כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, ראיתי כמה סירטונים שילד מציג על זמרים ומפורסמים. בדר"כ הוא יורד עליהם ברוב הסירטונים, רוב הקללות אכן נכונות. ולא רק זה, יש לו המון צופים! קודם כל... :lol: יש לראות מה הוא אמר על soulja boy. שימו לב מה הוא אומר בסוף חחחח, אני לא מבין איך יש לו אומץ לפתוח סירטונים ולהתחיל לקלל זמרים. - סולג'ה בוי - 50 centשימו לב שבתגובות צוחקים עליו והכל, תראו את הסירטון הזה: 50 cent ראה את הסירטון שהילד הקליט וצחק, 50 "קרא" לו לניו-יורק בשביל לפגוש אותו. וזאת התוצאה מה אתם אומרים חוץ מזה שהפרצוף שלו קצת מכוער? לא יודע אני דיי מחבב את הבחור, יש לו אומץ לדבר הרבה.
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אנשים.. קודם כל אני חדשה פה, הבנתי שאין פה הרבה בנות. קוראת סמויה בדרך כלל (סוף סוף אני יכולה לשאול משהו) הבנתי שבפורום הזה אפשר להעלות כל שאלה. בכל מקרה, לפני בערך 3 חודשים הפסקתי לעשן סיגריות, אני חייבת גם להחמיא לעצמי למה עישנתי 4 שנים והפסקתי ! כל הזמן הייתי לועסת מסטיק ושוכחת מסיגריות. כמובן שאני ממשיכה עם זה, אבל לפני כמה זמן אחד מהידידים שלי טוען שכבר הפכתי את ההתמכרות שלי מסיגריות להתמכרות למסטיקים. חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאני באמת כל הזמן עם מסטיק בפה.. זה נראה לכם מוזר ?? אפשר בכלל להתמכר למסטיק ?? מה ההתמכרויות שלכם ??
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי? תודה חברים. נ.ב הכוונה לבקבוק כמובן.
-
- 28 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
אני לא משתמש. היה מותקן אצלי תקופה ארוכה אבל כל פעם שעשיתי סריקה, לא היה כלום אז מחקתי. מה איתכם?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיכום הגעתי לתפקיד הניהול כאן בתקופה מעניינת. העברנו יחד כמה ארועים כגון הישרדות בחודשיים של החופש הגדול, הבסת הפלישה של יצורי FXP, מלחמה ברוח FXP שדבקה פה בכמה חבר'ה ש(חזרו מאז למוטב או שעדיין מתאמנים לשם כך במקומות אחרים לשם שלחנו אותם), צחוקים, שטויות והרבה הנאה. השקעתי שעות דיבור בפרטי עם גולשים רבים, נתתי תשובות למאות שאלות ותרמתי המון שעות מהזמן הפנוי ומשעות ההפסקה בעבודה רק בשביל להוכיח לגולשים שיש שינוי גישה כולל, נוכחות ניהולית וסמכות מקצועית לענות לרוב השאלות בנושאים טכניים וכלליים כאחד. הפרטי שלי נכון להיות מלא ב1,120 הודעות של התכתבויות אתכם, ביניהן הודעות תמיכה, זימה ( ) וצחוקים עם הרבה חבר'ה טובים. עקב חילוקי דעות מקצועיים אני מעביר את המקל לידידי Ben…
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון זה מתחיל לעלות לי על העצבים, פתאום ב4 בבוקר אני מקבל SMS "התחזית האסטרולוגית שלך..." או "הטיפ שלך להיום" וכל מיני חרטות כאלה. יש מצב שלחלקם באמת נרשמתי באינטרנט אבל כששולחים לי את זה לא מוצג מספר של השולח, או שמוצג מספר מוזר כזה שאין מה לעשות איתו. איך אפשר לבטל את העינוי הזה? ולגבי "שירותים" שלא נרשמתי אליהם, אני לא ממש עוקב, אבל לא יצא חוק כזה נגד דואר זבל שכלול בו גם הודעות SMS?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סיימתי יב'. אני כנראה מתגייס במרץ לכן הדבר הטוב ביותר שמצאתי לי לעשות בתקופה הזו (חוץ מעבודה) זה פסיכומטרי והבנתי שהקורסים זה אוסף של כלום ושום דבר...הכל תלוי בכמה יושבים על התחת ולכן החלטתי ללמוד לבד. אשמח להמלצות על אתרים ללמידה דרך האינטרנט. בנוסף איך הספרים של פסיכו ? http://psycho.co.il/shop/itemdetails.aspx?itemId=10 אגב החלטתי לגשת במועד פברואר משום שאני רוצה שיהיה לי הרבה זמן לחרוש על מנת להוציא ציון גבוה במכה ראשונה.
-
- 28 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כן, כן, אני יודע הסיכוי שלי לזכות שווה בערך לסיכוי שאני אצליח לז**ן, אבל אני משתתף בכל מקרה. נמאס לי להתבשל ברכב בלי מזגן ולנוכח מצבי הכלכלי בתור סטודנט שדרוג רכב לא באה בחשבון. לכן החלטתי להשקיע כל יום 30 ש"ח בקניית ארוחה במקדונלס. פתחתי תיקייה לצורך שמירת קבלות ואני מוכן להתאכזב. בכל מקרה, יש משהו שלא הבנתי ואף עובד במקדונלס לא הצליח להסביר. באתר של מקדונלס כתוב: כל קניית ארוחה מקנה מספר מזל המזכה בהשתתפות הגרלה אחת. http://www.teleclal.com/mcd2010/main.aspx נגיד יש ברשותי 8 קבלות (דרך אגב במקדונלס מבקשים שם למערכת. כנראה כדי למנוע מאנשים לאסוף קבלות בפחי אשפה. לעזאזל. חכמים) וכמובן 8 מספרי מזל. אני מזין את מספרי המזל למערכת ונכנס להגרלה. 8 מספרי מזל מאפשרים לי להשתתף ב…
-
- 28 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
סחבק הביא לנו כאן קליפ מדהים של לא אחר מאשר Sykes, אחת מהדמויות במשחק Crysis שמפגין ביצועי ברייק דאנס מרהיבים
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הגרוע מכל קרה ודווקא ביום של הנסיעה המשפחתית לתל-אביב נוצר חור בפגוש האחורי 3-5 ס''מ וגם הצבע התקלף מדובר בטויוטה קורולה 2005 חוץ מזה אין נזקים חייב עצה מהירה איך לתקן את זה בנתיים הסתרתי את זה עם מדבקה של טסט אני פשוט מחכה למועד טוב לספר אני גר באזור נהריה ואין לי הרבה כסף למישהו יש מושג איפה אפשר לתקן את זה בלי לפרק את הפגוש או להחליף אותו ? הרכב בצבע כסף אם זה קשור
-
- 28 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין מחו"ל קיט קסנון (H4 6000K) והייתי רוצה עזרה איפה אפשר או מומלץ להזמין? ראיתי ביוטיוב עד כמה קל להתקין דבר כזה ואמרתי שאני חייב לנסות.. המחירים בארץ יקרים סתם, ראיתי בEBAY שמוכרים ב50-80$ הבעיה שלא נראלי שהם שולחים לארץ (או לא הבנתי איך כן) בחלק מהקיטים ראיתי שהם מגיעים עם ריפלקטור שחותך את האור ואני מעדיף כזה בשביל לא לסנוור.. אה וכמובן שיהיה אור חלש וחזק.. אני מוכן להשקיע עד 100$ אם מישהו קנה או הזמין אשמח לחוות דעת ועזרה תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ערב טוב חברי הפורום, צריך את עזרתכם להבין משהו... אחי הקטן עובד בחברת השמירה(G4S) והוא עבד לילה של העברת השעון ויצאה לו 9 שעות במקום 8 , המעסיק אמר לו שלא משלמים לו על השעה הזאת כי כביכול בקיץ משלמים על שמונה במקום 7 האם זה הגיוני או שסתם עובדים עליו? כמו כן הוא מנסה לחסוך והתנדב לעבוד ביום כיפור שזה 20+ שעות ואמרו לו שזה רק 150% לכל שעה ואני יודע שבכל עבודה אחרת זה 200+ האם זה אפשרי ? או שהמעסיק מחליט?
-
- 28 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש בשעון אבל לא סתם שעון רגיל אני לא סגור עדיין עם על דיגיטלי או מחוגים, אבל אני אשמח לשמוע הצעות משני העולמות. אני מחפש שעות שיהיה יפה נוח לא כבד ושיהיה בו איזה תחונות מיוחדות מגניבות TNX
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאלה קצת הזויה אבל מעניין לדעת כמה (בערך) אוברקלוקרים יש בארץ? אני מתכוון לאנשים שבאמת יודעים קצת יותר מהמשתמש הממוצע. מישהו יודע להגיד כמה אנשים היו בתחרות ה OC האחרונה? תודה
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://ai-contest.com/index.php יש משחק כזה שנקרא Galcon -- מטרת המשחק הוא לכבוש את כל הפלנטות של האיוב על ידי שליחת ספינות. ספינות בפלנטות מתרבות כל תור, בנוסף ככל שהפלנטה שלך גדולה ככה היא מייצרת יותר ספינות להתקפה. דרך אגב, במשחק אפשר לשחק פה -- http://www.galcon.com/flash אז איך זה קשור בעצם לצ'אלנג' ? אז זהו, מטרה שלך היא לכתוב בוט שיתחרה מול בוטים אחרים של שחקנים מכל העולם, וכמובן יש דירוג -- http://ai-contest.com/rankings.php מה צריך כדי לשחק? כדי לשחק צריך להירשם http://ai-contest.com/register.php ולהוריד starter-pack שזה בעצם אוסף של classes & methods לשפה שאתה רוצה לכתוב בוט. בנתיים יש starter-pack לשפות הבאות: Perl ,C++, Java, Python, C#, Haskell, Li…
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
זה פורום כללי אז אני מניח שמותר לפתוח נושא כזה. בכול אופן לא מזמן לפני כחצי שנה פגשתי מישהיא שהכרתי מהצבא,ראית אותה פנים מול פנים היא השתחררה לפני ולפתע נפגשנו.אקיצר היה רגע שבו רציתי לפנות אליה,אך היא הפנה את העורף שלה-הבנתי את הרמז שהיא לא רוצה לדבר אז הלכתי.אקציר לאחר כחצי שנה אני פוגש בה באחת ההופעות,הקטע המצחיק הוא שהיא פונה אלי,(אפילו לא ראית אותה).עכשיו אני בקונפליקט עכשיו,אני מכיר אותה מהצבא,אהבתי אותה מהרגע הראשון,אבל היא תמיד הסתובבה עם ערסים ולא מהחברה שלי,אקיצר יצאתי די חננה בזמנו ,ואני מפחד שהתדמית הזאת תדבק בי ותמנע ממני ליצור קשר עמוק יותר איתה. בזמנו פירשת את התעלמות שלה כ"אני לא שמה עליך" ועכשיו פתאום היא יוצרת קשר או שסתם אומרת שלום. בכלל להתחיל עם בחו…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=471713 קצת גוגל העלה את זה. חשבתי שזה יהיה שימושי לעוד אנשים פה. תבלו
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה עצוב, לכן אני לא אכתוב "יום פאי שמח" כאילו אני באמת מתכוון לזה : תהנו. אתם מוזמנים לפרסם תוצאות של סופר פאי ולגחך על לשמוח בשימחת החוגגים
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא שאני מורה או מהילדים החננות האלה שיושבים ורק לומדים אבל זה מעצבן קצת שחלק מהישראלים לא יודעים להבדלי בין אם לעם הנה ביקורת על תוכנה שפורסמה באיזה אתר ושימו לב לטעות http://img223.imageshack.us/my.php?image=13qd3.jpg אני רואה את זה מלא פעמים בכל מקום מה אתם חושבים על זה?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם אני צריך פשוט להוריד את הטורנט המוצע שם ולהוריד? ניסיתי ולא הצליח. אודה אם מישהו פה יסביר לי בקצרה. תודה, Ptyahoo.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמונה 1 - הסמל של הבונקר של הניצולים תמונה 2 - הסמל של הבונקר של הקבוצה השניה של הניצולים תמונה 3 - הסמל של הבונקר בו החזיקו את קלייר (זאת שהיתה בהריון) תמונה 4 - הסמל על הכריש שניסה לטרוף את סויר ברפסודה תמונה 5 - הסמלים על המונה זמן של המכונה אחרי שג'ון לא הספיק להכניס את הקוד בזמן תמונה 6 - הכי מעניינת, התמונה שהופיעה על הדלת הדף באולטרה סגול. בתמונה 6 רואים למטה שכתוב I AM HERE שמצביע לבונקר עם סמל של ברבור. בצד שמאל למעלה יש עוד בונקר עם סמל כמו הסמל של הבונקר שבו החזיקו את קלייר. עכשיו השאלה האמתית היא מה יש באמצע [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חתיכת טירוף כמעט מגה לGIF הקטן הזה הנה זה אחרי איחסון בimageshack
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה אמיתי,באמת יש סרט חדש שמבוסס על המשחק? : אם כן זה פשוט טעות ,אף אחד לא יבוא לראות סרט על מפלצות משחקים BigDick במאדים...... עריכה,אמת בהחלט: http://www.doommovie.com/
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שירים בז'אנר ^^^ יפים וכאלה מקפיצים גם. (ורוק -שקטים לא רוק כבד בכלל!!) למשל כמו Marion Raven - Break You The Click Five - Just the Girl Aerosmith - I Dont Want To Miss A Thing Sum 41 - In Too Deep אלו רק דוגמאות... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה הDVD שקניתם שהכי היה שווה את זה (גם DVDמוזיקה אם יש)? הסרט הכי טוב שיושב אצלי על המדף הוא ללא ספק "שיקאגו", חווית אודיו מעולה, לאוהבי הג'אז במיוחד. *רכישה- מהפועל ר.כ.ש- בכוונה של רכוש - מהסוג של לא גנוב.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-