עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מאחר והחדר שלי עבר רענון קטן, החלטתי להוריד את התמונות הישנות ולהחליפן בפוסטרים מגניבים. השאלה שלי היא איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך עם מתיחה על עץ או משהו בסגנון?

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  2. תיסתכלו על השלט ברקע http://www.uploadgeek.com/share-E6BC_4AAA5431.html

• 50 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by koko0,

חח אני מרגיש מטומטם לכתוב שאלה כזאת... יש לי נעלי סאקוני די חדשות שכבר הספקתי לעבור איתם לא קצת...והרשת שלהם [הבד הדק מבחוץ ]כבר כמעט שחור... איך מנקים דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  4. אוקיי אז בשעה טובה אני התחלתי את שנת הלימודים הראשונה שלי בתיכון, כיתה י' , האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ לי על איך להתמודד אם הלחץ של 5 יח"ל של מחשבים מתמטיקה פיזיקה ואנגלית ? אני רוצה להיות מוכן לזה נפשית ואם יש לכם עוד טיפים אז אשמח ;D

• 63 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני צריך המלצה למזגן נייד, בזאפ יש רק אחד, מישהו נתקל בכאלו בזמן האחרון?

6. זה מגניב לאללה , אתם חייבים לנסות את זה, תעצמו עיניים ותלחצו על פליי (אוזניות - חובה) : http://david-heron.me.uk/blog/2007/04/08/virtual-barbershop

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by roeesnir,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. חשבתי לקנות ב-eBay קיט להרכבה עצמית, ויש לי כמה שאלות (של מתחילים): מה זה אומר אם המנוע 24V 36V או 48V? הכוונה - איפה זה בא לידי ביטוי? במהירות? ובהמשך לשאלה הקודמת, מה ההבדל בין מנועים 250W 500W 700W או 1000W? איפה זה בא לידי ביטוי? ואם כבר - זה יעבור במכס? כשחשבתי על זה שוב ושוטטתי קצת בeBay ראיתי גם קיטים של מנועי בנזין. מה עדיף? מה יותר אמין? מה יותר חזק? האם יש בעיה חוקית עם זה, שתמנע ממני ליבא? בארץ המחירים מטורפים, והרבה הרבה יותר זול בeBay.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום שמתי לב שכשאני מחפש בגוגל משהו לא משנה מה מופיע לי בצד תוספות שלא היו לי..מצורפת תמונה..פעם היה לי דף ריק רק תוצאות ועכשיו יש תוספות זה אצל כולם משהו השתנה? http://img560.imageshack.us/i/94479694.jpg/ תודה

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

צה"ל - צבא ההגנה לישראל. ההקדמה לצה"ל בויקיפדיה: בדיון של "קבע או צבא אמריקה?" התפתח(חלקית באשמתי, אני מודה) דיון על המהות של צה"ל, הצורך שלו בחיילים או/ו משאבים וההבדלים הטמונים במעבר(אם יתרחש...) מצבא חובה לצבא קבע/שכיר(או "צבא רשות" :> ). לדיון הנוכחי אין בדיוק מסגרת סדורה והוא פשוט המשך של הדיון שהתפתח באשכול ההוא, שכפי שציין כבר DAN79 - אינו בדיוק רלוונטי - לא מכבד את פותח הדיון שהדיון "נגנב לו" ולא מכבד את הדיון החשוב הזה שמתרחש בין כתלי דיון ילדותי. קישור לעמוד האחרון של הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477830.msg4089101;topicseen#new enjoy![br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 20:23:45 אתה צודק, זו לחלוטין סתם אסופה של ציטוטים - הוא פשוט רצה "…

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  10. אני רוצה ללמוד לבד קורס טכנאי מחשבים ורק לגשת למבחן ב MATRIX...מישהו יודע מה המחיר של מבחן כזה שם?

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by הדוד משה,

פאק.

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by 00000,

משהו עם קצב יחסית אחיד שאני אוכל לרוץ איתו ושיהיה מהיר. עדיף עם פחות שילובים אינסטרומנטלים כמו פסנתר/כינור כי לפי דעתי הם גורעים ברוב הפעמים. תודה לעוזרים עריכה: משהו בסגנון: עדיף שלא יקח הרבה זמן להגיע לקצב...

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135719,00.html בשבוע הבא: איך לבחור את הקונדום המתאים לכם. STAY TUNED.

• 78 תגובות
    • 4k צפיות
  14. רישום דרך הלינק (אתם מקבלים 10$ ואני מקבל 10$ בתור ה-Referrer, אם תירשמו לא דרך הלינק בכל מקרה תקבלו 10$ אבל אשמח אם תירשמו דרכי ) https://www.vitacostrewards.com/URHPw0d חנות ממש מצוינת, הזמנתי משם כבר 6-7 פעמים, תמיד מגיע בזמן ואם יש בעיות יש עם מי לדבר(פעם אחת קרה לי שקיבלתי ויטמינים שמגיעים בצנצנת זכוכית והיא הייתה שבורה-צילמתי ושלחתי להם וקיבלתי זיכוי מלא) אבקת חלבון 2.3 ק"ג של החברות הגדולות(Optimum/Dymatize/Matrix וכו') יוצא 280 שקלים כולל משלוח עם הקופון של ה-10$ שאתם מקבלים ברישום תהנו

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

טוב, אז אחרי תקופה ארוכה של *מחפש שם חדש* באייסיקיו, החלטתי להיקרא על שמו של ידיד ותיק, מילפורד קיוביקל מפרק #3 של Salad Fingers.... Milford Cubicle חשבתי ללכת על ראשי התיבות (M.C), אבל זה gay מדיי ולא יהיה מובן.. דעתכם ? [/spam]

• 41 תגובות
    • 4k צפיות
  16. אני שוקל לשדרג את רוחב הפס שלי ולהתקשר לכל ספק ולשתי התשתיות שנשמע לי כמשימה לא קלה. כרגע אני משלם 50 ש"ח לבזק ועוד 50 ש"ח לבזק בינלאומי תמורת 2.5 מגה. כמה אתם משלמים? יש למישהו מושג מה המחיר של ה 4 מגה בבזק במבצע של ה Asus Eee בנוסף ל 40 שקל החודשיים של המחשב? עריכה: נא לא להיות שקרנים.

• 45 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by GanJaval,

אני ממש מבואס ... הלכתי היום לרופא משפחחה כי היה לי שיעול וקצת כאב לי הגרון .. אז הכל טוב ויפה הוא בודק אותי והכל .. ופתאום הוא אומר לי שאני צריך לעשות בדיקות (דם ושתן) כי יש אצלי חשש לסכרת הוא הבחין זאת בכך שהוא ראה שהפה שלי יבש ... אני קצת התענינתי בנושא וראיתי שהסימנים הם תחושה של צימאון ואת זה יש לי כל הזמן אני צמא בזמן האחרון וגם אם אני שותה והכל נישאר לי הפה יבש אחריי זה גם היה תחושת חולשה אני גם חש לפעמים חולשה וגם היה שבא לך להשתין יותר מידי וזה גם בזמן אחרון אני משתין בלי הפסקה .. כל זה יכול להיות בגלל הקולה שאני שותה (2-3 בקבוקים ביום) כי חוץ מקולה אני לא שותה כלום ..... בקיצור אני מבאוס רצח ! מי שמבין בזה קצת ויש לו חדשות טובות או רעות שיגיד לי בבקשה וגם א…

• 67 תגובות
    • 4k צפיות
  18. למה תמיד חייבים לעוות את שמות הסרטים? מי זה האידיוט הזה, שהחליט שהשם שהוא בחר יותר טוב מהשם שיוצרי הסרט בחרו?

19. Started by xTz,

קניתי שקית במבה, איך שפתחתי אותה הרגשתי שהיא קצת יבשה מדי, ישר אמרתי משהו מוזר פה. הסתכלתי על תאריך התפוגה, מסתבר שלפני שבועיים הוא נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה היא שקניתי את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלי, אני מכיר את המוכר (לא ממש אישית, אבל בכל זאת אני והוא פה 10 שנים ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לי לתבוע אותו. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או לחברה שמייצרת? אם זה הולך לחברה יש סיכוי טוב שאתבע אותם. מה אתם אומרים? מה כדאי לעשות?

• 37 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by alex.turovsky,

טוב, נגמר שבוע העבודה, זמן לשטוף את העיניים בקצת יופי נשי. נדיר ויפה כאחד (להיזהר עם התגובות, לא לרשום את הדבר הראשון שעולה בראש, לרשום את הדבר השני לאחר מחשבה תחילה) : http://www.youtube.com/watch?v=GG1dxJQjMbM

• 46 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by iveco,

תקנו אותי אם אני טועה , לסלקום TV אין תשתית משלהם צריך או בזק או HOT משמע כל השידורים אינטרנט עוברים דרך תשתית שלא קשורה אליהם רק מחברים את המכשיר שלהם שיש בו TV אינטרנט טלפוניה עידן 2000 וכו' לראוטר של בזק / HOT אז למה לעזעזל שמעתי שהטכנאים שלהם ( סלקום ) עושים השחלות בקיר ? מה הקשר ? כולה חיבור לראוטר בזק או הוט / עידן 2000 לשים מכשיר ואנטנה לא ? מה הם קשורים לכל הקידוחים בקיר ? תודה , מחכה לתשובה מפורטת .

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by Googleness,

לאחרונה גוגל מזייפים אצלי עם כל מיני יציאות בכל מקרה... * תחליף יו טיוב מוצלח מישהו מכיר? אחרי חיפוש ברשת מצאתי את http://www.dailymotion.com/ שממה שהבנתי הוא בלי הגבלות כלשהן ואפילו מאפשר להעלות יותר סוגי סרטים מאשר יו טיוב. מישהו מכיר? * תיבת מייל > ג'ימייל עם העיצוב מחדש והאונס פרסומות \ צ'אט \ גוגל+ מתחילה להעיק מישהו מכיר שירות מייל מוצלח וחינמי בתור תחליף? * אגב מנועי חיפוש נראה לי שב10 שנים האחרונות אני משתמש קבוע רק בגוגל מישהו משתמש במנועי חיפוש אחרים? תודה

23. אני רוצה מחר ללכת עם הבני דודים שלי לפארק מים כלשהו באיזור המרכז, בנתיים חשבנו על שפיים, מימדיון או ימית 2000... על מה אתם הייתם הכי ממליצים? יש פארק מים אחר שאני לא מכיר אולי שהייתם אומרים שיהיה יותר מהנה ללכת אליו? עדיף שיהיו כמה שיותר מגלשות מים "מפחידות"

24. אני לא מאמין שאני לא מצליח למצוא את המנגינה של הסרט. אני לא רוצה להוריד אותה אבל לפחות לשמוע אותה. תודה למי שיעזור לי.

• 2 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.