עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אני מחפש המלצות לחנויות שעוסקות במוצרים לחיות מחמד.. לא ממש אכפת לי איפה החנות תשב כל עוד היא עושה משלוחים.. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  2. Started by benor,

אם יש לכם משהו "פיקנטי" תוסיפו. ;D http://www.drushim.co.il/Show2.aspx?SearchTerm=%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%A6%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94&Area=16 http://www.studentjob.co.il/companyjobs.asp?ID=1874

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eyarit,

מאחר ויש כאן המון אנשים בעלי ראש יצירתי הייתי שמח לקבל קצת רעיונות למציאת שם לעסק חדש העסק הוא גם חנות צילום, גם מעבדת מחשבים, גם סלולרי וגאדג'טים אשמח לשם מקורי ( לדוגמא: יועץ מס: מס-תיק) מי שימצא שם שייבחר ייזכה בדיסק און קי מתנה!

• 19 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. Started by mulimen,

שמעו את האמת לגבי ספקיות האינטרנט העלובות מסיפורי האישי: ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by rofben,

היי רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמתעסקים בקייט סרפינג? אם כן אז אולי תוכלו לפרט על הקושי של הספורט, החוויות, הציוד ועלותו וכו' תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. SATA משולב עם מתח ומפוצל בצד אחד כבל מתח לSATA עם חיבור מיני+זווית לניידים מפצל מיוחד לכבל מתח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ההודעה הזו תראה קצת פתאטית, אבל כבר עברתי את הגיל שאכפת לי מלעשות פדיחות. אני בחור בשנות השלושים לחייו שנתק קשר כמעט עם כל המעט חברים שלו והמעט שנשארו נשואים עם ילדים כך שאין לי הרבה מה לעשות איתם. כנראה שאני בן אדם קצת קשה. חחח. בכל מקרה, בזמן הפנוי הרב שיש לי אני בדרך כלל מפתח משחקים. פיתחתי משחק לPC וANDROID והתחלתי למכור אותו, למרות שהוא לא נחל הצלחה רבה. בגדול אני לא מתבייש לומר שאני תכנת מאוד מוכשר ואני עושה דברים בקלות שאחרים לא יודעים אפילו מאיפה להתחיל. מכיוון שפיתוח משחקי מחשב הוא תחום עיניין שלי, חשבתי לחפש אנשים שעוסקים בתחום. בתור תחביב, אבל כמעט ושאין בארץ. או שאני לא יודע איפה לחפש. חשבתי שזה כיוון טוב להכיר אנשים חדשים, אבל הפורום המסכן בתפוז לא נראה לי מק…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. בהגדרה 1 כתוב (5,5), אע"פ שבבירור ישנם רק 9 מקומות לאותיות. אגב, האם אפשר לשלוח לכם מייל ישירות לכתובת של הפתרונות אם יש מקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לתהמאן ב MMA. עכשיו אני קצת לא סגור איך זה עובד. הבנתי שזה שילוב של כל מיני אומנויות לחימה, האם זה מצריך ללכת לאימונים שונים (נניח פעם אימון סמבה, יום אחר אימון ג'ו ג'יטסו ברזיאלי וכו)? כמו כן אשמח לקבל המלצות למקומות בהם ניתן להתאמן במרכז (אידיאלית תל אביב, אבל אני עם רכב ככה שאין בעיה להגיע גם לסביבה של תל אביב). תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Ovid,

בתור הנדסאי האם כדאי לצאת לקצונה? מה היתרונות והחסרונות? לפי מה שאני יודע, אחרי זה אפילו אם אני חוזר ליחידה שלי אני כבר לא אעסוק במקצוע אלא יותר בדרים יותר כללים כמו הדרכה ופיקוד. יוצא שההנדסאי לשווא..?

