כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
http://nadlan.winwin.co.il/AboutProject.aspx?PId0=5809&PId1=8&utm_source=np_ynet_comp&utm_medium=component&utm_campaign=ongoing&Ref=np_ynet_comp זה אמיתי הדבר הזה? נשמע ממש הזוי...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרוש לי STRING עם כל ה אותיות והספרות בשפה הערבית שנהוגה בארץ האם מישהו יכול לעזור לי ליצור אחד?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם משתמשים במטהר אוויר רגיל של השירותים או בנרות או קטורת או פשוט מניחים סבונים ריחניים?
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ועוד שאלה, האם הצטערתם על הבחירה שקיבלתם ואם אילו הייתם יכולים, הייתם משנים אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ifixit.org/2763/the-new-macbook-pro-unfixable-unhackable-untenable/ מה אתם אומרים? עד מתי יימשך הכיוון הזה של מזעור על חשבון גמישות?
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני עושה כבר כעסף באינטרנט המון זמן ואני יכול להמליץ על תוכנית אחת קוראעים לה zeekrewards אני מרוויח איתה כבר 50 $ ביום היא חברה חוקית ומספר 1 בכסף באינטרנט בעולם בעבודה של סה''כ 3 דקות ביום לעעוד ברורים ושאלות אני בסקייפ ובאימייל אני ידריך אותכם צעד אחר צעד ויענה לכל שאלה שתשאלו : )
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
חברי מועדון הרודסטר שעליהם אני נמנה צילמו, ערכו והפיקו סרטון דריפטים מדהים. לא אכביר במילים - פשוט צפו והפיצו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לתואר מהנדס חשמל, ולהוציא תעודת הוראה כדיי ללכת להוראת חשמל/אלקטרוניקה ברמת בית ספר תיכון/מכללה מבחינת אוניברסיטה, בן גוריון נראית לי טובה (מהשוואה ובדיקה שעשיתי). אבל זה עדיין אוניברסיטה וביא תצתרך הרבה השקעה של זמן וכו' יש לי חברים שממליצים על תל חי, ותל חי נראית טובה אבל זו מכללה - הם נותנים רק הנדסאי האם יש משמעות לעשות חלק התחלתי כלשהוא מהקורסים בתל חי (ברמה של מכללה) ואם זה ללכת לבן גוריון ? (כדיי להרוויח תקופה של לימודים פשוטים יותר, שבו ניתן להתעסק בדברים אחרים) או האם רצוי להתחיל מהתחלה בבן גוריון ? ואם כן - האם ניתן בו זמנית לעבוד בתל חי על תעודת הוראה (כלומר האם הם מכירים בקורסים המתאימים מהאוניברסיטה כדיי שאני לא אצתרך לעשות אצלהם תוכנית מלאה), …
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש סרט מלפני 6 שנים בערך שהוא על חייזרים שפולשים לדירה בארה''ב , בהתחלה רואים אותם חותכים פרה ויש להם מן לייזרים אדומים כאלה והם גם משמיעים רעש חזק ומפחיד. מקווה שכתבתי בצורה מפורטת , תודה . נ.ב זה סרט אימה ,בהתחלה יש שני בחורים שיוצאים מחוץ לבית לארון חשמל כאשר החשמל נופל ואז הם רואים אורות אדומים.... HELP
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ערב טוב ידידים יקרים. בשעה טובה ובמזל טוב התחדשנו ברכב i35 2012 חדשה. אני זקוק לעזרה - רכישת גופיות לרכב, כיסוי עור להגה ועוד מוצרים שלבטח לא חשבתי עליהם. אין לי בעיה לקנות מכל אתר/מקום בארץ או eBay. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש לזה תועלת בריאותית או שזה סתם מסחטת כספים? ניסיתי בעבר לשים אפטר שייב אבל זה שרף נורא. מה אתם עושים?
-
- 11 תגובות
- 10k צפיות
-
-
יש לי ידע די מעמיק בטכנולוגיה שמאחורי מזגנים (מדחס, מעבה, וכו') אבל די בסיסי כשזה מגיע לשוק המזגנים. קודם כל, דירוג ה"יעילות" נראה לי כשרירותי לגמרי.. מזגן עם טכנולוגית "Inverter" (גם לא יודע אם זה טוב או לא) הצורך 700 וואט מקבל G ואחר שצורך 2,500 וואט ומקרר בערך פי שתיים מקבל B. לא ברור ולא עוזר לי כלקוח. עכשיו, החדר שאני רוצה לקרר הוא סלון בגודל של 15 מ"ר, אבל אחד שמתחבר לחדר אוכל, למטבח, לחדר מזווה ולמסדרון שרב הזמן הדלתות לחדרים האחרים פתוחות. אז הבנתי שאני צריך 30,000 BTU או 3 כ"ס ומעלה, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי את זה. בעצם, כל הסיבה שאני חושב לקנות מזגן חדש הוא שאני עדיין משתמש באחד משנות ה-80 (היה בחינם מההורים) שעושה כל כך הרבה רעש מבחוץ שהשכנים לא מרשים לי לה…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ב22.7 אני מתגייס לגולני בשעה טובה. בתור אחד עם מספר -2 אני די זקוק למשקפיים שלי באופן יומיומי, הבנתי שלקנות עדשות יהיה התאבדות (לנקות אותם ולא לאבד יהיה חתיכת סיפור) אז בעצם אני מחפש המלצה מהחברה פה בעלי הניסיון, רצועת גומי מיוחדת שלא תלחץ חזק מדי על הראש אבל גם שלא תתן למשקפיים ליפול? פטנטים אחרים? אם אפשר גם קישור לEbay למוצר מומלץ אשמח גם לרשימת דברים שאני צריך לקנות לגיוס והצבא לא מספק (או שהוא מספק וזה חרא) תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני צריך את השלט הזה. המחיר שלהם באמת מגיע לעשירית מהמזגן?
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב ולמצלמת אינטרנט. יש לי מחשב חזק ומצלמה מצוינת (לצורך העניין, מצלמה Logitech QuickCam Pro 9000). אני עוד חודש נוסע ליוון והבית יהיה ריק לגמרי וברצוני להפוך את המחשב והמצלמה למן "אבטחה במעגל סגור". יש אפשרות כזאת? שאני יוכל מיוון לדוגמה לראות מה הולך בבית מהמצלמת אינטרנט הפשוטה? אשמח לעזרה ומצטער אם זה לא לפורום הזה.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי זקוק לעזרתכם יש לי 2 בעיות בדאר של הוט מייל 1. מקבל כל דאר פעמים .2. השעון של הדאר לא תואם את השעה האמיתית האם מישהוא מסוגל ראשית לפתור לי את בעית קבלת הדאר פעמים השעון פחות חשוב אשמח עם איזה פריק מחשבים יפתור לי את הבעיה היות ומהתמיכה של מיקרוסופט אין ישועה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
מחפש יזם בעל ידע בתיכנות שחושב נושם ורואה קוד בכל מקום,אם אתה חולם לפתח משחק ולא היה לך את הבן אדם הנכון לסלול איתו את הדרך. צור איתי קשר. oyurtrez@gmail.com אפליקציה בשלבי תיכנון,דורשת מפתח פלאש ולא רק, כדי להמשיך בבנייתו. ההכנסות מהתוצר צפויות ממכירת המשחק בפלטפורמות שונות. מחפש שותף! ולא פרילנסר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שמכם יודע לגזור יש ליסעיף מתרגיל שאני צריך עזרה בו. מצא את משוואת המשיק לגרף הפונקציה שמקביל למשיק הנ"ל. המשיק הוא y=-0.5x+2
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את זה אבל הוא לא משהו http://tinychat.com/
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מי חשב על הדבר החולני הזה? ברגע שהופיע החתול המנוקד שהזכיר לי משום מה קרקל, אני התחלתי להקרע מצחוק. http://litterkwitter.com/en/index.php
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יוצר חדש, מוזיקה אקוסטית ישראלית מומלץ לשמוע! העמוד שלו בפייסבוק, תמיר בן נעים: http://www.facebook.com/pages/Tamir-Ben-Naim/119464304737737
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום .אני גולש ב 10 מגה . הורדתי קובץ של סרט בנפח 4.5 גיגה בפרק זמן של שעה וחצי זה נחשב מהיר?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת לאיזה טלפון של משרד מכס אני יכל להתקשר לגבי כמה שאלות בנושאים הבאים: חלקי מחשב, רכב(צמיגים), ואלקטרוניקה (טלוויזיות). לאיזה טלפון אני יכל להתקשר? נתנו לי את הטלפון הבא: 039421671 , אבל הם לא עונים (אני ינסה מחר). אני בכל מקרה ישאל כאן שאלות אולי תדעו: 1. אם אני רוצה להזמין חלק של מחשב (מעבדים, כרטיסי מסך, מארזים, PSU, וכד' ..) יש איזה חוק מגביל? חוץ ממכס (מעל 300$) ? 2. לגבי טלוויזיות, אני רוצה להזמין טלוויזיה 40', האם יש חוק מגביל שאסור לי להביא את הטלווזיה וכד' ? אני מאיזור מרכז אם זה משנה..
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם זה?? הרסתי בה כל חלק אפשרי נראה לי אבל היא עדיין איתנה... :jump: בחיית ראבק! תראו מה מצאתי ביו טיוב מאיפה אני אומר להשיג תחרא הזה? כולה להחליף בוכנה
-
- 5 תגובות
- 6.5k צפיות
-