כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
:'( :'(ומזה הריבאונד (או החוסר...) בדקות האחרונות??? ומה נותנים לבורשטיין לזרוק את הזריקה הכי חשובה של המשחק? :'(
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי לא מזמן סמסונג 534 ואני לא מרוצה ממנו מה אתם יש לכם או מה אתם ממליצים לי???? זה קצת דחוף אז אני חייב בבקשה תשובות ממכם
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהו לדעתכם פארק המים הטוב בישראל? לי ולחברים משעמם בחופש וחשבנו לסוע לאיזה פארק מים.. מה הכי שווה? עם המגלשות הכי מהירות, כיפיות ומפחידות?
-
- 29 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
איזה יופי! הופעה אחרונה, אחת הלהקות הטובות בתבל! איאן אנדרסון החלילן על רגל אחת, איזה גבר!!! חרא, עכשיו חייבים למצוא עבודה כדי לממן כרטיס. (אולי נמכור תמחשב.. ) http://e.walla.co.il/?w=/214/577241
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה , יש לי את המודם הכי מסריח שיש שקיים אצל בזק. המודם הוא USB , ALE150 ומחר בא אליי טכנאי של בזק בעקבות הבעיות של המודם מצויין , עכשיו אני רוצה להחליף אותו במודם אחר , אבל להחליף ככה סתם זה עולה 149 שקל , מה שאני לא רוצה לשלם , אז חשבתי על הדרך הכי מקורית איך להחליף אותו וזה להרוס אותו , אבל להרוס אותו לא ככה בזריקה או שבירה , אתם יודעים , בלתת יותר מדי זרם או משהו , כמו שאם גוזרים את החוט של המקלדת ומחברים אז זה שורף את הלוח אם בגלל האובר פקודות שנשלח , אז שיטה דומה , יש למישהו דרך?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דיברתי עם חבר מגרמניה והוא שלח לי לינק לסרטון הזה http://www.pwned.nl/ תהנו!!! סרטון קורע http://www.pwned.nl/
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום חמישי שעבר, 13 באוגוסט, סגרתי,איתם את ההזמנה של המחשב שלי, ונתתי להם את הכרטיס השראי והכל... התקציב 4100 ש"ח וזה היה בידיוק מה שייצא... "פתאום" אין לפנדה את הלוח אם שאני מבקש... וכמובן - הם יציעו משהו יקר יותר במקום - תוספת של 300 שקלים, אני הסכמתי... מה הקטע המסריח? ביום חמישי שעבר היה המחיר של הזכרוונת שהזמנתי X... היום, כשסיכמנו על לוח אם אחר - המחירים של הזכרונות ירדו ב 200 ש"ח. והם לא מסכימים להוריד לי את המחיר של הזכרונות למחיר העדכני. מה זה הדבר הזה? נכון, סגרנו הזמנה... אבל לי יש תקציב מסויים, הם לא יכולים מצד אחד להעלות לי אותו, ומצד שני לתת לי את הזכרונות במחיר הישן... המחשב עדיין אצלם בחנות, הוא אפילו לא מורכב כי לא הגיעו כל החלקים... אז מה הקטע? הם יכולים…
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לשירים שאם אתה קם באמצע הלילה ושומע אותם אתה נרדם בחזרה אני אתן דוגמאות : behind blue eyes של לימפ ו- She will be loved של מארון . אה כן יש גם את השיר my girl של nirvana .
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז, בהתראה של שבועים (או יותר, יכול להיות שהעדפתי להתעלם מזה..) אני מתגייס מחר! בניגוד לכמה אנשים פה (ואני מקווה שהם לא יהיו רוב עם הזמן) ולמרת כל הקשיים שבדרך (ועדות רפואיות וכאלה) אני החלטתי להתנדב לצבא! אני מקווה מאוד שאצליח להשתלב במערכת הצבאית כמו שצריך ולהפיק את המיטב משרותי הצבאי - גם לצבא וגם בשבילי. נכון לכתיבת הודעה הזאת הסטטוס הוא: I am saying goodbye to my life for 2 years in: 14hrs 53mins 49secs מקווה גם שיהיה לי זמן להמשיך ולהכנס לפורום ולהתעדכן בכל מה שהולך פה.. אז goodbye לכם!
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם יודעים זה כמו ההמלצת משחקים רק המלצת שירים.... (את האמת פשוט אין לי שירים בכלל אז פתחתי את זה כדי שיהיה לי ולכולם מה לשמוע...) ;D ;D ;D (ואם זה יצבור תגובות אז אני מציע לעשות את זה סטיקי) Iron Maiden - Fear Of The Dark 2pac - Life Goes On
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין גיטרה חשמלית וגיטרה בס? ועוד שאלה: האם הגיטרות שעולות 300 שקל פלוס מינוס של RIO במכרזים, שוות משהו? קניה שלהם זה לא זריקה של כסף? מחכה לתשובות, תודה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן זה מפגר , אבל מצחיק [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה נכון, שמעתי שמועות...
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
אני כל כך שיקור!!! אני פשוט שוקור תחת !!!!!! !@#!#@$!@#$@$$@##$#$!!#$#$! למשהו יש משהנו להציע לע ?@?@
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה טווח הגילאים של האנשים פה אני בן 24
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תתפללו שאני יחזור בחיים הביתה...ושלא יקחו לי ת'מחשב...בבקשה.... והינה הבנאדם שאתם מתפללים בשבילו(היום התגלחתי ושמתי ג'ל . )...
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם נכנסתם לנושא זה כנראה שהבנתם שמדובר על טימי מסאותפארק אני מתחיל דיון על זה כי כל חברי הם חסרי ביפ ואין לי עם מי לדבר על זה (ושמתי לב שממש נכנסו לנושא בת'רד של הסוגיות) אז ... לא יודע בוא נדבר (בלי ספויילירים מכאלה שראו חלקים מהעונה השישית) איזה פרק אהבתם ? אני אהבתי כמובן את הפרק של טימי והלהקה שלו ואת הפרק על המגבונת TOWLIE (dont forget to bring a towl, do you wanna get high ?) ושמתם לב כמה באטרס נהיה דמות מובילה בעונות 4 ו5 ? ראיתי פרק שלו מהעונות הראשונות ששם בקושי התייחסו עליו וצחקו וסטאן צחק עליו (הפרק עם המסיבה של המבוגרים והם היו המלאכים של צ'ארלי) בכל מקרה ... דברו
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
a=b / *a a^2=ab / -b^2 a^2-b^2=ab-b^2 (a-b)(a+b)=b(a-b) / : (a-b) a+b=b b+b=b 2b=b / :b 2=1 איך זה יתכן? המורה שלנו למתמטיקה נתן לנו את ההוכחה הזאת ואמר שיש שתי אפשרויות: 1) שכל המתמטיקה שלנו קורסת ברגע זה.. 2) שמשהו לא נכון בהוכחה הזאת... אני לא רוצה להאמין שהמתמטיקה קורסת כרגע, אז למישהו יש רעיון איפה הטעות פה?
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשתף אותכם במשהו שעבדתי אליו קרוב לשנה לכול אלה אני מקווה שזה הפורם שמותר להגיד את זה אם לו אז תעבירו אז ככה לפני שנה בערך הלך לי לעולמו הכרטיס מסך שלי 128mb Geforce 4 Ti4400 של חברת ASUS חברה אני לא צריך לספר לכם את ההרגשה איזה הרגשה מחורבנת שאתה קונה משהו במיטב כספך והוא הולך לך טוב הלכתי לחנות שזה במקרא K...S...P המניא** אני מגיע הם ניסו לבדוק ואמרו לי שמע הלך הכרטיס אין מה לעשות טוב הם בודקים אם יש אחריות ואמורים שמע זה עבר לפני שבוע בדיוק וזהו זה עבוד לך ואני בתור אחד שחושב לו מאוד כרטיס מסך חזק היתי מזה מבואס שאי אפשר לתאר כי קניתי אותו אז בזמנו שהוא עלה 1600 או 1700 אם אני זוכר לנכון טוב לא עזר כמובן כול הויכחים שלי איתם את התחלתי לברר מ…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לבדוק את צריכת החשמל של המחשב שלי. איך עושים את זה?. יש לי תוכנה שמנטרת את הצריכה אבל היא מאוד לא ברורוה ומנטרת רק את צריכת החשמל של לוח האם והמעבד. תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן, הגיע גם זמני לתרום משהו מעצמי למדינת ישראל. בעוד משהו כמו 36 שעות בקום יאיר לי פנים(או שלא ) ו"רד למצב 2" יהיה המשפט הכי שכיח שאשמע בזמן הקרוב....סביר להניח, למי שישאל, שאני אשרת בקרבי(רציתי עתודה אבל לכו אתם תבזבזו שלוש שנים על משאבי אנוש.. ) ולכן ככל הנראה אתגייס לאחת היחידות השדה. לכן בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל החברים שלי ולאנשים שסבלו אותי במשך תקופה ארוכה, לכל חברי צוות מודרים ואדמינים, לנועם הגלובל הכי נחמד בעולם , לסתם אנשים שלא קשורים לשום דבר אבל עדיין אני אוהב אותם(כן יונה, אתה אחד מהם) וסתם לכל חברי האתר. מקווה שבעוד שלוש שנים אני אוכל לראות את כולכםםםםםם כאן וחסר שלא תהיו פה. sya soon fellows. 8) :-* :'(
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://krits.3dv.co.il/HDD/
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי חדש לפני שבועיים עכשיו הוא עושה בעיות אני מוכר ולא קונה יותר מחשבים כל מחשב שלי יש תקיעות במשחקים לא יכול עם זה יותר!\ או לאגים או תקיעות אני נופל על מזל רע.. אני ימכור אותו וזהו שונא תמחשבים האלה
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-