• 11 תגובות
    • 21.2k צפיות
  11. Started by moria1235,

שלום, לא היה לי לאיזה קטגוריה לשייך זאת אז הכנסתי לפה.. יש לי קובץ PDF מאובטח שניתן רק לשמור אותו במחשב אבל לא ניתן להדפיס. איך ניתן לפרוץ את האבטחה? תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

הזמנתי לפני למעלה משבוע סים של הוט מובייל והלכתי לקבל אותו בסניף, עד כאן הכל בסדר. אמרו לי בסניף להתקשר ל-*230 ולבצע דרכם את ההתניידות של המספר... ענה לי נציג שירות ואמר לי שהוא מנייד לי את המספר ובשעה XX:XX להפעיל את המכשיר מחדש. תנחשו מה? לא היה שום התניידות. עוד פעם אני מתקשר וכך בערך אותו סיפור שחוזר על עצמו כבר 4 פעמים. כרגע אני עם מס' זמני כבר כמה ימים ופשוט נמאס לי! אבקש יעוץ בעניין... נ.ב. שכחתי לציין את זמני ההמתנה המטורפים בטלפון!

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by YTZ,

יש לי חשבון פייפל שמקושר לכ"א מהארץ, יש אפשרות להזמין מחנות בחו"ל (newegg) ושתשלח את זה לכתובת בארה"ב שלא שייכת לכרטיס האשראי שלי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. df

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. Started by nat64x,

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by Iko89,

מישהו התנסה בהדרכת נהיגה אצל יואב קווה ויכול לתת חוות דעת ?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  17. Started by zam,

טמפ' - 35 מעלות לחות - 80% תחזיקו מעמד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Liran3331,

מי שאין לו זמן שיעביר ישר ל-1:13. מה שעצוב שהיא מציינת בוידאו הזה שהיא יהודיה...

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  21. שלום, אני מחפש שותף/שותפה לטיול של חודש-חודש וחצי במערב אירופה בתאריכים 1.9-15.10 (גמיש בתאריכים). אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ב21.10 באוני' בן גוריון אז המטרה של הטיול זה לעשות כמה שיותר כיף עד ללימודים. אם אתם רוצים להצטרף או מכירים מישהו שרוצה להצטרף, אשמח שתגידו לי. מעבר לזה, אם למישהו יש טיפים כלשהם לטיול, אז אני אשמח כמובן גם לזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by koko0,

חייל ל4 שנים הקרובות, ביומיות, גר בפתח תקווה. לא מכיר כלום... אפשר הכוונה?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by phmu,

שלום, אני מתכנן להריץ בו זמנית 4-5 מערכות, בשיא כל אחת אמורה לקחת כ1000W (ספקים של 1200) כנראה גם יהיה מזגן נייד בחדר, אין לי נסיון עם חשמל, אשמח לעצתכם. לאילו בעיות צריך לצפות? האם תהיה בעיה עם השקעים? אם זה שקעים באותו חדר זה נחשב כ"פיצול"? האם אל פסק יעזור במשהו? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by BlackBird71,

ניסיתי עם HIDOWNLODER וגם עם ORBIT ולא הצלחתי אשמח אם מישהו יעזור לי בזה ויסביר לי איך להוריד ממקו

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by gkman,

שלום. אני באתי לידי צורך לתרגם כמה משפטים וביטויים לערבית. הבעיה שכל המילונים שמצאתי מתרגמים לטקסט ערבי- וזה לא עוזר כי אני לא יודע לקרוא ערבית. מה שכן מצאתי הוא את המילון של גוגל שמקריא את התרגום. אבל אני לא כלכך סומך עליו שהוא מתרגם נכון (מספיק-די זה חלאס אבל הוא מתרגם למשהו אחר...) אז אם בבקשה מישהו יכול לכתוב תרגום שאני יוכל לקרוא וללמוד לומר. (אם אין לכם איך לנקד תכתבו באנגלית..) "אני לא מדבר ערבית" - "לך מפה\מכאן" ..."או שאני קורא לאבטחה" - זה בגדול מה שאני צריך תרגום. (כן נשמע קצת לא נחמד- אבל יש לי כבר את מה שאמור להיות ההתחלה של השיחה הזאת וזה מה שנשאר לי ללמוד..) אני אישית לא מבין איך נער בן 14 גר בארץ ולא מבין את השפה הרשמית!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים