עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by UltraWaveMUSA,

בשביל לקבל מאה בבגרות בספורט בריצת אלפיים צריך לרוץ משהו כמו 6 וחצי דקות? אם כן אז באיזו מהירות צריך לרוץ? חישבתי במחשבון יצא לי מעל 18 קמש שזה לא ממש הגיוני...

• 29 תגובות
    • 8.8k צפיות
  2. כרגיל משעמם ואין מה לעשות..אז סתם משחק the witcher ושותה אקסלים כמו מטורף יש לי הרגשה כאילו שאני מסוגל כל היום D: נ.ב

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by kisin,

קוראים לה Karima Adebibe את שאר התמונות שלה תוכלו לראות כאן: http://www.condom.co.il/forum/index.php?topic=140.0

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הנושא הזה נפתח גם בcarsforum, אך מההסטוריה שלי איתם (או יותר נכון מחוסר ההתייחסות שלהם) אני בוחר לפרסם את זה גם כאן. --------------------- אהלן. פגשתי את הבנאדם, לא נראה איזה פרחח שמחפש למכור את הגרוטאה שלו. מבוגר כזה עם רושם טוב. עשיתי בדיקה ויזואלית לאוטו, נראה יפהיפה עם שריטות קטנות עד לא קיימות. צבע כסוף מטאלי. נסעתי קצת ונוכחתי לגלות בעיות עם הקלאץ' שחרק על כל ס"מ של תזוזה וגם היה קשיח. מנסיון העבר זה מעיד על קלאץ' שבדרכו להסתיים. חוץ מזה אוטו יציב עם כוח בלימה טוב, יחסית למישהו שלא מקצוען בתחום. (אני) הוציא ספר טיפולים שנראה טוב עד לשנת 2008 עם מוסכים מורשים. משם והלאה לטענתו טופל במוסך פרטי שאינו מורשה ולכן חסר קצת תיעוד. טוען שעשה גיר לא מזמן אבל אין לו לבינ…

• 29 תגובות
    • 10.4k צפיות
  5. Started by Domovoi,

היי,היום בטעות שברתי לאבא שלי את האף הרבה דם נשפך לא חשוב איך זה קרה. עכשיו יש לי שאלה,מה מתכוונים לעשות לו מחר בקופת החולים ? :'(

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Doctor Robert,

למישהו יש מושג מה בדיוק יעלה כסף ומה בדיוק יהיה בחינם? האם כל המשחקים של המונדיאל ישודרו בערוץ 5+? ממה שהבנתי חלק מהמשחקים ישודרו בחינם וחלק נצטרך לקנות, בכסף והרבה! חבר שלי אומר שאפשר לשים אנטנה פשוטה על הטלויזיה ולקלוט ממדינות אחרות את השידורים (מדינות מתוקנות שלא לוקחות כסף על המונדיאל, כאלו שלא מנוהלות ע"י מאפיות...), האם הוא צודק? תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אז ככה, אני עכשיו התחלתי כיתה י' ואני במגמת טכ"ם [הנדסת תוכנה]... כרגע אני מתלבט אם לפרוש לעיוני או לא... :ם בעיוני, יש לי מלא חברים + לומדים מדעי החברה [סוציולוגיה + פסיכולוגיה] שאני רוצה ללמוד ובטכ"ם יש לי קצת חברים אבל לא טובים כ"כ... אבא שלי אומר לי שהוא מעדיף שאני אשאר בטכ"ם בגלל שא) זה יתן לי בחירה בצבא ואני לא אלך אוטומטית לקרבי ויש מצב שיקחו אותי למשהו קצת יותר מקצועי וב) הוא יודע כשהוא סיים צבא היה לו הרבה יותר קל "להתחיל" את החיים. ישר שהוא יצא [למד מחשבים בתיכון והיה קצין קשר] הייתה לו עבודה והוא לא היה צריך להתחיל ב"חלטורות" כמו שהחברים שלו עשו... לעומת זאת, בעיוני יהיו לי 3 שנים של צחוקים וחברים והרבה פחות לחץ, מה שיתן לי יותר זמן להשקיע בפיזיקה \ מתמטיקה \…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום חברים ! עומד להפתח במהלך השבועיים הקרובים מקום חדש ברמת השרון למשחקי רשת Gamer's Club אפשר לשחק גם קבוצות וגם בודדים (אחד מול השני) ויש תחרוית בפסח 1. Far Cry 2. FIFA2006 3.Need For Speed מקום ראשון יכול לזכות ב X-BOX או PSP אני מחפס פרטנרים או מתחרים טובים ;D להרשמה צריך לשלוח מייל ל: gamerslanclub@gmail.com עם שם ודואר אלקטרוני למי שמעונין יש לי את פלייר שלהם, תשאירו דואר אלקטרוני בתגובה ואני אשלח לכם ניתראה שם

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by IG,

טויוטה קורולה סאן 2001 ? תודה. נ.ב: בגוגל מצאתי רק אתרי מכירות בלי מידע טכני... אז בלי "גגל את זה..."

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, אני חבר בבנק אוצר החייל, אני כרגע במינוס ללא מסגרת. יש לי תשלומים בישראכרט שחוזרים, כעיקרון אני יוצא שאני משלם על ההחזרים 116 ש"ח ריבית. זה הגיוני? זה ממש ריבית מופקעת! וכל חצי חודש ישראכרט מחייבים והבנק שולח את ישראכרט חזרה... יוצא שאני משלם 116 ש"ח כל חצי חודש. רק הריבית שכמעט כמו משמרת שלמה שלי!!! :o :o רק שתבינו אני לא מאלה שיאמרו לכם שאסור לבנק לחייב על איחור, אבל רבאק, למה זה כל כך גבוה?! יוצא מצב אירוני שאני במירוץ כדי לכסות את הריבית ולא את החיובים.

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Chevy,

יום הולדת שמח קובי מאחל לך אושר, שמחה, אהבה, הצלחה וכיף בכל אשר תעשה. אתה אחלה אדם וחבר. וכמיטב המסורת רבת השנים....שמנמנים !!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: 23 שמנמנים כולל 1 לשנה הבאה ! תהנה :givemebeer:

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shloosh,

בן דוד שלי נוסע לניו יורק יום חמישי!!! והוא שאל אם אני צריך איזה משהו משם. כמובן שאני רוצה איזה משהו ודי נמאס לי מכל מיני שטויות למחשב..... יש לי כבר הכל. אז חשבתי אולי איזה בגדים ובושם, הבעיה שאני לא מוצא מחירים וקטלוג של איזה חנות גדולה בניו יורק. אז אם למישהו יש אתר של חנות גדולה שם של בגדים אני מחפש קוויק סילבר ו-ripcurl וכאלה וגם diesel ולי קופר וכל מיני בסגנון.... תודה לעוזרים!!! נ.ב האתר של דיזל הכי מעצבן שראיתי בעולם

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by eli.g,

אז ככה נכנסתי לואלה וראיתי שהסתדרות המורים שובתת מחר, הבית ספר שלנו הוא הסתדרות המורים למרות שאני בחטיבה. יכול להיות שגם אירגון המורים ישבות אבל זה עדין לא בטוח http://news.walla.co.il/?w=//380992 עריכה- נו טוב כנראה שלא הבנתי נכון או משהו.

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by מוחמד היהודי,

הבאתי רגילה סורית מיפו ב45 שקל מה דעתכם עלייה? כמה שאלות החיבור של הכד לחלק המתכתי אמור להיות אטום חיברתי טוב? כמה זמן אפשר לשמור את הטעמים בבית? אפשר לערבב? יעני לקחת קצת מהתות קצת מהבננה לעשות ביחד? עד כמה זה מזיק? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. הכותרת אומרת הכל .

• 29 תגובות
    • 10.1k צפיות
  16. הצחיק אותי http://www.godtest.com/

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכולם, לאחרונה ביררתי בקשר לחבילות גלישה לסלולרי החדש שלי (5800) והבנתי שיש גם דבר כזה אינטרנט סלולרי למחשב נייח. הרעיון הוא לחבר מודם סלולרי USB (דונגל קטן וחמוד) שבתוכו יש כרטיס USIM. החבילה היא 140 שקל לחודש (10 שקל על המודם למשך 36 חודשים ו130 שקל עם האינטרנט "בהתחייבות ל18 חודשים"). מקבלים אינטרנט 2.8 הורדה ו1.2 העלאה (Mbit). ללא הגבלה. האינטרנט שיש לי עכשיו, הוא ב90 שקל לחודש 1.5 מגה הפשוט של בזק. (כולל תשתית וספקית, בערך 20KB העלאה) אז גם הבנתי שיש עוד תוכנית, שאומרת 150 שקל על כרטיס הUSIM חד פעמי, ו130 שקל בחודש על אינטרנט בלי התחייבות, חודש ראשון חינם. שאר הנתונים אותם נתונים. (את המודם משיגים לבד מאיביי או חנות פרטית) אז יש לי כמה שאלות ספציפיות כמ…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

????? כמו ראש העיר החליט למנות את משה לנשיא נראה לי שזה פיעל אבל אני לא בטוח (שורש מנה נכון?)

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. שלום אני בתקופה אחרונה חושב להיגמל מקולה...יש בדבר הזה רק דברים מזיקים והדבר היחיד שמושך אותי אליו הוא הטעם..בשבילי המשקה היחיד המוגז שלא נופל מקולה בטעם הוא ספרייט אבל האמת שכנראה אני מכור לקולה. יש כאן אנשים שהצליחו\ניסו להיגמל מקולה?מה היו התופעות הלוואי ותוך כמה זמן הצלחתם?

• 29 תגובות
    • 9.1k צפיות
  20. גיל דרור היקר, מטורף לינוקס חסר מעצורים שכמותך, יום הולדת 17 שמח :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד אחד לגיל 18 : O0 O0 O0 :DJsmile: :DJsmile: :DJsmile: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by nice,

מה אתם אומרים על נושא הקרינה הבלתי מיננת והשפעותיה?? לפי מה שאני הבנתי יש קרינה מהשקעים של החשמל, מאנטנות לכל הסוגים, טלפונים אלחוטיים, טלפונים סלולארים, ממיקרוגלים, מציוד חשמלי ומרשתות WI FI . המשרד לאיכות הסביבה טוען שטלפונים אלחוטיים לא משדרים קרינה כמו טלפונים סלולארים כי הם קרובים יותר למקור (הבסיס של הטלפון) אבל מצד שני גם הטלפונים האלחוטיים וגם המיקרוגלים חולקים אותו טווח תדרים של 2.4 גיגההרץ. חשבתי שככה מודדים כמה קרינה מכשיר מייצר.

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Shasoosh,

קניתי אצלם עכבר לפני שנה בערך, מאז כל כמה ימים הם שולחים לי זבל לתיבה על קופונים ומבצעים ועוד ועוד דברים שממש ממש לא מעניינים אותי. לינק להסרה אין ומיילים ששלחתי אליהם בנושא לא זכו לתגובה. שלחתי גם ל sales וגם דרך תיבת שירות הלקוחות שיש להם באתר. גם ל yuval@noacomp.co.il וגם ל service@noacomp.co.il חנות מחשבים שאמורה לכבד את עצמה. לי ממש ירד מהם. כאילו מה, הגענו למצב שאי אפשר לתת את האימייל גם כדי לבצע רכישה? אני באמת צריך להטריח את עצמי כדי להקים עוד פילטר במיוחד בשבילם? מעצבן.

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by shloosh,

רק רציתי להבעי את דעתי בנושא המחירים המופרזים שגובות חנויות הבגדים בארץ.... קפוצ'ון מסריח עם כמה ציורים בבלו בירד בין 300-420 שקל ואפילו יותר... מכנסי ג'ינס בדיזל 600-1000 ומעלה... זה פשוט בושה לפי דעתי ששני קפוצ'ונים מסכנים יעלו כמו Ipod. זה בסה"כ חתיכת בד!! כמה שאיכותי ועלות הייבוא והייצור גבוהה, זה עולה לחברה אוליי 100 ש"ח במקסימום. החברות האלה עושקות את הצרכן,לפי דעתי צריך לעשות חרם עליהם.... מה דעתכם בנושא??

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by ScreameR,

האם הוא חיי - למה? האם הוא מת - למה? אם הוא מת - מי יירה בו?

• 29 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. Started by deso,

מה אתם חושבים? יש כאלה שאומרים שעד גיל 18 זה עושה בעיות כי התאים בגוף עדיין צומחים.. ויש כאלה שאומרים שלא כדאי ללכת לחדר כושר... מה דעתכם?

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.