. מהי תרומתם של הקורסים האלה לשיפור האנגלית אם בכלל?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי התחייבות לאורנג' לעוד 3 חודשים, אני צריך לשלם 10 שקל בחודש על התוכנית וזהו- אין תשלום על סלולרי. ^ תוכנית חיילים ישנה עכשיו אם אני מתנייד חברה אחרת, יהיה לי קנס על זה שאני עובר לחברה אחרת? או שפשוט אני אשלם 10 שקל בחודש עד שיגמר ההתחיבות?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Liran3331,

01.27.2011_Oz_Koren_Hebrew_Pres.mov http://wv-biz.com/matzeget מישהו ניסה למשוך אותי להצטרף לחברה הזאת, מה אתם אומרים על הדבר הזה? מחיפוש קצר בגוגל כבר מצאתי כל מני דברים שקוטלים לגמרי תחברה הזאת ובאמת נראה ונשמע כמו סקאם עצבני, יש לי כמה חברים קרובים שגדלתי איתם שהחליטו להשקיע בזה את מיטב כספם ואני דיי חושש בשבילהם

• 24 תגובות
    • 12.3k צפיות
  7. Started by alex.turovsky,

פרסמתי את העדכון השבועי של הסרטים החדשים בקולנוע. הפוסטרים, התקציר, הסרטונים, זמני ההקרנה וההמלצה השבועית, כל זאת ועוד נמצא מרחק קליק אחד ממך. אם אתם חובבי קולנוע (אני אישית רואה סרט בערך כל שבוע), זה מוקדש לכם. http://www.turovsky.co.il/2012/04/2642012.html

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by sHaDy,

היי יש לי שני חברים שעוסקים בדבר הזה. למי שלא מכיר זה בולשיט של "לעשות כסף דרך האינטרנט" ע"י לחיצה על פרסומות או וואטאבר. אני מאוד(!) נגד זה , ומאוד רוצה ששני החברים שלי גם יבינו שמה שהם עושים אידיוטי. אני מנסה להסביר להם למה זה טיפשי אבל אני לא מצליח כי אין לי טיעונים משכנעים מספיק. ומכיוון שכאן בפורום יש אנשים עם אינטליגנציה , רציתי לחלוב מכם טיעונים משכנעים מספיק נגד ( או בעד ?) הדבר הזה. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by karpad,

למישהו יש מושג איפה אני משיג דשא סינטטי, מה הם הסוגים ומהו המחיר למטר מרובע? קישורים יתקבלו בברכה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ההורים שלי רוצים לטוס בתחילת מאי לחו"ל ונזכרו שהדרכונים לא בתוקף, כמה זמן יקח לוקח לדרכון להתחדש מרגע הבקשה? הם יספיקו?

• 6 תגובות
    • 42k צפיות
  11. Started by Elapsed,

היי. לא מזמן קיבלתי פטור מהצבא בשל מחלה תורשתית שנמצאת אצל כל הילדים במשפחה. עכשיו השאלה שלי היא לגבי הטופס שקיבלתי, שהוא מאוד לא ברור בעיניי. האם עליי להעביר אותו למקום כלשהו? מה עלי לעשות עם הספח הנתלש? צירפתי תמונה, תודה על העזרה לכולם. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. http://www.themarker.com/news/1.1692797

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yossi21,

למה שלא יהיה באתר פורום החלפת קישורים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, לפני שלושה שבועות שלחתי את המקלדת שלי למפעלים של SteelSeries בדנמרק לצורך RMA, מפני משהו נהרס לי במקלדת ומנע ממני להשתמש בה כראוי. היום היא נחתה בארץ, וקיבלתי שיחה מפדקס שיש עליה מכס של 100 שקל!!! המשלוח עצמו עלה לי 56 שקל, ומקלדת עצמה עלתה לי 400. את המשלוח ספגתי, אבל זה? בכל אופן, יש לי את החשבונית קניה - האם זה מספיק בשביל להוכיח שהמקלדת לא נקנתה בחו"ל?? עריכה: שכחתי להוסיף שביום ראשון הטיפול הופך להיות "פרטני", ולכן המכס יעלה ל-240 ש"ח אז אשמח לטפל בזה כל עוד אפשר. אם אני אצטרך לשלם 240 ש"ח על הזבל הזה אני משאיר את זה להירקב שם. יום טוב, דור

• 11 תגובות
    • 7k צפיות
  15. Started by Chamuelm,

שלום אני צריך את הקובץ explorer.exe (נמצא בc:\windows) ממערכת הפעלה עברית. ניסיתי להעביר מאנגלית והכל יוצא הפוך

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  16. אהלן, אני מיועד לקורס הקרוב ב 3/5, ובשאלון שנתנו לי שואלים לאיזה תפקיד היתי רוצה להתקבל. ידוע לי שהם בוחרים עפ"י ההתאמה האישית שלי לתפקיד ולא לפי מה שאני כותב (או שאולי כן?) בכל מקרה, האם מישהו עבד / עובד בתפקיד הנ"ל ויש לו חוו"ד בנוגע לזה? אשמח לתגובות, תודה

• 1 תגובה
    • 7.2k צפיות
  17. Started by elyaz,

קיבלתי היום 2 SMS-ים אחת אחרי השניה. במקום מספר של שולח היה כתוב FACEBOOK. פתחתי הודעה והיה רשום משהו בערבית. מחקתי את 2 ההודעות. מכירים משהו כזה? (לא, אני לא פוחד מערבים.. :2gunsfiring: , רק חושש אם יש איזו דרך לגנוב ממני באיזה שהיא צורה עם ההודעות האלו)

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by pini k,

ערב טוב אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול.. מישהו יודע משהו על זה? http://www.themarker.com/wallstreet/1.1691163 תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אם כן כיצד ניתן למנוע זאת? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום. אני בן 17 וכרגע מתמיין לעתודה האקדמית בצה``ל, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה. אני גר במרכז ולכן האופציות היחידות שעומדות ברשותי הן אונ` ת``א ואונ` בר אילן (לגבי האונ` הפתוחה אי לי מושג איך הולכים הלימודים). עשיתי פסיכומטרי באוקטובר 2011, בקושי למדתי אליו (כשאני אומר בקושי אני מתכוון שחוץ מנוכחות בכל המפגשים בקורס הכנה לתלמידי תיכון של לחמן לא עשיתי שום דבר), קיבלתי 622. הממוצע בגרות המשוער שלי לפי המחשבונים באוניברסיטאות יהיה 105-106. קיבלתי אישור מהצבא לעשות פסיכומטרי במועד יולי 2012. אני מעדיף ללמוד באונ` ת``א, אבל ביחד עם ממוצע הבגרות גיליתי שאני צריך להוציא בפסיכומטרי 700 כדי להתקבל. אם אני באמת אלמד כמו שצריך אני די בטוח שאני אוכל להשיג את זה…

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by Vlad3,

אני חייל משוחרר ומחפש עבודה ראשונה\כללית ללא ניסיון השאלה היא איפה הכי טוב לחפש? את ALLJOBS ניסיתי וזה מפוצץ בפרסומות אין שם שום דבר ראלי מבחינתי לשכת העבודה יכולה לעזור? או שהכי טוב כיום לבדוק דרך אתרים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by redti,

אני צריך לשפר מעט את הבגרויות שלי , רציתי לדעת אם אני רוצה לגשת לבגרות בגיאוגרפיה בעוד חודשיים ולהוציא 95 זה אפשרי ? או שזה זמן קצר מדי ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Second Edition,

אהלן לכולם , אני הנדסאי חשמל ואלק , בן 25 ( במאי 26 ) , פסיכומטרי 650 ( אנגלית 138 , מילולי 122 , כמותי 125 ) , פיזיקה 5 יחל 77 , מתמטיקה 5 יחל 93 . הפסיכומטרי והפיזיקה מעט נמוכים מסיבות שונות , אך אני מאמין שאני יכול לשפר אותם ---> מה שיעלה לי בעוד שנה . אני כרגע מבולבל ( לא יודע אם בצדק ) , אני מודע לעובדה שאני נמשך למדעי ההנדסה ( חשמל , מחשבים וכו ) ומדמח (שממנו אני חושש כי אין את המילה הנדסה לידו ) . אני חשבתי הרבה על איך להוציא את השאלה הזאת : אני פשוט לא יודע מה ללמוד ציוני הסכם שלי נמוכים (אני מעוניין ללמוד באוניברסיטת ב"ש ) ומעבר לזה אני לא יודע לאיזה פקלוטה ללכת . אני יודע שבצבא הייתי ביחידה טכנולוגית שמונה חודשים , שלאחריהם נשבר לי ועברתי לקרבי ( הנדסה) , כשה…

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. אשמח לעצה מבעלי ניסיון על מלון/צימר/דירת נופש באיזור זיכרון יעקב לזוג+3 ללילה אחד ביום ו' הקרוב. לא צריך פאר או הגזמות אבל משהו איכותי ומושקע במקום שאפשר לצאת ממנו בערב עם הילדות ברגל למסעדה ו/או טיול קטן. אפשרי גם בסביבה הקרובה (נאמר טווח יקנעם-חוף-דור) אבל שלא יהיה חור ושיהיה ברמה. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מנסה להבין ולא מצליח.. מבין שזה קשור לטישטוש ... תיסתכלו באמצע התמונה כמה שניות והיא תעלם.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים