עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני צריך המלצה למזגן נייד, בזאפ יש רק אחד, מישהו נתקל בכאלו בזמן האחרון?

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. מושב.

• 89 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by R0ck,

אילמים יכולים לעשות גרפסים? ואולי לדבר עם גרפסים? יש שירותי נשים בבר של הומואים? אם קוראים למריו ולואיגי האחים מריו, זה אומר שלאחד קוראים "לואיגי מריו" ולשני "מריו מריו"? למה דמויות מצוירות שלא לובשות אף פעם בגדים (באגס באני למשל), שמות מגבת כשהן יוצאות ממקלחת? למה מכבסים מגבות רחצה? אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו משתמשים בהן... מי הראשון שהסתכל על פרה, והחליט שהוא הולך לשתות את מה שיוצא מהדברים שבין הרגליים שלה? אם יש שגיאת כתיב במילון - מישהו אי פעם יידע מזה? אם אתה מצפה לבלתי צפוי - זה אומר שעכשיו הבלתי צפוי הוא צפוי? למה גלידת וניל לבנה, ותמצית וניל חומה? למה לוחצים על הכפתורים בשלט חזק יותר כשהסוללות חלשות? מנסים לסחוט טיפות אחרונות של חשמל? אי פעם דמיינתם עולם בלי מצבים ה…

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by tulicooli,

אני נפקד מאתמול מהצבא. אני במודיעין שדה , הייתי אמור ליהיות בפלוגה מסוימת ושלחו אותי לפלוגה אחרת. עכשיו הפלוגה הזאת יש בה אנשים שאני לא יכול ליהיות איתם שם אם אני יהיה איתם אני פשוט יפוצץ אותם בסוף אני רואה אותם אני מקבל שבזה אלה אנשים שהיו איתי בהכשרה וכל הצהובים הכבדים שם. לא מתחבר אליהם בכלל לא בשיחות שלהם לא בצחוקים שלהם ולא ברעל שלהם. שמעתי את זה שאני מיועד ללכת לשם קיבלתי חום! המוטיבציה שלי ירדה מ100 ל0 נהייתי בשבזה מטורפת שאפילו בהכשרה לא הייתה לי. ובבוקר פשוט הלכתי. מה הסכוי שאני יקבל מה שאני רוצה או לפחות לא ליהיות שם? מתי זה נחשב כבר לעריקות? כמה זמן אני ישב בכלא? מה הסכוי שישלחו אותי לג'וב? מה הם אמורים לעשות מבחינת זה שאני נפקד? ומה קורה אם מבחינה רפואית אני ל…

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by Rammler1983,

בתנור? מחבת? על האש? היום נסיתי משהו חדש 3 דקות כל צד במחבת ואז 15 דקות בתנור יצא טעים

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by R0ck,

סתם היה לי משעמם... [attachment deleted by admin]

• 49 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by infrequent,

הי, לא ידעתי אם לפתוח פה או בפורום צרכנות אבל נראה לי זה יותר רלוונטי לפה הנושא. אני מחפש מידע איפה כדאי לי לקנות משקולות הכי זול כרגע. את המוט והטבעות הנוכחיות (מצורף תמונה בקובץ) קניתי במגה-ספורט. אני מעוניין להוסיף עוד 2 טבעות של 5 קילוגרם. אשמח להמלצות איפה הכי כדאיי לקנות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  8. Started by R0ck,

יאללה, מי קונה איתי?

• 53 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. יש לי עיוורון צבעים חלקי (קשה להבדיל בין צבעי אדום\ירוק\כתום) וכתוצאה מכך הפרופיל שלי 82. הקב"א לדעתי גבוה, הלך לי ממש טוב במבחנים, ובראיון. יש סיכוי לוועדת חריגים ? או שהפרופיל ישר פוסל אותי ? תודה :-)

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. ראו בסירטון :

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by תחמן מתימן,

רוסיות POWNZ

12. Started by rikus,

4 הפיראטים קטועי הרגל- הנרי, ג'ין, ז'אן ודיאגו איבדו את רגליהן מעץ בעת קטטת באר, ונותרו רק עם אחת. עליהם להגיע לנמל לפני שהספינה מפליגה תוך 8.5 ימים. הנרי מצליח להגיע לנמל בחצי יום. דיאגו ביום אחד ג'ין ב2.5 ימים וז'אן ב-5 ימים. כמובן שרק זוג יכול ללכת עם רגל מעץ אחת, מכיוון שאחד הולך והשני נשען, לכן לדוגמא אם דיאגו הולך ג'ין לוקח להם 2.5 יום. איזה זוגות ילכו ראשונים (יש סה"כ 3 נגלות) כדי שיספיקו להגיע בזמן לספינה?

• 43 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. אני לא מאמין שאני לא מצליח למצוא את המנגינה של הסרט. אני לא רוצה להוריד אותה אבל לפחות לשמוע אותה. תודה למי שיעזור לי.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=4L7bSLYC_hY הייתי ככה

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. הי.. הרבה זמן לא התעסקתי במחירים של הסלולארי.. לדקה ולSMS.. התקשרתי לאורנג' לראות מה קורה.. נתנו לי 49 אגורות לדקה ו SMS ב64. מישהו פה יכול לתת קצת מידע מה אפשר להוציא מהם (בלי חבילות)... לדקה ולSMS? או בכלל מה סביר בימינו? (באופן כללי, לא רק אורנג'). לא דיברתי איתם שנים... תודה!

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by The Grey Matter,

תנחשו מי חוזר? ..... הוא אמר i'll be back והוא חוזר למסכים ביולי 2003... עדיין אתם לא יודעים על מה אני מדבר? Terminator returns in T3 תצפו להרבה :AR15:

• 44 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. תגידו ספאם תגידו לא.. אבל תעזרו עם השם לא עולה לי כלום!

• 90 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by Sargon,

תמיד למדו אותנו כשהיינו קטנים איך לחצות את הכביש אבל נראה לי שבתור מבוגרים שכחנו. הבעיה היא בעיקר בכבישים עם שני כיוונים שאין מעבר חציה קרוב(בלי רמזור גם ככה המעבר חציה לא שווה כלום). אני רואה אנשים חוצים מתוך הנחה שהמכוניות הנוסעות לא ידרסו אותם. ההנחה הזו היא בדרך כלל נכונה אבל לא הייתי מסתמך על טוב לבם של הנהגים. הרבה מהאנשים מוציאים את האגרסיות שלהם על הכביש וכבר ראיתי אנשים עושים דברים מסוכנים מאוד בכביש שאם במקרה היה עובר שם הולך רגל אז היה הולך עליו. כשאני חוצה את הכביש אני נוטה לחכות שבאמת אני מכוניות קרובות משני הכיוונים. הרבה פעמים זה גורם לי לחכות יחסית הרבה זמן עד שאני חוצה את הכביש בעוד רוב הולכי הרגל פשוט חותכים באלכסון בין אם יש מכוניות ובין אם אין. הבעיה ה…

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. בוקר טוב, המקרה בקצרה: אני יליד 1991. התחלתי לעבוד במקום עבודה מסוים באמצע יוני 2013. לקראת חצי שנת עבודה המעסיק התחיל לדבר על קרן פנסיה. ליתר דיוק, על ביטוח מנהלים. הפגישה עם סוכן הביטוח הייתה רק בינואר של 2014 ככה שכבר אז כל תנאי שהיה תקף ל 2013 וקודם לכן כבר לא היה קיים. [*]אחרי סיום העסקתי שם סמוך לתחילת שנת 2014, לא עבדתי כחצי שנה. [*]במקום העבודה הנוכחי התחלתי לעבוד באמצע אוגוסט 2014 וכששם ביקשו ממני את פרטי קרן הפנסיה הקיימת (שחשבתי שיש לי) כדי להתחיל להפריש כבר מתחילת ההעסקה, התברר שלא קיימת כזאת - כן, לא פתחו לי קרן פנסיה! [*]כידוע, בכל שנה שעוברת התנאים לפותחים קרן פנסיה חדשה הולכים ומדרדרים ומאז שהייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה ועד היום עברו שנתיים (קלנדריות)…

20. Started by MOFRA,

השירשור הזה מוקדש ל By Weird Al Yankovic אני יתחיל משיתוף קבצים http://www.youtube.com/watch?v=Yz-grdpKVqg בתור עתודאי בטכניון אני מאוד מזדהה עם השיר הבא http://www.youtube.com/watch?v=-xEzGIuY7kw והשיר האהוב עלי שלו אמיש פרדייס http://www.youtube.com/watch?v=Ouov5OckT_w

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by yoavbd123,

היי, סתם רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מתקדמת הפריסה של ה NGN של בזק. לפי הרושם שלי הפריסה דיי איטית, אבל אולי אני טועה. בעיר שלי, רמת השרון, כבר התחילה פריסה לפני הרבה זמן, משהו כמו שנה אני חושב, ועדיין אין אצלי NGN. מישהו יודע האם הפריסה מהירה מתי אמורים לסיים לפרוס את התשתית ? משהו ? אולי אתקשר לבזק לשאול אותם מתי התשתית אמורה להגיע אלי. יש מספר ספציפי ל NGN או שסתם להתקשר לבזק ? בכל מקרה אם מישהו יודע משהו, אשמח למידע סתם מתוך עניין... תודה

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by J0n1,

נהוג להביא למורה מתנה אחרי שעוברים טסט. בד"כ מביאים יין, אבל אני זוכר שמישהו הביא לו איזה משקה ואז הוא זרק שהוא שותה רק וודקה. אז חשבתי להביא לו איזה בקבוק טוב של וודקה (הבנתי שיש רוסקי או כל מיני וודקות טובות) אבל השאלה אם וודקה זה לא טיפשי מדי, כי אחרי הכל הוא לא ערס בן 17. יש לכם רעיון? איזה וודקות קלאסיות טובות יש?

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. שלום. אני מלצר שעובד במסעדה ששיטת התשלום היא באופן הבא: המעסיק שלי מתחייב שתהייה לי הכנסה (מינימלית) של 22 ש"ח לשעה. במידה ועבדתי שעה אחת ובמהלך השעה הזו קיבלתי טיפים בסך 22 ש"ח, המעסיק שלי לא משלם לי, בטענה שקיבלתי את שכרי לשעת עבודה זו (מהטיפים). אם קיבלתי יותר מ 22 ש"ח היתרה שלי. אם במהלך שעת העבודה צברתי טיפים של 10 ש"ח, המעסיק יוסיף לי עוד 12 ש"ח מכיסו (במקום לשלם לי 22 ש"ח מכיסו ללא התחשובות בסכום הטיפים שצברתי). עד כמה שאני יודע שיטת התשלום הזו אסורה ע"פ חוק במדינת ישראל. המעסיק שלי דואג לכסות את עצמו בכך שהוא לוקח ממני בכל יום את שכר הבסיס שלי מהטיפים ומחזיר לי את זה בסוף החודש. כדי שלא תהייה לו בעייה עם מס הכנסה וכו'. (בהרחבה: אם אני אקח בכל יום את שכר הבסיס שלי…

• 62 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by smack,

היי לכולם מישהו מכיר אתר שמראה בצורה מסודרת את כל האקודים לפסנתר(בצורת סימון נקודות על הקלידים),ושיהיה אפשר להדפיס את זה משם??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים