כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
ענקית הרשתות החברתיות מבססת את מעמדה בחזית תשתיות הבינה המלאכותית עם התחייבות חסרת תקדים לרכישת כוח מחשוב בהיקף של שישה ג'יגה-וואט, מהלך הכולל מנגנון פיננסי ייחודי שיעניק לה בעלות של עשרה אחוזים מיצרנית השבבים ויאתגר את השליטה המוחלטת של אנבידיה בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם לאחר תקופה ארוכה בחו"ל חזרתי ואני צריך לקנות מחשב ראיתי כמה חנויות חדשות וישנות באינטרנט תגידו מה עם KSP השתפרו? מי זה נעה מחשבים נראה אתר טוב וזול? איך פנדה? תעזרו לי לחזור לעניינים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איך להוסיף לחתימה שלי (לא דווקא בפורום הזה) את הלחצן של skype me
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
1)במה אינטל עוסקת חוץ ממעבדים? 2)מה מטרות אינטל לעתיד? 3)מהו המבנה הארגוני שלה? 4)מי קובע את מטרות אינטל?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לומד בעתודה טכנולוגית שנה שניה (יד') האם אני פתור מתשלום דמי ביטוח לאומי? האם עתודה טכנולוגית נחשבת ל"הכשרה מקצועית"?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=k3O5uy-MBBk
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
שלום, סיפור קצר ומעצבן על מחשב שנקנה מסקאי פיסי. לפני כשנה קניתי להוריי (שגרים בצפון הרחוק) מחשב מסקאי פיסי (שילמתי גם על הרכבה ובדיקה במאמץ). שמח וטוב לב קיבלתי את המחשב והתחלתי להתקין עליו תוכנות. תוך יום יומיים גיליתי שיש למחשב בעיה והוא לא עולה כמו שצריך (פעם נדלק ופעם לא נדלק) :-\ מסרתי את המחשב לתיקון, וכעבור יום יומיים נמסר לי שכנראה יש חוסר תאימות בין הרכיבים והמליצו לי להחליף ללוח אם שווה ערך (GA-MA78G-DS2H). קצת מטורטר :-X חזרתי לחנות, לקחתי את המחשב והמשכתי בחיי. כעבור כחצי שנה קיבלתי טלפון מהוריי שהמחשב לא עולה . הפעם המחשב היה צריך לנדוד כ 200 ק"מ בחזרה לסקאי פיסי בכדי שהם יספרו שאחד הזכרונות פשוט קפץ ממקומו ולכן המחשב לא נדלק :s05: אבל שכנו גם מזה...…
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איזה כיף לגדל אחד כזה ייוו ;D (בנוסף נראה מי יצליח לזהות את שם השיר שבתמונה )
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Mainstream Reporting Strange Noises Heard Around The World - Jan 26, 2012 Strange sound coming from the sky Allen Texas ??
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה רכבים חייב איתוראן/פויינטר לרכב בשביל הביטוח? איך אני יכול לדעת? זה ממחיר מסויים/ נפח מנוע משהו?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
וגם מישהו קנה ABIT NF7 וקיבל REV 2.0 מPCH
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
ישנו אתר שנקרא 'סודות' (http://www.sodot.tv/Site/index.asp אם מישהו מעוניין). רשמית האתר הינו בנושאי "יהדות וקבלה", ואני לא ארחיב כאן על מטרותיו בפועל כפי שאני רואה אותן. בכל מקרה, לאתר הזה יש רשימת תפוצה. כתובת המייל שלי צורפה לרשימה זו ללא הסכמתי וללא שביקרתי בכלל באתר האמור. זה קרה עוד לפני התיקון לחוק - אבל גם לפי הנוסח הישן מדובר בהתנהלות לא חוקית. זו עבירה מס' (1). כאשר החוק נכנס לתוקף, כל אתר בעל רשימת תפוצה חוייב לבקש הסכמה 'פעילה' מצד הגולשים להמשיך ולקבל מיילים מהאתר. האתר הנ"ל נמנע מלעשות זאת, ובמקום זה נשאר הכיתוב הישן והטוב "אם דואר זה פגע בפרטיותך אנו מתנצלים. להסרה לחץ כאן". זו עבירה מס' (2). העניין הוא שגם ה"לחץ כאן" הזה לא עובד. לא מדובר לינק אוטומאטי המת…
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=370&AdCat=370 חח מה נסגר איתם? http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=368&AdCat=368 מי קונה איתי מחשב דרקון? נ.ב קרדיט על המציאה לdoscape מפורום אחר פשוט נשפכתי כשראיתי את זה.... חחחחההה!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה והמחירים שמה ממש שווים ועוד עם מתנות - חצובה עדשות ובלה בלה.... האם שווה לקנות? למוכר יש דירוג טוב מאוד, המחיר הוא חצי מחיר מבארץ, ואני יעשה משלוח כנראה למישהו בחו"ל, מה אתם אומרים? שווה?.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
אני מקווה קודם כל שזה הפורום המתאים... אם לא אז אני מתצטער. טוב אז כך. תמיד נגיד אני מסתכל בעיתון או בחוברת של הכרטיסי אשראי שמגיעים איזה פעם בחודש על המחשבים שיש שם ועל המפרט שלהם ואני תמיד נתקל באיזה משהו כתוב נגיד סתם דוגמא "כרטיס מסך GEFORCE 4 MX440 64 MB DDR (לא משולב)" עכשיו מה זה הלא משלוב הזה?!! ???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כשבועיים קניתי מצלמה חדשה A520, צילמתי בה כמה תמונות די יפות ואיכותיות ורציתי לשתף אותכם בהן. כמו כן, בניתי לי חדר חדש, ורציתי גם לשתף אותכם באיך שהוא נראה ולהראות לכם את סביבת העבודה שלי שהשתנתה לגמרי. הוספתי כמה תמונות של פורשה לחובבי הפורשה בארץ, ותמונות מהבניינים הענקיים בת"א, מגדלי אלרוב, יצאו ממש טוב. אז הנה כמה תמונות מקווה שתאהבו שלכם דודי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני בן יחיד שההורים חתמו לי גולני או גבעתי (פרופיל 97 קב''א 56) ואני אמור להתגייס ביום שני הקרוב (מרץ 09) מהלשכת גיוס אמרו לי שההחלטה על קבלת החתימה של ההורים היא חיובית אבל מסרבים להגיד לי לאן אשתבץ (כשכל מתגייסי מרץ כבר יודעים לאן הם הולכים כבר חודש) ואומרים שאני הולך לראות קצין מיון בבקו''ם מישהו יודע מה הולך לקרות , האם ישלחו אותי לגולני\גבעתי או שישימו אותי להיות ג'ובניק ?? תודה
-
- 23 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
פרק ראשון פרק שני כבר בצילומים http://callcentermovie.com/movie/movie2.html
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
לפני שאני קונה אותו בעיקר לצורך צפייה בסרטי SVCD לא ברור מהפרסומת שלו אם זה המצב. גם לא מצויינת תמיכה ב-VCD. חיפשתי בגוגל לפי הדגם ולא נמצא דבר! הוא נמכר ב-DUTY FREE ב-100 דולר לפחות עד לא מזמן. כרגע מה שמוצע שם זה LG DV-6842P ב-120 דולר שזה מה שכתוב עליו : "מתאים לדיסקים מכל הפורמטים: CD AUDIO,VCD,DVD" וגם LG DM-4941P שגם לא מצויין SVCD ב-200 דולר. יכול להיות שאף מכשיר לא תומך בזה? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מין סרט פילוסופי כזה יש שם 3 דמויות מרכזיות (2 גברים ואשה, אם אני זוכר נכון), שמטיילות במין איזור של טירה על חוף ים, נראה לי איפשהו באירופה. הסרט באנגלית, ומורכב כולו משיחות בין הדמויות על כלמיני רעיונות וכאלה - למשל על הסביבה. אין בו יותר מדי עלילה - פשוט הרבה דיאלוגים מעניינים. לפי הלבוש, הייתי ממקם את הסרט בסוף שנות ה-80 תחילת ה-90, אבל יכול להיות שאני טועה. יצא לי לראות את הסרט לפני משהו כמו 3 שנים בערוץ 4 בכבלים, אבל אף פעם לא ידעתי את השם שלו... אם מישהו מזהה, או יכול לתת לי משהו שיעזור לי בחיפוש ... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-