כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
אחותי מחפשת צלחת פטרי והיא אמרה שבארץ זה נורא יקר, גם במעבדות של פקולטה לכימיה ושות'. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה (5 בערך) צלחות? הן לא צריכות להיות מזכוכוית או משהו, הכי בסיסי... וכמובן, שיהיה להן אגר.
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. חשבתי לקנות ב-eBay קיט להרכבה עצמית, ויש לי כמה שאלות (של מתחילים): מה זה אומר אם המנוע 24V 36V או 48V? הכוונה - איפה זה בא לידי ביטוי? במהירות? ובהמשך לשאלה הקודמת, מה ההבדל בין מנועים 250W 500W 700W או 1000W? איפה זה בא לידי ביטוי? ואם כבר - זה יעבור במכס? כשחשבתי על זה שוב ושוטטתי קצת בeBay ראיתי גם קיטים של מנועי בנזין. מה עדיף? מה יותר אמין? מה יותר חזק? האם יש בעיה חוקית עם זה, שתמנע ממני ליבא? בארץ המחירים מטורפים, והרבה הרבה יותר זול בeBay.
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
-
אשמח לקבל הצעות למתכונים לתה מה לשים בפנים ואפילו באיזה תיאונים ( רושמים את זה ככה ? ) להישתמש
-
- 32 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לפעמים כשאני כותב Post כאן בפורומים, אז אם ה-post הוא מעל בערך 12-15 שורות, אז מתחיל לקרות משהו מאד לא נעים: כשכותבים את השורות האחרונות, ה-TextBox עושה כל הזמן Scroll למעלה לשורות הראשונות, על אף שהסמן עצמו, ממשיך להשאר למטה. ואז מאד קשה לראות מה אני כותב, כי זה מראה לי את תחילת התוכן של ה-TextBox, במקום את סוף התוכן - ששם אני נמצא ושם אני כותב. האם הבעיה הזו קורית לעוד אנשים כאן? או לכולם? ואיך פותרים את זה? אני עובד עם Windows XP Professional, ו-IE8..
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
-
-
איזה עוד אתרים כאלה קיימים באותה רמה או אפילו יותר טובים?
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי תקופה ארוכה של *מחפש שם חדש* באייסיקיו, החלטתי להיקרא על שמו של ידיד ותיק, מילפורד קיוביקל מפרק #3 של Salad Fingers.... Milford Cubicle חשבתי ללכת על ראשי התיבות (M.C), אבל זה gay מדיי ולא יהיה מובן.. דעתכם ? [/spam]
-
- 41 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, כפי שסיפרתי בעבר, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב או הנדסת תוכנה (האמת היא שאני עדיין לא מבין מה ההבדל). כמובן שאני רוצה ללמוד את זה לצורך תעסוקה ופרנסה, ולא למטרת הרחבת אופקים בתחום המחשבים. אבל הבנתי גם שאני רוצה להיות עצמאי, לא רוצה בוס, לא רוצהלהיות שכיר שמסתכל על השעון וסופר את הדקות עד שיוכל ללכת הביתה. אז השאלה שלי היא, האם אפשר להיות עצמאי בתור בוגר הנדסת תוכנה/מדעי המחשב? אשמח לשמוע על אפשרויות שונות שאפשר לעשות בתור עצמאי.
-
- 46 תגובות
- 4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה הקטע של mozilla שהם עולים ככה בגירסאות בצורה לא מבוקרת ?? רק לפני כמה חודשים אני זוכר שהתקנתי פיירפוקס 4 שהוא בדיוק יצא, ועכשיו אני רואה עדכון רישמי לגירסא 7.0.1 הגירסא הקודמת הייתה 6.0 6.0.1 6.0.2 ואז הגיע ה 7 .. הם ניראה לי השתגעו או משהו
-
- 41 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אוקיי אז בשעה טובה אני התחלתי את שנת הלימודים הראשונה שלי בתיכון, כיתה י' , האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ לי על איך להתמודד אם הלחץ של 5 יח"ל של מחשבים מתמטיקה פיזיקה ואנגלית ? אני רוצה להיות מוכן לזה נפשית ואם יש לכם עוד טיפים אז אשמח ;D
-
- 63 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
טוב, נגמר שבוע העבודה, זמן לשטוף את העיניים בקצת יופי נשי. נדיר ויפה כאחד (להיזהר עם התגובות, לא לרשום את הדבר הראשון שעולה בראש, לרשום את הדבר השני לאחר מחשבה תחילה) : http://www.youtube.com/watch?v=GG1dxJQjMbM
-
- 46 תגובות
- 4k צפיות
-
-
במקרה ראיתי מבצע דרך האינטרנט של 30% הנחה ככה שזה יוצא 18 ש"ח לגיליון . אז חשבתי ... גם ככה אני מבזבז מלא כסף סתם אז פחות לאפה אחת בחודש ויהיה לי לפחות משהו לקרוא בשרותים חוץ מהמטהר אוויר (אני כבר יודע שזה דליק ! ;D כאילו דהההה ) אז מה אתם אומרים ... שווה ? או ללכת על הלאפה ? (מה שיחזיר אותי לנקודת ההתחלה עם המטהר אוויר הנ"ל )
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אני רוצה מחר ללכת עם הבני דודים שלי לפארק מים כלשהו באיזור המרכז, בנתיים חשבנו על שפיים, מימדיון או ימית 2000... על מה אתם הייתם הכי ממליצים? יש פארק מים אחר שאני לא מכיר אולי שהייתם אומרים שיהיה יותר מהנה ללכת אליו? עדיף שיהיו כמה שיותר מגלשות מים "מפחידות"
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את רוחב הפס שלי ולהתקשר לכל ספק ולשתי התשתיות שנשמע לי כמשימה לא קלה. כרגע אני משלם 50 ש"ח לבזק ועוד 50 ש"ח לבזק בינלאומי תמורת 2.5 מגה. כמה אתם משלמים? יש למישהו מושג מה המחיר של ה 4 מגה בבזק במבצע של ה Asus Eee בנוסף ל 40 שקל החודשיים של המחשב? עריכה: נא לא להיות שקרנים.
-
- 45 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המצב שלי הוא כזה: אני בן יחיד, פרופיל 82 ללא סעיפים פוסלים וקב"א 52. התגייסתי באוק' 08, עברתי טירונות 02, בעיניי ממש קייטנה, קורס נהיגה בבה"ד 6, וכעת אני משרת בנ"מ בתור נהג תובלה. התנאים מצוינים: אחלה בסיס, מפקד - זהב, אחלה חבר'ה, פשוט, אין תלונות. הבעיה שלי שמאז הגיוס, נכנס לי ג'וק עצבני לראש שאני מעוניין בשירות קרבי, נוסח חי"ר. זה לא עוזב אותי - לא מספיק שאני מאוהב בבחורה שלא מוכנה להתחייבות מכל סוג שהוא, אני סובל מהנ"ל. במידה ואכן יעלה בידי להחתים את ההורים על הסכמה לשירות קרבי, איך אני עובר לחי"ר בתור לוחם? למי אני מגיש את הבקשה? יש אפשרות להבטיח למשל שאתקבל לחטיבת גולני / גבעתי? שמעתי שהביקוש לחטיבות האלו מאוד גדול, לכן, האם יש טעם לציין את הפרטים …
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-