כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
טוף.. יש לי (פתאום) 900 שקל להוציא על משקפי שמש חדשות (הקודמות נשברו אחרי שנתיים וחצי של שימוש מטורף..) הסיפור הוא שאני לפני צבא ואני רוצה משקפיים טובות שישארו איתי (לא לדאוג הם לא ישברו.. אני במודיעין) השאלה שלי איזה מהדגמים האלה נראה לכם טוב יותר?? לא חייבים להתייחס לצבע (אבל אפשר.. אני עדיין מתלבט בין כחול לפלסמה - הכתום) ולא להגיד לי תמדוד ותחליט אחרת לא הייתי שואל.. אני בודק מה לכם נראה יותר טוב... OAKLEY Splice OAKLEY Half wire XL OAKLEY Half jacket OAKLEY Valve OAKLEY Plate
-
- 46 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אוסקר החייזר הורוד הזה בתוכנית אומר מיציקיפ ( עם פ' ) או מיציקיט ( עם ט' )? זו שאלה חשובה ויש לקחת אותה ברצינות ולענות... אני וחבר שלי מתווכחים על זה מלא זמן....
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה אומרים לכל מי שלא התגייס / השתחרר / יצא / נפל מהצבא? תעשה לפחות שירות לאומי. אף פעם לא חקרתי את זה לעומק. תעשה שירות לאומי אני יודע שזה אומר תתנדב איפשהו, לא משנה איפה, העיקר תתנדב 3 שנים במקום שירות צבאי. אבל אם בן אדם לא יודע איפה להתנדב? או גר בחור , יש שם רק מדא - לא בא לי. מכבי אש - לא בא לי. משטרה - כנ"ל. איפה עוד יש? או שאפשר לעשות גם מחוץ לעיר [רק מי ישלם נסיעות?] והאם זה חוקי? ובכלל, לפי ניסיון שלכם, חברים שעשו שירות לאומי, אולי תמליצו איפה אפשר לעשות? או כל אחד יזרוק מקום יהיה פה מאגר ויהיה אפשר לבחור. ובכלל מה הזכויות של אחד שעושה שירות לחייל, מה ההבדלים? אין מדים אין משכורת חודשית אין חוגר אין מפקד מה עוד?
-
- 37 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הייתי בחו"ל וראיתי שיש למכירה חופשית כדורים בשם party smart על הקופסה רשום לקחת כדור לפני המשקה הראשון מישהו שמע ?
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, האם האתר בטוח לרכישות של מוצרי מחשב מארה"ב ושליחתם לארץ ? מישהו עבד איתם בעבר ויכול להמליץ ? אני רוצה להזמין מקרן ב-1000 $ ומעולם לא השתמשתתי בשירות הזה....
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לפני מה שהבנתי Feigling "זה לנשים" ,זה די קליל יש לזה טעם טוב ,הוא בערך 20% , אבל תופסים ממנו ראש? ואשמח לשמוע עוד הצעות למשהו שלא וודקה והוא קצת עדין יותר יחסית בטעם שלו ויתאים לנשים גם. צריך משהו לחברה שבה נשים לא אוהבות וודקה אבל רוצות לתפוס ראש.. תודה.
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בחדר כושר היה מין מתקן ששמים את שני המרפקים בכל צד ועולים ויורדים.. וזה עבד על שרירים בבטן תחתונה.. לעומת בטן עליונה שזה כפיפות רגילות.. בבית.. איך אפשר לעבוד על בטן תחתונה..? כי הרי אי אפשר אפילו לדמות את המתקן הזה.. יש שיטה אחרת? ואגב.. מתח והרמת משקולות רגיל.. שניהם עובדים על השריר ביד.. אותו שריר כאילו?
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
טוב, אז אחרי תקופה ארוכה של *מחפש שם חדש* באייסיקיו, החלטתי להיקרא על שמו של ידיד ותיק, מילפורד קיוביקל מפרק #3 של Salad Fingers.... Milford Cubicle חשבתי ללכת על ראשי התיבות (M.C), אבל זה gay מדיי ולא יהיה מובן.. דעתכם ? [/spam]
-
- 41 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אנשים תעזרו לי!!! אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות. אני רוצה לעשות משהו אחרי התיכון ( ואני עוד לפני צבא, אני מסיים השנה יב' ואז נשאר לי עוד איזה שנה עד לגיוס ) שיתרום לי לעתיד בצורה הטובה ביותר ושיבטיח אותו בתחום המחשבים אבל אני לא יודע לאן ללכת. במקום אחד אומרים לי ללכת ליג' ולהמשיך אולי ליד' אבל במקום אחר אומרים לי ללכת לעתודה ( האמת אני לא חושב על זה כל כך, כי שמעתי שממש קשה להתקבל לשם ואתה צריך להיות מצטיין בלימודים וכל זה, ובוא נגיד שאני לא אחד מאותם מצטיינים, אני יותר בין הבינוניים למצטיינים באמצע). מישהו יכול אולי לספר לי על עוד אופציות שיש לי ללכת אליהן? ו/או תספרו מה אתם עשיתם ואולי כך אני אוכל להחליט? בבקשה אני ממש צריך את זה?< תודה לעוזרים.
-
- 43 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ניגשתי לאתר שלהם להזמין את הקינדל אחרי ששמעתי הרבה דברים טובים והבנתי שאין בעיה בשליחה שלו לארץ, אבל אני רואה שהתווסף לחשבון בצ'קאאוט בסוף גם משהו שנקרא Import Fees Deposit על סך של בערך $70 שנראה שלא היה קיים בעבר אצל מי שקנה מהם. לפי ההסבר באתר זה פיקדון שיוחזר אחרי שינוכה ממנו מסים, בגלל שאני מבין שצריך לשלם גם מע"מ ומכס אין לי בעיה שזה ירד מאותו פיקדון או שאני אשלם בנפרד ואקבל את הפיקדון בחזרה במלואו, אבל בכל זאת זה יותר מחצי המחיר של המכשיר אז אני קצת חושש שמשהו ישתבש. מישהו רכש לאחרונה קינדל עם התוספת הזאת, ויכול להרגיע ולהעיד שבאמת מחזירים את הפיקדון ושאין כאן גביה כפולה או איזה משהו בעייתי? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
-
-
תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז בשעה טובה אני התחלתי את שנת הלימודים הראשונה שלי בתיכון, כיתה י' , האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ לי על איך להתמודד אם הלחץ של 5 יח"ל של מחשבים מתמטיקה פיזיקה ואנגלית ? אני רוצה להיות מוכן לזה נפשית ואם יש לכם עוד טיפים אז אשמח ;D
-
- 63 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לפני 3 שנים טסתי עם המחשב הנייח שלי ועם מסך 17 אינץ LCD לארגנטינה, הכל עבר בשלום המחשב והמסך היו בתא מעל הכיסא שלי במטוס. אבללל בטרמינל של ספרד זה היה ממש סיוט להיסחב עם המחשב עד השער של הטיסה לארגנטינה, חשבתי שאני עוד שניה נופחת את החיים שלי. יום שני הזה אני עוברת לגור ביוון לשנה מינימום, אני לא יכולה לחיות בלי מחשב, ובטוח שלא לקנות לפטופ, כי אין לי לא כסף ולא עצבים להתחיל לגבות 2 טרה של הארדיסקים. אני עובדת עם תוכנות 3D ועריכת וידאו וגרפיקה ובשביל זה בניתי לי מחשב חזק וטוב. יש לכם הצעות איך לטוס עם המחשב הנייח בלי בעיות????
-
- 48 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש פאבים מומלצים שלכם לדייט בת"א.. מקום לא מפוצץ מדי, מוזיקה לא חזקה מדי ומיינסטרים כזאת, שיהיה נחמד לשבת לשתות משהו ולדבר.. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אפשר לחרוג אפילו עד 1000 ש"ח במקרה שממש מומלץ. אני עורך וידאו ואני יושב שעות על גבי שעות על המחשב.ולפעמים כבר כואב לי אגב . אז במקום לשבת על הכסא של המטבח החלטתי להשקיע בכסא יקר. יש למשהו המלצה על כסא נוח ובריא לגב?
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מזה הדבר הזה בדיוק? זה משהו טוב? מישהו יכול להסביר לי קצת על זה..?
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
טוב, נגמר שבוע העבודה, זמן לשטוף את העיניים בקצת יופי נשי. נדיר ויפה כאחד (להיזהר עם התגובות, לא לרשום את הדבר הראשון שעולה בראש, לרשום את הדבר השני לאחר מחשבה תחילה) : http://www.youtube.com/watch?v=GG1dxJQjMbM
-
- 46 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
משחק פלאש נחמד וריאליסטי שמצאתי http://www.newgrounds.com/portal/view/476393
-
- 50 תגובות
- 4.1k צפיות
-